|
|
#961 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
psycho kolekcja nie moja i to nawet bardzo, ale ten malutki agencik wyglada cudownie
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Łączy nas jedynie Agencik, kolekcja zupełnie mi obca, ale to nie moja ma być, tylko Twoja.
Bardzo klimatyczna i spójna. Zazdraszczam BC.
|
|
|
|
#963 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
A w ręku kiedyś miałam coś takiego Słowo! ![]() Powiedz czy w przypadku tej naszej przygody ( ?Cytat:
Och, ależ jestem młodziutka ![]() Poza tym my dear trochę zasłużonego samozachwytu jest bardzo pożyteczne dla organizmu ]Ale fajne zróżnicowanie Piękny zbiór Magsch!Psycho, zachwycająco u Ciebie Jest i pewna łagodność przetykana ostrością... Mrrr...
|
||
|
|
|
#964 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
A ja się stanowczo domagam kolekcji bluegirl i Angel w tym wątku
|
|
|
|
#965 |
|
czyli Endżi
|
Nosku
![]() Mam pewien uraz związany z moją kolekcją w tym wątku Ale przemogę się i obiecuję, że może jakoś tak w czasie wakacji wrzucę zdjęcie ![]() Wiesz co - tak w ogóle to chciałam Ci się pożalić, bo Ty mnie zrozumiesz jak nikt inny W Sephorze macałam setę Flowerbomb EDP i byłam zachwycona tą jej masą, rozmiarami itd i postanowiłam że kiedyś będzie moja Ze 2 dni temu na A była CAŁA OGROMNA I PĘKATA seta w okazyjnej cenie a ja myślałam nad nią 2 godziny ![]() Bo do cholery mam już 30 i 50ml EDP oraz 50ml Extreme a w dalszym ciągu mam niedosyt... No i w dodatku tak pięknie wyglądałyby razem... To głupie |
|
|
|
#966 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
ja też chcę i muszę mieć setkę Bomby Ale kiedyś na pewno pojawi się w naszych zbiorach.Co do kolekcji to pamiętam sytuację i rozumiem A co do Flowerbombek jeszcze to być może już niedługo uda mi się do swojej rodziny przyjąć śliczne Flowerbombowe cudo Ale narazie nie zapeszam.
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
bluegirl, mariolasl, princeska69, kropka75, your Angel ..bardzo dziekuje za mile slowa ..kolekcja w ciągłej rozbudowe
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno tu nie zaglądałam i sporo zdjęć się namnożyło.Jest czym oczy nacieszyć
,gratuluję pięknych i różnorodnych zbiorów |
|
|
|
#969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kropka 75 dziekuje Cytat:
czekam na laske TZ![]() Psycha bardzo udany zbior!!! Your Angel dziekuje bardzo |
|||
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#971 | ||
|
Wiedźma
|
O Ty Koto! Nie chcesz się z nami przyłapywać?
![]() Ja za to szybka, ale gapa. Popieram. Cytat:
A zdjęcie w koszyku świetne. Cytat:
Psycho, Twoja kolekcja jest imponująco spójna, pełna zapachów głębokich, często z "drugim dnem" (Ogródki, Perły). Naprawdę piękna.
|
|
#972 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
), ale może napiszesz coś więcej na temat swoich skarbów Gratuluję kolekcji, Dziewczynko z zapałkami Cytat:
I pomyśleć, że to kadzidła wywędrowały, a Agent wciąż obecny ![]() Orginalnie i niebanalnie na Twojej toaletce. Gratuluję Cytat:
Cytat:
Gratuluję |
||||||
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuję już niedługo . Wczoraj cykałam fotki zbiorom próbek, chociaż w drodze jeszcze kilka, testuję oświetlenie . Fotki kolekcji zrobię jak tylko 3 flakony wrócą z Mamą z urlopu.
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie wyglądają buteleczki ogródkowe. |
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
Minęło trochę czasu, odkąd pierwszy raz umieszczałam zdjęcia mojej kolekcji. Od tego czasu troszkę się zmieniła, choć nadal pozostaję wierna kilku zapachom, m.in. Lolita, Brit, D&G.
Moja kolekcja jest skromniutka w porównaniu z Waszymi kolekcjami, ale dla mnie są to najdroższe skarby (pomijając syna Zatem miłego oglądania
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
iwona-jk Piękna kolekcja. Lempicka, Cocoon, Euphoria, Wish, Organzy. Pozazdrościć. Gratuluję.
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
bluegirl, dziękuję
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona-jk przepiekna kolekcja ...zazdroszcze dolce vity i allura na ktore choruje
|
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
magsch, dziękuję
Twoja kolekcja również mi się podoba. Ja dla odmiany zazdroszczę Ci Coco Mademoiselle i (większej niż moja) buteleczki z Wish
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspólne mamy Allure, B. brit etp oraz Nature millenaire (też niestety mam tylko minaturkę )
|
|
|
|
|
#981 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, jestem nieobietywna, ale dla mnie podobne do jabłuszek DK, Ogódka Monsunowego i Image Cytat:
![]() pięknie, niesamowite, że wśród tylu zapachów w naszych kolekcjach, tylko dwie flaszki mamy wspóne dziękuję Mariolu, ja jestem ciągle pod wrażeeniem Twojej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ta już nie, ta robi na mnie wrażenie nieco przypadkowej, ale to chyba znak, że jest Twoja, nie pasuje do żadnego schematu, ale pasuje do Ciebie jestem pod wrażeniem kolekcji i zmian, jakie w niej wprowadziłaś Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Nature Millenaire- po zużyciu flakonu 50ml wyrzuciłam go, bo tak na "pamiątkę" miałam miniaturkę. Od tego czasu minęło kilka dobrych lat, a ja nie mogę odżałować Mam w swojej kolekcji puste flakony po perfumach (nie eksponowałam tym razem), trzymam głównie ze względów sentymentalnych- Jade Zoom, Kookai Oui-Non. Za nic w świecie ich nie wyrzucę. taka taka- dziękuję również. Mnie także miło oglądało się Twoją kolekcję. Nasze wspólne zapachy to - oprócz DV- Angel i Dune (ja mam wersje mini).
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja taka starutka Cytat:
zwłaszcza dla takiego starego organizmu
|
||
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale DV i Dune to ukochane zapachywiększość Twoich zapachów znam i lubię, są radosne i bardzo przyjemne w noszeniu , jeszcze raz gratuluję
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słodko i kobieco u Ciebie,bardzo przyjemna kolekcja. No i miniaturka Nature Millenaire który stale jest na mojej liście ulubionych zapachów. |
|
|
|
|
#986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dolce & Gabbana edt podoba mi się od wielu lat, to już chyba trzeci flakon 100ml . Mam jednak okresy, że muszę od nich odpocząć. Dla odmiany- nie przepadam za Light Blue, ble...
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2008-07-08 o 22:37 |
|
|
|
|
#987 |
|
BAN stały
|
iwono-jk wspaniala kolekcja, bardzo zazdroszcze np Lolitki, w ogole caly Twoj zbior jest piekny i wiele w nim roznego rodzaju slodyczy.
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Tako, boskie! I pachnidła, i zdjęcie.
Widzę wspólne punkty zaczepienia Histoire, DV, FdB, Theorema (jeśli to klasyk...?) i już - mam nadzieję - bardzo wkrótce, Śródziemnomorski Ogródek. Progenitura, widzę, gen perfumoholiczny odziedziczyła Intrygująco ![]() Bardzo ładny, spójny, kobiecy zbiór. Brawo! Psycho, a byłam pewna, że Ty zakadzidlona po sam nos - zaskoczenie... Piękna kolekcja. Z małym wyjątkiem przyprawowej herbaty podoba mi się wszystko. Cytat:
![]() Miejscami kobieco i klasycznie, miejscami dziewczęco i radośnie. Bardzo ładny zbiór!
|
|
#989 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ehhh... chyba po raz trzeci mam ochotę się przekonać, że nie jesteśmy dla siebie sworzeni... Cytat:
A nawet jeśli bym to napisała to przecież sama wiesz, że to nieprawda Prawda ?Uwielbiam Cię na zabój, ale masz moje słowo, że naprawdę niewiele mi brakuje do wkurzenia za takie dziwne interpretacje moich słów
|
||
|
|
|
#990 |
|
spin doctor
|
iwona-jk, Twoja kolekcja wcale nie jest skromniutka
Posiadasz wiele pięknych zapachów.Gratuluje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

Ale przemogę się i obiecuję, że może jakoś tak w czasie wakacji wrzucę zdjęcie
Ale narazie nie zapeszam.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A nawet jeśli bym to napisała to przecież sama wiesz, że to nieprawda