![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Myszeczki
![]() hihi wzielam zele dopiero teraz jolus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zrobiłam sie ostatnio taka zpaominalska, duzo rzeczy zapominam, albo to z lenistwa? ![]() ![]() Mariolka a z toba co sie dzieje ? cos sie nie odzywasz ![]() Ja wczoraj zaspokoiłam moje p[ragnienie piwkiem z soczkiem, ale jednym i to małym, postanowiłam nie świrować z alkoholem,bo chcą lepsze efekty trzeba wkońcu sie ograniczyc co nie ![]() ![]() Tak sobie myslałam,żeby znowu zacząc biegac wieczorami,bo wteyd tak fajnie chłodno. Kiedys biegałam kilka miesięcy i dało to wspaniałe rezultaty. Teraz mam nadzieje,że wraz ze stosowaniem zeli cos wiecej by dalo. Brakuje tylko 8 kg.. Ahhh ta moja słaba wola ![]() buziaki myszeczki ![]() ![]() ![]() ![]()
#872 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda Anula,że nie mieszkamy blisko siebie ja też bym pobiegała ![]() ![]() ![]()
#873 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
Właśnie witaj Edytko!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OOOOOOO Mariolcia sie odezwała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziakensy dla was zeli ![]()
#875 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!!faktycznie jakies prywatne forum się wam tu zrobiło!!!ja 17 dzien na 10, czuję się i moze i lżej ale żeby specjalnie jakies rewelacje
![]() próba wypicia choćby pół piwa konczy sie bólem głowy!!!! chyba wkrótce przerzucę sie na 15!! bieganie hmmm, fajna sprawa!czy cwiczycie regularnie, najgorsze to mięciutkie na brzuchu!!!dobrze ze tu zagladacie!!!naprawde mozna podnieść sie na duchu jutro w koncu musze nowa wage kupic!!!i do roboty!!!tez zostało mi niewiele czasu do ważnego dnia!!!!pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#877 |
Przyczajenie
|
dzięki bardzo, jeszcze 3 tabl, z opakowania a ze mam znajomości w aptece to od razu biore 15 skoro tak radzisz!!zele przechodze normalnie raczej nie mam jakis skutków ubocznych, wiec narazie koncze i zmykam na jakis spacerek!!dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
Hej moniko
![]()
#879 |
Raczkowanie
|
oj sie zapędziłam 7 kg mniej
![]() ![]()
#880 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj pół tabliczki czekolady w pracy zjadłam z bakaliami
![]() ![]()
#881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#883 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny moje ulubione
![]() buziaki ale wiecie co fajne te forum i jaka radosc jak komus kg spadaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Rozeznanie
|
buffy 25 mi sie spóżniła o tydz i to była tak skromna ze przesada kilka kropelek dziennie a czarna ze szok!!!! dzis wypiłąm 2 piffka i zjadła orzeszki w panierce cała duza paczke ale pyszne były ;-))) mam do przodu 2 kg ale wiem ze to przez piffko mam nadzieje ze 2 dni i spowrotem wróce do formy.......ale nic nie spada od 2 tyg
![]() ![]() ![]()
#885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich ja wziełam już czwartą tabletke ale żadnego efektu nie widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj za szybko najlepiej niewzyc sie codzien bo to tylko odbiera człowiekowi chec na dalszą walke najlepiej zwazycsie po tygodniu a jeszcze lepiej po 2 wtedy zobaczysz efekt to nie tabletki cud na wszystko potrzeba czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
![]()
ale cos pusto tu ostatnio na tym forum zaglądam tu codzienie i nawet strona od 2 dni sie nie zmieniła na kolejną oj dziewczynki mało sie staracie zeby cosik pisac i chwalic sie sukcesami ja 13 tabletka dzis i -4 kilo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Rozeznanie
|
kochana nic sie nie martw jak zjesz całe opakowanie to dopiero zobaczysz efekty!!!!! to tylko u nielicznych po 4 tabl spada 4 kg...... ja po 42 spadłam 12 !!!! ale dieta tez napewno swoje zrobiła - zrezygnowałam z ziemniaków słodyczy makaronów śmietanki tłustej chipsów i takich tam tuczących żarełek......ale nie moge odmówić sopie piffka i lodów - uwielbiam
![]() ![]() ![]()
#890 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]()
#891 |
Przyczajenie
|
dziękuje za słowa otuchy postaram sie przez tydzień omijać wage widze że wam sie udało stracić zbędny balast wieże że mnie sie też uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Rozeznanie
|
Mariolka nie jesteś sama z małżeńskimi kłopotami - mam to samo- jak sie na niego zdenerwuje złości mnie cały swiat!!!! Trzym sie
![]()
![]() |
#894 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Cześć myszeczki
![]() A ja nie pisałam,bo nie miałam dostepu do internetu, a i tak cały dzien poza domemm byłam, przyszłam tylko o 23 i poszłam od razu spać ![]() CHYBA KAŻDA dziewczyna tak miała ze nic jej nie ubywało na poczatku wagi lub w środku lub na koncu< to jest chyba normalne przy braniu zeli ![]() ![]() A ja dzisiaj walcze w pracy ![]() ![]() ![]() mariolka ![]() ![]() ![]() buziaki moje kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
#896 |
Raczkowanie
|
czesc myszeczki
![]() A mnie nie bylo tutaj bo nie mialam dostepu do internetu, a i cały dzien mnie nie było w domu. PRzyszłam o 23 i padnieta tylko połozyłam sie spać ![]() Z waga to tak jest ,że chyba kazda zelixanka ma tak ,że waga sie wstrzymuje jakis czas albo na poczatku walki albo w środku albo na końcu, chyba tak to juz jest po zeli i każdy musi to przejsc. Tak jak u mnie mi sie teraz zatrzymało i stoi juz 2 tyg albo więcej. a jola dopiero po jakims czasie miala kilka kg w dół. wiec najlepiej jest czekać ![]() A Mariolka co prawda nie mam męża ( jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki moje kochane ![]() ![]() ![]()
#897 |
Przyczajenie
|
witam dziewczyny pisze do was bo mam problem kupowałam już różnego rodzaju suplementy diety i spalacze wydałam kupe kaski ale na mnie to nie działało kumpela poleciła mi zele i dziś wziełam 5 tabletke chyba będe płakać bo to chyba terz na mnie nie działa chciałabym schudnąc chociaż z 8 kilo może macie jakieś rady żeby był skutek jem jak mały kurczak nie jem pieczywa ale to wszystko lipa prosze o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na wszystko co dobre trzeba poczekać ![]() ![]() Pozdrawiam Was zelixanki ![]() ![]() Acha.........zapomniałam. .......... wczoraj mój mąż zauważył,że schudłam ![]() ![]() ![]()
#899 |
Przyczajenie
|
waże w tej chwili 66 kg ale mam tylko 156 cm więc wyglądam jak piłeczka mam dwoje dzieci i co do rodzinki to jestem szczęśliwą mężatką od 13 lat mam nadzieje że to podziała dziękuje ci za słowa otuchy to koło ratunkowe naprawde przeszkadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie. Jestem tu nowa. Chciałabym zacząć swoją przygodę z Zelixą, ale wcześniej chciałam Was prosić o to, żebyście podały ile czasu bierzecie Zelixę, jak była Wasza waga wyjściowa i wzrost, no i jak jest teraz.
Ja mam 160 i ważę 65,5kg. Zgodnie z obliczeniami, co do mojego wzrostu, to powinnam ważyć ok. 52kg. Wiem, że w porównaniu z Waszymi problemami mój może się wydać błahy, ale to już zależy od punktu widzenia ![]() Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, proszę o te wszystkie dane i z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.