|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
nie lubię. nie cierpię. nienawidzę. w podstawówce uczyłam się prywatnie, bo rodzice chcieli. ja już po pierwszej lekcji nienawidziłam tego. i w domu nic do niego nie zaglądałam. umiałam tyle, co zapamiętałam z lekcji. w gimnazjum miałam 2 języki, więc niemiecki normalnie. w 1 klasie miałam z nauczycielką-legendą. postrach siała. i się WSZYSCY uczyli niemieckiego, bo się jej bali. po lekcji chociaż było z czego się pośmiać, ale przez 45min siedziało się jak na szpilkach, z nikim nie rozmawiało i było maksymalnie skupionym. ja się nie uczyłam tyle co inni, bo wiadomo, mieliśmy wtedy bardzo podstawowe rzeczy, no a ja je jednak jakoś pamiętałam. potem ona niestety odeszła na emeryturę. niestety, chociaż wtedy się cieszyłam. trafiłam na nauczycielkę, która potrafiła na powtórzeniu dać nam gotową klasówkę. przestałam się uczyć kompletnie. a gdybym miała z tą poprzednią, to myślę, że umiałabym naprawdę wiele ![]() a teraz w LO niby jestem w grupie, która niemieckiego się już uczyła i nie zaczynaliśmy od podstaw. ale my mamy łatwiej niż ci, którzy mają od podstaw. bo w mojej grupie jest kilka osób, które zdania poprawnego najprostszego nie powiedzą (bo chodzili ze mną do klasy np w gim, więc się też nie uczyli ), a mają bez problemu 3 czy 4.ja ostatnio u okulistki oszukałam, bo nie chciałam żeby wyszło, że po roku odkąd zaczęłam nosić okulary, muszę już szkła wymieniać ![]() branoc Cytat:
|
||
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że dodałam fotkę na Penpals...
![]() Jest to foto sprzed ponad roku, nic nie widać, teraz mam ciemniejsze włosy, jak coś... |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Edit
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Nija nie wiem czy nie zostanie to potraktowane jako reklama
|
|
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
kuszące ... i te notatki, ksero... to wszystko co w tym linku wyzej, ale jeszcze zainteresowaly mnie te sciagi z historii.
![]() Pomysle...na razie nie ma kto mi zamowic. ;] |
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się obawiam, że to jak reklama, nie bardzo można reklamować swoje aukcje.
Lepiej usuń to, bo dostaniesz jeszcze bana czy coś w tym stylu
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowałam, wybaczcie, nie chciałam Wam zaśmiecać wątku
![]() Pomyślałam tylko, że komuś może się przydać A mi przy okazji wpadnie parę groszy. W każdym razie dla tych co nie widziały - mam do sprzedania pełno kserówek, notatek, poczet królów polskich w fajnej formie, jakieś streszczenia lektur z internetu, opracowania i inne pierdoły, link do mojej aukcji na all na PW Wszystko co zebrałam przez 3 lata i co mi się przydało, bądź nie przydało, do matury. Jest tego dużo więcej niż na aukcji, bo dziś robiłam porządki i znalazłam kolejne kserówki.
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
|
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli już śmiejesz się ze wszystkiego jak głupi do sera i przez przypadek ktoś znajdzie zeszyt od anglika, to w takim stanie zawsze można zrobić z niego pożytek ![]() Cytat:
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dybry.
Dzisiaj wieczorem rozstrzygnie się sprawa mojego wyjazdu, więc możecie trzymać kciuki. ![]() Chociaż już jakoś przyzwyczaiłam się do faktu, że do Zakopanego nie jadę.
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2322 |
|
Rozeznanie
|
paula007 będziemy będziemy
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Bry !
![]() Obudziłam sie juz jako dorosła kobietka Otwieram lodówke a tam widze już ogromny tort i pełno ciast... nie tylko nie to, znowu bedzie wciskanie, i sie rodzinka zjedzie Żyć, nie umierać... ja nie lubie ciast ![]() Paula kciuki bedą, a jakże ![]() Ja prosze o kciuki żeby funt spadał jak najwiecej
|
|
|
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
shewa - sto lat, sto lat ![]() sydunia - to ja
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, shewa ma urodzinki.
Sto lat kochana. Przypomniałyście mi, że moja kuzynka też ma urodziny dzisiaj.
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Stoooo laaaat stooooooo laaaaaaat
![]() ![]()
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
ok, może jakoś zapamiętam
![]() shewa wszystkiego najlepszego i niskiego kursu funta ![]() a w ogóle to wstałam jakieś... pół godziny temu. i to tylko dlatego, że mama mnie obudziła
|
|
|
|
#2328 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
I sto lat
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Można do was dołączyć?
![]() (tak Be, będę Cię prześladować i tutaj!!) Przyszłoroczna maturzystka, czyli to co łączy nas wszystkie Rozszerzona biologia i chemia a studia..Plan max to weterynaria, niestety nie ma jej w Krakowie co już na samym początku nie jest motywujące. Ale zrobię wszystko żeby się dostać ![]() Planu minimum na razie brak. Pozdrawiam
|
|
#2330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I kolejna z biol-chemu Ojj tu chyba nie ma większości humanistek
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
O nie!!!
Grudniowa!!! ![]() Fajnie, że jesteś
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wam kochane
Jak narazie dobrze idzie funt =4,10 ![]() Jak hukneło u mnie przed chwila to szok Ale na szczescie tylko raz zagrzmiało.Witam grudniową |
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm w Krakowie nie ma weterynarii? aż dziwne wydawać by się mogło, że tam jest wszystko to jak nie Kraków, to co?
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
W Poznaniu jest napewno weterynaria, u mnie w Bydgoszczy na UTP za rok otwierają. A reszta to nie wiem, podejrzewam że na Śląskiej Akademi Medycznej powinna byc
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Be cwaniaku aleś mnie zmierzyła wzrokiem
![]() sydunia też myślałam, że w Krakowie jest wszystko ale niestety! Nie ma u nas sklepu z bielizną Esotiq jak i weterynarii. (mają oczywiście tworzyć ale mówią tak od 10 lat)Biorę pod uwagę Lublin i Wrocław. Lublin - nie będę musiała wynajmować mieszkania ale z kolei Wrocław.. brzmi ciekawiej ![]() Jest jeszcze Olsztyn i Warszawa ale tam mnie wogóle nic nie ciągnie
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
shewa być to jeszcze na pewno na SGGW i UWM. no ale jak ja bym mieszkałam w takim mieście jak Kraków, to nie wiem czy bym chciała studiować w innym
![]() grudniowa ale pewnie większość Twoich znajomych zostaje w Krk? |
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
shewa, sto lat, sto lat! Twoje zdrowie!
Grudniowa, witaj, witaj Wiecie.... zaczynam myśleć nad Inżynierią środowiska ![]()
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Kraków KOCHAM bezgranicznie i to jest kolejny problem. Zobaczymy jak to będzie a nuż się nie dostanę i problem z głowy
|
|
|
#2339 |
|
Rozeznanie
|
ksh podobno po tym nie ma pracy
Też się na to wybierałam przez pewien czas, ale poczytałam trochę o tym no i studia fajne fajne ale potem to kaplica. shewa hepi birzdej
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a Technologia żywności albo Żywienie człowieka? Myslałyście o tym? Chyba też ciekawe
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

nie lubię. nie cierpię. nienawidzę. w podstawówce uczyłam się prywatnie, bo rodzice chcieli. ja już po pierwszej lekcji nienawidziłam tego. i w domu nic do niego nie zaglądałam. umiałam tyle, co zapamiętałam z lekcji. w gimnazjum miałam 2 języki, więc niemiecki normalnie. w 1 klasie miałam z nauczycielką-legendą. postrach siała. i się WSZYSCY uczyli niemieckiego, bo się jej bali. po lekcji chociaż było z czego się pośmiać, ale przez 45min siedziało się jak na szpilkach, z nikim nie rozmawiało i było maksymalnie skupionym. ja się nie uczyłam tyle co inni, bo wiadomo, mieliśmy wtedy bardzo podstawowe rzeczy, no a ja je jednak jakoś pamiętałam. potem ona niestety odeszła na emeryturę. niestety, chociaż wtedy się cieszyłam. 
), a mają bez problemu 3 czy 4.

Ale na szczescie tylko raz zagrzmiało.
jak i weterynarii. (mają oczywiście tworzyć ale mówią tak od 10 lat)
Też się na to wybierałam przez pewien czas, ale poczytałam trochę o tym no i studia fajne fajne ale potem to kaplica.