|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że przynajmniej z sukienką wszystko w porządku
|
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, kochana. u nas tez zawsze takie suprajsy. Juz sie przyzwyczailisy, ze lepiej nie planowac, bo i tak inaczej wyjdzie - zazwyczaj nawet lepiej niż miało być w zamyśle. A dlaczego obrączki kicha? i jak kiecka? |
|
|
|
|
#4113 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc all
Na dobry poczatek dnia sobie leze i zdycham z bolu. Wpadlam wczoraj na pomysl, ze zrobie TZ kolacje jak wroci z tej belgii i przytachalam do domu 2 puszki groszku, 2 majonezy, sloik ogorkow, wino... i co? I dzis umieram bo przeciazylam kolano (ląkotka uszkodzona) Nie moge nawet wstac!!!!! Kiedy ja sie naucze ze nie moge NIC dzwigac????? dziewczyny, jak sie idzie na ostry dyzur? Do najblizszego szpitala czy do przychodni czy do tego, obok miejsca zameldowania??? HELP!!!! |
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz jeszcze zadzwonic po karetke, jezeli faktycznie stan jest na tyle poważny, z enie jestes w stanie wstac. (a mysle , ze jest). A ty głupia jeszcze przed kompem siedzisz!!!! |
|
|
|
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo jak siedze to mnie nie boli :P
A do szpitala to na ostry dyzur, ale gdziekolwiek? Nie wiem Mowiac szczerze, boje sie dzwonic po karetke, tyle rzeczy sie o tym slyszalo ze wlos sie jezy |
|
|
|
#4116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedactwo! jakis okład na początek i zadzwonić po kogos kto na pogotowie zawiezie!
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
któryz reguły ni ma czasu.mam bardzo duzy uraz do naszej słuzby po ostatnich przeżyciach Nie będe wspominac tego, bo się znowu porycze
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sukienka w porządku, ale już mnie to nie cieszy ![]() Co do obrączek to wczoraj odebrał Tż, nie wiem po co skoro są beznadziejne, ale już nie chcę się z nim kłócić okazało się, że ten jubiler nie ma pojęcia, zrobił obrączki tak jakby ktoś w domu zrobił metodą domową, nie oszlifowane, nie te kolory, tragedia ![]() Więc dzisiaj od rana obdzwoniłam wszystkich jubilerów i zamówiłam od nowa, pal licho te 400 zł. pójdę do niego aby oddał kasę ale wątpię aby tak zrobił, a ja takiej beznadziejnej obrączki na palec nie włożę albo pechowy płaci dwa razy......Może ja mam zbyt duże oczekiwania, ale sądziłam ze to prosta sprawa, daję zdjęcie i ktoś to odwzorowuje, a jak nie jest w stanie to mówi od razu a nie ściema do końca
|
||
|
|
|
#4119 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny, co to jest ta izba przyjec i czym sie rozni od ostrego dyzuru?
Nema-> ojciec mnie zawiezie.. bo sama nie chce jechac. Dorinka-> niestety, ja tez slyszalam, ze robione na zamowienie obraczki w niczym nie przypominaja wygladem tych katalogowych na pewno wybierzesz cos ladnego z tych dostepnych w salonie
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech cię na pogotowie zawiezie i tyle |
|
|
|
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
Dorinko współczuje, dwa tygodnie do ślubu a Wy macie takie hece, no szok. Trzymaj się dzielnie i nie dawaj się nerwom
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie masz rację ![]() No nic byle dotarły na czas, i tak suma sumarum nie będa droższe niż w Aparcie więc byle te okazały się takie jak na zdjęciu ![]() Ważne że płacę po otrzymaniu towaru, jeśli uznam, że są takie jak zamawiałam, facet mi powiedział wprost, oglądam i wtedy płacę, twierdzi że jakość jest I klasa ale jak nie zobaczę to nie uwierzę
|
|
|
|
#4124 |
|
Zadomowienie
|
No oczywiście, że tak! Ani mi się waż sama w tym stanie jechać!
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam pierścionek z Apartu i jest piękny, ładniejszego nie widziałam i złoto ma piękny szlachetny kolor a dla mnie to wazne bo ja jestem szczególarz i zaraz mnie byle głupota drażni
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh... mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym TZ wysłała do tego faceta on by go zmiażdzył i na pewno by kase oddał
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie ostry dyżur to godzinny nocne
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
Dorinko ale masz jazdy ![]() To nie pech to nie znak to po prostu facet odstawiajacy fuszerę. Widocznie dla niego obraczka to po prostu kawalek złota i tyle. Nie złość sie bedzie dobrze Apolonio kurcze ale jaja 2 puszki groszku Cię tak załatwiły. Nie jem groszku od dzisiaj jak on taki wredny Jedz Slońce do lekarza i dbaj o siebie . Dobrze że TZ jest w domu i się Tobą zaopiekuje.
|
#4133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale to 100 km stąd, będziemy w Radomiu dopiero w piątek. A mój Tż to zaraz powie, że kłócić się nie będzie bo ja ustalałam a on przy tym nie był i nie wie o co mic chodziło, już wczoraj się burzył, że po co jego wysłałam zamiast sama odebrać, ale przynajmniej mam więcej czasu na zamówienie kolejnych bo w piątek po odbebraniu to zostały by tylko sklepy i też niekoniecznie, bo oni nie mają pełnej rozmiarówki, w sklepach tez się czeka jak u jubilera
|
||
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robie u jubilera, który ma zakład z 50 lat, ceny wysokie, ale wyroby własne i sa super
|
|
|
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja juz w domku
do fryzjera mam 40 min i w jedną stronę pojechałam taksówką a mówie sobie wróce spacerkiem tylko wyszłam a tu TZ dzwoni, że jedzie mi rower oddac i gdzie jestem. ja patrze, a on juz obok mnie hehe wiec mnie podwózł a tam jego tata juz z rowerem czekał teraz pojechał sie do domku pakowac i sie wieczorkiem spotkamykochane obciachałam włsoki ponad 10cm wiecej fryzjerka powiedziała, ze mi nie obejtnie bo mam za ładne wlosy i jej szkoda ale super sie czuje w takich krótkich ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze nie jest ona az za bardzo niebezpieczne. bo wiesz, ja sie boje ciemnosci (a szczegolnie isc sama po ciemaku ulicą) wiec mam nadzieje, ze kolejnej forbii sie tam nie nabawię ![]() Cytat:
kochana, to nie zły znak, napewno nie. nie martw sie. czasami taki pech jest, ze wszytsko pod gorkę, ale wierze, ze teraz to juz tylko z górki bedzie
|
||
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten też ma z 50 lat ale w jego przypadku to o niczym nie świadczy no jest sznasa, że u Ciebie będzie o.k. bo więcej krzyknął.![]() Zresztą pewnie nie masz skomplikowanych a ja chyba tak, miałam mieć z łączonego złota kolejne też sa takie ![]() Dziewczyny ja nauczyłam się jednego- bierzesz co jest, co widzisz nie zamawiasz w ciemno, że ktoś Ci odwzoruje, bo nie zrobi tego dobrze. Tak miałam i z sukienką i z obrączkami , także nauczkę mam
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam długie włosy takie za łopatki i obciełam na króciutko i wszystkim a przede wszystkim mi się bardziej podoba i ogólnie jest wygodniej i dobrze się czuję
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
madzia dawaj fotkę
![]() Cytat:
Sam projektuje i sam robi. I mam z nimi dosyć dobre doświadczenie jak pierścionek mojej babci wyczysclili wyglądał jak nowy
|
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TZ od razu zauwazył![]() ale teraz trzeba przez rok zapuszczak bo chce miec te loki na slub co mialam ostatnio ![]() edit: lemoorko jak dorwe aparat to cyknę ![]() ide dzwonic do tego biura obslugi orange bo zapomniałam rano hehe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

Kiedy ja sie naucze ze nie moge NIC dzwigac?????
Nie będe wspominac tego, bo się znowu porycze

kochana, to nie zły znak, napewno nie. nie martw sie. czasami taki pech jest, ze wszytsko pod gorkę, ale wierze, ze teraz to juz tylko z górki bedzie