Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-07, 16:24   #3511
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Milk słodzisz słodzisz dzięki!

Co do tej szczęśliwości, to uwielbiam takie chwile Jak się dowiedziałam, że mam max pkt ze sprawdzianu po podstawówce, jak zdałam egzamin na prawo jazdy, jak zdałam rysunek tu i tu... świetne uczucie, z niczym tego porównać nie można
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 16:39   #3512
milkNhoney
Rozeznanie

uhahana nie, nie słodzę

a powtórzę tutaj edit.
uhahana a kończyłaś jakaś szkołę plastyczną czy coś? Moja kol. chciała złożyć na grafikę i na wstępie spytali się czy skończyła jakaś szkołę plastyczną , pytali o jjakiś złoty punkt czy coś heh. W sumie Ty składasz na architekturę. Tak z ciekawości pytam musisz być naprawdę dobra ! szkoda mi mojej kol że ją tak potraktowali bo naprawdę talent ma tylko teorii może brak.

coś słońce się pokazuje i chyba zaraz porwe kogos na spacer tylko malinowe dni mi dokuczaja ;/ kupilam dzisiaj w promocji naomi campbell cat delux mmm w pracy siedzialam z nosem przy atomizerze i sie narkotyzowalam mniaam czekam na wyplate i ustrzele cos w ciemno..
co do szczescia i prawka to u mnie bylo na odwrot. Jak za 1 razem nie zdałam to wyskoczyłam cała w skowronkach, egzaminator był w szoku.
Za 2 razem jak zdałam to się poryczałam jak głupia. Od egzaminatora usłyszałam 'z panią naprawde chyba coś nie tak'' po dosyć nieprzyjemnej wymianie zdań

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 16:42   #3513
Nija_
Zakorzenienie

uhahana gratuluję

kasia wszystkie naj naj naj, spełnienia wszystkich marzeń i żeby uśmiech nie znikał z Twojej ślicznej buzi

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Nija, zastanawiałaś się kiedyś co wybrać w tej szkole policealnej. To był "Żak"?
Nie, AP Edukacja Podobno ta szkoła ma największą renomę i w ogóle, dobrze uczą, mają dużo praktyk i takie tam.

tak-po-prostu No, ja właśnie mówię, że jeżeli nie usłyszę o warunkach pracy, zakwaterowaniu itd. od ludzi, którzy właśnie tam byli i pracowali to nigdzie się nie wybieram. W ciemno nie pojadę

Byłam w UP, może pójdę na staż do urzędu skarbowego. Moooooże. Mają dać odpowiedź do kilku dni, tylko chcą moje CV, mam im wysłać mailem. Ekhem, moje piękne puste CV

Chyba nic z tego nie wyjdzie i będę czekała na inne oferty... Bo np. w Tesco nie chcę mieć stażu, ani w żadnym innym sklepie, a z biurowych był tylko ten urząd skarbowy
Stary 2008-07-07, 16:55   #3514
uhahana
Zakorzenienie

Milk nie, żadnej szkoły nie kończyłam 'specjalistycznej' [], tylko od września chodziłam na kurs rysunku, specjalnie pod egzamin na te uczelnie, na które chcę.
Koleżanka pewnie chciała właśnie na jakieś artystyczne studia, no a tam są rozmowy kwalifikacyjne. Na pewno chodziło o złoty podział. Wydaje mi się bez sensu, że wymagają takich rzeczy, powinni tego dopiero na studiach uczyć, ja np. tylko w jednej książce się z tym pojęciem spotkałam.

A na tym egzaminie to zdałaś a mimo to była nieprzyjemna wymiana zdań? Łoł, czemu? Ja jak zdałam to powiedziałam egzaminatorowi, że jakby wypadało, to bym go uściskała

Jeżeli chodzi o perfumy, to od pół roku mam zamiar sobie kupić Baby Doll YSL, ale jakoś zawsze ważniejsze wydatki są Na razie zadowalam się czerwoną Pumą

Nija czemu zakładasz, że nic nie wyjdzie? No wiesz! Skoro kazali przysłać CV to znaczy, że masz szanse

Aaaaaaaaaa! Noga mi zdrętwiała, umieram!

Jak dziwnie za oknem mam. Pół dnia padał deszcz i niebo cały czas jest takie zaciągnięte ciemnymi chmurami, a ogólnie to dość ładnie jest, no i tylko to niebo jakoś tak nie pasuje, heh W ogóle dziwnie tutaj ostatnio, jeden dzień pada, następny świeci słońce i super jest, później znów pada i tak od kilku dni.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-07-07, 17:17   #3515
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
coś słońce się pokazuje i chyba zaraz porwe kogos na spacer tylko malinowe dni mi dokuczaja ;/ kupilam dzisiaj w promocji naomi campbell cat delux mmm w pracy siedzialam z nosem przy atomizerze i sie narkotyzowalam mniaam
Kocham!!!!! Ja dziś Sagę z Oriflame - mi tam sie podoba )
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:53   #3516
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
wolę nie, będzie mniej rozczarowania jeżeli się nie dostanę.
boshh,jakaś Ty tajemnicza... a powiesz chociaż jak sie już dostaniesz jakie mialas wyniki i gdzie bedziesz studiowac??

Durga- bardzo ładny av

a ja nie wiem ,która Kasia ma urodziny.. przpraszam Kasiu

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 18:40   #3517
Ywonula
Zadomowienie

ooo uhahana ja się zgadzam z tym szczęściem 17 stycznia czułam się chyba najszczęśliwsza na świecie, że zdałam prawko

A to zakwaterowanie to chyba na UŚiu było

Durga ja bym chyba poszła na piwo w takiej sytuacji Nie dość ze się nastawiam na konkretną godzine to oni jeszcze to przenoszą...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 19:22   #3518
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość
kasia89

Byłam na fitnessie i padam z nóg. Ale przynajmniej już mi się zakwasy nie robią, czyli coś z moją kondycją ruszyło.
Stary 2008-07-07, 19:29   #3519

Ja się dowiem, czy jestem studentką, dopiero 15-go
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 19:33   #3520
uhahana
Zakorzenienie

Ja wiem, że jestem, ale GDZIE, to będę wiedziała prawdopodobnie dopiero 21-go heh
Choose life.
'

Stary 2008-07-07, 19:37   #3521
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Kasiu spełnienia marzeń, wszystkiego najlepszego i dostania się na wymarzone studia

Uhahana gratuluję dostania się, ale nie zaskoczyło mnie to i tak wiedziałam, że się dostaniesz

Widziałam, że dyskutujecie o Warszawie.. Ja ją lubię, moja Rodzina mieszka tu od pokoleń i lubię ludzi, klimat itp.. Może dlatego, że nie znam zbytnio innych miast.. Ludzie potrafiś być różni, ale to tak jak wszędzie.. Kierowcy są różni.. Ostatnio zaczełam jazdy i zauważyłam, że niektórzy to chyba cudem prawko dostali, a niektórzy są przemili widząc mnie za eLką przepuszczają, uśmiechają się, czasem otwierają okno by pogadać
Alatienka, MilkNhoney jak coś to my z Ines gotowe do oprowadzania po Warszawie jesteśmy
A właśnie co z Martą, bo ona chyba też miała tu iść..

A na mojej uczelni kończy się rekrutacja w środę dopiero.. wyniki nie wiem kiedy :/

Jadę na wakacje Z TŻtem załatwiliśmy sobie Kretę na 15 dni, ale jak się okazało nie będziemy 15 tylko 14 wylatujemy 17, a za hotel płacimy od 16.. do dupy..

I byłam trzeci raz w życiu w sh i kupiłam sobie kilka fajnych rzeczy ;p i ostatnio też byłam na zakupach, ale to później się pochwalę

Postaram się tu na nowo wkręcić, ale ostatnio to tak jakoś nei miałam czasu, całe dnie z TŻtem, ale jest cudnie

Blaque widzę się więc się odzywaj
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 19:38   #3522
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Kasia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Kasiu, wszystkiego najlepszego!.
Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość
STO LAT STO LAT DLA KASI!!!
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Kasia sto lat zdrowia szczęścia i spełnienia marzeń!!!!
Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Kasia wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
[
Kasia, no nieee.. czemu nie zrobiłaś dla nas jakiejś imprezki?
Cytat:
Kasia, wszystkiego naj naj naj!!!
Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Kasia ma urodziny - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
i ja się dołączam do najlepszych życzeń dla Kasi
Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
kasia wszystkie naj naj naj, spełnienia wszystkich marzeń i żeby uśmiech nie znikał z Twojej ślicznej buzi
Dziewczyny jesteście KOCHANE! Dziękuję Wam bardzo!

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość

Ja! Faktycznie możesz mnie nie kojarzyć, bo ostatnio mało się udzielam. Ale miło Cię poznać

Cytat:
kasia89

Cytat:
Tak
Są wyniki Dostałam się Ale czekam na listę, a dopiero po 15 będzie... na razie tylko na moim koncie pisze co i jak.
Gratuluję! Choć i tak wiedziałam, że się dostaniesz!

Wyniki rekrutacji mam jutro o 18 I na AGH i na Politechnice
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 19:59   #3523
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
Blaque widzę się więc się odzywaj

Od soboty mnie nie było, a od niedzieli (jak wróciłam nie miałam internetu)
Jestem okropnie zmęczona, zła i dobita. Byłam dzisiaj zawieźć papiery, ale najpierw zrobić badania na studia.

Zrobiłam tylko badania..Od godziny 9 do 16 siedziałam w przychodzi.
Czułam się jakbym występowała w jakimś głupim żarcie. Głowa mnie boli. Źle się czuję. A najlepsze jest to, że żadnych papierów nie zaniosłam i jadę jutro znowu..

Ogólnie nie wiem po co jadę składać, jak się nie dostanę z moimi wynikami.

kasiu kochana wszystkiego najkleszpego Rośnij nam duża i silna

uhahana gratuluję Wcale się nie dziwię

przepraszam dziewczyny, że nie odp na więcej ale nie mam siły..
Stary 2008-07-07, 20:09   #3524

Kasia - sto lat! Czyli 19 na karku i leci 20 rocznik? Mnie też to niedługo czeka, jak to szybko leci :|

Pamelija - zazdroszczę wakacji!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 21:07   #3525
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Ciebie pewnie już nie było ja byłam po 20... No bo Bydgoszcz jest fee Są oczywiście ładne miejsca ale to wyjątki

Czuję coś, że sptkamy się na UAM
No chyba, że tak

Ja nie chce chyba do Poznania..
Wolę Toruń
Czekam jeszcze na wyniki, bo w sumie tak czy siak, dotać sie było by fajnie

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Wiecie co pomyślałam? Że na studiach to już nie bedzie tak jak yu mnie piwa po 5-5,50zł.... tylko bedzie droższe...
No co Ty! Studenci przecież mają zniżki i piwo za 4zł, lub 3,50

Kasiu, sto lat! Przepraszam, ze dopiero teraz, ale nie było mnie przy kompie.
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 21:18   #3526
Independent Women
Zadomowienie

Kasiu wszystkiego naj
Mnie przeraża fakt, że w tym roku ostatnie naście

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 21:26   #3527
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Noo dokładnie, mnie tak samo.
Choose life.
'

Stary 2008-07-07, 21:29   #3528
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
kasiu kochana wszystkiego najkleszpego Rośnij nam duża i silna
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Kasia - sto lat! Czyli 19 na karku i leci 20 rocznik? Mnie też to niedługo czeka, jak to szybko leci :|
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Kasiu, sto lat! Przepraszam, ze dopiero teraz, ale nie było mnie przy kompie.
Cytat:
Kasiu wszystkiego naj
Cytat:
Kasiu spełnienia marzeń, wszystkiego najlepszego i dostania się na wymarzone studia
Dziękuję pięknie

Mnie też przeraża to, że to już ostatnie naście :| Nie spieszy mi się jakoś do dorosłości, mogłabym mieć cały czas tak 18-19 lat

pam ale i tak super macie z tą Kretą! Ile płacicie jeśli mogę wiedzieć? Bo sama zaczynam się za czymś rozglądać
Stary 2008-07-07, 22:26   #3529
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Pamelija - zazdroszczę wakacji!
ja sobie też pierwszy raz będę tam tak to ostatni raz za granicą byłam 6-7 lat temu i to w okolicy Polski (Austria, Czechy, Niemcy), a tak dalej to jak byłam mała (3 latka) to we Włoszech i gdzieś tam jeszcze, ale nic nie pamiętam..

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
pam ale i tak super macie z tą Kretą! Ile płacicie jeśli mogę wiedzieć? Bo sama zaczynam się za czymś rozglądać
Płacimy 2350zł za 14/15 dni all inclusive, tyle że mamy 2km do morza o tu masz link http://www.itaka.pl/strony/2/i/1438.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=POZ&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&
Tyle, że musimy dojechać do Gdańska, bo z tamtąd wylot. Były też wyloty z Warszawy, ale to już wyprzedane niestety
A byliśmy w innym biurze i generalnie najtańsze są wyjazdy do Turcji, Tunezji. Fajna też jest Grecja, tyle że droższa jest i Bułgaria jest fajna. Np dziś facet zaproponował nam Bułgarię - Złoty Róg z dwoma posiłkami 3140/2osoby czyli 1570 na głowę, a opcja tylko ze śniadaniami - 2620/2 osoby czyli po jakieś 1310zł na głowę.
Jak coś to co do wycieczek, to ostatnio jestem zoriętowana, to się pytaj
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 22:54   #3530
marta6704
Zakorzenienie

Hej

Kasiu:
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!!

Pamelija: Jej zazdroszcze takich wycieczek, ja pewnie wybiore się gdzieś z tż zagranice na emeryturze.

Co do Warszawy to miałam składać papiery,ale się rozmyśliłam
A właśnie dowiedziałam się, że dobra koleżanka dostała się na SGH i jestem z niej dumna

Ogólnie u mnie ok.
Napisze więcej później
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 23:36   #3531
uhahana
Zakorzenienie

http://www.pyromachina.pl/

JA CHCĘ TAM BYĆ! <tupie nóżką>
Choose life.
'

Stary 2008-07-08, 09:23   #3532
milkNhoney
Rozeznanie

nie wiem czy to to, ale kiedyś oglądałam tańce z ogniem przy bebnach - podobało mi się Wszystko napewno jest zabezpieczone itd ale ja zawsze sobie dopisuję scenariusz jakby w tych popisach z kaskaderami coś poszło nie tak.

a z prawkiem to już na placu facet był upierdliwy i chciałam prędzej kończyć Przez całą jazdę coś mu mówiłam i chyba wkońcu zdenerwował się Jak robiłam błąd to mówiłam, że to nie moja wina itp sama bym ze sobą nie wytrzymała i na koniec jazdy też mi pojechał.. ale zdałam że jestem strasznie nerwowa a ja że to on był nerwowy i że charakteru nie zmienię i że cięzko w tych sytuacjach było zachować spokój a poza tym żeby pan się upokoił bo jezszce włączone kamery są a ten że może mnie na jakieś dodatkowe badania wysłać i cośtam jakbym nie zdała to bym poszła oglądać nagranie chyba się tego spodziewał i chciał mieć spokój bo zdawałam ostatnia.
oo Baby doll zamawiam po 10 nie znam zapachu ale po recenzjach.

i ja zazdroszcze Wam tych wyjazdów
mnie niestety teraz nie stać bo chcę coś odłożyć na studia, tymbardziej że chciałabym iść na wieczorowe płatne . Zostają mi wypady po Polsce na weekend. i może Bieszczady w sierpniu

no i tak coś zlepiłam, lekkie nudy mam w pracy dzisiaj.

Stary 2008-07-08, 09:42   #3533
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
http://www.pyromachina.pl/

JA CHCĘ TAM BYĆ! <tupie nóżką>
super sprawa!
mnie sztuczne ognie... wzruszają

dzisiaj sądny dzień, czekam na najważniejsze wyniki...

Stary 2008-07-08, 09:50   #3534
emememsik

uhahana, no nie, a ja wtedy będę siedzieć w Hiszpanii..

Co do Baby Doll, to wersja Magic jest teraz w niezłej promocji w Super-Pharm.

Słuchajcie, bo na UE w tych papierach jak się dostanę mam złożyć CV, dostałam wzór i tam jest rubryka: nagrody i w nawiasie "udział w konkursach i olimpiadach". To co, mam napisać że doszłam do okręgowego z olimpiady fr? Czy tam to się wpisuje tylko jak się jest finalistą?
Stary 2008-07-08, 10:00   #3535
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:

Słuchajcie, bo na UE w tych papierach jak się dostanę mam złożyć CV, dostałam wzór i tam jest rubryka: nagrody i w nawiasie "udział w konkursach i olimpiadach". To co, mam napisać że doszłam do okręgowego z olimpiady fr? Czy tam to się wpisuje tylko jak się jest finalistą?

Jeśli pisze udział to wpisuj

Stary 2008-07-08, 10:07   #3536
emememsik

Cytat:
Jeśli pisze udział to wpisuj
Dobra, a co, pochwalę się.

Myślicie, że bardzo przeceniam swoje możliwości przygotowując tę teczkę na dziesięć dni przed wynikami? Trochę mi tak głupio, ale z drugiej strony jakbym się nie dostała to bym chyba padła na zawał.. ze zdziwienia.
Zaleciało mi to trochę wiecie-kim..
Stary 2008-07-08, 10:11   #3537
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:

Myślicie, że bardzo przeceniam swoje możliwości przygotowując tę teczkę na dziesięć dni przed wynikami? Trochę mi tak głupio, ale z drugiej strony jakbym się nie dostała to bym chyba padła na zawał.. ze zdziwienia.

Myślę, że z Twoimi wynikami możesz być spokojna!
Rób tę teczkę!

Politechnika Krakowska osłabia mnie...
Jeśli u nich są tacy kiepscy informatycy, że non stop są problemy ze stroną i logowaniem to... Powinni nie uczyć informatyki na tej uczelni.

edit: Ex wraca w przyszłym tygodniu. I wcale mnie to nie cieszy... Jakiś taki wewnętrzny spokój czułam jak tam był. A teraz znowu będę myśleć gdzie i z kim jest...
poryty mózg mam...

Stary 2008-07-08, 10:27   #3538
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy dobrze myślę, ale zawsze mi się wydawało, że w takich rubrykach wpisuje się te osiągnięcia, które są na świadectwie. Ale jeśli to ma być CV, to ja bym się chwaliła ile tylko by się dało

Dostaniesz się przecież
Stary 2008-07-08, 11:04   #3539
milkNhoney
Rozeznanie

Cytat:

a ja nawet nie mam super-pharm
em. pisz, pisz!
nie wiem kim zaleciało

Stary 2008-07-08, 11:07   #3540
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Kasiu:
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!!
Dzięki

Cytat:
Politechnika Krakowska osłabia mnie...
Jeśli u nich są tacy kiepscy informatycy, że non stop są problemy ze stroną i logowaniem to... Powinni nie uczyć informatyki na tej uczelni.
A ja właśnie na Politechnikę loguję się bez problemu (tzn. czasem trochę długo ) ale na AGH od wczoraj nie mogę się zalogować, pokazuje mi się, że strona jest niedostępna Tobie wszystko działa?

EDIT: AA AGH też już mi działa

Cytat:
Płacimy 2350zł za 14/15 dni all inclusive, tyle że mamy 2km do morza o tu masz link http://www.itaka.pl/strony/2/i/1438.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=POZ&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&
Tyle, że musimy dojechać do Gdańska, bo z tamtąd wylot. Były też wyloty z Warszawy, ale to już wyprzedane niestety
A byliśmy w innym biurze i generalnie najtańsze są wyjazdy do Turcji, Tunezji. Fajna też jest Grecja, tyle że droższa jest i Bułgaria jest fajna. Np dziś facet zaproponował nam Bułgarię - Złoty Róg z dwoma posiłkami 3140/2osoby czyli 1570 na głowę, a opcja tylko ze śniadaniami - 2620/2 osoby czyli po jakieś 1310zł na głowę.
Jak coś to co do wycieczek, to ostatnio jestem zoriętowana, to się pytaj
Dzięki Faktycznie trochę lipa, że musicie dojechać do Gdańska i plaża 2km od hotelu, ale na pewno będzie wiele innych atrakcji, które Wam to zrekompensują Ja wybieram się dopiero we wrześniu więc mam jeszcze trochę czasu Ale myślę nad Grecją/ Hiszpanią/ Włochami, ale znając życie to i tak pewnie stanie na czymś innym Zresztą dla mnie obojętne gdzie byleby było ciepło, słońce, plaża, morze, fajne imprezy i chłopcy, haha! Już się nie mogę doczekać Szczerze to pracy mam już trochę dość

em jestem pewna że teczkę już możesz szykować!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości