|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: revlon color stay
hmm
( teraz to sie zastanawiam jaki kolor wziasc czy ivory czy buff ...mam jasna cere....uzywalam wczensiej rimmel recover true ivory i rimmel taki inny tez ten kolor.Z avonu cream albo ivory ( pomozcie!!! aaa i wezme ten z softlexem bo niby lepszy
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli używałaś z rimmela recover 103 (to cyba jest true ivory) to buff będzie lepszy. ja zastanawiałam się nad tym samym i zdecydowałam na buff, jest super i kolor bardzo podobny do recovera. jasny beż, bez pomarańczu ani różu.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
prosze o poradę, mam cerę mieszaną, bez pryszczy i skłonności do ich powstawania, raczej gładką, nie wymagającą zbyt mocnego krycia, w związku z tym chciałabym dopasować jakiś podkład i wacham się właśnie pomiędzy revlonem colorstay, max factor lasting performance lub color adapt. co myślicie?
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny błagam was pomóżcie mi w wyborze odpowiedniego odcienia.
Kupiłam w zimie CS z softflex 220 natural beige ale niestety już wtedy był odrobinkę za jasny i za różowy, no ale jakoś dałam radę, teraz nie wiem jaki wybrać. Napiszę wam jaki odcień był dla mnie idealny z Vichy: dermablend 25 nude, i jeszcze z Avonu calming effects odcień ceram. Zastanawiam się nad odcieniem 300 golden beige ale boje się ze bedzie za ciemny. Prosze pomóżcie. |
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Również proszę o pomoc
zastanawiam się nad zakupem podkładu Revlon Colorstay i mam dylemat miedzy dwoma odcieniami Fresh Beige i True Beige do cery tłustej. Czy któraś z Was posiada jakiś z tych odcieni? bo chciała bym zobaczyć jego kolorek na jakimś zdjęciu na rączce lub na twarzy (obojętnie) . Ogólnie szukam żółto/brązowego kolorku raczej takiego średniego. Jeśli nie zdjęcia to może krotki opis Jeśli ktoś posiada jakiś z tych odcieni do cery suchej to też proszę o fotki Będę bardzo wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Używam tego podkładu zawsze gdy nie mogę znaleźć innego...Moja cera jest Baaardzo jasna, dlatego trudno znaleźć mi odpowiedni podkład
![]() Moim zdaniem jest on bardzo ciężki,dlatego nakładam jedynie cienką warstwę, a na to lekki puder. Jego zaletą jest to że ma dużą gamę kolorystyczną i ma ładny zapach (trochę przypomina mi jakiś likier;-)) Absolutną wadą jest to, że nie ma pompki i ma dziwną konsystencję Jest taki .... Lejący....Do tego jest drogi(dla mnie 69 zł to dużo) a jakoś nie mam odwagi, kupic go na Allegro. Podsumowując: Gdy nie mam do wyboru innnego podkładu wybieam ten
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

( teraz to sie zastanawiam jaki kolor wziasc czy ivory czy buff ...mam jasna cere....uzywalam wczensiej rimmel recover true ivory i rimmel taki inny tez ten kolor.Z avonu cream albo ivory

Jest taki .... Lejący....