![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
nie ma za co
![]() ależ się u mnie pogoda paskudna zrobiła, coś wisi w powietrzu ciągle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Mi na podkład bardzooooo podoba się ten utworek, i chyba na ten się zdecydujemy do naszego wideo:
http://zonia.wrzuta.pl/audio/gxNU9q0...e_musisz_mowic
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę
![]() Ja się zakochałam w tej piosence jak ją usłyszałam, po prostu przepiękna
#1326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba się logować żeby posłuchać bo mi nie gra???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
ona jest strasznie cicho nagrana wiec moze dlatego....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Nie Liluś, nie trzeba
#1329 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki Kochane przesłuchałam sobie kilka kawałków przez Was podanych i podanych w wątku o pierwszym tańcu. Moi faworyci:
Stachursky - z każdym twym oddechem G. Tomczak - niebieska piosenka (jakby o nas - były ciężkie chwile które razem przeszliśmy - piękna ale boje się że się popłacze tak jak teraz jak ją słuchałam) L. Amstrong - what a wanderful world Elvis Presley I can't help falling in love Jackie de Shannon - what the world need now is love co Wy na to? (elvisa, amstronga i tomczaka to chyba w oryginale bym wolała)
#1330 |
Wtajemniczenie
|
no to nie wiem
![]() ech popróbuję w domku ![]() dziękuję aguniu ![]() może w końcu mnie coś powali-za 2 tygodnie mam spotkanie z orkiestrą i muszęcoś mieć przygotowane a tu zonk ![]() **mi się suwaczek nie przesuwa |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może z tego linka się uda: http://www.wrzuta.pl/audio/qXMdVABBq...c...muzikum.pl
![]() |
#1332 |
Zadomowienie
|
Dawno mnie nie było ale edukowałam się na szkoleniu w Poznaniu. Tak na marginesie bardzo piękne miasto. Muszę się pochwalić, że udało nam się zmienić kościół (bo w mojej parafii remontują ołtarz główny) i nawet licencji nie będzie trzeba
![]() Teraz dopiero odetchnęłam z ulgą ![]()
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1334 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Albo zwyczajnie na jasna posiedziec przed obrazem... ![]() Glowa do gory czasem sa takie dni ze niby sie nic nie stanie a czlowiek juz jest na granicy z placzem (z regoly prze okresem i podobno w ciazy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1335 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() muszę się zmobilizować i coś wybrać na 1 taniec i ten podkład na kasetę*-płytkę Cytat:
![]() Agatko ale jak pięknie by dźwięczało ![]() a widział Ktos naszą Kasieńkę? ![]() dzasta czytasz? ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-08 o 12:44 Powód: dla Agatki:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Rozeznanie
|
ja nie będę miała pierwszego tańca, to się nie rozglądałam za muzyką ale mam pare propozycji z fajnymi tekstami - może przydadzą się na video czy cokolwiek
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=HNfCXzkT9_Y http://pl.youtube.com/watch?v=xSloQ9VXqK4 http://pl.youtube.com/watch?v=jVD7NNS8H5Y a grosika nie kładę pod piętę - bo bym nie doszła z samochodu do ołtarza już nawet ![]() Kasieńka apropo komentarza na NK ![]() ![]() ![]() ![]() Lilkuś nie widziałam dzisiaj Kasieńki właśnie i też już zaczyna brakować ;p może znowu imprezka w pracy się trafiła hihihi idę się wziąć za siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zadomowienie
|
Agatko, dzięki
![]() jak będę to dam Ci wcześniej znać. Ja dużo bardziej od JG wolę katedrę - jakoś tam ciszej, spokojniej, bardziej intymnie i jak dla mnie niesamowita tam atmosfera w środku jest. Ja siedzę w pracy, trochę pracuję, trochę Was podczytuje ale jakoś tak wyrywkowo ... jestem zła że już nie pojadę nigdzie. Wybiore się chyba po pracy do praskiej katedry (miejsce naszego ślubu) i sobie tam posiedzę. Jestem po okresie, więc to nie przez tę dolegliwość, a ciąża niemożliwa. Muszę chyba sobie troszkę zycie uporządkować i zmierzyć się sama ze sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Raczkowanie
|
dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
#1339 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Bylam u jubilera tego con robi obraczki i myslalam ze sie poplacze... myslalam ze beda juz gotowe tylko do przymiarki i grawer a one wygladaja jak uszczelki... bez zadnego zdobienia po prstu NIC... i to zajelo im 2 miesiace !!!! Niech ten moj TŻ przyjezdza bo trzeba je przmierzyc a dopiero potem beda zdobic i grawerowac i boje sie ile im to zajmie a zostalo poltora miesiaca ![]() ![]() Ciekawe jaki bedzie efekt koncowy... a jak cos zchrzania i bedzie brzydkie??? Zamawiala ktoras z was u jubilera konkretny wzor zeby zrobili od nowa???
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Raczkowanie
|
02.08.2008 r.
Kto ślubuje tego dnia? Jak przygotowania? Dopadł Was już stres przedślubny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak bardzo bym chciała posiedzieć i popisać z Wami...ale muszę zbierać sie do nauki.... Agata R ![]() ![]() dobre dobre...po grosiku...ale sie uśmiałam... Ja tylko pomidorową z ryżem o! pozdrawiam Was mocniuchno i uciekam z bólem serca... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zadomowienie
|
![]() Mojej siostrze krawcowa doszyła do sukni taki malutki woreczek w którym był 1 grosz, i jakieś okruszki czy ziarenka zbóż - żeby im pieniązków i jedzenia nie zabrakło ![]() Cytat:
![]() Dzasta mam nadzieję, czyta z ukrycia - nie zaginęla jak Kasieńka i wróci do nas niebawem ![]() Witaj *kaalinaa* znowu - fajnie, że udało Wam się zmienić kościół i nie będziecie się juz musieli martwić foliami i innymi budowlanymi eksponatami w kościele ani przed nim ![]() edit: Dziewczynki czy Wy macie jakąś listę piosenek która bedzie u Was na weselu? Wydaje mi się, że był ten temat poruszany, ale nie mogę tego znaleźć a próbuję się czymś (poza pracą) zająć. Macie moze jakieś listy utworów? Rozmawialiście o tym z Waszymi "grajkami" ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://marcia85.wrzuta.pl/audio/vyBP...yes_off_of_you
![]() |
#1345 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() masz delikatne stópki ![]() ja mam inny problem z grosikiem-bałabym się ze mi wypadnie przez dziurkę na paluszka ![]() Kasieńka jak znów miałaś żubrówkę to ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my wybieralismy wzór od Stelmacha i obrączki mielismy gotowe po 3 tygodniach. Przyszliśmy na przymiarkę i bylo ok więć zapłaciliśmy i odebraliśmy ![]() Kasieńka naprawiłaś drukarkę? ![]() izka to trzymamy kciuki i jutro świetujemy Twój sukces ![]() madziczek bardzo dobry pomysł z tym woreczkiem-tradycji stało się zadość ![]() dobre: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ............. jeszcze nie mam listy, ale jak będę sięz Nimi widzieć to zasugeruję swoje ulubione piosenki, żeby nie było "Windą do nieba" i żeby jak najmniej samej muzyki ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-08 o 13:31 Powód: żeby nie było że post......:) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
Ja gdzieś czytałam że te okruszki i ziarna zbóż powinno się zaszyć w .... bieliźnie ślubnej, żeby właśnie jedzenia nie brakło. A do buta można włożyć banknocik. Ja już przestałam czytać o tych przesądach, bo ich tyle, że jakbym zaczęła się na nich skupiać to czasu na nic innego by mi nie starczyło
![]() EDIT: Madziczek moja orkiestra ma na swoje stronce nawet listę utworów jakie grają, i to nie wszystkich. Generalnie my im zaufamy, zastrzegłam tylko jakich piosenek ma nie być a jakie MUSZĄ być. Nie chcę nic sztywno ustalać, bo wiadomo że czasem trzeba reagować na to jak się ludzie bawią, i np jak przy wolnych całkiem parkiet opustoszeje to zagrać coś szybszego itp To jest pierwsza część z ich repertuaru, jak chcesz to napisz, podam drugą ![]() 1) Serduszko puka 2) Ktoś mnie pokochał 3)Kocham cię kochanie 4)Historia jednej znajomości 5)La bamba 6)Czerwona jarzębina 7)Baśka 8) Pszczółka maja 9) Urke 10) Jolka ,jolka 11) Only you 12) Z kopyta kulig rwie 13) Ali baba 14) Powiedz stary 15) Kalifornia 16) Zaufaj mi(kanikuły) 17) A wszystko to… 18) Cesera 19) Kawiarenki 20) Ściernisko 21) Czarne oczy 22) Nie płacz Ewka 23) Goniąc kormorany 24) Cyklady na Cykladach 25) Prześliczna wiolonczelistka 26) Małgośka 27) Czerwone korale 28) Zabiorę cię właśnie tam 29) Kto w styczniu… 30) Życie to są chwile 31) Mexicana 32) Sway (cha-cha) 33) Nadzieja 34) Kolorowe jarmarki 35) Nasze randez vous 36) I`ve got my mind… 37) Pokolenie 38) A ja będę twym aniołem 39) Za młodzi, za starzy 40) Gdybym miał gitarę 41) Piosenka księżycowa 42) Noce i dnie 43) Kocham cię jak Irlandię 44) Rivers of Babilon 45) Wiosna 46) You`re the one that I want 47) Włosy 48) Pędzą konie po betonie 49) Kochana uwierz mi 50) Biały miś 51) Vayamos companieros 52) Wsiąść do pociągu 53) Prywatki 54) Ta sama chwila 55) Słodycze 56) Na dancingu tańczą goście 57) Bądź gotowy dziś do drogi 58) Jesteś szalona 59) Kasia (wysokie płoty) 60) Rudy się żeni 61) Co ty tutaj robisz 62) Daj mi tę noc 63) Wspomnienie (mimozami) 64) Pomaluj mój świat 65) Jak się masz… 66) Ukraina 67) Kuba wyspa jak wulkan… 68) Boskie Buenos 69) I know something about… 70) Obladi, oblada 71) Chcę tu zostać 72) Córka rybaka 73) Jedzie pociąg 74) I jo se też musiał 75)Moja muzyka 76) Mój cygan 77) Każdy oddech twój 78) Usłyszysz wołanie 79) Jest już ciemno 80) Kankan 81) Jambolaya 82) Dozwolone od lat 18 83) Wielka miłość 84) Zawsze tam gdzie ty 85) Oberek 86) Szarpany
#1347 |
Wtajemniczenie
|
agunia pożyczam
![]() będę uzbrojona w przykłady piosenek na rozmowie ![]() masz rację że dużo zależy od GOści jak się będą bawić jakby to miało być wesele żebym się pobawiła to chciałabym mieć soul, r'n'b-obawiam się jednak że ze 120 osób na parkiecie i zgrozo na weselu zostałoby 10-15 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 02.08.2008 r.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
No to Liluś bardzo proszę część II:
87) Ti amo 88) Tak bardzo się starałem 89) Wilczki 90) Labada 91) Hej szalała, szalała 92) Mamma maria 93) Zakazany owoc 94) Jaki tu spokój 95) My cyganie 96) I just called… 97) Rock and Roll 98) Yellow River 99) Give me your heart tonight 100) Let`s Twist Again 101) Wind of change 102) Sugar baby love 103) W dzień gorącego lata 105) Konik na biegunach 106) W kinie w lublinie 107) Takie tango 108) Nikt na świecie nie wie 109) Kołysanka dla nieznajomej 110) Maniuśka 111) Szukaj mnie 112) O tobie kochana 113) Do zakochania jeden krok 114) Ale to już było 115) Prawy do lewego 116) Panno Walerciu 117) Nogi, nogi 118) Coco – jambo 119) Niech żyje bal 120) Cyganeczka Zosia 121) Bara, Bara, Bara 122) Przeżyj to sam 123) Całuj mnie 124) Hej bystra woda 125) Babę zesłał bóg 126) Za wielkim morzem ty 127) One way ticket 128) Takie ładne oczy 129) Cztery razy po dwa razy 130) Szparka sekretarka 131) Tańcz głupia tańcz 132) Mój przyjacielu 133) Słodkiego miłego życia 134) Chachary 135) Big In Japan 136) Lato, lato wszędzie 137) Zatańczysz ze mną 138) Flames of love 139) Czerwone i bure 140) Windą do nieba 141) Love story 142) Sen się spełni 143) Przetańczyć z tobą chcę… 144) Take on me 145) Guantanamera 146) Przepijemy naszej babci 147) Lambada 148) Cudownych rodziców mam 149) Przeżyłam z tobą tyle lat 150) Kaczuchy 151) Volare 152) Pociąg do gwiazd 153) Chodź kochanie 154) La shate mi cantare 155) Cheri, cheri lady 156) Miasto budzi się 157) Sara perche ti amo 158) Wspomnienie 159) Speedy gonzales 160) To już jest koniec Z "windą do nieba" też chyba zrezygnuje Ale disco polo będzie, bo moi znajomi jakoś tak mają, że uwielbiają bawić się przy tej muzyce. Na co dzień nie słuchają, ale na imprezach musiała być ![]()
#1350 |
Wtajemniczenie
|
ogólnie winda to ładna piosenka ale jak słysze na weselu to jakoś mi się dziwnie robi-wg mnie nie pasuje na ślub
![]() dziękuję bardzo agunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.