|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Madziara fajna ta kolyska.Muszę zobaczyć na żywo i porównać.
Kathy fajnie,ze się odezwalas.Sytuacja Princes wszystkich nas dobila .Zdrowka Ci życzę.Powodzenia na up! |
|
|
|
#4742 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Cytat:
Co do kołyski, to my będziemy odnawiać moją z dzieciństwa nie wynika to raczej z oszczędności, tylko jest taka piękna, na biegunach, że aż szkoda by się marnowała dokupi się materacyk tylko. tż będzie miał też zajęcie, odnawianie, malowanie, bo on lubi takie rzeczy, już się pyta kiedy znosimy ze strychu do odnowienia, tzn. on znosi wszystko pozostałe kupujemy nowe, bo nie mamy jeszcze nic oprócz kilku neutralnych ciuszków, ale to po UP, bo nie znamy płci
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Kathy.a masz.jakies przeczucia co.do.plci?
|
|
|
|
#4744 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4745 | ||
|
Zadomowienie
|
kropka, dobrze mówisz, nie myśl lepiej o tym usg do jego czasu, będzie dobrze! Powodzenia!!!
![]() Jutro znowu wysyp up mamy. dorka24, Kathyyy91, Kocie, kitosa, kciuki dla Was! A propos tych wykluczających się opinii "to jest dobre, bo moje dziecko to lubiło", to chyba mamy jednego dziecka są takie najbardziej radykalne. Sama przez to przeszłam Dopiero trzecie dziecko mnie naprawdę nauczyło, że każde dziecko jest inne i nie ma co się nastawiać, że będzie tak a nie inaczej Bujane łóżeczka zawsze mi się podobały. To był kolejny plus dla turystycznego z taką opcją u nas, bo cena za bujane turystyczne była znacznie niższa niż bujane drewniane, a i tak chciałam turystyczne, bo była taka potrzeba kiedyś, jak jeździliśmy często do babci. Więc miałam bujane turystyczne dwa razy z dodatkowym materacem, a teraz zwykłe drewniane i też jest ok. Buziaki wszystkim smutasom wysyłam. Może od jutra będzie lepszy dzień? ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Cytat:
Trzymaj się i wracaj do zdrowia!
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Vesna gratuluję zdrowego synka
i dzisiaj też trzymam kciuki za kolejne połówkowe !
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
Vesna, gratuluje zdrowiutkiego syncia !!
to dobrze, ze jestes y rodziców pod nieobecność meza, na pewno to jest i bezpieczniejsze, i wiekszy komfort psychiczny ![]() Pola, doczytalam o urodzinach.... brak mi słów, przeciez to swieto Twojego syna, jestem w szoku, że Twoja siostra na to pozwolila, w koncu tu chodzi o dzieci ! Madziara, widzę że masz podobnie.... ja to sobie jeszcze powalcze bo u mnie chodzi o spore pieniądze, ale bardzo przez ta prace ucierpialam psychicznie. Zakodowalo mi sie w głowie, że moja praca nie jest warta zeby za nią płacić. Teraz jestem tak uczulona na wyplaty u mojego męża, że jeden dzień spóźnienia ma jego szef, a ja juz mam ochote spuscic na firme bombe atomową, wpadam w płacz i jestem nie do życia. Ide jeszcze troche pospac, w nocy sie budzilam non stop. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4748 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobry pomysł z tą przeprowadzką, zawsze będziesz mieć jakąś pomoc i tak jak piszesz będziesz mogła z kimś pogadać. Ani się nie obejrzysz a mężuś będzie już w domu 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Zua dla mnie każda rozmowa o pieniądzach, nawet z mężem, jest koszmarem.
Cena dobra decyzja z przeprowadzką. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Kathy będziecie mieć wyjątkową kołyskę.
Madziara przykra sytuacja z pracą. Zua słodkich snów. Kathy ciekawe,czy chłopiec ,czy dziewczynka. Kciuki za dzisiejsze wizyty!! Poszłam spać po 22 i wstałam po 8 ,wyspałam się. Wczoraj wzięłam furaginum i jest mi lepiej. Mam zaproszenie do koleżanki,ale chyba zostanę w domu i będę się grzała pod kocem. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-02-19 o 09:35 |
|
|
|
#4751 |
|
Wtajemniczenie
|
No już jestem po i kamień spadl mi z serca! Anatomicznie wszystko jest na swoim miejscu, rozwija sie prawidłowo! No jest ulga!
I zasilam ekipę lipcowych chłopów 🍼🍼🍼 Folinka/Blanka, przy kolejnej okazji możecie uzupełnić u mnie płeć 😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dołączam do dziewczyn z kiepskim spaniem od 3 dzisiaj leżałam, rano na chwile zasnęłam i obudził mnie telefon :/ pierwszy raz w ciąży mam takie problemy ze snem
|
|
|
|
|
#4753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Emma ja od czasu do czasu mam takie problemy ze spaniem, ale na szczęście (jeszcze) wiekszosc nocy przesypiam. Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie podobnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka gratulację!!!Miła wiadomość na początek dnia!
Emma ,ja mam tak od czasu do czasu. Najgorzej było na początku i przy braniu duphastonu. |
|
|
|
#4755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ciągle na luteinie dwa razy dziennie, ale ona nie ma wpływu na mój sen. Może to tylko taki jednorazowy wybryk
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Raczkowanie
|
Kropka gratulacje! ❤️
Ja właśnie wstałam, bo znów zasnęłam po 3... Moj małż przeszedł wczoraj samego siebie 😁 Zrobił plan pokoiku z trójwymiarowymi mebelkami, żebym mogła łatwo zaplanować ustawienie 😍😍😍 |
|
|
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Aandra widzę,że mamy podobnych mężów.Ja mam problem z wyobrażeniem sobie pewnych rzeczy,a on właśnie też mi w ten.sposob pomaga.
Emma to pewnie jednorazowy wyskok z tym snem. Piekne sloneczko.za oknem. |
|
|
|
#4759 |
|
Raczkowanie
|
Emma ja tez nadal zle sypiam, wczoraj do 2 w nocy nie moglam spac a wstawalam rano na badania (morfologia+mocz) takze niewiele spalam.
Tym razem wykorzystalam prawo pierwszenstwa ponad 20 osób oczekujacych na pobranie krwi. Byl pomruk niezadowolenia ale patrzac na tempo kolejki to bym chyba od 9 do 11 siedziala w szpitalu |
|
|
|
#4760 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz dziewczyny będą musiały gonić tych naszych chłopców, bo już zrobił się remis Uzupełniam na bieżąco! Cytat:
Też mnie tata tak uczył robić przy przemeblowaniach, ale jedynie w 2d. Szacun za chęci dla męża! A co to za trójkąt pod oknem? Będzie zjeżdżalnia?
2006.03.28 ur. Maksymilian 2012.05.15 ur. Kajetan 2017.01.02 ur. Lidia 2018.07.05 ur. Beniamin Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-02-19 o 10:55 |
||
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka gratuluję zdrowego chłopczyka
![]() Ja na szczęście dobrze śpię,tylko synuś mnie budzi na cyca ![]() My we trójkę(właściwie to w czwórkę) zaraz jedziemy na wizytę. A potem wybieramy się po ekspres do kawy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Asiaczku kciuki za wizytę!
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Monya a jak ciśnienie? |
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka gratuluję rosnącego syneczka
|
#4764 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj 170/110 i pewnie dlatego nie moglam spac az mi glowe rozsadzalo. rano zwykle jest lepiej. Zobaczymy co powie gin w srode mam wizyte moze mi zwiekszy dawki leku.
|
|
|
|
#4765 |
|
Raczkowanie
|
Kropka pod oknem to fotel 😁 ale zjeżdżalnią bym nie pogardzila
![]() Myślałam właśnie, że zrobi meble 2d a tu takie rzeczy |
|
|
|
#4766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Dziewczyny!
Cytat:
Tak w ogole to dziewczyny, które robią pokoiki dla swoich Malenstw- macie juz jakies koncepcje? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4767 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hej! Mam tyko 20 postów?
a m się wydaje, że non stop jestem na forum nie dodawajcie mnie do zaginionychWłaśnie od x czasu weszłam na wizaż na laptopie...ooo jaka wygoda Cytat:
Może ta pianka faktycznie wystarczy... Cytat:
My mamy zaproszenie na wesele 16 czerwca a 4 lipca mam termin. Impreza 300km od domu, ale z noclegiem... Bliska rodzina i chciałabym pojechać na ślub. Co myślicie? Cytat:
Widziałam na żywo i jednak bardziej pasuje mi na spacerówkę dla troszkę starszego malucha jednak.. Mieszkasz w mieście? Widziałaś może wersję z gondolą?Cytat:
Tylko nie wiem na ile starczy... no i cena nowych trochę zaporowa... Widziałam na żywo i jakość wykonania też nie powala, ale ma funkcję bujania Jak nie kupimy to muszę chociaż mieć łóżeczko-dostawkę...Cytat:
Przeprowadzka do rodziców to faktycznie dobry pomysł, lepiej niż samej całą ciążę. A rodzice pracują?Cytat:
Kamień z serca Cytat:
To kochany ten Twój mąż Masz już gotowy plan na przemeblowanie?Madziara i Zua współczuje sytuacji w pracy... Prawda jest taka, że wszędzie można natknąć się na nieuczciwych ludzi, którzy wykorzystają czyjeś zaangażowanie... Swoją drogą Zua - architekt krajobrazu to super zawód jak dla mnie, kiedyś bardzo podobało mi się projektowanie zieleni na przykład, może znajdziesz jeszcze prace w fajnym zespole albo własną działalność zalożysz! Edytowane przez cambria04 Czas edycji: 2018-02-19 o 11:21 |
|||||||
|
|
|
#4768 |
|
Wtajemniczenie
|
Kropka gratuluję zdrowego synusia!
aandra ale pomysłowy mąż my też kminimy jak ułożyć pokój, a żeby łóżeczko było blisko, a jednocześnie przytulny kąt, no i wiadomo nie przy oknie, nie przy grzejniku, nie pod skosem przydałby się jakiś spec od wizualizacji ja też dołączam do grona niedospanych, budzę się o 3-4 nie śpię do 6, a potem znowu zasypiam ale wstaję taka na kacu jakby
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-02-19 o 11:34 |
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka gratuluję chłopca.
Sandra super masz męża, taki plan na pewno ułatwi umeblowanie pokoju. Byłam w lumpku i za 9 rzeczy dla młodego zapłaciła 9 zł oczywiście odezwał się we mnie Skąpiec, że nowe takie drogie, a na tak krótko wystarczy.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

nie wynika to raczej z oszczędności, tylko jest taka piękna, na biegunach, że aż szkoda by się marnowała
wszystko pozostałe kupujemy nowe, bo nie mamy jeszcze nic oprócz kilku neutralnych ciuszków, ale to po UP, bo nie znamy płci

Dopiero trzecie dziecko mnie naprawdę nauczyło, że każde dziecko jest inne i nie ma co się nastawiać, że będzie tak a nie inaczej
!

), mam motywację, żeby regularnie gotować (bo nie tylko dla siebie) no i trochę więcej ruchu (bo trzeba wychodzić na spacery z psem).

od 3 dzisiaj leżałam, rano na chwile zasnęłam i obudził mnie telefon :/ pierwszy raz w ciąży mam takie problemy ze snem
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
oczywiście odezwał się we mnie Skąpiec, że nowe takie drogie, a na tak krótko wystarczy.