|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Cytat:
Gabi mocne ale dobre, ba wyśmienite
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
ok umówiłam się na 16 do Pani ginekolog
zobaczymy co powie. Myślę że nie będzie zła jak jej powiem że przyszłam bo mojego lekarza nie ma.
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko popieram popieram
Ja sojemu ostatnio dogadalam Jezu wyszlam za Takiego przystojnego i kochanego czlowieka ktory byl moim najlepszym przajacielem a teraz mam niewychowanego bachora co nie dba o siebie!! Gdzie jest moj maz ???? Moj maz sie nawraca w tej chwili ![]() Blondi dawaj focie Fruzia co u ciebie?? Laski mezczyzni sa jak plemniki talko jeden na milon staje sie czlowiekiem ![]() Wiecie ja mysle ze po takim smsie jak GAbi napisala to juz on by sie nie odezwal ale popieram za***isty jest
|
|
|
|
#605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam jak radziła Mischoko i z tym ostatnim zdaniem z dzieckiem tez....
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Juz nie mam ochoty sluchac jaka to jestem wiec nie dzwon;/ przekreslasz swoim zachowaniem wszytsko co miedzy nami bylo, tak mnie traktujac. Myslalam, ze pojdziemy na wesele, a teraz to juz nie wiem jak to bedzie. A ja chcialam zebys byl moim mezem i miec dziecko z toba, ale bylam glupia...Jak przemyslisz swoej zachowanie i zaczniesz mnie szanowac i doceniac wtedy sie odezwij, ja juz nic nie pisze pa
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz zakompleksionego faceta!!!! albo.... to jego wymówka zeby skonczyc związek bo tak robia faceci jak nie mają odwagi wprost to wymyslaja i do poczucia naszej winy sprowadzają!!! FUCK!!!! ![]() gABI gratulacje dla chłopa twojego, dzielna bestia!!! ![]() KOCHANE MOJE WIZAZANKI.. wybaczycie jak was opusxzcze do wieczora? bo włąsnie mi dwa mega wielkie wory ciuchów przyszły i musze fakture wprowadzic i pometkowac..
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mus to mus....
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak trzymac niech sie zastanwi chlopaczynaMAdzia wybaczamy ![]() Laski patrzcie jak to fajnie miec dziecko
|
|
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
Kathi Maxi jest OF THE BEST
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisal mi, ze co ma mi na wszystko pozwalac i sie nie moze wkurzyc? I ze bym mu w takim razie nie dawala powodów do oczerniania...
brak słów Napisalam, zeby juz mi dal spokoj,bo mi za bardzo ubliza i wyłączłam telefon ![]() Kasia fajnie jest mieć napewno, ja tego zaszczytu nie bede miala. Ale trzymam za Was kciuki
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
No nieźle
![]() ![]() a to ja się piszę też lubię nabrudzić |
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
będziesz Domi miała i to niejedno ja Ci to mówię
jak nie z tym facetem to z innym skąd wiesz może czeka na Ciebie facet który na Ciebie zasługuje i który będzie cię na rękach nosił
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie trafiam na palantów, już 3 lata z jednym zmarnowałam, teraz z drugim dwa marnuje
a lata mi uciekaja, jeszce troche bede stara
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
No nie moge co On tak rozciapkal?
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Domi
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Kathi to ten samoopalacz o którym pisałaś
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Napisal mi sms:
Juz koniec cierpniena Kochanie Kocham Cię i tęsknie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olivka przeciez ja nie mogo wychodzic z domu
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ale to brzmi masz czas ja mialam podobnie 3 latka potem 2 latka potem 5 lat i wszystkie "zmarnowane" ale nieni one mnie wiele nauczyly i jak trafilam na TZ nie mial latwego orzecha do zgryzienia Pamietaj jak sie nie da pogodzic nie rozdzieraj szat znajdziesz innego _pogodzicie si ezmien warunki i zasady bo bedziesz cierpiec ciagleRozciapkal tak farbeczke mial malowac po kartce kartak zostala biala hehe jak znajde chwile wkleje wym dzielo mojego dziecka ale to po poludniu bo teraz obowiazki wzywaja zmykam, |
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniał magicznego słowa Kathi to ja taka druga Kathi rosne, Twoja historia jak moja, nastepnego to musze z kolezanką w łózku znaleźć...albo do klubu nocnego bedzie jeździł. To teraz kolesia szukam, co 5 lat z nim pochodze
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sms ciekawy i co myśli że teraz polecisz do niego i może go jeszcze przeprosisz. Fajnie że Cię kocha i tęskni ale jest takie jedno magiczne słowo:PRZEPRASZAM. A w jego przypadku nawet kilka PRZEPRASZAM żE BYłEM TAKIM ZAśLEPIONYM ZAZDROśCIą DURNIEM |
|
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widocznie to za bogate słownictwo dla niego, bo nie zna takiego słowa, a jak widac jego język jest ograniczony Tak...on mysli, że już załatwil wszystko i teraz juz ma byc, jak było
|
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę Cię podjudzać bo to Twoje życie, ale jeśli teraz z nim wszystkiego nie uzgodnisz i nie załatwisz, jeśli to do niego nie dotrze to taka sytuacja na pewno się niedługo powtórzy. A juz nie chcę myśleć co będzie po ślubie.
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Duren to on jest naprawde
![]() Diminika jak juz pojawi sie z kwiatami i przeprosi to posadz go i pogadaj Powiedz ze nie moze byc tak dalej bo nie jestes popychadlem i wlasnoscia nieczyja i nigdy nia nie bedziesz bo czlowiek jest jednostka nie wlasnoscia Powiedz i to koniecznie ze znasz swoja wartosc i za to powinien cie TZ szanowac bo jesli nie szaniúje cie teraz to nie bedzie nigdy Co do zazdrosci Rzuc haslo Kazdy sadzi wedle siebie ( u mniezawsze to dzialalo) i powiedz slodko wiec kiciu sam chyba flirtujesz na neciku i podrywasz laski jesli takie afery robisz jak ja szczera jestem z toba bo wiedz jak ktos zdradzi posadza o to innego ...... Potem powiedz mu czego oczekujesz od waszego bycia razem a nie bycia jego zabawka |
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogole bardzo sie ciesze ze wlasnie mnie posluchalas i jak mu napisac to pomoglo uff balam sie czy dobrze poradzilam
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Domi! Jeszcze raz dobrze Ci radzę: nie odzywaj się do niego więcej! Czekaj na rozwój wypadków, ale nie odzywaj się na Boga!
Ależ piękne te zdjęcia z Chorwacji! Cudne! A Maxio jak zwykle super! Mały pomocnik!
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Kilka z Was pisało, że pracuje w księgowości. Potrzebuję kilku informacji, z tym, że bardziej z zakresu kadr. Otrzymałam kilka sprzecznych informacji od dwóch kadrowców i nie wiem, któremu z nich zaufać. A to dla mnie teraz bardzo ważna kwestia. Czy któraś z Was specjalizuje się w kwestiach kadrowych? Dajcie znać, to opiszę swoje wątpliwości na PW. Z góry wielkie dzięki!
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wszystkie słowa, ale ja mam już naprawdę dość
On jest nienormalny, jest dziwny, wszystko w ciągu jednego dnia wyszło, jaki jest okropny na kogo ja trafiłam?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Gabi mocne ale dobre, ba wyśmienite

ale popieram za***isty jest

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Kocham Cię i tęsknie