|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Cytat:
Domi odezwij się na gg !
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Moze po prostu daj sobie na luzzzzz... Uspokoj sie ochlon na spokojnie przemysl wszystko. To w koncu ma byc facet z ktorym chcesz spedzic reszte zycia miec dzieci rodzine a moze to nie ten? Jak bedzie naciskac to mu to powiedz dokladnie co napisalas. Ze w ciagu jednego dnia zepsul tak wiele zniszczyl tak wiele ze teraz sie zastanawiasz czy to aby na pewno ten. Jak sie bedzie wsciekal czy cos to mu powiedz, ze bylas uczciwa nie oklamalas go a on Ci tak zaplacil ze teraz nie masz pojecia jaki bedzie w przyszlosci. Ze nie wiesz co bedzie za kilka miesiacy lat jak bedzie po slubie, a Ty nie chcesz sie ktoregos dnia obudzic z reka w nocniku i stwierdzic zmarnowalam zycie przy niewlasciwym facecie..... Teraz niech on poczeka i sie zastanawia co zrobisz. Tak czy siak dobrze mu to zrobi. A na pewno kubel zimnej wody na takiego zapalenca to tylko dobrze czyni.
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
NIe no ja nie wytrzymam!!!!!matko, co ja mu zrobiłam, ze tak sie mnei czepil psychol jeden?
Najpierw pisze, ze mnie kocha i teskni. Ja mu odpisalam, zeby sie juz na mnei nei wyzywal, ze mam dosc cierpienia dlaczego tego nie rozumie. a on do mnie moje smsa:"dlugo tak jeszce?ile mam cierpiec???" Rozumiecie??on moje słowa do mnie napisal???robi z siebie ofiare, jan ie wytrzymam poprostu
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!! 2 godziny temu wróciłam z Krety
od razu na wstępie przepraszam, że tak piszę posta ni z gruszki ni z pietruszki, ale jak zobaczyłam ile już naskrobałyście stron to postanowiłam po przywitaniu się z Wami zabrać się za czytanie wątku no nic, zabieram się za czytanie Waszych postówa co do Krety- przydał się nam taki wyjazd, zrelaksowaliśmy się, nabraliśmy dystansu do pewnych spraw (zwłaszcza mi to było potrzebne) no i opaliłam się
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje Ala i zazdroszcze
![]() Nic już nie pisze, nie mówie, nic zero kontaktu, juz mam dość! |
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Domi ale to dobry odruch z jego strony
Cierpi wiec jest szansa ze jego mozg zacznie pracowac tak jak powinien On nie chce cie obwinic ja mysle on po prostu zrozumial ze sytuacja sie odwrocila przedtem on byl panem i trzymal ci ew garsci a teraz Ty zadajesz mu bol wiec ciesz si edziewczyno jak dobrze to rozegrasz mach chlopaka w garsci Moim zdaniem ku dobremu idzie daj sobie na luzik czekaj co sie wydarzy |
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On cierpi już od wtorku, jak go "zdradziłam" przez internet. Jego pusty móżdżek wszytsko inaczej obraca. Jego nie interesuje, jak ja się czje od dwóch dni. Zaczynam popadać w kompleksy, nic nie jem, tylko kawa i jak mama pali, ja sobie pociągam. |
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pal tylko cos zjedz!!
|
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak pisze ciągle o tym, zawracacm głowe, jakbym była tu najważniejsza i pępkiem świata
Postanowiłam, że ja sie nie odezwe, dopóki sie nie zmieni, jak sobie nie uświadomi, jaki jest niedobry dla mnie. Jak oczywiście coś napisze, to dam Wam znac. Ja już mam to gdzieś. Może lepiej byłoby, gdybym chodziła przez cały rok na impreki w akademiku (a ja nigdzie nie łaziłam), gdybym faktycznie flirtowała, z jakimiś kolesiami, nie dbała o niego, nie martwiła się...Udawała głupia gąskę, kłamała i oszukiwała, żeby tylko był szczęśliwy. Bo tak niektóre koleżanki na studiach robią..i co??są pozaręczane, faceci ich wszędzie zabierają ![]() Tylko ja siedze jak trusia Przedtem w esie u napisałam, że rozumiem, że nie ma kasy teraz i nie żadam nie wiadomo czego. Ale wszytsko mi powinien wynagradzac w inny sposób. Bo mi oczywsice napisal, ze nic na to nie poradzi, ze teraz kasy nie ma.Nie mówiłam jeszce u siebie w domu jaka jest miedzy nami sytuacja, jakos bliskim nie mam ochoty sie zwierzac. W tą sobote nasi rodzice mieli się poznac bo jego juz od dłuższego czasu nalegali na to. Ja oczywiscie nie byłam za tym (chyba przeczuwałam) więc ze spotkania bedą nici. |
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na wiecej informacji bo moze w sierpniu tez pojade Domi badz twarda |
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tato Tż uważa, że jesteśmy dla siebie stworzeni. Ja mojemu Tz powtarzałam, że niektórzy rodzcie to się dopiero na slubie poznają i jak już cos nasi rodzice mogą sie spotkac dopiero po naszym przyjeździe. Bo to nie ma sensu. Podczas tej podrózy będziemy ciągle razem, więc możemy sie pokłócić, może pójśc cos nie tak. To bedzie wóz albo przewóz, bo sie sprawdzimy i okaże, czy możemy byc razem czy tez nie. Ja tak uważałam zawsze. Ale mój Tz mi powiedział kiedyś, że jak juz dwa lata jestesmy, to tym bardziej po przyjeżdzie będziemy razem
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też sie nad tym zastanawiałam, ale nie miał raczej kiedy wypaplac, bo w pracy do późna był, a rano oni w pracy. Zreszta napisał mi w esie, że nie skarży nikomu w przeciwieństwie do mnie( )Tylko, że ja w domu ani słowka nie pisnęłam...Ja własnie też uważam, że mam racje pod względem wyjazdu.. Poza tym za tydzień idziemy na wesele (o ile pójdziemy). Prawdopodobnie bedę tańczyła z obcymi kolesiami..i co zabije mnie za to? |
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim Tż 7 lat i rodzice sie nie znaja
![]() ten wyjazd to bedzie dla was dobra lekcja ciezko zyc z zazdrosnikiem przemysl to-kumpela byla zazdrosna o swojego eksa i ja z tego powodu zostawil po 2,5 roku bycia razem.juz nie wspomne ze ona mega laska blondynka 175 cm wlos\y do pasa a on hmmmm.ona mogla tanczyc z kazdym a on olewka totalna. Ja tez jestem zazdrosna ale jest cos takiego jak zaufanie a bez zaufania zwiazek bez sensu |
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(( wrrr no on chyba sobie zdawal sprawe jak to jest na weselu. Jak bedzie mial foch to idz sama i MASZ SIE DOBRZE BAWIC !!!
|
|
|
#648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak mysle ![]() Cytat:
Skoro przez komplement obcych gości taka kara mnie spotyka, to właśnie co będzie na weselu?Idizmey pierwszy raz na taka impreze, więc zaczyna mnie to przerażac. Oj...ale bedzie miał pole do popisu, żeby śie wziąść za mnie
|
||
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jakie fajne wyrko znalazlam dla mojego syna
![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=393437015 |
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( wrr jak mozna
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrko fajne dla pieska
![]() Dominika a moze wlasnie wrto isc na taka impreze zobaczysz bedziesz sliczna i usmiechaj sie do wszystkich wtedy okaze sie co siedzi w twoim TZcie |
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olivka daj znac co z wynikami i co powiedzial lekarz?? ![]() Fruzia gdzie Ty i te Twoje usmiechniete posty co tesknie !! ![]() Asiulek jak tam rozmowy z TZ i bratem? Udalo sie cos popchnac ku lepszemu ? ![]() A w ogole to gdzie Was wszystkie wywialo? No to ja tez spadam
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-07-09 o 17:49 Powód: literowki + dopisek |
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, że sie martwicie o mnie
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-07-14 o 10:30 |
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Dominiko
![]() Mischokodzieki za zaproszenie na NK ![]() Fruzia gdzieTy ja juz rano o ciebie pytam no i gdzie wszystkie sa laseczki nasze ??? Z listem gonczym przyjdzie Was szukac ![]() Max mi dzis bonuska dal 3 godzinki spal ech jak milo mogloby byc tak codziennie sama nawet sie zdrzemnalam Moze to dlatego ze dalam mu miesko pacu pacu hihih Jutro bedziemy indyczka tluc a moze kaczke faszerowac jeszcze nie wiem choc kaczuche to moj TZ mial robic i lezy franca zamrozona od miesiaca
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niech szuka, ja pozostane oziębła Tak, jak powiedziałas, dopóki nie pojawi się z kwiatami i przeprosinami, to nie ma co ulegac. A o kwiatach to sobie mogę pomarzyc, to ja z kwiatami powinnam przyleźć, w końcu zdradziłam, no nie? Jeszcze jeden dzień i w końcu w to uwierze![]() To jak jutro potłuczecie kaczuszke lub indorka to on zasnie na 5 godzinek. Ale fajnie, bedziesz na wizażu siedziała Kiedy mi się ten bób ugotuje, juz padam |
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zapomnij sie odstrzelic jak bedzie mial przyjsc zeby nie widzial ze tesknisz i cierpisz
|
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mysle, że nie ma sensu sie tak szybko spotykać i szczerze powiem wcale nie mam ochoty
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Slonkoja nie mowie ze dzisiaj jak sie z nim spotkasz tzn kiedy zdecydujesz sie na to dzis byloby to nidozeczne
![]() Ile razy w życiu wstydzi się kobieta? Pięć razy: 1.Jak robi to pierwszy raz. 2.Jak robi to pierwszy raz ze swoim mężem. 3.Jak pierwszy raz zdradza swojego męża. 4.Jak pierwszy raz bierze za to pieniądze. 5.Jak pierwszy raz musi za to zapłacić. <doh> Ile razy w życiu wstydzi sie mężczyzna? Dwa razy: 1.Pierwszy raz jak nie może drugi raz. 2.A drugi raz jak nie może pierwszy raz I jeszcze cos na poprawe nastrojow ![]() A to zasady, którymi powinni kierować się nasi Panowie w rozmowie z Nami : NIEBEZPIECZNIE: Co na obiad? BEZPIECZNIEJ: Pomóc ci z obiadem? NAJBEZPIECZNIEJ: Dokąd chciałabyś iść na obiad? NIEBEZPIECZNIE: Masz zamiar TO na siebie włożyć? BEZPIECZNIEJ: Jeju, świetnie wyglądasz w brązowym. NAJBEZPIECZNIEJ: Łał! Proszę, proszę! NIEBEZPIECZNIE: Coś taka podminowana? BEZPIECZNIEJ: Nie przesadzasz troszkę? NAJBEZPIECZNIEJ: Proszę, stówka dla ciebie. NIEBEZPIECZNIE: Jesteś pewna, że powinnaś to jeść? BEZPIECZNIEJ: Wiesz co, jest jeszcze sporo jabłek. NAJBEZPIECZNIEJ: Podać ci może kieliszek wina? NIEBEZPIECZNIE: Coś ty robiła przez cały dzień? BEZPIECZNIEJ: Mam nadzieję, że się dziś nie przemęczałaś. NAJBEZPIECZNIEJ: Zawsze było ci bardzo do twarzy w tym szlafroku. Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-07-09 o 18:49 |
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze na świecie ciasto
Składniki: 1 kostka masła, 2 szklanka cukru, 1 łyżeczka soli 4 jajka 1 szklanka suszonych owoców, 1 szklanka orzechów sok cytrynowy proszek do pieczenia 3-4 szklanki JOHNEGO WALKERA Sposób przygotowania: Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź czy Johny Wolker jest dobrej jakości. Dobrej... prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp. Sprawdź czy na pewno Johny Wolker jest tak jak trzeba ... by być tego pewnym nalej jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to tylko możliwe. Operację powtórz. Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę, dodaj łyżeszke sukru i ubjaj dalej. W miedzyszasie zprawdź czy Johny Wolker jest na pewno taki jak czeba. Najlepiej sklaneczke. Otfórz druga butelkie jeźli czeba. Wszuś do mniski dwa jajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawś jakoź morikone żepy pootem gośie nie mufili sze jest trojnoca. Wszuś do miszki szyśką sul jaka masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie nie ma snaszenia so fszuśisz ! Wypij skok sytrynnmowy. Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem fszystko jedno i frzudź monki ile tam masz fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350 stofni, saaaamknij źwiszki. Sprawś jakoś fiski sostanej ot pieszenia siasta. I iś spaś. LASKI A WY GDZIE???? Modlitwa wieczorna kobiety: Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara Modlitwa wieczorna faceta: Panie mój daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym kontem w banku. Ma być właścicielką sklepu monopolowego i mieć własny jacht i napalone koleżanki nimfomanki. Wiem że to się nie rymuje - ale tu nie o rym chodzi Ide sobie bo nikogo nie ma wroce jutro rano Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-07-09 o 19:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

On jest nienormalny, jest dziwny, wszystko w ciągu jednego dnia wyszło, jaki jest okropny

od razu na wstępie przepraszam, że tak piszę posta ni z gruszki ni z pietruszki, ale jak zobaczyłam ile już naskrobałyście stron to postanowiłam po przywitaniu się z Wami zabrać się za czytanie wątku

i jak już cos nasi rodzice mogą sie spotkac dopiero po naszym przyjeździe. Bo to nie ma sensu. Podczas tej podrózy będziemy ciągle razem, więc możemy sie pokłócić, może pójśc cos nie tak. To bedzie wóz albo przewóz, bo sie sprawdzimy i okaże, czy możemy byc razem czy tez nie. Ja tak uważałam zawsze. Ale mój Tz mi powiedział kiedyś, że jak juz dwa lata jestesmy, to tym bardziej po przyjeżdzie będziemy razem