|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
witajcie kochane! dolanczam sie do gratulacji
wracajac do tematu to mam slub ustalony na 5 wrzesnia 09r kiedy powinnam zaczac przygotowania? sale juz mamy zaklepana. moze uda nam sie spotkac z fotografem i cos ustalic. orkiestre juz mamy na oku,tylko musze dogadac sie o termin. w sumie do wrzesnia jeszcze ponad rok...troche dlugo. bede miala slub cywilny a potem weselicho. ile wczesniej mam isc do urzedu? jejku tyle spraw jest do zalatwienia. suknie slubna wystarczy szukac na pol roku wczesniej czy lepiej juz sie rozgladac? |
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ew zajdz teraz i sie dowiedz, bo z tego co wiem to wiekszosc z nas to tu bierze slub konkordatowyl. Sala, zespol i fotograf/kamerzysta to sa najwazniejsi. Reszte mozn powolutku kompletowac.A ja sie wlasnie obzeram slodkosciami. blee
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz jestem kilka dni u mojego tż-ta
mieszkamy sobie od sooboty super spedzam czas ![]() pozdrowionka dla was laski
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Martucha gratulacje
Cytat:
![]() kurcze dziewczyny ja od jutra bede miaszkala z TZ hehe
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
rococo - 5 wrzesnia 09 to moja pierwsza data, normlanie mam do niej sentyment jakiś ech
jak masz salę zespol fotografa i ew kamerzyste, to poki co masz spokój. ![]() Tż nie zadzownił do Pana od kursu tańca, bo się obraził chyba czy coś. ech, i sobie nie naumiemy się tańczyć. popscene ta druga lepsza (dopiero teraz moglam zobaczyć te fimiki z youtube )you give me something eż fajna Kaśka
|
|
|
|
#4537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak chyba zrezygnuję z pierwszego tańca. Nie lubię być w centrum uwagi a ten dzień i tak już będzie jakąś masakrą jeśli o to chodzi. A ja się chcę czuć komfortowo. Spytam się DJa czy spotkal takich dziwaków jak my (ja) ![]() A Martucha to pewnie już się gdzieś tam zatacza ![]() Kongratulejszyns Marti!! |
|
|
|
|
#4538 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia hehe fajnie i powodzenia w mieszkaniu razem i podczas wszystkich wspólnych nocy
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
jeja jeja ale Wy zapinkalacie z tym pisaniem
Mam nadzieje ze na recepcji bede sobie mogla siedziec na necie to wtedy bede na biezaco, bo ostatnio nie mam w ogole czasu. W piatek zalatwilam sobie badania do pracy i pojechalismy do mnie do Bielska po moje rzeczy i tak na wycieczke Polazilismy po gorkach i nazbieralismy borowek W poniedzialek robilam pyszne nalesniczki z musem z borowek i bita smietana Wczoraj wieczor przyjechalismy do Dabrowy. Jutro ide do tego hotelu znow (bo nie bylo tej babki u ktorej mam podpisac umowe i dac jej badania) i dowiem sie wreszcie kiedy pracuje Chcialabym zaczac dopiero od poniedzialku bo mi sie grill przez weekend szykuje w bielsku a poza tym mam w piatek umowionego dentyste w bielsku i chcialabym to zalatwic bo juz miesiac temu sie umawialam![]() Martucha gratuluje obrony ![]() Madzia milego wyjazdu zycze, odezwij sie jak bedziesz miala mozliwosc Pozdrawiam was wszystkie serdecznie
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytuję od kilku dni, a nie mam kiedy napisać
a to szybciutko musiałam schodzić, a to neta nie było no ale piszę. W niedzielę dostałam zaproszenie na wesele na 6 września, zaś mój tż dostał zaproszenie na 30 sierpnia tydzień po tygodniu, będziemy bawić, a już się obawialiśmy, ze wypadnie w ten sam dzień. Fryzjera trzeba załatwić, może już jakieś próbne fryzurki porobimy, skoro jest okazja ) i babka mu powiedziała, że od ok.70zł-100zł wydaje mi się, że to bardzo drogo, jak byłam niedawno to płaciłam ok.50zł. Ile Wy płacicie?Aha no i jak zdecyduję się na wyjazd nad morze z tż i jego rodzinką to w piątek wyjazd na tydzień po tyg. dojedzie moja rodzinka i by mnie 'przekazali' moim ale ja jeszcze nie zdecydowana jestem, ponieważ wyniki ze szkoły mam 14 lipca i papiery muszę składać i tatuś by musiał w takim razie zawieźć, tylko nie wiem czy nie przyślą mi czegoś do wypełnienia i podpisania . Madzialenka12344321 byle razem to się liczy inni cierpią, że ich Ukochany wyjechał (np. Kasia ) a Ty tu taka szczęściara . Podróż jedynie przeraża, ale zmienianie się podczas jazdy to dobry pomysł no i nie zapomnij o nasmala2241 aż dreszczy dostałam jak to czytałam.. biedulka martucha84 ogromniaste gratulacje
|
|
|
|
#4541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULUJE ![]() mala wspolczuje naprawde- eh normalnie sluzba zdrowia porazka ![]() madzia..powodzenia we wszystkim nio i duzo milosci![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Mala wspolczuje
Madzialenka12344321 zycze powodzenia na obczyźnie!!! |
|
|
|
#4544 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich, ciezko za wami nadazyc....
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem tez i wiecej placilam. Dochodzilo nawet do 100 zl. ![]()
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Ana ja się w sumie nie powinnam wypowiadać na temat fryzjera, ale skoro pytasz to się pochwalę
chodzę do znajomej fryzjerki do domu i ona w ramach znajomości obcina mnie za 5 zł, a za 10 zł układa fryzurę. Mam nadzieję, że do ślubu też mnie będzie mogła uczesać, ale nie ze względu na to, że jest taka tania, ale na to, że od lat się u niej czeszę i nikt nie zna moich włosów tak jak ona.
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pewnie zapłacę 30zł bo tyle za strzyżenie płacę
bo ja chcę mieć taką fryzurkę jak na codzień o takie mam włoskii do tego bardo delikatny diadem w sumie taka opaska
|
#4548 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za wszystkie gratulacje
![]() jestem bardzo szczesliwaCytat:
swietuyjemy jutro razem z urodzinami przyjaciolki![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od studniowki robie sobie co 2-3 mce pasemka itp i to ona wlasnie caly czas mnie czesze..za pasemka, obcecie itd bierze ode mnie 30zl i tez mam nadzieje, ze wlasnie ona bedzie mi robic fyzurke na slub..niestey na cywlny nie bylo takiej mozliwosci
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4550 |
|
Przyczajenie
|
Kasia87-ja rowniez chce miec diadem, i raczej rozpuszczone wlosy ewentualnie delikatnie podpiete z tylu i zastanawiam sie nad welonem....
|
#4551 |
|
Wtajemniczenie
|
To wtedy na oczepinach rzuca się bukietem? Czy jak. Bo też się czasem zastanawiam, żeby nie mieć welonu. Calkiem możliwe, że nie będzie pasowal do sukni.
|
|
|
|
#4552 |
|
Przyczajenie
|
Zalezy jak jest podpiety welon, bo czasami zaslania cala fryzure. Ja myslalam zeby tylko do kosciola miec welon ew rekawiczki, a na sali zdjac i rzucac tez welnem raczej, bo bukietu szkoda, jeszcze sie rozoadnie
hahaha
|
#4553 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4554 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahaaa, to tak to.
W sumie to można się wykosztować 30 zl na ten welon (allegro), nie ubierać go i rzucić na oczepinach. Pewnie i tak nikt by się nie zauważyl czy go nosilam czy nie No przynajmniej ja nie pamiętam, ze ślubów na których bylam, czy panny nosily welon
|
|
|
|
#4555 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze mozna spotkac sie z welonami na weselach ale nie za czesto. Kolezanki ktore sa juz po ślubach mowily ze sa one wbrew pozorom bardzo ciezki i zarazem niewygodne, aby wybierac jak najkrotszy...
|
#4556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rzucałabym nim co prawda, bo swoje może ważyć, zwłaszcza ten na mikrofonie, nie chciałabym którejś z panien guza nabić ale podawać go w kółeczku z rąk do rąk możnaCytat:
wygląd panny młodej zawsze mnie tak interesuje, że na pewno bym to zarejestrowała
|
||
|
|
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobre, dobre z tym podawaniem w kóleczku.
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Martucha! Ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!! Witam wszystkie nowe PN!!!!!!!!!!!!! Mała - bardzo bardzo współczuje!!!!!!!!! Madzialenka! - życzę szczęścia i powodzenia. szybkiego znaleźienie pracy i mieszkanka. Jak pisały dziewczyny - najważniejsze, że z TŻ! Ten wyjazd to będzie dla Was ubogacające doświadczenie, możliwość zobaczenie jak to jest być razem w różnych sytuacjach. Pozwodzenia życzę! Dziewczyny! Mam prośbę! Trzymajcie kciuki za mnie jutro - bo ja wiedzę, że jak Wy trzymacie to wszystko wychodzi. Mam jutro rozmowe-egzamin na nauczyciela kontraktowego. Nie boję sie ze nie zdam ( bo to w szkole przed dyrektorkami - ja mam wszystkie w komisji ) Tylko żeby sie bardzo nie skompromitowć
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
dobre z co najmniej 3 powodów
1 bezpieczeństwo panienek, bo nie ma ryzyka, że w łeb dostaną ![]() 2 bukiet się nie rozwali w locie 3 na pewno zostanie u jednej z dziewczyn w rękach. Ostatnio zauważa sie, że dziewczyny niezbyt chętnie chcą łapać welony, czy bukiety, nie śpieszno im do małżeństwa, a to podawanie rozwiązuje problem ![]() Cytat:
na pewno sobie poradzisz
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

chyba, ew zajdz teraz i sie dowiedz, bo z tego co wiem to wiekszosc z nas to tu bierze slub konkordatowyl.
Sala, zespol i fotograf/kamerzysta to sa najwazniejsi. Reszte mozn powolutku kompletowac.
blee

no ale piszę. W niedzielę dostałam zaproszenie na wesele na 6 września, zaś mój tż dostał zaproszenie na 30 sierpnia
Fryzjera trzeba załatwić, może już jakieś próbne fryzurki porobimy, skoro jest okazja
wydaje mi się, że to bardzo drogo, jak byłam niedawno to płaciłam ok.50zł. Ile Wy płacicie?