|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
adhd to też zaburzenbia koncentracji
i skupienia. poczytaj adhd, Zaczyansz coś i nie kończysz, a zaczynasz nastepne? ![]() mój tż też często uparcie, że ma adhd, ale to nie to
|
|
|
|
#4592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na takiej zasadzie, że jak dziecko jest niegrzeczne, ok niech będzie, ono ma ADHD, jemu wolno.. |
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja nie mam adhd
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, niektórzy na łatwiznę mówią, że to adhd
![]() a niektóre dzieci nierozpoznane, i kurde pokrzywdzone są, bo wymaga się od nich rzeczy niemożliwych. Ciekawy program o adhd kiedys oglądałam. Masakra jedym słowem. ![]() Ciężka praca z takim dzieckiem, pomaga. Ale to trzeba mieć cieprliwość zegramistrza chyba. |
|
|
|
#4595 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś kiedyś nie było ADHD. Wszyscy moi wujowie i moje ciocie (a mam ich dużo) są normalni. Nikt nie ma odchyłów. Dla mnie to jest to samo lobby, co homoseksualizm, którego skreślono z listy chorób. A to dziwne, bo np w takiej Holandii jest bardzo duża poświadczona uleczalność z tej choroby.
|
|
|
|
#4596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko ją chyba trzeba sciągnąc na kompa, nie wiem czy jest gdzieś tak w przeglądarce.A hiszpanski też mi się strasznie podoba, chcialabym się nauczyć.. Ja myśle, że ADHD i dyslekcja i wszystkie inne tego typu sprawy, to nie jest wymysł i napewno sią dzieci które na to 'cierpią', ale bez przesady, teraz każdego żywego przedszkolaka chcieli by już traktować jako chorego na ADHD.. poprostu ludzie się za dużo o tym nasłuchali a za mało wiedzą co to naprawde jest...
|
|
#4597 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odezwij się do nas jak najszybciej I ciesz się wspólnymi dniami i nocami z Tż![]() super, że się udało, keidy pierwsza lekcja? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem problem leży w niezbyt sprawnym działaniu Poradni Pedagogiczno-Psychologicznych, które źle diagnozują dzieci, albo wydają za dużo opinii, a potem nie robią zbyt wiele by pomóc w leczeniu ADHD Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-07-09 o 12:45 Powód: literówka |
|||||
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
baja dziś pierwsza lekcja
![]() ![]() na kolonii też miałam adhd'owca ![]() no i zdałam przedostatni egz na 3,5 ale co tam ![]() jeszcze jeden i witam V roku ![]() co do hiszpańskiego ja się uczyłam 3 lata, na studiach ![]() no i jeszcze nie miałam okazji wykorzystać swoich umiejętności. ![]() Me liamo Patrycja, Y tu?
|
|
|
|
#4599 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja i tak będę uważać, że to ściema.
Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile ludziom się kłamstw i bzdur sprzedaje. A za wszystkim stoją ci, którzy mają interes. Trzeba do każdej nowej wiadomości podchodzić z dystansem. Kliwia, wciągnęłam się w tę grę
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
ihihihih ja muszę poszukac innej bo ta juz mnie nudzi, i widzę ryby jak zamykam oczy
|
|
|
|
#4601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)?Czy ta gra ma jakąś większa filozofię? Na razie skończyłam na 5tym poziomie
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
jasne jak tylko wypadm mi sie uda i cos wynajde umieszczefotki ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
poca się nie zauważyłam, one są po prostu mokre jak to ryby, jak się strąci większą ilość to się pojawia ryba z bąblem latającym, jak z jej użyciem zbijesz coś, to więcej rybek zbija się - ine kolory też.
![]() a te idą za kraty, i cały rząd się blokuje, nie można przesuwać je też mozna zbijac, ustawiając te co można przesuwać, i mając kolor.![]() filozofii nie ma, zabijacz czasu, no ale trzeba pomyśleć, by ustawić dobrze te rybki
|
|
|
|
#4604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aaa zapomnialam jutro jade mierzyc suknie.. przywiezli ja z krakowa i dzwonili.. i kostyje 2600 a nie ponad trzy jak mowili na pocztaku.. zobaczymy jak bede wygladac jak cos to biore! oczywiscie fotki jutro umieszcze
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
no to sobie potańczycie
![]() ja się zastanawiam czy welonu tak w kółeczku nie podawać, to jest niezła zabawa patrzeć jak dziewczyny sobie szybko przerzucają ten welon z rąk do rąk z obawy żeby im czasem w łapkach nie został ![]() Super, że jest ta kiecka cena już nawet nie taka straszna oczywiście czekamy na fotki
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-07-09 o 13:36 Powód: dopisek |
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle ze trzeba by bylo tak zrobic zeby nieustawic wygranej pod kogos tam.. tylko bardzo naturalnie..
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczęście oczepin mieć nie będę
![]() martusia , czekamy na foteczki!!
|
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja będę, takie ograniczone do minimum.
|
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4611 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za 10 min wychodzę do pracy. Buziaki |
|||
|
|
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Potem oglądamy taką nianię w telewizji i widzimy efekty takiego wychowania. Zero szacunku do rodzica, zero autorytetu. |
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakies linki do suken slubnych bo ja jestem zdesperowana
wiem, że jak idę po ciuchy to "nic dla Ciebie jeszcze nie uszyli"-tak mówi mój tatao, ale tych sukien co oglądałam jest chyba 500 i nic mi nie pasuje tzn jak pasuje to kosztuje 5000 albo więcej
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ja jestem bardzo przeciwna wychowywaniu bezzstresowemu.
Ja dostawałam pasem wojskowym po dupie i żyję ![]() kaska mamy tylko tez co juz znasz ![]() pamiętaj, że jak suknia będzie szyta dla Ciebie to mozesz sobie wprowadzić modyfikacje inny dekolt, rekawe, bez rękawka, tren bez trenu, wiec patrz na suknie okiem malarza, tu dodaj tam odejmij, i na pewno coś znajdziesz
|
|
|
|
#4615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Póki co pozostają Ci same strony internetowe. |
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak swoją drogą to liczyłyście ile Was cały ślub wyniesie? ja liczyłam i ze wszystkim ok 18.000 w zaokrągleniu
|
|
#4617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spadam na chatkie. |
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie ogólnie pojęcie bezstresowego wychowania jest bez sensu! nie ma czegoś takiego jak bezstresowe wychowanie, każdy sposób wychowywania, próby uczenia jakiegoś zachowania u dziecka wywołuje u niego namiastkę stresu.Wychowywanie dziecka bez stosowania kar fizycznych nie jest moim zdaniem wychowaniem bezstresowym. Uważam, że dawanie dziecku klapsa nic pozytywnego nie da, to nie jest wychowywanie. Co do metod super niani to uważam, że są one skuteczne, bo są konsekwentnie stosowane, a to że niektóre dzieciaki są nieznośne i nie mają szacunku do rodziców wynika tylko i wyłącznie z tego faktu, że rodzice są niekonsekwentni. |
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ale sie dzis wkurzylam!! Mialam isc dzis do hotelu zaniesc te dokumenty m.in. badania i podpisac umowe. Myslalam ze juz od poniedzialku zaczne prace (w ogole to przez weekend bylismy w bb i przywiozlam sobie do dabrowy duzo ciuchow, zebym miala w czym chodzic do tej pracy ) no i dzis pojechalismy z tżtem do tego hotelu, tż czekal w samochodzie, ja poszlam z dokumentami. No i oczywście zadnej umowy jeszcze nie podpisalam, pani mi powiedziala ze chca mnie przyjac od 1.08 dopiero i ze bedzie jeszcze dzwonic kiedy dokladnie mam przyjsc. Ja troche w szoku bo ostatnio jak tam bylam to kazali mi zalatwic te badania jak najszybciej, no to zalatwilam, a tu taka nowina. I az sie spytalam czy na pewno mam pewna ta prace czy jest jeszcze kilka osob ktore zlozyly wszystkie papiery i teraz maja czekac bo juz sama nie wiem noo ale podobno na bank chca mnie przyjac tylko ze dopiero od 1.08 bo taka polityka firmy wiec mam nadzieje ze mnie nie ruchaja chyba jeszcze powysylam jakies cv moze znajde cos lepszego w miedzy czasie W sumie to sie ciesze, ze mam jeszcze troche wolnego i wakacji, ale juz sie nastawilam ze pojde w poniedzialek do pracy Nawet autobusy posprawdzalam i ceny biletow dwutygodniowych Ale lipa...
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w domu ani mnie ani brata nigdy nie bili nawet tych klapsów nie było a jestemśdobrze wychowani-tak mówią znajomi rodzicó i ogólnie otoczenie to zalezy też od relacji jakie w domu panuja ja kocham moich rodzicó bo starają się bardzo dla nas i wiem, że ja w zamian powinnam im okazywać szacunek i tak jest
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

jak tylko bede miała net to bede was codziennie odwiedzała
nie umiem usiedzieć na miejscu

ale co tam