![]() |
#1501 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1502 |
Wtajemniczenie
|
kina ale z Ciebie Laska
![]() toverku na pewno się ucieszą ![]() już wiem że na zakupach będę przeżywać dokładnie to samo ![]() na szczęście obejdzie się bez akceptacji Teściowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Raczkowanie
|
jeszcze Wam napisze ceny:
buty-185zl garnitur-490zl koszula-44zl musznik z kamizellka-160zl a spinki ok.-30zl za 2 godziny jade jeszcze raz.......poakze Wam zdjecia jak cos..a powiedzcie mi?powaznie Tomek musi miec koszule smietankowa jak ja mam taka suknie??????on sie upiera ze wolalby biala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
A my garnitur kupiliśmy w drugim sklepie do jakiego weszliśmy
![]()
#1505 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Superaśnie, że już macie tyle załatwione! ![]() Cytat:
![]() FIU FIU Dobrze Liloszek mówi, lasencjon jak się patrzy ![]() Świetna talia wg mnie - mniami ![]() Co do tych ramiączek, to ja nie jestem do nich przekonana... I daję głowę, że gdybyś miała szeleczke na szyjkę to zwęziłabyś ramiona bardziej. Właśnie ramiączka zwracają uwagę na ramiona!!! Nie mówię, że Ty masz szerokie ramiona, bo tak na prawdę nie masz!!! Ale z szelką wyglądałoby moim skromnym zdaniem jeszcze lepiej ![]() Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam tu niczym kotecku?? ![]() toverku- ależ Ty masz uparciucha!!! ![]() Gorzej niż z babą! :P hehehehehhe myslę, że śmietanka lepiej by pasowała, skoro taką masz suknię... nie znam sie- to nie wiem ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-09 o 13:38 Powód: toverek niedobry coś napisał... no i musiałam :] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Raczkowanie
|
my w pierwszym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | ||
Rozeznanie
|
lulucelo dziękuję za info o compeed z przesyłką wyjdzie pewnie 30 pare, czyli 2 razy tyle co Polsce, no ale podobno to cudaczny kosmetyk
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gosia1007 oj coś czuję po tej próbce, że to musiała byc piękna sesja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wogóle będzie mi brakować po ślubie tej atmosfery - każdy tak patrzy z uśmiechem i się cieszy ![]() A mój TŻ będzie miał garniak granatowy-prawie czarny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Toverek no powinna być też śmietankowa. Ja to się cieszę że sprzedawca w sklepie tylko potwierdził to co wbijałam TŻ-towi do głowy- że jak suknia ecru to on nie może dowolnie dobierać garnituru i dodatków, bo wszystko musi grać. Jak tylko zaczęła się rozmowa o koszulach t od razu powiedział że biała odpada. Tak samo spinki- od razu mówi że muszą być złote. No pełen profesjonalizm
![]()
#1509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szczęściarze ![]() toverek jeszcze więksi z Was szczęściarze ![]() monai mój gnekolog jak pytałam o Koteckę czy nie zagrozi mojej ciąży powiedział, ze zleci mi badania, ale jeśłi zachowuję higienę tzn nie sprzątam Fionce bez rękawic kuwety, zmieniam jej żwirek, myję ciepła wodą kuwetę, daje jej pokarm z puszki-ogólnie dbam żeby moja Kicia miała czysto i sama dbam o higienę to nie będzie problemów. badania robi się przed zajściem w ciążę i co 3 miesiące w trakcie ciąży Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 13:48 Powód: bo monai napisała:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Wtajemniczenie
|
monai co znaczy cyjanek???? Może cyjanian? Co wy tym gosciom chcecie dać
![]()
#1511 |
Rozeznanie
|
kina bosko będziesz wyglądać *_* lasencja jak się patrzy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poleć coś! Se normalnie wyobraźcie: Wchodzę do sklepu <tylko juz nie pamiętam jaki to był...> z ganierami i mówie ekspedientce, że szukam do sukni w kolorze kości słoniowej i złota garnituru o jakimś ciepłym odcieniu... A ona do mnie: No to może stalowy???????????? Wyszłam ![]()
![]() |
#1513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasieńko nie uraziłaś, bo niby czym ![]() mi się akurat te ramiączka podobają i nie zmienię ich ![]() jejciu dziewczyny, zawstydzacie mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-09 o 19:17 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym wyszła, poważnie Kochana, ja byłam w Moda Męska Bilski, ale coś podejrzewam że sieci to oni nie mają. A generalnie to trzeba trafić na sprzedawcę dobrego który zna się na rzeczy. W tym poprzednim co byliśmy też doskonale wiedzieli co do czego, ale nam od razu powiedzieli że nie mają fasonów na mojego TŻ bo Vistula ma nową linię i te garnitury są skrojone generalnie na chudzielców (a tam głównie Vistulę mieli). I tak mi się przypomina jak byliśmy kiedyś tam kupować garnitur dla TŻ-ta w innym całkiem sklepie, to mu babka za duży wcisnęła, widać było że kompletnie się nie zna, ale wtedy nas czas gonił bardzo, bo oczywiście TŻ kupno gajerku zostawił na ostatnią chwilę... I teraz się cieszę że w końcu będzie miał coś porządnego
![]() |
#1516 |
Wtajemniczenie
|
a tu wątek o toksoplazmozie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=toksoplazmoza kasieńka a ta Pani to skąd się urwała???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem... ale nie wróżę jej dużej sprzedaży ![]() Idem do domku skarbki, a w sumie jeszcze nie idę... Czekam u Ukasza w pracy 2 godziny i jedziemy do znajomych na kawe. Cóż za marnotrawienie czasu... Eeeeee tam.... gadanie I tak zaproszeń nie zrobię ![]() Budziaki ![]()
#1518 |
Wtajemniczenie
|
To prawda że cyjanek ma zapach gorzkich migdałów
![]() ![]() Kina ładnie Ci w sukience. Zastanawiam się jednak gdzie są te Twoje szerokie ramiona? ![]()
#1519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tam widzę moje szerokie ramionka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Wtajemniczenie
|
Hmm poszperałam i znalazłam
![]() ![]() No ładnie ładnie dziewczyneczki ![]() Ile się przy Was można dowiedzieć ![]() Ja mam autentycznie szerokie ramiona, nigdy nie noszę na ulicy bluzek na cienkich ramiaczkach- tylko do spania je akceptuję ![]() ![]() ![]() A ja mam szerokie bary, prawie jak Pudzian ![]() Ps. w jednej z aptek internetowych znalazłam ten sztyft compeed. Złożyłam zamówienie, czekam czy mi nie napiszą że nie maja tego na składzie. Zapłacę za to i zobaczymy ![]()
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-07-09 o 14:10 Powód: dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Wtajemniczenie
|
pisałam już Szczęściarze
![]() Cytat:
![]() ![]() ***izazusia ja złożyłam w aptece arnika i napisali że nie mają od 6 miesięcy-a na necie dalej mają w ofercie ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 14:15 Powód: ten nieszczęsny sztyft:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Wtajemniczenie
|
No ja wiem i licze sie z tym że mi powiedzą że nie mają
![]() ![]()
#1523 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no na pewno można nad tym zapanować, ale na studiach miałam parazytologię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hihihi no proszę jaki szperacz ![]() a ten sztyft jakby faktycznie był to poproszę o info na PW i ja, bo u mnie w aptece już nie sprowadzają a na allegro jak chciałam kupić to nie zdążyłam - ktoś podobno wykupił partię 10 sztyftów w 2 podejściach ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma niestety, dzwonilam już do 6 aptek internetowych. Nie ma go w hurtowniach, nie da się go dostać
![]() Dziewczynki ale wiecie co? Ostatnio widzialam w jakims pisemku reklame takiego spraju przeciw pęcherzom ![]() ![]()
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale u mnie leje dziewczyny ![]() aż się nie chce wychodzić na dwór, a jak ja z pracy wyjdę? i do tego na pocztę jeszcze muszę iść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też właśnie obdzwoniłam z 8 aptek i nie ma nigdzie ![]() kina uważaj na siebie jak bedziesz wracać ![]() to znalazłam o tym sprayu: Modne buty, sportowe adidasy, zwykłe tenisówki, czy ciężkie buty do chodzenia po górach czasami zostawiają na stopie ślady w postaci pęcherzy bądź otarć. newaid Blister Spray jest odpowiednim środkiem na te przypadłości. Wystarczy nanieść żel na powierzchnię rany, a prawie natychmiast utworzy się delikatna powłoka ochronna. Spray może być stosowany w celu zapobiegania tworzenia się pęcherzy jak i do leczenia już powstałych. koszt ok 20 zł nazywa się NEWAID Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 14:46 Powód: spray, i jego cena |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
![]() na razie to w ogóle nie mam ochoty wychodzić, brrrrr,a do tego amm taką zdezelowaną parasolkę, że chyba nic mi nie pomoże ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |||||
Raczkowanie
|
witajcie
![]() ![]() znowu tyle napisałyście że głowa boli, muszę wieczorkiem nadrobic ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
on chyba nie człowiek, ma tak mniej wiecej 32 lata i jest wyjatkowym gburem..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1529 | |
Rozeznanie
|
Dzizus ale macie tempo... szalone.... nie nadazam was czytac
![]() Cytat:
![]() ![]() zdjecia pokaz koniecznie ![]()
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
agunia82 a Ty z jakiego miasta jestes? Bo normalnie konczy mi sie cierpliwosc do mojego Skarba, ostatnio sie obudzil z kupnem gajerka i obdzwonilismy cala siec Pawis i nie ma jego rozmiaru... Wiec teraz tyo chyba sobie w nowej pizamie do oltarza pojdzie jak nic nie znajdziemy, a on jest strasznieee wybredny....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.