|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styl American Girl część III :)
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=eveline01;8148317]kicia najwiekrzy problem mam chyba z wlosami są cienkie,suche i nie ukladają się tak jak powinny:/ Bez mojej ingerencji nie nadają się nawet na wyjscie do sklepu po bulki
a waxu uzywam juz od dawna z tą roznicą ze zawsze o nim napominalam ;-pp dopiero po przeczytaniu postu naszej kochanej wizazanki pamietam o nim caly czas i stosuje 2x w tygodniu ,wlosy mam po nim mięciutkie i wogole takie mniam ;-pp teraz czekam tylko az zaczną mi szybciej roznąć quote]to z moich rad jeszcze raz w tygodniu na noc olejek rycynowy i raz w tygodniu żółtko z jajka na conajmniej godzine. Pij pokrzywe ,mozesz kupic skrzyp polny i szampon Radical. Mam nadzieje ze pomoze bo mi naprawde duzo pomoglo
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gwiazdeczka, blond, blond, blond!!! |
|
|
|
|
#2106 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1215530537
ja chce takie buty... http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1215531381 taka sukienke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1215531547 takie spodenki i koszulke.... no i takie ciało i twarz ![]() Fake czy nie pieeeeeekna http://www.fotka.pl/profil/Slodkalalunia1234/ Modle sie codziennie o to zeby moj tż nigdy takiej na swojej drodze nie spotkał Bo przy takiej lasce to chyba sie charakter nie liczy
|
|
|
|
#2107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny nie odpowiecie na moje pytanie na poprzedniej str???
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Rozeznanie
|
kicia widze,że ty obeznana w temacie
kupilam niedawno olejek rycynowy ale nie wiem wlasnie jak mam go uzywac ,normalnie rozprowadzic na wlosach tak jak wax i zawinąc na noc ręcznikiem??
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak trafilam na wizaz (wzruszajace ).Olejek jest bardzo gesty wiec najlepiej tyle ile chcesz nalozyc wlej do pojemniczka i go podgrzej (ja mialam taka mala buteleczke grzalam wode w czajniku wlewalam troche do szklanki i ta buteleczke tam wkladalam zeby sie zagrzalo) . zmocz lekko wlosy olejek wsmaruj w skore i rozetrzyj po wlosach.No i wtedy np recznik ale mysle ze w czapce lub folii i hustce byloby Ci wygodniej spac Ja wlasnie mam go na rzesach i brwiach![]() Acha przypomnialo mi sie ze jeszcze ponoc na wlosy dobra jest nafta kosmetyczna ale ja nie praktykowalam |
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tez bym chciala tak wygladac i wcale nie wyglada okropnie czy zwyczajnie bez tony tapety jak ktos tam napsial bo sa u tez zdjecia gdzie nie jest wogole pomalowana
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie polecam olejku rycynowego do włosów,jest naprawde baaardzo tłusty ,gęsty 3 mycia szamponem to minimum.Zresztą nieryzykowałabym nakładać go na skórę głowy.O wiele lepsza jest nafta kosmetyczna ,ja mam z rumiankiem ,nakladam na włosy i skore głowy i wychodze na słonce,zeby mi sie włosy rozjaśniły
Po nafcie i tak myje 2-3 razy bo tez jest dośc tłusta ale szybko się wchłania w skórę głowy.No i włosy po niej są ![]() edit:jutro postram sie zrobic fotkę
|
|
|
|
#2114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiedzialam ze ten olejek sie podgrzewa.NO ale czego sie nie zrobi dla pieknych, wlosow ;-p ale na rzesy tez podgrzewasz? ![]() Elaiza gdzie kupujesz tą nafte i ile kosztuje?
a6w 8/42 bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3 Edytowane przez eveline01 Czas edycji: 2008-07-08 o 20:58 Powód: dopis |
|
|
|
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nafta tez mnie zastanawia czekam na fotke![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2116 |
|
Raczkowanie
|
Nafte kupiłam w aptece osiedlowej za 5,5,-.Olejek jest u mnie po 2,-
![]() Były jeszcze z czarna rzepą, do włosów normalnych i do włosów przetłuszczających się. |
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
i nakladasz tak samo jak olejek?
|
|
|
|
#2118 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
Nafte nakładam na skórę głowy i na końcówki,włosy mam bardzo długie więc te koncówki to tak 30-40 cm
![]() edit:eveline-nafte zaleca sie podobno nakładac 1 raz w tygodniu góra 2.ja jak stosowałam waxa(tak przy okazji mi nie pomogł) to nakladałam 2-3 razy w tygodniu,wiec mozesz kupic oba i robic sobie taka kuracje co tygodniową
|
|
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
oo to moze nafte kupie bo skoro ten olejek jest jeszcze tłustszy to na wlosy niestety mi nie posluzy bo przetłuszczają mi się często zostawię go na rzęsy.A jak stosuję wax to w niczym to nie przeszkodzi jak w inne dni naloze nafte? czy lepiej zdecydowac sie na jedno?
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co do nafty to radze nie kupowac tej firmy "kosmed" bo naprawde ciezko sie zmywa. Mialam kiedys z dodadkiem rzepy innej firmy i normalnie sie zmywala a z ta mialam duzy problem
|
|
|
|
#2123 |
|
Rozeznanie
|
OK dzieki dziewczyny w takim razie lece jutro po nafte do apteki,olejek na rzesy juz mam ,wax tez jest.No to zaczynam kuracje juz nie moge doczekac sie efektów hehe
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
a znacie jakies dobre odzywki do wlosow ktore dodatkowo nablyszczaja?
lub uzywala ktoras jedwabiu do wlosow Bio silk czy jakos tak? |
|
|
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
ja tez planuje jutro kupic wax ale ktory najlepiej? bo jest chyba kilka wersji
![]() Biosilk jest bardzo fajny ladnie nablyszcza i nie obciaza wlosow jak sie z nim nie przesadzi |
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po ile ten jedwab? i gdzie go kupilas? |
|
|
|
|
#2127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wlosow prawie wogole)
|
|
|
#2128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdybym miła aparat to bym jej fote strzeliła ![]() mmm co do spodenek to mysle ze jka przetniesz nogawki od wewnatrz na udach w takiej długosci jaka chciłabyś mini obetniesz nad kolanami.Nastepnie szczyjesz obie nogawki tymi szyciami na wewnetrznej stronie ud i podwniesz doł spodniczki zeby sie nei siepał to bedzie slicznie z tym ze na srodku sukienki bedzie widac szew ale to przecie nie przeszkada ![]() Elaiza a wiadomo moze przyjedzie do Polski albo moj tz ja gdzies za granica ujrzy albo co zakocha sie i rywalizuj tu z taka
|
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zgadzam się zdjęcie nijak się ma do zadanego pytania.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#2130 |
|
BAN stały
|
ja moze z 5 razy użyłam, głownie na końcówki olejku rycynowego: tzn wsmarowałam wieczorem i rano spłukiwałam. ponad to używałam seboradinu lotionu z rzodkwia.
zużyłam oba specyfiki i zauwazylam że wreszcie włos mi rośnie. a przedtem koncówki strasznie łamały sie i rozdwajały wiec porost włosa był zerowy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

nie wiedzialam ze ten olejek sie podgrzewa.NO ale czego sie nie zrobi dla pieknych, wlosow ;-p ale na rzesy tez podgrzewasz?

})i({ Amore Dolce Vita })i({