|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Milk
![]() ![]() Co do tej szczęśliwości, to uwielbiam takie chwile ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Rozeznanie
|
uhahana nie, nie słodzę
![]() a powtórzę tutaj edit. uhahana a kończyłaś jakaś szkołę plastyczną czy coś? Moja kol. chciała złożyć na grafikę i na wstępie spytali się czy skończyła jakaś szkołę plastyczną , pytali o jjakiś złoty punkt czy coś heh. W sumie Ty składasz na architekturę. Tak z ciekawości pytam ![]() coś słońce się pokazuje i chyba zaraz porwe kogos na spacer ![]() ![]() co do szczescia i prawka to u mnie bylo na odwrot. Jak za 1 razem nie zdałam to wyskoczyłam cała w skowronkach, egzaminator był w szoku. Za 2 razem jak zdałam to się poryczałam jak głupia. Od egzaminatora usłyszałam 'z panią naprawde chyba coś nie tak'' po dosyć nieprzyjemnej wymianie zdań ![]()
#3513 | |
Zakorzenienie
|
uhahana gratuluję
![]() kasia wszystkie naj naj naj, spełnienia wszystkich marzeń i żeby uśmiech nie znikał z Twojej ślicznej buzi ![]() Cytat:
![]() tak-po-prostu No, ja właśnie mówię, że jeżeli nie usłyszę o warunkach pracy, zakwaterowaniu itd. od ludzi, którzy właśnie tam byli i pracowali to nigdzie się nie wybieram. W ciemno nie pojadę ![]() Byłam w UP, może pójdę na staż do urzędu skarbowego. Moooooże. Mają dać odpowiedź do kilku dni, tylko chcą moje CV, mam im wysłać mailem. Ekhem, moje piękne puste CV ![]() Chyba nic z tego nie wyjdzie i będę czekała na inne oferty... Bo np. w Tesco nie chcę mieć stażu, ani w żadnym innym sklepie, a z biurowych był tylko ten urząd skarbowy ![]()
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
Milk nie, żadnej szkoły nie kończyłam 'specjalistycznej' [
![]() Koleżanka pewnie chciała właśnie na jakieś artystyczne studia, no a tam są rozmowy kwalifikacyjne. Na pewno chodziło o złoty podział. Wydaje mi się bez sensu, że wymagają takich rzeczy, powinni tego dopiero na studiach uczyć, ja np. tylko w jednej książce się z tym pojęciem spotkałam. A na tym egzaminie to zdałaś a mimo to była nieprzyjemna wymiana zdań? Łoł, czemu? Ja jak zdałam to powiedziałam egzaminatorowi, że jakby wypadało, to bym go uściskała ![]() Jeżeli chodzi o perfumy, to od pół roku mam zamiar sobie kupić Baby Doll YSL, ale jakoś zawsze ważniejsze wydatki są ![]() ![]() Nija czemu zakładasz, że nic nie wyjdzie? No wiesz! Skoro kazali przysłać CV to znaczy, że masz szanse ![]() Aaaaaaaaaa! Noga mi zdrętwiała, umieram! ![]() ![]() Jak dziwnie za oknem mam. Pół dnia padał deszcz i niebo cały czas jest takie zaciągnięte ciemnymi chmurami, a ogólnie to dość ładnie jest, no i tylko to niebo jakoś tak nie pasuje, heh ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Rozeznanie
|
boshh,jakaś Ty tajemnicza...
![]() ![]() Durga- bardzo ładny av ![]() a ja nie wiem ,która Kasia ma urodziny.. ![]() ![]()
![]() |
#3517 |
Zadomowienie
|
ooo uhahana ja się zgadzam z tym szczęściem
![]() ![]() A to zakwaterowanie to chyba na UŚiu było ![]() Durga ja bym chyba poszła na piwo w takiej sytuacji ![]() ![]()
![]() |
#3518 |
po prostu Em :)
|
kasia89
![]() Byłam na fitnessie i padam z nóg. ![]() ![]()
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Ja się dowiem, czy jestem studentką, dopiero 15-go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że jestem, ale GDZIE, to będę wiedziała prawdopodobnie dopiero 21-go heh
![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Rozeznanie
|
Kasiu spełnienia marzeń, wszystkiego najlepszego i dostania się na wymarzone studia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uhahana gratuluję dostania się, ale nie zaskoczyło mnie to ![]() ![]() ![]() Widziałam, że dyskutujecie o Warszawie.. Ja ją lubię, moja Rodzina mieszka tu od pokoleń i lubię ludzi, klimat itp.. Może dlatego, że nie znam zbytnio innych miast.. Ludzie potrafiś być różni, ale to tak jak wszędzie.. Kierowcy są różni.. Ostatnio zaczełam jazdy i zauważyłam, że niektórzy to chyba cudem prawko dostali, a niektórzy są przemili ![]() ![]() Alatienka, MilkNhoney jak coś to my z Ines gotowe do oprowadzania po Warszawie jesteśmy ![]() A właśnie co z Martą, bo ona chyba też miała tu iść.. A na mojej uczelni kończy się rekrutacja w środę dopiero.. wyniki nie wiem kiedy :/ Jadę na wakacje ![]() ![]() ![]() I byłam trzeci raz w życiu w sh i kupiłam sobie kilka fajnych rzeczy ;p i ostatnio też byłam na zakupach, ale to później się pochwalę ![]() Postaram się tu na nowo wkręcić, ale ostatnio to tak jakoś nei miałam czasu, całe dnie z TŻtem, ale jest cudnie ![]() Blaque widzę się więc się odzywaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wyniki rekrutacji mam jutro o 18 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Od soboty mnie nie było, a od niedzieli (jak wróciłam nie miałam internetu) Jestem okropnie zmęczona, zła i dobita. Byłam dzisiaj zawieźć papiery, ale najpierw zrobić badania na studia. Zrobiłam tylko badania.. ![]() Czułam się jakbym występowała w jakimś głupim żarcie. Głowa mnie boli. Źle się czuję. A najlepsze jest to, że żadnych papierów nie zaniosłam i jadę jutro znowu.. Ogólnie nie wiem po co jadę składać, jak się nie dostanę z moimi wynikami. kasiu kochana wszystkiego najkleszpego ![]() ![]() ![]() ![]() uhahana gratuluję ![]() ![]() ![]() przepraszam dziewczyny, że nie odp na więcej ale nie mam siły..
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Kasia - sto lat! Czyli 19 na karku i leci 20 rocznik? Mnie też to niedługo czeka, jak to szybko leci :|
Pamelija - zazdroszczę wakacji! |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie chce chyba do Poznania.. Wolę Toruń ![]() Czekam jeszcze na wyniki, bo w sumie tak czy siak, dotać sie było by fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasiu, sto lat! ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Zadomowienie
|
Kasiu wszystkiego naj
![]() Mnie przeraża fakt, że w tym roku ostatnie naście ![]()
#3527 |
Zakorzenienie
|
Noo dokładnie, mnie tak samo.
![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też przeraża to, że to już ostatnie naście :| Nie spieszy mi się jakoś do dorosłości, mogłabym mieć cały czas tak 18-19 lat ![]() pam ale i tak super macie z tą Kretą! ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Rozeznanie
|
ja sobie też
![]() ![]() Cytat:
Tyle, że musimy dojechać do Gdańska, bo z tamtąd wylot. Były też wyloty z Warszawy, ale to już wyprzedane niestety ![]() A byliśmy w innym biurze i generalnie najtańsze są wyjazdy do Turcji, Tunezji. Fajna też jest Grecja, tyle że droższa jest i Bułgaria jest fajna. Np dziś facet zaproponował nam Bułgarię - Złoty Róg z dwoma posiłkami 3140/2osoby czyli 1570 na głowę, a opcja tylko ze śniadaniami - 2620/2 osoby czyli po jakieś 1310zł na głowę. Jak coś to co do wycieczek, to ostatnio jestem zoriętowana, to się pytaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kasiu: Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!! ![]() Pamelija: Jej zazdroszcze takich wycieczek, ja pewnie wybiore się gdzieś z tż zagranice na emeryturze. ![]() Co do Warszawy to miałam składać papiery,ale się rozmyśliłam ![]() A właśnie dowiedziałam się, że dobra koleżanka dostała się na SGH i jestem z niej dumna ![]() Ogólnie u mnie ok. Napisze więcej później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JA CHCĘ TAM BYĆ! ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy to to, ale kiedyś oglądałam tańce z ogniem przy bebnach - podobało mi się
![]() a z prawkiem to już na placu facet był upierdliwy i chciałam prędzej kończyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oo Baby doll zamawiam po 10 ![]() i ja zazdroszcze Wam tych wyjazdów ![]() mnie niestety teraz nie stać bo chcę coś odłożyć na studia, tymbardziej że chciałabym iść na wieczorowe płatne . Zostają mi wypady po Polsce na weekend. i może Bieszczady w sierpniu ![]() no i tak coś zlepiłam, lekkie nudy mam w pracy dzisiaj.
#3533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie sztuczne ognie... wzruszają ![]() dzisiaj sądny dzień, czekam na najważniejsze wyniki... ![]()
![]() |
#3534 |
|
uhahana, no nie, a ja wtedy będę siedzieć w Hiszpanii..
![]() Co do Baby Doll, to wersja Magic jest teraz w niezłej promocji w Super-Pharm. ![]() Słuchajcie, bo na UE w tych papierach jak się dostanę mam złożyć CV, dostałam wzór i tam jest rubryka: nagrody i w nawiasie "udział w konkursach i olimpiadach". To co, mam napisać że doszłam do okręgowego z olimpiady fr? Czy tam to się wpisuje tylko jak się jest finalistą?
![]() |
#3535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli pisze udział to wpisuj ![]()
![]() |
#3536 |
|
Dobra, a co, pochwalę się.
![]() Myślicie, że bardzo przeceniam swoje możliwości przygotowując tę teczkę na dziesięć dni przed wynikami? ![]() ![]() Zaleciało mi to trochę wiecie-kim.. ![]()
![]() |
#3537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że z Twoimi wynikami możesz być spokojna! ![]() Rób tę teczkę! ![]() Politechnika Krakowska osłabia mnie... Jeśli u nich są tacy kiepscy informatycy, że non stop są problemy ze stroną i logowaniem to... ![]() ![]() edit: Ex wraca w przyszłym tygodniu. I wcale mnie to nie cieszy... Jakiś taki wewnętrzny spokój czułam jak tam był. A teraz znowu będę myśleć gdzie i z kim jest... ![]()
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostaniesz się przecież ![]() ![]()
![]() |
#3539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja nawet nie mam super-pharm ![]() em. pisz, pisz! nie wiem kim zaleciało ![]()
![]() |
#3540 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT: AA AGH też już mi działa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() em jestem pewna że teczkę już możesz szykować! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.