Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-08, 22:44   #4381
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
mozliwe

ciekawam, jaki wyjdzie kolor tej niwejki na Twojej skorze slyszalam tak skrajne opinie, ze wolalam siegnac po sprawdzony balsam, ktory mnie faktycznie brazuje [a bielenda brazujaca jest do pupy nic mnie nie zabrazowila. nic a nic. <a buuuuuu>]
Obawiam się trochę tej Nivejki, teraz to w ogóle nie wiem, czy testy wyjdą miarodajne, bo jestem już trochę opalona, więc może wyjść inaczej niż na nieopalanej skórze. No ale zobaczymy, tylko jakoś się muszę zmobilizować do użycia go.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 22:58   #4382
snowqueen
Zakorzenienie

MagJa dziękuję

zizou ja też puchnę i woda ze mnie nie schodzi, chociaż często chodzę do toalety, żeby się pozbyć nadmiaru płynów Także znam tą wątpliwą przyjemność...

-------------------

Wyobraźcie sobie, że byłam wszędzie, na depilacji bikini, pach, u fryzjera, na pedicure i manicure...
... a 30 minut temu przypomniałam sobie, że warto byłoby wydepilować nogi
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 23:10   #4383
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja wróciłam ze spotkania z Estellą, Madziarrą i Rzyrafką. Przytargałam lakier Bell do frencha (dawno szukałam takiego jasnego różu z malutkimi drobinkami), truskawkową galaretkę Joanny do mycia dla dzieci (pachnie poziomkami ) i nowe glinki Bielendy - biała i zieloną (zielona pójdzie na plecy).
Ja na rajd po drogeriach się nie wyrobiłam (na szczęście bo jeszcze bym przytargała coś niepotrezbnego ), ale potem również było bardzo sympatycznie
A po wczorajszym wspólnym piwku spóźniłam się na praktyki o godzinę ponad

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Fajne są te frenchowe Bell bardzo lubię, choć masakrycznie długo schną
Hmm, to musisz mieć jakiś felerny- ja mam beżowy i nie zauważyłam żadnego problemu raczej

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
W razie jakbym jutro rano nie miała czasu do Was zajrzeć - mam samolot o 12:30, ale pewnie rano w popłochu coś jeszcze znajdę do roboty - to chciałam się pożegnać Będę tęsknić
Jeżeli dopadnę tam internet, to na pewno zajrzę do wątku
Noto miłego lotu życzę i odpoczynku i relaksu za wsztskie czasy

Cytat:
Mag nie ja mam na przyklad problem z gospodarka wodna organizmu - za duzo wody to ja puchne, nie potrafie sie tej wody pozbyc [mimo czestego sikania ]. dlatego te dwa litry plynow to takie optimum. co za duzo to niezdrowo - w przypadku czystej wody rowniez
Jak konkretnie szkodzi to nie wiem, ale skoro siku się rozcieńcza to pewnie wszystkie inne płyny też z krwią włącznie a ta musi mieć odpowiednią gęstość...
tyle teraz znalazłam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Przewodnienie_hipotoniczne

Ja nigdy nie lubiłam pić dużo wody, ale z kolei ja piję zbyt mało, czasem cały dzień o jednej szklance herbaty/soku i nie odczuwam pragnienia Nawet nie rozpaczam jak nie kupię małej butelki wody na ćwiczenia ')

Buu, dlaczmu moja nowa czekoladka idzie tak długooo

snow
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 23:19   #4384
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jak konkretnie szkodzi to nie wiem, ale skoro siku się rozcieńcza to pewnie wszystkie inne płyny też z krwią włącznie a ta musi mieć odpowiednią gęstość...
tyle teraz znalazłam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Przewodnienie_hipotoniczne
o jezusie...

rzyrafko ja tez tak mialam - potrafilam nie pic caly dzien i tak sobie popadam z jednej skrajnosci w druga. musze sie uregulowac.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 23:37   #4385
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Daria dzieki za odpowiedz poprosze przyjaciolke zeby mi nalozyla. a zmywa sie to to czysta woda czy z dodatkiem zelu?
jak obserwuję znajomą kosmetyczkę kiedy robi np mojej Mamie hennę, to zmywa samą czystą wodą (osobiście bałabym się czymś innym, bo jak nie utrzymasz szczelnie zamkniętego oka i coś wleci? brr), ale zanim się to oko otworzy, zdejmuje waciki i bierze patyczek z watką, moczy go, przejeżdża po kostce mydła i delikatnie zmywa to, co zostało po zmyciu samą wodą

byłam u tego lekarza rano, ginekologa-endokrynologa. babka jak usłyszała, że miałam tylko cytologię robioną, absolutnie nic więcej i bralam juz 3 różne tabletki, to się za głowę złapała. kazała mi odstawić tabletki i po 2 miesiączkach zgłosic się na badania. Skierowań mam mnóstwo, każde badanie w innym dniu cyklu i będę musiała popylać we wrześniu kilka razy specjalnie do Wawy na czczo
TŻ się nie ucieszy, bo pół naszego wspólnego wyjazdu nad morze będę miała okres nie dość, że nie dam się tknąć, to będę marudzić i pewnie skończy sie to wzajemnym topieniem

przy okazji wycieczki pooglądałam sobie dzisiaj wanny, panele prysznicowe, płytki itd zakochałam się w płytkach z Tubądzina, konkretnie w kolekcji Homme, (tzn te jednokolorowe, bez wzoru) ale nie wiem jak ją wykorzystać w klitce (zwanej łazienką) o powierzchni zaledwie 4mkw
Chcę sobie tak jak na obrazku poustawiać wszystko, z tym, że moja łazienka jest odrobinę większa tak jak tutaj po prawej stronie drzwi już jest ściana, tak u mnie jest jeszcze 30cm i własnie tak bardziej w rogu chciałabym mieć umywalkę (tak jak na obrazku jest kawałek wolny miedzy drzwiami a umywalką, to właśnie w tym miejscu). Co sądzicie? chciałam żeby mi specjaliści z fotoforum gazety pomogli urządzić łazienkę, to wszyscy tylko mi odradzali wannę, a potem najeżdżali na mnie, że ich nie słucham, tylko mam swoją wizję (moja wizja dotycząca łazienki - chcę mieć wannę, i to jest jedyna rzecz, której się kurczowo trzymam, na resztę nie mam pomysłu i cały czas je zbieram) i po co w ogóle się odzywam

PS. testowałam nowy brazer Chanel - 61. na mnie wygląda jak żółtopomarańczowe niewiadomoco, totalnie mi nie pasuje odcień 62 mnie powalił na kolana, ale ten złoty brokat zawsze coś musza zepsuć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ravak avocado.jpg (66,8 KB, 35 załadowań)
Stary 2008-07-09, 06:30   #4386
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dziewczynki powracam z tarcza! nie wiem ,chyba to wasze trzymanie kciukow to sprawilo bo nasza pani Magister dotad mila ale zasadnicza i nieugieta podzielila nas na 2 grupy po czym te osoby ktore mialy tylko 1 rzecz do zaliczenia jak ja dostaly wpisy bez zaliczania! mam 4 z laciny dziekuje za trzymanie kciukow
GRATULUJE!!

Cytat:
Jejku ja tez mam Cedar Rose jest piekny i potwierdzam burzujka nie spotkalam podobnego..
Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie pedzelek - mięciutki i da sie nim nałożyć róż, w przeciwiństwie do innych pędzelków dołączanych do opakowania które z reguły są za wąskie i za małe (tzn tych które znam )

Cytat:
Hosenko uszka w gore
Cytat:
może jednak nie wszystko stracone
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Uuuu
A może źle odebrałaś jego sygnały... Może jednak jest nadzieja? Stało się coś konkretnego, że tak myślisz?
Dziś mi troszke lepiej, ale tylko troszkę, bo dalej jestem rozbita i nie wiem co myśleć ...

Mag co się stało? Eh ... ci faceci, w tej kwestii moze chodzić tylko o jedno Ma dziewczyne Wiedziałam o tym od początku i dlatego nie "napalałam się" - miło było pójść na piwko i tyle. Ale po jego różnych tekstach - nie aluzjach, tylko powiedzianych wprost zaczęłam myśleć o nim w innych kategoriach Co więcej, byłam dziwnie przekonana, że już nie są razem, bo mówił ze niezbyt sie im układa.
A tu wczoraj sms że ma wyrzuty sumienia i "że musi przemyśłeć" Widzieliśmy sie jeszcze wczoraj wieczorem - poprosił o rozmowę.

Już miałam 3 razy podobną sytuację że koleś miał dziewczynę i obiecałam sobie że juz nigdy w coś takiego sie nie wpakuję "doświadczenie" mówi mi więc, że nic z tego nie bedzie bo po wszystkich dotychczasowych "przemyśleniach" zostawali przy dziewczynie

Cytat:
W razie jakbym jutro rano nie miała czasu do Was zajrzeć - mam samolot o 12:30, ale pewnie rano w popłochu coś jeszcze znajdę do roboty - to chciałam się pożegnać Będę tęsknić
Zazdroszczę ... U mnie wakacje mega nudne, jedyną rozrywką będą przymusowe wyjazdy z rodzicami na działkę - nienawidze tego i tego, że baba 25-letnia w ramach "rozrywki" musi jezdzic z rodzicami na działkę - żałosne ....

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 06:56   #4387
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
snow miłego wypoczynku Baw się dobrze

Cytat:
Dziewczynki powracam z tarcza! nie wiem ,chyba to wasze trzymanie kciukow to sprawilo bo nasza pani Magister dotad mila ale zasadnicza i nieugieta podzielila nas na 2 grupy po czym te osoby ktore mialy tylko 1 rzecz do zaliczenia jak ja dostaly wpisy bez zaliczania! mam 4 z laciny dziekuje za trzymanie kciukow
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mag co się stało? Eh ... ci faceci, w tej kwestii moze chodzić tylko o jedno Ma dziewczyne

Już miałam 3 razy podobną sytuację że koleś miał dziewczynę i obiecałam sobie że juz nigdy w coś takiego sie nie wpakuję "doświadczenie" mówi mi więc, że nic z tego nie bedzie bo po wszystkich dotychczasowych "przemyśleniach" zostawali przy dziewczynie
Hosenko Niektórzy faceci to potrafią być bydlakami
I ciekawe, że zwykle się to właśnie kończy tak jak piszesz, że zostają ze swoją dziewczyną, z którą "podobno" się im nie uklada albo "podobno" nie są już razem ech...
Skoro tak postąpił to nie warto się nim przejmować, szkoda nerwów
----------------

A mi przyszedł dziś okres, po 5 dniach spóźnienia Ale ważne, że przyszedł, bo moja cera wariowała okropnie i wreszcie mi odpuści ten wilczy apetyt
Stary 2008-07-09, 07:05   #4388
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hosenko Niektórzy faceci to potrafią być bydlakami
I ciekawe, że zwykle się to właśnie kończy tak jak piszesz, że zostają ze swoją dziewczyną, z którą "podobno" się im nie uklada albo "podobno" nie są już razem ech...
Skoro tak postąpił to nie warto się nim przejmować, szkoda nerwów
Sytuacja nie jest aż tak prosta niestety ... "Najgorsze" jest to, że nie ma w nim wyrachowania i chamstwa, być może rzeczywiście (tak jak mówił) sytuacja go zaskoczyła - szedł na I spotkanie zupełnie na luzie, nie podejrzewając niczego, a potem napisał ze mu zawróciłam w głowie

Daliśmy sobie kilka dni na "przemyślenie" - tylko nigdy z takiego przemyśliwania nic dobrego (dla mnie) nie wychodziło ...

Przynajmniej o kosmetykach nie myśle Przegladam Allegro i wszystko jakies takie brzydkie jest , choć ciekawe czy http://www.allegro.pl/item395632565_...n_ginger_.html pojawi sie u nas

Isa, ja nadal niecierpliwie czekam ... Snio mi się, że miałam dziecko Niezbyt więc dodający otuchy sen, a wręcz przeciwnie

EDYCJA: zrobiłam sobie dziś makijaż wzorowany na zdjęciu jakie czasem pojawia sie w katalogach Avonu - szary cień + turkusowa kreska Pięknie to wyglada

Stwierdziłam przed chwilką ze lubię chodzić do łazienki w pracy Dlaczego?? W lustrze wygladam na pieknie równomiernie opaloną, cera jest idelanie gładka, bez widocznych porów, wypoczęta - ah... zakochałam sie w sobie - ale tylko w tym lustrze W domu widać mi każdy najmniejszy syfek i kazdy włosek na twarzy

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-07-09 o 07:51
Stary 2008-07-09, 07:49   #4389
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
gayenko gratuluję!

-------------------

Snow dziekuje mam nadzieje ze odpoczniesz za wszystkie czasy,opalisz sie zrelaksujesz i bedziesz czasem pamietac o nas

Cytat:

Gayenko, Ziz dziękuję. W końcu wiem, umiem.
Nie ma sprawy tu mam informatyka pod bokiem ja takie sprawy to od reki zalatwiam
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

Gratuluję Tym bardziej, że i ja miałam wątpliwą przyjemność uczyć się łaciny, a przynajmniej udawać, że się jej uczę przez 2 lata w LO.

To jeszcze ode mnie kicię podrap za uszkiem. Słodka jest. Moja kota też często śpi z łapkami na pysiu, a jak się jej wtedy dotknie, to te łapki tym mocniej zaciska
Kota podrapie on to batdzo lubi i tez zaciska lapke albo sie zwija jeszcze bardziejma juz 14 lat a dalej sie zachowuje jak kociatko malutkie..strasznie go kocham
I dziekuje za gratulacje..nie moge uwierzyc ze to juz po...przez caly rok mialam wizje mojego zdawania laciny do konca swiata..a teraz juz jestem po Tz stwierdzil ze to dlatego ze pierwszy raz w zyciu mialam sciagi ..swiat nie chcial do tego dopuscic bo ja zazwyczaj wszystko umialam tylko ew.sprawdzalam czy wiem dobrze ..a teraz nie wykluczalam ze w chwiili desperacji z nich skorzystam..
Cytat:

Wyobraźcie sobie, że byłam wszędzie, na depilacji bikini, pach, u fryzjera, na pedicure i manicure...
... a 30 minut temu przypomniałam sobie, że warto byłoby wydepilować nogi
Snow
Cytat:
GRATULUJE!!
Dziekuje Hosenko
Cytat:
Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie pedzelek - mięciutki i da sie nim nałożyć róż, w przeciwiństwie do innych pędzelków dołączanych do opakowania które z reguły są za wąskie i za małe (tzn tych które znam )
Mnie tez nakladam tym pedzelkiem i bardzo ladnie to wychodzi.Pedzelek z burzuja sie moze schowac

Cytat:
Dziś mi troszke lepiej, ale tylko troszkę, bo dalej jestem rozbita i nie wiem co myśleć ...

Mag co się stało? Eh ... ci faceci, w tej kwestii moze chodzić tylko o jedno Ma dziewczyne Wiedziałam o tym od początku i dlatego nie "napalałam się" - miło było pójść na piwko i tyle. Ale po jego różnych tekstach - nie aluzjach, tylko powiedzianych wprost zaczęłam myśleć o nim w innych kategoriach Co więcej, byłam dziwnie przekonana, że już nie są razem, bo mówił ze niezbyt sie im układa.
A tu wczoraj sms że ma wyrzuty sumienia i "że musi przemyśłeć" Widzieliśmy sie jeszcze wczoraj wieczorem - poprosił o rozmowę.

Zazdroszczę ... U mnie wakacje mega nudne, jedyną rozrywką będą przymusowe wyjazdy z rodzicami na działkę - nienawidze tego i tego, że baba 25-letnia w ramach "rozrywki" musi jezdzic z rodzicami na działkę - żałosne ....
Ojoj Hosenko Mi ci zapewnimy nieustanna rozrywke
A faceci ktorzy maja dziewczyne i wygaduja ze sie im nie uklada zeby jakas inna oczarowac prawdopodobnie z nia beda robic to samo..to dosc powtarzalny gatunek niestety...
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 07:57   #4390
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Baw się dobrze, odpocznij (od nas też ) szalej nie tylko kosmetycznie

po prostu udanych wakacji
Cytat:
Hmm, to musisz mieć jakiś felerny- ja mam beżowy i nie zauważyłam żadnego problemu raczej
możliwe :/ i tak go lubię bo ma śliczny kolor

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
przy okazji wycieczki pooglądałam sobie dzisiaj wanny, panele prysznicowe, płytki itd zakochałam się w płytkach z Tubądzina, konkretnie w kolekcji Homme, (tzn te jednokolorowe, bez wzoru) ale nie wiem jak ją wykorzystać w klitce (zwanej łazienką) o powierzchni zaledwie 4mkw
Chcę sobie tak jak na obrazku poustawiać wszystko, z tym, że moja łazienka jest odrobinę większa tak jak tutaj po prawej stronie drzwi już jest ściana, tak u mnie jest jeszcze 30cm i własnie tak bardziej w rogu chciałabym mieć umywalkę (tak jak na obrazku jest kawałek wolny miedzy drzwiami a umywalką, to właśnie w tym miejscu). Co sądzicie? chciałam żeby mi specjaliści z fotoforum gazety pomogli urządzić łazienkę, to wszyscy tylko mi odradzali wannę, a potem najeżdżali na mnie, że ich nie słucham, tylko mam swoją wizję (moja wizja dotycząca łazienki - chcę mieć wannę, i to jest jedyna rzecz, której się kurczowo trzymam, na resztę nie mam pomysłu i cały czas je zbieram) i po co w ogóle się odzywam

PS. testowałam nowy brazer Chanel - 61. na mnie wygląda jak żółtopomarańczowe niewiadomoco, totalnie mi nie pasuje odcień 62 mnie powalił na kolana, ale ten złoty brokat zawsze coś musza zepsuć
Nie dziwię Ci się z tą wanną. Pod prysznicem człowiek się tak nie relaksuje Nie wyobrażam sobie życia bez wanny

szkoda, że nie ma brązera odpowiedniego dla Ciebie..

Hosenko
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 08:18   #4391
snowqueen
Zakorzenienie

rzyrafko, isa, gayenko, Organzzo dzięki

Hosenko

Zbieram się, idę zjeść śniadaniowego muffinka, jedziemy po mojego TŻ i fruuuu
Trzymajcie się dziewczyny
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 08:29   #4392
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A faceci ktorzy maja dziewczyne i wygaduja ze sie im nie uklada zeby jakas inna oczarowac prawdopodobnie z nia beda robic to samo..to dosc powtarzalny gatunek niestety...
Toś mnie pocieszyła

Najlepsze jest to, że ja o tym wszystkim wiem i sama krytykuje jak ktoś tak postępuje a jak przychodzi co do czego to ... eh...

No nic, biore sie do pracy, bo musze zrobić część raportu o stanie środowiska

Instagram

Stary 2008-07-09, 09:04   #4393
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
szerokiej drogi! i do zobaczenia za dwa tygodnie

Cytat:
Najlepsze jest to, że ja o tym wszystkim wiem i sama krytykuje jak ktoś tak postępuje a jak przychodzi co do czego to ... eh...
czym sie Hosenko mam andzieje, ze wybrniesz z tych klopotow juz niedlugo

u mnie paskudna pogoda i juz sie nie moge doczekac az wsiade w autous i pojade w sina dal dzisiaj jeszcze ide do lokalnej drogerii, zakupie sobie te glinki eco i ostrze zabki na miod do ciala z tej serii
Stary 2008-07-09, 09:14   #4394
isa666
Zakorzenienie

U mnie pada deszcz, a pogodynka: http://www.pogodynka.pl/ pokazuje, że tylko sobota będzie upalna(ponad 30 stopni) a potem znów chłodno i pochmurno Ale może się nie sprawdzi Choć ta prognoza mi się sprawdza dość dobrze(nawet pogoda dla mojej wioski jest jak się wpisze w wyszukiwarkę ).

Powinnam się uczyć, bo w weekend 3 egzaminy, ale przebrnęłam przez jedne notatki a drugie już w połowie zaczęłam czytać co któreś zdanie, więc odłożyłam naukę Spać mi się chce strasznie
Stary 2008-07-09, 09:22   #4395
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie paskudna pogoda i juz sie nie moge doczekac az wsiade w autous i pojade w sina dal dzisiaj jeszcze ide do lokalnej drogerii, zakupie sobie te glinki eco i ostrze zabki na miod do ciala z tej serii
u mnie też... ciemne chmury, zrywy deszczu (wieeelgaśne kropy lecą )
te maseczki warte są uwagi i tych pięciu złotych
podobno składy mają mało eco ale skoro działają dobrze
zielona na niedoskonałości niezastąpiona biała podobno dobrze nawilża

Isa, ja słyszałam że po 12.07 ma być ładnie oby, bo 19 wyjeżdżam i nie chcę nie móc wyjść z pokoju
Double with me?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 09:24   #4396
Hosenka*
Zakorzenienie

Dzięki za wsparcie, powoli mam już dość mojego pecha do facetów Wszystko wskazuje na to, ze jednak zostanę starą panna, co mi niezbyt usmiecha

Burza A ja oczywiście nie mam parasola - gdy mam to nie pada. Wybierałam sie po pracy do miasta bo mam pare zalatwień, mam wiec nadzieje ze do 15 przestanie lać

EDYCJA: coś miałam dopisać i zapomniałam

EDYCJA 2: popatrzyłam na moje akucje Allegro i juz mi sie przypomniało Rozstane się jednak z Lillac Truffle - fioletu wogóle u mnie nie widać Brąz jest ładny ale brązów mam sporo.... Mam nadzieje ze ktoś sie skusi, bo szósteczka czaly czas wisi a jeszcze tylko 3 godz do konca Ostatnio nawet na Allegro nie mam szczęścia

Instagram

Stary 2008-07-09, 09:39   #4397
AsikS
Zakorzenienie

Snow - miłego wypoczynku, niezapomnianych wrażeń.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 10:23   #4398
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja na rajd po drogeriach się nie wyrobiłam (na szczęście bo jeszcze bym przytargała coś niepotrezbnego ), ale potem również było bardzo sympatycznie
A po wczorajszym wspólnym piwku spóźniłam się na praktyki o godzinę ponad
Ja na szczęście nie musiałam rano wstawać.

Cytat:

Nie martw się Hosenko, faceci są beznadziejni, zwłaszcza Ci już zajęci. Na pewno znajdziesz kogoś bardziej wartościowego, kto nie będzie miał takim "problemów" na głowie, jak inna kobieta.

Cytat:
Isa, ja nadal niecierpliwie czekam ... Snio mi się, że miałam dziecko Niezbyt więc dodający otuchy sen, a wręcz przeciwnie
Dziecko podobno oznacza pozytywne zmiany w życiu.

Cytat:

Cytat:
U nas też paskudna pogoda. Zrobiłam glinkę białą wczoraj, oczyszcza w normie, ale trochę mi wysuszyła skórę. Mocna skubana.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 10:35   #4399
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się Hosenko, faceci są beznadziejni, zwłaszcza Ci już zajęci. Na pewno znajdziesz kogoś bardziej wartościowego, kto nie będzie miał takim "problemów" na głowie, jak inna kobieta.
Dzięki za słowa otuchy i wsparcia

Cytat:
Dziecko podobno oznacza pozytywne zmiany w życiu.
Oj chciałabym, choć już jedna pozytywna nastąpiła - praca

Tak ładnie sie trzymałam, a skusiłam sie dziś na puder Joko Crazy Diamond - dziewczyny na Jokowym zachwalają go w kółko Luknełam na Allegro i akurat kończyła sie licytacja tego pudru - wygralam za 1,25

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 11:44   #4400
truheart
Zakorzenienie

Cmoksiu - Homme z Tubądzina to szare, białe, czerwone i dekory z pupami ? ja mam to w kibelku, tez zachorowałam na nie, po czym nasz glazurnik wyzwał Tubądzin od najgorszych - płytki sa nierówne - 1/2mm różnicy, a tu już fugi wychodzą krzywo, wszystko "ucieka" na boki, musiał docinać jakiś milimetry...no masakra. Wszystkie inne pomieszczenia - 2 łazienki, podłogi, kuchnia są wykafelkowane innymi firmami i nigdzie nie było takiego problemu jak z tym Tubądzinem..
Hosenko - a jednak masz trochę szczęścia do Allegro
Ja mam problem, bo ludzie mi się wycofali z chęci kupna mieszkania i muszę na gwałt szukac nowych kupców, bo niedługo rusza remont w nowym, a tu kasa potrzebna...Tak to właśnie jest-znajomi rodziców wyrazili chęć kupna, niby się dogadali, miesiąc minął, a oni jednak nie chcą gdyby to był ktoś obcy to podpisałoby się z nimi normalną umowę przedwstępną, a tak to, że znajomi to "na gębę" i tak się na tym wychodzi potem..
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:49   #4401
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Hosenko - a jednak masz trochę szczęścia do Allegro
Taaa tylko szkoda ze nie w drugą stronę

Instagram

Stary 2008-07-09, 12:06   #4402
Estella
Zakorzenienie

Cześć kochane, całusy z Krakowa, właśnie znalazłyśmy kafejkę internetową. Niestety dzisiaj pada deszcz i ogólnie pogoda nie sprzyja zwiedzaniu. Za to jest idealna do 'zwiedzania' drogerii i sklepów. Masełka Eveline są baaaardzo fajne

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:15   #4403
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Cześć kochane, całusy z Krakowa, właśnie znalazłyśmy kafejkę internetową. Niestety dzisiaj pada deszcz i ogólnie pogoda nie sprzyja zwiedzaniu. Za to jest idealna do 'zwiedzania' drogerii i sklepów. Masełka Eveline są baaaardzo fajne
tak samo miałaybyście w Wawie, więc lepiej tam
masełko mam już na liście 'do kupienia'

ja chcem (R)zyrafkę
http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=B60

...i zeberkę
Double with me?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 12:15   #4404
isa666
Zakorzenienie

Hosenko jaka stara panna? Jeszcze zdążysz nas tu wszystkie przegonić i wyjść za mąż Poza tym my będziemy zawsze piękne i młode(w końcu tyle kosmetyków używamy nie? ).

Ale była u mnie burza A ja sama w domu z psem i dziadkiem Nawaliło gradu pełno, ale na szczęście szybko przeszło
Stary 2008-07-09, 12:26   #4405
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Nie dziwię Ci się z tą wanną. Pod prysznicem człowiek się tak nie relaksuje Nie wyobrażam sobie życia bez wanny

szkoda, że nie ma brązera odpowiedniego dla Ciebie..
wanna to podstawa, ale nie wszyscy to rozumieją...

ja jeszcze znajdę
Stary 2008-07-09, 12:28   #4406
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcem (R)zyrafkę
http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=B60

...i zeberkę
A są u nas? Bo ja ich nie widziałam, a też się zachwycałam tymi wzorkami

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:31   #4407
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hosenko jaka stara panna? Jeszcze zdążysz nas tu wszystkie przegonić i wyjść za mąż Poza tym my będziemy zawsze piękne i młode(w końcu tyle kosmetyków używamy nie? ).
Juz coraz mniej tu do przegonienia

Estella, madziarra - bawcie się dobrze Jakie plany na wieczór? Do kiedy jesteście?? Szkoda że was nie poznałam

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-07-09 o 13:05
Stary 2008-07-09, 12:33   #4408
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
wanna to podstawa, ale nie wszyscy to rozumieją...

ja jeszcze znajdę
ych.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A są u nas? Bo ja ich nie widziałam, a też się zachwycałam tymi wzorkami
szczerze mówiąc nie szukałam, także nie wiem - mam cichą nadzieję, że są/będą

Sephora chyba wyprzedaje stare pędzle, wczoraj w ZT widziałam pędzel do pudru za 29 (z 49) jakieś pędzelki do cieni po 11 zł ale nie miałam czasu się przyjrzeć
Double with me?
Stary 2008-07-09, 12:35   #4409
AsikS
Zakorzenienie

Hosenko - zobaczysz że będziesz w życiu szczęśliwa i spotkasz prawdziwą miłość. Ściskam.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 13:40   #4410
zizou
Zakorzenienie

kupilam ten miod do caila, co za dziwny komsetyk konsystencja maselkowata, na skorze sie doslownie topi, pachnie mdlo ale na skorze znosnie z tej serii widzialam jeszcze solanke i borowine do kapieli, algi do mycia ciala i preparat borowinowy na cellulit. wszystko w cenie niecale 20 zlotych. mam tez po dwie saszetki kazdej glinki, wieczorem testowanie

wieczorem, jak wroce z baciarki to zglosze ten eko miod organiczny do KWC [TZ po smietniku grzebal, bo wywalilam kartonik ze skladem ]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości