![]() |
#2041 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
^ Ty kochasz ją nie mnie... ^ Tak widziałam ją,w twoje ramiona tak słodko wtulona.. ^ Tak widziałam was i zrozumiałam że miłość przegrała. ^ Nie lubię czekać,tęsknić tak.. ^ Przyszła ona,zabrała Cię.Smutna melancholia otacza mnie.. ^ Gdy na Was patrzę noc zmienia się w dzień. ^ Jesteś daleko,lecz blisko serca mego.. ^ Mam wszystko czego chciałeś od nich... oprócz szansy by to udowodnić.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2043 |
Raczkowanie
|
wiśniowy zawrót głowy ;d wiśniowa radość w sercu gra ![]()
#2044 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Przyczajenie
|
hmmm.. nasuwa mi sie kilka..
pytanie pozostanie.. nie ma odpowiedzi na nie.. teraz Twój ruch.. ja czekam sobie czekam, czekam.. jeszcze się miniemy.. przyrzekam będą dni pachnące wrzosem ? czy dni nieprzespane wcale.. ? Edytowane przez zazi18 Czas edycji: 2008-07-08 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedno magiczne słowo, którego tak wyczekuję.. Ze strachu nie mówić nic, żeby nie przegapić jednego słowa.. Bo cisza tak bardzo boli w odpowiedzi na wołanie.. ~A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Rozeznanie
|
"To typowe gdy... coś idzie źle. I ciągle wszystko na nie..."
#2048 |
Zakorzenienie
|
Jeśli zapragniesz znowu ucieć zawołaj mnie a będe.
Ruszymy gdzieś chodz sam nie wiem do kąd jeszcze Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad ziemią Chce lecieć nad światem życie zostawić podemną Serce, które zwątpiło w istnienie dobra Odzyskać wiare straconą, odzyskać radość Ten świat nie ma sumienia, ten świat nie chce się zmieniać Weż moją dłoń uwierz mi odrzuć swój strach Chodź ze mną gdzieś nawet na drugą stronę lustra Uwierz mi widziałem tamten świat, jest piękny . <3
#2049 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny ![]() jeśli ktoś jeszcze coś dorzuci bede wdzieczna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
xoxo
|
wiesz.... nie lubię czekać.
REMINDER: I waiting to your answer. / przypomnienie: ja czekam na twoją odpowiedz. to będą łzy szczęścia czy smutku...? chodzę po mieście i szukam odpowiedzi.
#2051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'marzenia ukryte w czerwonej wisieńce..'
'cherry blossom..' 'cherry cherry lady..' ![]() 'wiśniowa rozkosz..' '..a z wisienek zrobię sobie magiczne kolczyki..' ![]() 'bordowe i pachnące wisienki zaczarowane słońcem..' 'czekolada wiśniowa.. mmm.. niebo w gębie..' '..wpadam sercem między wiśnie..' ![]() 'wisienkowy zawrót głowy..' ![]() 'promienie gorącego słońca ukryte w małej wisience..' 'garść wisienek i wyruszam w świat..' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
by poznawac tych ktorych jeszcze dokladnie nie znamy. ;> uroczo uroczy. obudzic wieksza znajomosc.. ;> tylko ciebie poznawac chce Takie cus.. nie wiem czy pomoglam.. ![]() Ponawian porizbe o tesknocie!
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Przyczajenie
|
a ja poprosiłabym o opisiki jakieś o miłości - najlepiej w języku francuskim
![]() coś na podobe - L'amour est la cle de la vie/miłość kluczem życia _________ "Nie wierzysz w to, że można kochać nie mówiąc nic, przechodzić obk siebie a jednak ze sobą być" Tylko jedno słońce lśni... Tylko jeden jesteś Ty! ![]() Są noce kiedy nie chce się żyć. Są czarne chwile i nie każda mija. ____ "Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem.
Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć" |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo pomogłaś dziękuję Ci ślicznie kochana ;** a tu coś ode mnie a ja tak bardzo tęsknie... tęsknię za Twoja obecnością ... Tęsknota jest osadem w kielichu życia. Tęsknota jest najdokładniejszym sposobem pomiaru siły miłości odczuwam brak kogoś istotnego dla mnie Tęsknota to bliskość w oddaleniu Wszystko co piękne jest dzieckiem tęsknoty. Tęsknota jest po to żeby jej nie rozumieć Tęsknota to piękne uczucie, gdy i Ktoś ją czuje Nie wiem czy sie przyda no ale proszę ... :<* _____________ I ponawiam jeśli ktoś ma opisy związane z moją syuacja to b. proszę ;*
![]() |
#2055 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo pomogłaś dziękuję Ci ślicznie kochana ;** a tu coś ode mnie a ja tak bardzo tęsknie... tęsknię za Twoja obecnością ... Tęsknota jest osadem w kielichu życia. Tęsknota jest najdokładniejszym sposobem pomiaru siły miłości odczuwam brak kogoś istotnego dla mnie Tęsknota to bliskość w oddaleniu Wszystko co piękne jest dzieckiem tęsknoty. Tęsknota jest po to żeby jej nie rozumieć Tęsknota to piękne uczucie, gdy i Ktoś ją czuje Nie wiem czy sie przyda no ale proszę ... :<* _____________ I ponawiam jeśli ktoś ma opisy związane z moją sytuacja to b. proszę ;* EDIT: przepraszam ,ża dwa razy wstawiony jest post ale coś z kompem mi się dzieje przepraszam;*
![]() |
#2056 |
Wtajemniczenie
|
^ Obchodzimy siebie nawzajem szerokim łukiem uśmiechu "na tak dalej”..
^ "Zginę przez Ciebie - nim zginę, krzyknę, że ginę przypadkiem". ^ Uśmiechy w kącikach ust, ukradkowe spojrzenia, czar wzajemnego uwodzenia. ^ Zdejmę dziś płaszcz podszyty lękiem... ^ "Zamówiliśmy sobie najgorsze chwile,Ty nie słuchałeś,ja nigdy nie mówiłam".. ^ Przecież lubisz musli!? Ale nie jak tęsknie... ^ Gdy mówił nagle mu zabrakło słów.. ^ Hold me in your arms, tonight.. Trzymaj mnie w swych ramionach dziś wieczorem.. ^ You can take my breath away. Mozesz zabrać mój oddech. ^ Would you tremble, if I touched your lips? Czy zadrżałabyś,jeżeli dotknąłbym Twoich warg?.. "- Mogę cie o coś zapytać?- powiedziala z wahaniem - Strzelaj. - Dlaczego? To znaczy dlaczego chcesz czekać do ślubu? - A znasz jakiś piękniejszy dar dla osoby , z która zamierzasz spędzić resztę życia? Piękniejszy niz to , że czekałaś własnie na nia?" |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Przyczajenie
|
pejzaż horyzontalny
![]() tyle chciałam ci dać, deszczem kwiatów okryć Cię Chciałam ubrać miłość w spokój... Twoich dłoni szukam i ust Bo ja przez ciebie nawet nie wiem jak żyć Proszę Cię... Zostaw mnie... ;( mogę zmienić świat gdybyś tylko chciał być ze mną... ![]() Ten pośpiech jest jak złodziej, okrada nas bezkarnie... Nie musze nic mówić, jak nikt rozumiesz mnie ;*
![]() |
#2058 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
uff. No to bardzoo sie ciesze ; )) Dzieeekuje za opisy! Kradne! ![]() My - Kiedy znajdziemy się na zakręcie, Co z Nami będzie ? W żywym ogniu niełatwych pytań Przewidujemy najgorsze, Że nie dojdziemy do happy endu Nawet jeśli to życie zna już odpowiedź Tyle miejsc odkrytych gdzie, Inni nie dotarli wciąż Tyle krętych dróg pod prąd, I czy musimy stracić to Świat rozpędzi się niebezpiecznie, Co z Nami będzie ? Sylwia Grzeszczak & Liber & tabb - Co z nami bedzie Śliczna piosenka ![]()
As you do mine Edytowane przez xxedkaaxx Czas edycji: 2008-07-08 o 15:10 Powód: Podziekowanie ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam ! Pilne !
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ----------------------------------------------- ^ Je t'aime ... et je ne cesserai pas de t'aimer ![]() Kocham i kochać nie przestane.. ^ Je t'aime non seulement pour ce que tu es mais pour ce que je suis quand nous sommes ensemble... Kocham Cię nie tylko za to, jaka jesteś, ale również za to, jaki ja jestem, kiedy jestem z Tobą ^ Je t'aime non seulement pour ce que tu es mais pour ce que je suis quand nous sommes ensemble. Kocham Cię nie tylko dlatego, że jestes, ale dlatego, że ja jestem, gdy jesteśmy razem(mogę istniec dzięki Tobie) ^ La meilleure drogue qui puisse exister...c'est l'amour... Najlepszym narkotykiem, który pozwala istnieć , jest miłość.. ^ Tu me donnes la force pour que je puisse rever.. dajesz mi siłę by mieć marzenia.. --------------------------------------------------------------------------------- ^ Już prawie czułam jego smak, Prawie miałam wszystko. ^ Mamy jeszcze czas,by dla kogoś żyć... ^ I remember when you started callin' me your miss's All the play fightin', all the flirtatious disses.. I pamiętam kiedy zaczynałeś nazywać mnie swoją panną.. Cały udający walczącego, cały flirtujący.. ^ I was just so happy in your boxers and your t-shirt.. Byłam po prostu szczęśliwa w twoich bokserkach i twojej koszulce… ^ Tez cie lubie ale ani kroku dalej. ^ słońce naszej miłości zaszło dawno temu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, opisy są genialne. Każdy na swój sposób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a coś o takiej pustce [ nie proznoci tylko o takiej wewnetrznej pustce, bez celow w zyciu i ze nie widze dalszego sensu zycia, smutno i w ogole i samotności... Po angielsku najlepiej... ;[
Bez off : Nie widzimy rzeczy najbardziej oczywistych... Spójrz prawdzie w oczy a znajdziesz szczęście... |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto
dziękujęęę! wspaniałe. ;* MarcelinKaaa, thinspiration, bajeczka_snk. śliczne. kradnęę. ;* lubiłam z tobą płakać. dziwne, bo nie lubię okazywać uczuć. chciałam namalować piękny świat. okej. ale nie pozwól mi się w tobie zakochać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 |
Przyczajenie
|
kobietki a cos takiego żeby chlopakowi przypomniec "o nas" ale że to juz minęło.. że teraz moze sobie tylko powspominać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2065 |
Raczkowanie
|
Może coś takiego
![]() "Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twego życia! Wracaj do nich, ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić. ![]() "Szczęśliwe wspomnienie jest może na ziemi prawdziwsze od samego szczęścia."
#2066 |
Raczkowanie
|
Zamknij oczy i wyobraź sobie, że ich tu nie ma..Że jesteśmy tylko my..
(z filmu Sierociniec) I'm standing here until you make me move. aleją gwiazd biegniemy... ![]() (Z.Sośnicka- Aleja Gwiazd) If I just lay here..would you lie with me and just forget the world? (snow patrol- chasing car) I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep I want to put your hand in my pocket, because you're allowed. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ps. widziałam go dziś z nią na mieście, uśmiechnął się tak słodko ... ehh ;( bez off: błękit nieba. pytasz czemu siedzę w oknie, bo wtedy mam nadzieje, że On będzie tędy przechodził... Uśmiech. Jest dla kogo. Czemu nasza znajomość musiała się tak drastycznie zakończyć? Pamiętaj zawsze będę tu czekać na Ciebie... Przyjdź kiedy chcesz, zawsze tu będę z nadzieją, że w końcu zrozumiesz kto się dla Ciebie liczy. shopping lov. Tylu ludzi spotykam w swoim życiu, ale pamiętaj, że o Tobie nigdy nie zapomnę! Jak mam żyć? Życie jest trudną grą. Gdzie się podziały marzenia? Wokół same wałki, każdy każdego niszczy! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
I think I'd like to get to know you a little bit more ![]() take a walk with me ![]() ![]() I could swear that I Have seen your face before ;p / moglabym przysiąc ze widzialam twoja twarz wczesniej . I think I like that you seem sincere . ;p \ mysle ze podoba mi sie to ze wydajesz sie szczery/ przyjazny . miracle ? ![]() ![]() _________________________ _________________________ ________ tak , tak x33 _________________________ _________________________ __________ Cytat:
dziekowac . ;D mnie tez sie podoba xd strary byl z flyleaf ;p i nie zapuszczej juz tak tego tematu bo bd nawolywac ;D _________________________ _________________________ ______________ ciesze sie ze moglam pomoc ![]() _________________________ _________________________ ________________ Cytat:
no roznie to miedzy nami bylo .. eh . no tak . ale nie jest znowu u mnie tak zle zebym miala sie uzalac nad soba , non stop plakac i pokazywac calemy swiatu jaka to jestem nieszczesliwa . to nie jedyny aspekt mojego zycia . gorzej jak z innymi tez jest zle . [ a bywalo] wtedy to troche juz za duzo . ;* _________________________ _________________________ _______________ seems like it's been forever . / wydaje sie jakby minelo ' na zawsze ' .
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo proszę o takie opisy, że znalazłam prawdziwą przyjaciółkę
![]() ![]() ![]() ![]() ~Ciepły wiatr rozwiewa mi włosy, w których słoneczko gra.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Raczkowanie
|
-Nie obiecuję że Cię rozbawię ale mogę płakać razem z Tobą
- Przyjaciel to ktoś kto przychodzi gdy inni odchodzą
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.