|
|
#2101 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Hej dziewczynki a moze takie śmieszne opisy? Takie naprawdę śmieszne żeby było sie z czego pośmiać
![]() |
|
|
|
#2102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojoj znowu ja ![]() sprobuje; wariuuje posrod piasku i morza z xx - imie twojej przyjaciulki ja ,xx i Caałe morze tylko dla nas. ![]() cowieczorne zachody slonca z przyjacielem morza szum ptaków śpiew złota plaża pośród drzew Ide na plaze! na plaze! ![]() Morza szum, chłopców tłum ![]() słoneczny szok. video - ide na plaze
Nie wiem czy cos sie przyda. ![]() ![]()
As you do mine Edytowane przez xxedkaaxx Czas edycji: 2008-07-09 o 13:10 |
|
|
|
|
#2103 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tobą też się zachwycam ![]() Cytat:
wypuszczam motyle z ust zamiast dymu. nie uśmiechaj się tak często, od tego są zmarszczki, słyszysz? od szczęścia są zmarszczki.. błagam, żądam, musisz dla mnie, musisz ze mną, musisz. stokrotkom daleko do stu płatków a jednak są wyrocznią. ja jestem nienormalna, nienormalny jesteś ty. generalnie. to staram sie aby wszystko było przejrzyste i konkretne. nawet jesli nie ma smaku. Ty siedzisz na dnie mego serca. chcesz wyjść? proszę Cię wyjdź. spotkaj się ze mną. usiądź obok mnie, przytul. szepnij do ucha że mnie kochasz, że jutro będzie lepiej. a ja zerkam to w lewo, to w prawo, ze śmiałością typową dla siebie.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
||
|
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Mój opis :
Wrogowie naszych wrogów sa naszymi przyjaciółmi. |
|
|
|
#2105 |
|
Rozeznanie
|
*Podnieś głowę w strone nieba, uwierz skrzydłom, własnym skrzydłom...
*Czasami warto odejść ... chowając łzy w kieszeniach... *Jeśli zapomniałeś, że jestem..to pamiętaj, że byłam.. *zyj swoim zyciem jesli nie znajdziesz milosci poniewaz milosc cie opusci *Nie skarż się, gdy ci wejdzie drzazga z ostatniej deski ratunku |
|
|
|
#2106 |
|
Wtajemniczenie
|
odpływam w otchłań gwiazd
Poszłabym za Tobą do samego nieba Poszłabym za Tobą do samego piekła Poszłabym za Tobą na sam koniec świata Nie czując dni, godzin, lat Smutne usta bez uśmiechu Czy mi wolno zakochać się w Tobie, w twym uśmiechu i w oczach twych blasku..?? Zgubionych dni nie znajdziesz już... Bez wspomnień czasem łatwiej żyć, nie wraca nic... Ten spacer przeznaczeniem naszym... mocno czuję to... Tak wygląda chyba raj... Więc choć, pomaluj mi życie... |
|
|
|
#2107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wspomnienie jest rajem, z którego nie ma wygnania. Tak łatwo stać się wspomnieniem.. dobre momenty jak fotografie zbieram w swej głowie jak w starej szafie. W życiu liczą się drobiazgi. mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie .
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
a macie jakieś opisy o dzieciach, takich malutkich, że są super, fajne i nie mozna od nich oderwać oczu, ślicznie się uśmiechają....
![]() może cos w stylu : małym dzieciom to i bez zębów ładnie;D
|
#2110 |
|
Przyczajenie
|
Mój opis:
Facet jest jak burak cukrowy slodki ale dalej burak:P |
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym prosiła jakieś takie hmm ..
coś w stylu : " Czasem siadam pod biurkiem, pije zimną kawę, palę papierosy i pluje sobie w twarz, że ten raz spojrzałam w Twoje oczy.. " coś żeby pasowało do mojego ava ![]() |
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Sens naszych rozmów skończył się.
Pragniemy siebie tak ![]() Samotne serce biją w nas. Zagubiona na rozstaju dróg... Będzie tak jak zwykle jest...
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pierwszy raz od dawna opis-ostatnio coś z gg się działo i nie widziałam opisów innych a inni nie widzieli moich;]
Mój Tż to Ryb, ja dla niego jestem Rybcia z powodu jego zmiany w pracy zobaczymy się dopiero w weekend ![]() ![]() więc opis brzmi: byle do rybiej soboty ![]() ![]() taki...mój.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma za co Ja nadal proszę o optymistyczne... Chyba nikt mnie nie widzi ![]() __________ Uśmiech jest jak prąd, ale więcej ciepła daje ![]() Czasem chciałabym mieć serce z kamienia... Takie które nie potrafi kochać... Ja wiem, już nie mam pięciu lat Że nic nie będzie wiecznie trwać
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Takie różnotematyczne
![]() Wszystko straciło sens... W poszukiwaniu siebie. Cisza. Światło powoli gaśnie... Zmieniłeś mnie. Myślami przy tobie. Zniszczyłeś NAS. Teraz tylko ja i ty. Już nie my. Ironia? Nie, no co ty ![]() Biorę zapalniczkę i nasze zdjęcia. Jak myślisz co zrobię? Zmienić się? Nie, nie chcę. Tak mi dobrze ![]() Dziś uciekło mi szczęście. Wyfrunęło przez okno. Wieczór, wino, nastrój i my ![]() Pękło mi serce.
![]() Edytowane przez ewanka1989 Czas edycji: 2008-07-09 o 15:42 |
|
|
|
#2116 | |
|
xoxo
|
Cytat:
_____________________ be crazy be stupid be wild because life is too short to be cool.! Być szalonym, być głupim, być dzikim, ponieważ życie jest zbyt krótkie by zachowywać się ozięble.! Kolejny przykład na to jak kobieta stała się szmatą... A gdzie ja w tym wszystkim jestem, gdzie na moje uczucia miejsce? Miłość to morderca, na sentymenty nie ma tutaj miejsca, to już wiem. Jeszcze raz taki tekst a nie pozwolę spać ci nawet na mojej wycieraczce xD
|
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
DestinyxB dziękuję bardzo...
* 'no love, no glory...' ![]() |
|
|
|
#2118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[/quote]To cytat z książki"Klub niewiniątek": )) |
|
|
|
|
#2119 |
|
xoxo
|
W głowie kołataja mi się bezwładne myśli.
Cisza jest cholernie głośna. You still don't know when I need you to lie. / ty wciąz nie wiesz kiedy potrzebuje żebyś kłamał. Początek był trudniejszy niż koniec - inaczej niż w życiu.
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje opisy o wyjeździe, o tym, że będę tęsknić za wszystkimi ?
Mile widziane po ang, lecz krótkie.. ^^ przepraszam za wymagania. ;D ;P ;*** PILNE ! (. mój obecny ; 'czasem bezczynność jest równie zła co czynność. '
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Potrzebuje opisu na temat tego, że nie chcę stracić Pana P., bo bardzo Go kocham i jest dla mnie całym światem... Że odkąd Go poznałam moje życie jest bardziej kolorowe etc. Proszę!
-------------------------------------- Nauczyłeś mnie zamykać oczy przy pocałunku. Schowam Cię w takim miejscu, gdzie nie sięgają obce dłonie. Proszę: naucz mnie latać z zamkniętymi oczami! Wiem. Jeszcze nie jeden facet złamie mi serce. Ale czemu to tak cholernie boli? Trzymam się kurczowo moich wspomnień. Tylko to mi po Tobie zostało. Nigdy niewypowiadane słowa kiełkują na dnie serca i kaleczą duszę.
|
|
#2122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Plotkaraaa
TiScatteroUnaFoto ewanka1989 destinyxB thinspiration xxedkaxx KOCHAM... WIĘCEJ!!! proszę ![]() Cytat:
'Uśmiecham się do słońca i obłoków na niebie..' ..wesoła, śmieszna, pełna euforii, nierozsądna i zdecydowanie niepoważna.. full of happiness / pełnia szczęścia.. to dla takich chwil całe życie w szaleństwie. ".....jutro jest pełne nadziei...nie myśl, że niczego nie zmienisz....." Bo swiat nalezy tylko do ludzi...pozytywnie zakreconych oczywiście ![]() niepoprawna optymistka xD ...Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji wrogom... A Gdy Nadejdą Deszczowe Dni, Nauczę Się Przechodzić Między Kroplami… ... Oprócz Błękitnego Nieba ... Nic Mi Dzisiaj Nie Potrzeba ... )może coś z tego Ci sie spodoba... |
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zwiewnej sukience z kwiatów na boso tańczę.. ![]() Tylko uśmiech do szczęścia mi potrzebny ![]() Bo życie piękne jest jak pod stopami liści szelest ![]() Kolorowy motyl życia krąży nad mą głową.. ![]() Korzystać z każdej pięknej chwili Cieplutkie słoneczko i słodki stokrotek zapach.. ![]() Rozpływam się nad śmietankowymi lodami ![]() Świat ma wiele pięknych barw.. Nie potrzebne mi różowe okulary
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mogłabyś pisać trochę większą czcionką bo ja takich robaczków niestety nie jestem w stanie odczytać. nie żebym ślepa jakaś była ![]() opisy: "Ja - wcielenie niecierpliwości czekam na Ciebie spokojnie." Zdrętwiały ogon można przywrócić do życia poprzez wytrwałe rozcieranie! ;p grosik na szczęście wydałam w przydrożnym barze
|
|
#2125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
------------------------------------------------------------------- ^ Some girls play the game..They all walk, talk and they dress the same.. Wiele dziewczyn cały czas gra..chodzą,rozmawiają i ubierają się tak samo. ^ When the whole worlds turnin left..It's when I'm goin right.. cały świat kręci się w lewo właśnie wtedy.. gdy ja chcę w prawo iść.. ^ I need someone to let me be just who I am inside.. Potrzebuję kogoś, kto pozwoli mi bytaką, jaką jestem w środku. ^ Cause a girl like me..Is just a lil' different from all the rest.. Ponieważ dziewczyna taka, jak ja jest po prostu trochę inna niż reszta.. ^ Show me all the reasons that you ought to be with a girl like me..Just like me. Pokaż mi wszystkie powody, dla których powinieneś by c z dziewczyną taką, jak ja..właśnie, jak ja... ^ Still I need to know should I keep this feelin or let it go.. Wciąż chcę wiedzieć,czy powinnam zatrzymać to uczucie czy pozwolić mu odejść... ^ So tell me if you want to take a chance on something real. Więc powiedz mi jeśli chcesz dac szansę na coś prawdziwego .. ^ Mirror Mirror on the wall..Catch me now before I fall. Lustro, lustro na ścianie...Złap mnie teraz, zanim upadnę. ^ It feels like your a million miles away as your lying hee with me tonigh. Czuję się jakbyś był milion mil stąd, a ty leżysz tu dziś ze mną. ^ And we both know that the stories ending.We play the part but we're just pretending.. I oboje wiemy, że historia się kończy.Graliśmy po równo, ale tylko udawaliśmy. ^ While our song is playing its last note, we both know for sure that its time to close that door.. Podczas gdy nasza piosenka wygrywa ostatnią nutę oboje wiemy na pewno, że to czas by zamknąć te drzwi. ^ Boy I hope that you enjoyed your fun..Cuz you coulda been the one.. Chłopcze, mam nadzieje, że dobrze się bawiłeś..Ponieważ, mogłeś być tym jedynym.. ^ My momma didn’t raise no fool..She said play with fire you get burned.. Moja mama nie podrywała idiotów..Mówiła, bawiąc się ogniem możesz się sparzyć.. ^ You laughed at me, I laugh at you..Now it seems the table’s turned. Śmiałeś się ze mnie, ja śmieję sie z ciebie..Teraz zdaje się, ze płyta się obraca.. |
|
|
|
|
#2126 |
|
xoxo
|
Bo chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w twoich rękach zostawić mój cały świat...
Jesteś dla mnie jedną z tych, z zapomnianych bajek, krótkich chwil... Problemy nie patrzą Jak silny jesteś Pragną tylko pokazać Że stać je na więcej. Gdzie są Ci, którzy obiecali pomóc? Ulżyło, kiedy zobaczyłeś światło?
|
#2127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PONAWIAAAM ! (.Pilnee ! ![]() dziś wieczorem jade i nie chce ustawić opis..
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Far away.. I miss U Somewhere.. Greetings 4 all ![]() I'm leaving but piece of me will stay
|
|
|
|
|
#2129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a można jeszcze tłumeczenia? ;> ale i tak już dziękuje. ;*** coś jeszcze? ?
|
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
Kochane wiem,że kiedyś już były opisy z filmu "Lejdis" ale jakby któraś je miała w swoim zbiorze i skopiowała byłabym bardzoooo Wam wdzięczna
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

Mam taką OGROMNĄ PROŚBĘ mogłybyście mi dać jakieś opisy o tym że jadę nad morze i mam zamiar się tam dobrze bawić jadę tam z moją przyjaciółką i jakieś takie wiecie ładne. ;D Takie inne. Najlepiej żeby wykazały się takie panie o nickach: destinyxB, thinspiration, xxedkaxx.

suuper 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)