|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() lepiej dużo czy ...?
Witam!
Dlatego ,że od paru ostatnich dni nie założyłam żadnego fajnego wątku(żartuję,oczywiście: D ),postanowiłam postawić Wam pewne pytanie Drogie Wizażanki. Otóż: czy Wy żyjecie albo utożsamiacie się z słowami-"lepiej dużo za mało, niż niedużo za niemało"(chodzi bardziej o rzeczy materialne) jako że mam filozoficzną i trochę dociekliwą naturę ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() P.S-do stworzenie tego wątku zainspirował mnie inny wątek ,na innym forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: lepiej dużo czy ...?
Ja jako zdeklarowana minimalistka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Stawiam na jakosc przede wszystkim
![]() ![]() tyle ode mnie,tez troche sie zakrecilam przy Twoim pytaniu ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To samo- jakosc na pierwszym miejscu!
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja też zakręcona byłam pisząc te pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
bardziej chodziło mi o np. branie udziału w konkursach,wysyłanie próźb o darmowe próbki itp.
coś za co nie płacisz ,a możesz coś dostać za darmo albo o przerabianie starych ciuchów,robienie samemu biżuterii itp. coś co Ciebie kosztuje mało a efekt jest taki jakbyś się wykosztowała czyli -"kto kombinuje,ten żyje" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
oups...to jednak zle zrozumialam
![]() Moge tylko powiedziec, ze nie cierpie reklamowek i gratisow... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kombinowanie z ciuchami- tak.
Proszenie sie o probki kosmetyków- nie. Branie udzialu w konkursach- jedynie dla rozrywki ![]()
Życie to ciągłe ryzyko. Edytowane przez Nati02 Czas edycji: 2013-05-31 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
duzo za mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hmmm... ja jestem chyba typem takim co to woli miec jednak duzo... chociaz z doswiadczenia wiem, ze jak jest tego za duzo, to i tak polowe z tego co sie ma się nie wykorzystuje...pytanie, nie powiem bardzo zakrecone heheh
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jak sami daja do produktu- to tez biore
![]() Ale juz nie prosze sie o nie...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ja mam to do sobie ze lubie miec na kolo duuzo rzeczy, czegokolwiek i niestety to sie ma tez do kosmetykow. Nakupuje badziwewia a potem sie dziwie ze nie mam czym sie malowac bo to sie kruszy, to sie rozmazuje itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak mała ilość rzeczy dobrej jakości za więcej kasy. Jestem leniem i antytalenciem - nie umiem szyć, przerabiać, kombinować. Nawet dłuższe grzebanie wśród ciuchów mnie nudzi - wole kupić sweterek za 100 i się na nim za bardzo nie nabiegać (ważne, że się podoba i dobrze leży), nawet gdy słyszę, gdy ktoś kupił cos identycznego za 30 bo to "wybuszował" w jakimś sklepiku pd stertą innych rzeczy etc etc.
Jeśli chodzi o kosmetyki, to lubię mieć dużo, o próbki też prosiłam (wysyłałam e-maile). Za kosmetyki pielęgnacyjne mogę zapłacić wiecej, natomiast na kolorówkę mi kasy i stawiam na ilość ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja chyba wolę jednak dużo za mało
![]() fajnie jest mieć tą świadomośc że coś ma się za grosze albo nawet za darmo zamiast wydawać fortunę wolę tu cos przerobić,tu zrobić coś samej,dostać coś za friko albo coś wygrać(najlepiej jak ma się możliwość zwiększenia swojej szansy na wygraną poprzez np.wymyslanie haseł reklamowych,pisanie opowiadań,pytań itp. zamiast wysłania odp.i czekania czy może mnie wylosują) w końcu jak dają to trzeba brać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
różowiutka kochana
bardzo byłabym happy gdybyś sprecyzowała odp. jeśli możesz proszę o to ,ot tak z ciekawości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Pewnie każda z nas chciałabym mieć dużo za mało i żeby to jeszcze było dobrej jakości, ale niestety w wększości przypadków to niemożliwe...
![]() Ja niestety wybieram mało za dużo... A co do próbek to nigdy o nie nie proszę, ale nawet jak są to rzadko je zużywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
jesli chodzi o ciuchy i kosmetyki to jakosc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.