Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.64 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-17, 16:32   #1171
lena40
Lady Pudernica

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.64

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
Tak podejrzewałam. Dzięki, zaoszczedzilam zatem Ktos tu popłynie owocnych zakupów

Ja dzisiaj rano stwierdziłam, że mam dość cieni i nic poza ewentualnie nową ABH nie chcę. Tylko na Nablę pustą coś dokupić muszę, bo Inglot już się zapełnił.
Macalam nowy bronzer Too Faced i baaardzo się świeci. Więcej po nałożeniu w nim złota, niż brązu.
E, to ja może się nad tym brązerkiem zastanowię. Lubię lekki glow, ale może nie bombkę .

Kliknęłabym coś, ale nie mam co.
Czekam na nową ABH, ale chyba poczekam na recenzje.
Z colourpop chcę jeszcze ITILY, ale pojedynczej palety nie kupię.
Kuszą pojedyncze cienie z UD i Topshopu, ale z UD nie mogę zdecydować się na kolor, a top shop jest u nas trudno dostępny.

Wczoraj zrobiłam porządki w paletach i też chyba powinnam mieć dość. Najważniejsze jest to, że prawie wszystkie (poza 3) bardzo lubię.

Na walentynki było -20% w glamshopie, zamówiłam pustą paletę. Muszę wymienić inglota na glamboxa, bo sił do inglota już nie mam.

I za wczorajsze zakupy

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
Ale kusicie tym Armaniuszem! Gdybym nie miała 2 otwartych podkładów (+ CC) i 2 w kolejce, to bym kupiła. A tak to poczekam do lata

Dziękuję

Dobry pomysł

Dziękuję

Do operacji jeszcze trochę - na szczęście. Ale jak przyjdzie pora, to cały wątek poproszę o kciuki

A w ogóle muszę coś kupić w S., choć wcale nie chcę W przyszłym tygodniu kończy mi się karta podarunkowa, mam na niej 20 zł. Nie wiem, co kupić, bo nie chcę dużo więcej wydawać... Może coś doradzicie? I czy latają teraz jakieś kody w S.?
Jeśli nie masz zapasu myjadeł do twarzy i nie próbowałaś tego to po taniości:

http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...rozny/P2790004

To jest miniatura, ale bardzo wydajna. Zużyłam dwie, trzecia w zapasach.
Nie wiem co jest w tym kremie do mycia twarzy, ale ja go uwielbiam. Chyba mój top 1.
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 16:43   #1172
ranka
Kici kici miau miau

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.64

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
Ja mam Karcher. Duży fajny. Szybko się sprząta.

Czyli Armaniusza podkład muszę kupić...szkoda że u mnie nigdzie nie widziałam stoiska ....bida.

Ja czekam jeszcze na nowy podklad Marca jacobsa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 16:44   #1173
michalina_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość

Nie wiem co jest w tym kremie do mycia twarzy, ale ja go uwielbiam. Chyba mój top 1.
Leno, bardzo Ci dziękuję. Niestety nie dość, że mam zapas mydeł, to właśnie to jest następne do użycia, jak wykończę piankę Dobrze wiedzieć, że masz o nim dobre zdanie
A czy ja dobrze kojarzę, że używałaś czegoś z Norela kiedyś? Bo nie wiem, jak używać tego ich żelu oczyszczającego, żeby mnie nie przesuszył.
michalina_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 16:46   #1174
GlamKitty
Zakorzenienie

Hejka

Ktos pytal, czy wachalam nowe Si Armaniego. Przepraszam, ale nie moge teraz znalezc tego posta. Nie wachalam go, niestety.

Bardzo polecam film "Cudowny Chlopak", wzruszajacy i pouczajacy Bylysmy dzis z kolezankami i wszystkie mialysmy lzy w oczach
Stary 2018-02-17, 17:04   #1175
Penny90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
wiesz ja mam trochę inne podejście bo ja na codzień w ogóle nie używam podkładów więc dla mnie efekt maski jest innym odczuciem niż u kogoś kto używa na co dzień podkładów, a jak jeszcze używa takich kryjących to już w ogóle
ale w stosunku do CC czy BB Armaniego CC Chanela to zupełnie inna liga krycia BB Armaniego mam i go uwielbiam, CC też testowałam i super jest więc zakupię jak mi się skończy BB. A CC chanela używam jak potrzebuję wielkiego krycia bo to dla mnie normalny podklad (ten podkład Givenchy Tein Couture Balm ma mniejsze krycie niż CC chanela ) . Jak chcesz to mogę Ci podesłać odlewkę CC chanela to sobie zobaczysz

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

śmiesznie wyglądają ale sympatycznie

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość

Ja ostanio wracam do świeżaków A recenzje dodatkowo pogłębiają mój perfumoholizm

CC Chanela to tak jak Amyz pisze - wcale nie taki CC, ładnie kryje, tylko jest bardziej nawilżający niż inne podkłady. Lubiłam bardzo, ostatnio wolę jednak DW Light, ale Armaniusze mnie też kuszą.

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
Nie brałabym (ani nie kupowałabym) kota przed odczuleniem i sprawdzeniem, czy alergia nie wyjdzie. Moja kuzynka tak zrobiła i alergia wyszła dopiero po roku

Ja z prawie 200 flaszek zeszłam do chyba 8 teraz. I spokojnie 4 flaszek mogłabym się pozbyć. (A propos: może któraś chce spróbować La Danza Delle Libullele lub BV Eau Sensuelle - leżą u mnie nieużywane?). Mam tak, że chyba już nic mnie nie zaskoczy z zapachów i mocne są dla mnie zbyt męczące. Ideałami aktualnie są Daisy edp lub Chanel Chance eau Tendre - pachnę nimi a nie porażam środowiska.
Ale Twoje "mam aż 2... i po co mi więcej" u mnie dotyka kategorii sukienek mam chyba z 60 i ciągle przybywa raz jak przyszłam do pracy w spodniach to pół biura było zdziwione

Ja używam podkładów na co dzień i potwierdzam, ze CC Chanel robi potworną maskę. Dodatkowo ma mało kolorów, które nie dopasowują się do odcienia skóry. Armani to zupełnie inna liga - lekkie, dobrze kryją, nie są ciężkie, ładnie wyglądają na twarzy, mnóstwo kolorów. Dla mnie Armani wygrywa bez dwóch zdań.

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
a Armaniusze są mega jak nie lubię podkładów to Armaniuszowe mogę brać w ciemno

dobrze będzie ja też panikowałam a się okazało że było lepiej niż myślałam

Vogue pobija wszyskie inne gazety 4/5 gazety to reklamy

a myślałam że tylko ja nie rozumiem co poeta miał na myśli gdy kazał Rubikowej pozować na ziemniakach czy kapuscie

o rany ale miałaś kolekcję no i gratki oczywiście za jej zredukowanie
a co do Armaniego to uwielbiam Chanele ale ten ich CC to niewypał
:

O kurcze, ja byłam przekonana, że tu są same fanki chanelowego CC! Ja się na codzień w ogole nie maluje, na wyjscia używam CC Armaniego i chciałam cos ekstra teraz :p bardziej trwałego, ale delikatnego, wyglądającego jak skóra. Nienawidzę, gdy widać na twarzy podkład :p

NOWY wątek wymiankowy - MAJ 2020
Penny90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 17:13   #1176
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość
Złoto

Czyli co, trzeba klikać paletki?
Przypomnę się w poniedziałek Trzymam za operację

Klaskam też za zakupy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To klikamy złote paletki
Cytat:
E, to ja może się nad tym brązerkiem zastanowię. Lubię lekki glow, ale może nie bombkę .

Kliknęłabym coś, ale nie mam co.
Czekam na nową ABH, ale chyba poczekam na recenzje.
Z colourpop chcę jeszcze ITILY, ale pojedynczej palety nie kupię.
Kuszą pojedyncze cienie z UD i Topshopu, ale z UD nie mogę zdecydować się na kolor, a top shop jest u nas trudno dostępny.

Wczoraj zrobiłam porządki w paletach i też chyba powinnam mieć dość. Najważniejsze jest to, że prawie wszystkie (poza 3) bardzo lubię.

Na walentynki było -20% w glamshopie, zamówiłam pustą paletę. Muszę wymienić inglota na glamboxa, bo sił do inglota już nie mam.

I za wczorajsze zakupy

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Zawsze dobrze samej sprawdzić. Może dla Ciebie ilość złota będzie odpowiednią. Na moje oko bliżej mu do rozswietlacza niż bronzera.
O CP staram się nie myśleć i oby dobrych promo nie wrzucali Z Inglota mam małą bambusową i daje radę. Ogólnie coś nowego do przechowywania palet muszę wykombinować. O szminach nie mówiąc.
Dzisiaj zrobiłam oko na starą nutę srebro i granat. Kiedyś często tak malowałam, a przez obecne trendy to się przyzwyczaić nie mogę

Za to kredki sobie dzisiaj kupiłam, wczoraj kolorowankę i będzie relaks

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Penny90 Pokaż wiadomość
O kurcze, ja byłam przekonana, że tu są same fanki chanelowego CC! Ja się na codzień w ogole nie maluje, na wyjscia używam CC Armaniego i chciałam cos ekstra teraz bardziej trwałego, ale delikatnego, wyglądającego jak skóra. Nienawidzę, gdy widać na twarzy podkład :p
Wg mnie też CC Chanela to niezła szpachelka. Teraz jest dużo więcej produktów z dobrym filtrem i w lepszej cenie także szanel traci blask
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 17:28   #1177
oliwia18
Zakorzenienie

Zgubiłam gdzieś posta o sukienkach - IMO każda figura dobrze wygląda w sukienkach - są mniej krępujące niż spodnie, ładnie wydłużają nogi, zakrywają fąłdki na brzuchu i bioderkach, jeśli takowe są w dodatku to najszybszy sposób na ubranie się - rano zakładam tylko czarne kryjące rajstopy + wybrana sukienka i gotowa do wyjścia. Więc dla wiecznie zaspanych i spóźnionych to idealne rozwiązanie
oliwia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 17:31   #1178
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
Leno, bardzo Ci dziękuję. Niestety nie dość, że mam zapas mydeł, to właśnie to jest następne do użycia, jak wykończę piankę Dobrze wiedzieć, że masz o nim dobre zdanie
A czy ja dobrze kojarzę, że używałaś czegoś z Norela kiedyś? Bo nie wiem, jak używać tego ich żelu oczyszczającego, żeby mnie nie przesuszył.
Jeśli myślisz o toniku w żelu z kwasem migdałowym to miałam. Używałam lejąc na płatek kosmetyczny i przecierając twarz. Był super. Ale jak próbowalam na dłoń i wklepać w twarz to nie mogłam sobie poradzić z przesuszem. Chyba za dużo produktu się nakładało.

Cytat:
To klikamy złote paletkiZawsze dobrze samej sprawdzić. Może dla Ciebie ilość złota będzie odpowiednią. Na moje oko bliżej mu do rozswietlacza niż bronzera.
O CP staram się nie myśleć i oby dobrych promo nie wrzucali Z Inglota mam małą bambusową i daje radę. Ogólnie coś nowego do przechowywania palet muszę wykombinować. O szminach nie mówiąc.
Dzisiaj zrobiłam oko na starą nutę srebro i granat. Kiedyś często tak malowałam, a przez obecne trendy to się przyzwyczaić nie mogę

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Wg mnie też CC Chanela to niezła szpachelka. Teraz jest dużo więcej produktów z dobrym filtrem i w lepszej cenie także szanel traci blask
Inglotową paletkę mam z ruchomym wieczkiem i nie lubię jej. Kilka razy zdarzyło mi się przesunąć wieczko grzebiąc w toaletce i zanurkowałam pazurem w cieniach.

Na palety kojarzę tylko to:

https://www.anela.pl/kolekcja/frontp...a-palety-cieni
ale nie wiem jaka jest jakość i "ładowność".

I to, ale niedstępne

https://glowstore.pl/pl/pozostale/pi...-palettes.html

Edytowane przez lena40
Czas edycji: 2018-02-17 o 17:36
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 17:41   #1179
kjd3
only smart shopping

Widzę, że wszystkie kibicujecie, a my się zbieramy do Kraka na koncert . Anneke ma obłędny głos - tu próbka możliwości: https://www.youtube.com/watch?v=3WvmtpEQOaw.

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 17:44   #1180
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Zgubiłam gdzieś posta o sukienkach - IMO każda figura dobrze wygląda w sukienkach - są mniej krępujące niż spodnie, ładnie wydłużają nogi, zakrywają fąłdki na brzuchu i bioderkach, jeśli takowe są w dodatku to najszybszy sposób na ubranie się - rano zakładam tylko czarne kryjące rajstopy + wybrana sukienka i gotowa do wyjścia. Więc dla wiecznie zaspanych i spóźnionych to idealne rozwiązanie
Moja nie . Niskie koczkodany z krótkimi serdelkami nie wyglądają dobrze w sukienkach .

Poza tym - wkładanie rajstop z rana? To już wolałabym spać w gnieździe z szerszeniami .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 17:59   #1181
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze pięć - siedem lat temu nawet trzech bym się w szafie nie doliczyła . A potem odbiło . Choć ostatnio się ogarnęłam, ostatnio sukienki kupiłam chyba latem.

Za to kompletnie odechciewa mi się kupowania szpilek (chodzę w nich głównie w pracy i tylko dlatego, że do sukienek noga lepiej wygląda na obcasie) i biżuterii. Kompletnie nic nie noszę ostatnio.

Dziś udało mi się upolować żakiet za grosze w zarze . Kliknięty, zobaczymy co przyjdzie
to musi być miłe dla otoczenia

Cytat:
tak, pod warunkiem, ze nie trzeba prasować - ja mam mało miejsca w szafie i moje sukienki nie wiszą tylko leżą na półkach i zawsze mają jakieś zagniecenia przez to
więc na szybkie ubranie to u mnie odpadają niestety

Cytat:

Inglotową paletkę mam z ruchomym wieczkiem i nie lubię jej. Kilka razy zdarzyło mi się przesunąć wieczko grzebiąc w toaletce i zanurkowałam pazurem w cieniach.

I to, ale niedstępne

fajny ten organizer z glow store

ja na palety mam szufladki upolowane w TkMaxx jakiś czas temu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg organizer1.jpg (144,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg organizer2.jpg (139,5 KB, 43 załadowań)

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 18:01   #1182
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli myślisz o toniku w żelu z kwasem migdałowym to miałam. Używałam lejąc na płatek kosmetyczny i przecierając twarz. Był super. Ale jak próbowalam na dłoń i wklepać w twarz to nie mogłam sobie poradzić z przesuszem. Chyba za dużo produktu się nakładało.

I to, ale niedstępne

O dziękuję jest szansa, że by się pomieściły. Na insta mi mignęły też metalowe. W tkmaxx czasem są. Wnet do ścian będę musiała montować
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Moja nie . Niskie koczkodany z krótkimi serdelkami nie wyglądają dobrze w sukienkach .

Poza tym - wkładanie rajstop z rana? To już wolałabym spać w gnieździe z szerszeniami .
też nie cierpię rajstop
Stary 2018-02-17, 18:04   #1183
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
O dziękuję jest szansa, że by się pomieściły. Na insta mi mignęły też metalowe. W tkmaxx czasem są. Wnet do ścian będę musiała montować
też nie cierpię rajstop
dziś właśnie widziałam takie a'la płócienne - szufladki i do kompletu potrójne "kubeczki" na tusze, pędzle itp

3220g 54 cm

------------------

Stary 2018-02-17, 18:13   #1184
neath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość

Ja też
Cytat:
O kurcze, ja byłam przekonana, że tu są same fanki chanelowego CC! Ja się na codzień w ogole nie maluje, na wyjscia używam CC Armaniego i chciałam cos ekstra teraz bardziej trwałego, ale delikatnego, wyglądającego jak skóra. Nienawidzę, gdy widać na twarzy podkład :p
Dla mnie CC Chanela to jeden z gorszych podkładów - świeci się niemiłosiernie, zbiera w załamaniach mimicznych, ściera.
Cytat:
To klikamy złote paletkiZawsze dobrze samej sprawdzić. Może dla Ciebie ilość złota będzie odpowiednią. Na moje oko bliżej mu do rozswietlacza niż bronzera.

Miałam okazję obmacać złotą czekoladkę TF i mam mieszane odczucia

Ja tam czekam na dobre promo w CP

za kolorowankę

Granatem dawno się nie malowałam, chyba nawet nie mam obecnie.
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Grube, kryjące rajstopy jeszcze nie są najgorsze. Ja nie lubię tych cienkich, łatwo je zahaczyć :/

Stary 2018-02-17, 18:17   #1185
oliwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
to musi być miłe dla otoczenia

tak, pod warunkiem, ze nie trzeba prasować - ja mam mało miejsca w szafie i moje sukienki nie wiszą tylko leżą na półkach i zawsze mają jakieś zagniecenia przez to
więc na szybkie ubranie to u mnie odpadają niestety

fajny ten organizer z glow store

ja na palety mam szufladki upolowane w TkMaxx jakiś czas temu
To prawda - u mnie wiszą, w końcu mam szafę 4 m długości
Stary 2018-02-17, 18:20   #1186
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda - u mnie wiszą, w końcu mam szafę 4 m długości
zazdraszczam

3220g 54 cm

------------------

Stary 2018-02-17, 18:33   #1187
cansada
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam kilka otwartych postanowilam ze nie kupuje zanim 2-3 nie wykoncze.... DEnkuje pieknie!

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Widzę, że wszystkie kibicujecie, a my się zbieramy do Kraka na koncert . Anneke ma obłędny głos - tu próbka możliwości: https://www.youtube.com/watch?v=3WvmtpEQOaw.
Milego popoludnia w Kraku!

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

dylematy na dzis, na jakie zarelko sie wybrac...kuchnia indyjska-lubie, libanska-lubie, czy wloska- makarony kocham !!!!
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 18:37   #1188
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
z tym, ze u mnie przeważa bardziej na nie. Te foliowe cienie sa dużo lepsze w Huda czy w CP w gold mam wrażenie kiczu nieco. I pare kolorow tam zbędnych dla mne, zamiast tego inne bym widziała.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 19:03   #1189
oliwia18
Zakorzenienie

Kupiłam w promocji Philipsa mini streamer i blender dla mamy. Na niektórych produktach ta promocja lekko oszukana znalazłam co najmniej 3 produkty o zawyżonych cenach - np. coś, co na stronie Philipsa bez promocji kosztuj 399 zł, w normalnych sklepach kosztuj 329
Stary 2018-02-17, 19:10   #1190
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

W ogóle cos mi sie pomału odwiduje nowa ABH - Soft Glam. Im więcej fot i makijaży nią oglądam tym bardziej mdła i wtórna mi sie wydaje i coraz więcej wątpliwości mam. Hm...juz nie jestem taka pewna czy na pewno ja chce

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-02-17, 19:18   #1191
Angel_007
Shopping Queen

Tak a propos Vogue

https://in-krakow.pl/news-details/pr...4a8bba0cf26a6a
Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 19:20   #1192
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Angel_007 Pokaż wiadomość
Tak a propos Vogue
O tym juz było zaraz w dniu premiery gazety

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-02-17, 19:25   #1193
ewelinka_
Zakorzenienie

witam się weekendowo

wymiana kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1279427

wymiana ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272992

Moda przemija, styl pozostaje

Poszukuję La Cautiva Fueguia

ewelinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 19:25   #1194
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Jeszcze pięć - siedem lat temu nawet trzech bym się w szafie nie doliczyła . A potem odbiło . Choć ostatnio się ogarnęłam, ostatnio sukienki kupiłam chyba latem.

Za to kompletnie odechciewa mi się kupowania szpilek (chodzę w nich głównie w pracy i tylko dlatego, że do sukienek noga lepiej wygląda na obcasie) i biżuterii. Kompletnie nic nie noszę ostatnio.

Dziś udało mi się upolować żakiet za grosze w zarze . Kliknięty, zobaczymy co przyjdzie

Cytat:
O kurcze, ja byłam przekonana, że tu są same fanki chanelowego CC! Ja się na codzień w ogole nie maluje, na wyjscia używam CC Armaniego i chciałam cos ekstra teraz :p bardziej trwałego, ale delikatnego, wyglądającego jak skóra. Nienawidzę, gdy widać na twarzy podkład :p
Kiedyś byłam ogromną fanką CC Changel, ale od DL light jak latem zeszłego roku moja buzia po całym dniu w pracy i potem intensywnej jeździe na rowerze wyglądała wspaniale - zaczęłam go uwielbiać Obecnie mi się kończy i jak Aqua Nude Guerlain nie spełni tego, co mam w DW light - dokupię sobie EL jak znowu będzie w promocji miesiąca
Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Udanego koncertu
Cytat:
Kupiłam w promocji Philipsa mini streamer i blender dla mamy. Na niektórych produktach ta promocja lekko oszukana znalazłam co najmniej 3 produkty o zawyżonych cenach - np. coś, co na stronie Philipsa bez promocji kosztuj 399 zł, w normalnych sklepach kosztuj 329

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 19:32   #1195
porndoll00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
W ogóle cos mi sie pomału odwiduje nowa ABH - Soft Glam. Im więcej fot i makijaży nią oglądam tym bardziej mdła i wtórna mi sie wydaje i coraz więcej wątpliwości mam. Hm...juz nie jestem taka pewna czy na pewno ja chce
ja wczoraj oglądałam na yt recenzje holly boon i tak słabo ta paleta wypadła, jeszcze problem miała z jednym cieniem.. bo tracił kolor i nie chciał ładnie się blendować..
porndoll00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 19:46   #1196
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:
:d:d
Ale fajowy wszystkie koty są kochane ja jak mieszkałam z rodzicami to mieliśmy/oni dalej mają norweskiego leśnego - kotkę, raz mieliśmy kociaki - najsłodsze doświadczenie w życiu jakie przeżyłam przepiękne są i dachowca, o takiego super charakter miał i bardzo kochany był wobec mojego brata zachowywał się jak pies, dosłownie.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Stary 2018-02-17, 19:49   #1197
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez porndoll00 Pokaż wiadomość
ja wczoraj oglądałam na yt recenzje holly boon i tak słabo ta paleta wypadła, jeszcze problem miała z jednym cieniem.. bo tracił kolor i nie chciał ładnie się blendować..
Jeden cień to pół biedy, ale jak tak sie jej przyglądałam bliżej, to doszłam do wniosku ze to najsłabsza z palet ABH. Poza tym ze wtórna. I naprawde, żaden makijaż nią nie spodobał mi w 100% póki co. Może z czasem sie przekonam ale w tej chwili bym nie kliknela jednak.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-02-17, 20:01   #1198
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:
Zgadzam się, też tak uważam. Ja do pracy zawsze chodziłam w ołówkowych sukienkach + cienkie cieliste rajstopy + szpilki (obcas 5-7 cm). Głównie dlatego, że to bardzo wygodne - zakłada się jedną rzecz i już strój gotowy a efekt duży, bo bardzo elegancko i kobieco to wygląda
Stary 2018-02-17, 20:02   #1199
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
dziś właśnie widziałam takie a'la płócienne - szufladki i do kompletu potrójne "kubeczki" na tusze, pędzle itp
Dziękuję zerknę
Kobieca logika. Zamiast pozbyć się nadmiaru to myślę jak to upchnąć

Cytat:
Ja też Dla mnie CC Chanela to jeden z gorszych podkładów - świeci się niemiłosiernie, zbiera w załamaniach mimicznych, ściera.

Ja tam czekam na dobre promo w CP

za kolorowankę

Granatem dawno się nie malowałam, chyba nawet nie mam obecnie.Grube, kryjące rajstopy jeszcze nie są najgorsze. Ja nie lubię tych cienkich, łatwo je zahaczyć :/

Też po zmacaniu nowej czekoladki chęć mi przeszła. Jak ktoś jeszcze folii żadnych nie ma to jest ok. Twist Peachy Mattes też mnie nie oczarowała.

Jeśli jest na sali Kilaneczka to wrażenia po całym dniu: zapach i konsystencja jest jak w klasycznych Color Riche, zapach starej pudernicy i nie jest to pełny mat. Dość długo też trwa nim zniknie połysk i trzeba na początku uważać na zęby. Trwałość natomiast jest lepsza niż w klasyku i więcej w niej matu. Niestety trochę mi się w kącikach zbierała. Kolor wiadomo kwestia względna, ale mi się podoba. Po calym dniu noszenia nie zauwazylam przesuszenia. Ogólnie na promocji -50% to warto, ale za ponad 50 zł szczerze nie wiem. Przy kredkach z Golden Rose za grosiki to większość drogeryjnych szmin wychodzi slabo.
Stary 2018-02-17, 20:03   #1200
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dziewczyny dziekuję za rady w sprawie kota .
Tak bardzo już od dawna marzę o jakimś kociaku i mega ubolewam nad swoją alergia . Nawet nie mam żadnej koleżanki żeby iść i poprzebywać z jakimś kotem bo żadna kota nie ma ale myślę, że przejdę się ponownie na testy alergiczne i je wykonam bo nie widze innego wyjścia .

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości