Panny Młode 2008 cz. III - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-09, 16:46   #1531
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
agunia82 a Ty z jakiego miasta jestes? Bo normalnie konczy mi sie cierpliwosc do mojego Skarba, ostatnio sie obudzil z kupnem gajerka i obdzwonilismy cala siec Pawis i nie ma jego rozmiaru... Wiec teraz tyo chyba sobie w nowej pizamie do oltarza pojdzie jak nic nie znajdziemy, a on jest strasznieee wybredny.... ... masakra
Ja z Kielc jestem słoneczko.

No. Byliśmy u księdza, spisaliśmy pierwszą część protokołu i dostaliśmy karteczki na spowiedź i poradnictwo. Trzeba będzie poszukać poradni... Ksiądz się oczywiście troszkę przyczepił że razem mieszkamy, mały wykład na ten temat nam zrobił, ale ogólnie to bardzo sympatyczny ten nasz nowy proboszcz
Daliśmy też na zapowiedzi- 50zł. Będziemy wisieć od 13 do 20 lipca Jeszcze trzeba w mojej parafii to załatwić

Także dzisiaj duuużo spraw do przodu

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 17:00   #1532
biedronka19876
Rozeznanie

Witam Was dziewczyny, ale sie rozpisalyscie

A wiec tak:
Brawurko co do egzaminu bedzie dobrze skoro teraz ci sie nie udalo to we wrzesniu zdasz na 5

kasienka 1985 a co studjujesz?

abrakadabra 1981 Witamy nowa PM piekna sukienka

Gosia 1007 i Integra piekne relacje ze slubu i wesela. Super ze wszystko poszlo po Waszych myslach

Gosia 1007 Super foteczki
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 17:25   #1533
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

izka to trzymamy kciuki i jutro świetujemy Twój sukces
Liluś dziękuję...
obroniłam pracę lic. : pijemy::m dleje::win ko:
no to moje drogie imprezka...tak jak obiecałam...proszę podchodzić i polewać winko...
a teraz uciekam, bo mój TŻ skombinował autko do ślubu(które podobało mi sie od dawna, ale nawet o nim nie marzyłam, bo nie było nikogo, w pobliżu kto by takie miał) i jedziemy sprawdzić, czy na pewno bedzie mógł 30 sierpnia i w ogóle obejrzeć...
buziuchny.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 17:33   #1534
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Izka jesteś wielka Gratulacje przeogromne:pijem y:
Stary 2008-07-09, 17:35   #1535
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Izka jesteś wielka Gratulacje przeogromne:winko :
Dzieki Izuś... gdzie te przekąski...
Stary 2008-07-09, 17:38   #1536
niuniuniau
Zadomowienie

Iza gratuluję

Gosia ślicznie wyszłaś na zdjęciach zresztą nie dziwne śliczna z Ciebie dziewczyna

Integra super że wszystko się udało, wszytskiego dobrego, samych szczęsliwych chwil w Waszym małżeństwie.

Co do ubiorów TZ to my ostatnio kupiliśmy garnitur. W nasyzm przypadku sprawa jest o tyle skomplikowana, że widujemy się tylko w weekendy najczęściej sobota wieczorem i niedziela a wtedy sklepy w tej mojej mieścinie są nieczynne Dlatego mój Skarb musi wziąć sobie wolne w pracy żebyśmy mu kupili buty, krawat (ja upieram się przy kaskadowym) oraz koszulę. Nie kupujemy kamizelki bo to zbędny wydatek a do tego jeśli będzie naprawdę gorąco to biedak się tam ugotuje. A Wy na co stawiacie? Zestaw z kamizelką (czy od garnituru czy ozdobną) czy tylko koszula?
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 17:49   #1537
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

Co do ubiorów TZ to my ostatnio kupiliśmy garnitur. W nasyzm przypadku sprawa jest o tyle skomplikowana, że widujemy się tylko w weekendy najczęściej sobota wieczorem i niedziela a wtedy sklepy w tej mojej mieścinie są nieczynne Dlatego mój Skarb musi wziąć sobie wolne w pracy żebyśmy mu kupili buty, krawat (ja upieram się przy kaskadowym) oraz koszulę. Nie kupujemy kamizelki bo to zbędny wydatek a do tego jeśli będzie naprawdę gorąco to biedak się tam ugotuje. A Wy na co stawiacie? Zestaw z kamizelką (czy od garnituru czy ozdobną) czy tylko koszula?
Mój TŻ nie będzie miał kamizelki (jakoś niespecjalnie mi się w ogóle kamizelki podobają) i też upieram się przy kaskadowym, chociaż moje kochanie kręci nosem, bo on chciałby przymierzyć a w sklepach nie idzie go dostać A mówi że nie chce kupować kota w worku z allegro. Jeszcze mamy czas żeby się zastanowić

Izuś moje serdeczne gratulacje Winka też poproszę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 17:53   #1538
monai
Rozeznanie

GG do monai

izka19855 gratulacje!!!

niuniuniau mój Marcin ma zamówioną już białą kamizelkę ze srebrnym haftem i krawat kaskadowy chyba (bo w tym salonie nazywają go "trąbą słonia" to nie wiem ) ładnie wyglądał to zamówiliśmy będzie wystrojony i wyróżniał się od innych gości
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 17:58   #1539
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Iza gratuluję
monai
agunia82

dziękuję ..całuski dla Was...
a winko po prawej w wejściu...
Stary 2008-07-09, 18:06   #1540
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Imprezowiczki
dzisiaj 3 święta: przejście Izazusi na wyższy poziom, sukces Izy i powrót dzasty

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ja z Kielc jestem słoneczko.

No. Byliśmy u księdza, spisaliśmy pierwszą część protokołu i dostaliśmy karteczki na spowiedź i poradnictwo. Trzeba będzie poszukać poradni... Ksiądz się oczywiście troszkę przyczepił że razem mieszkamy, mały wykład na ten temat nam zrobił, ale ogólnie to bardzo sympatyczny ten nasz nowy proboszcz
Daliśmy też na zapowiedzi- 50zł. Będziemy wisieć od 13 do 20 lipca Jeszcze trzeba w mojej parafii to załatwić

Także dzisiaj duuużo spraw do przodu
aguniu zróbcie zdjęcie jak wisicie-fajna pamiątka do albumu śubnego

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Liluś dziękuję...
obroniłam pracę lic. : pijemy::m dleje::win ko:
no to moje drogie imprezka...tak jak obiecałam...proszę podchodzić i polewać winko...
a teraz uciekam, bo mój TŻ skombinował autko do ślubu(które podobało mi sie od dawna, ale nawet o nim nie marzyłam, bo nie było nikogo, w pobliżu kto by takie miał) i jedziemy sprawdzić, czy na pewno bedzie mógł 30 sierpnia i w ogóle obejrzeć...
buziuchny.
MOJA Zdolniaszkawiedziałam że sobie poradzisz to teraz

Cytat:

ja bym chciała żeby miał kamizelkę coś ze srebrnym i taki krawat czy jakiś inny wynalazek bo ja mam srebrne dodatki i w bukiecie też będzie srebrne cosik
ale wszystko okaże się w sklepie na przymiarkach
jeśli bedzie źle czuł się się z kamizelką to niestety
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

niuniuniau mój Marcin ma zamówioną już białą kamizelkę ze srebrnym haftem i krawat kaskadowy chyba (bo w tym salonie nazywają go "trąbą słonia" to nie wiem ) ładnie wyglądał to zamówiliśmy będzie wystrojony i wyróżniał się od innych gości
trąba słonia
Stary 2008-07-09, 18:09   #1541
katia0117
Zadomowienie

Iza gratulacje zdolniacho

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 18:10   #1542
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Hej Imprezowiczki
dzisiaj 3 święta: przejście Izazusi na wyższy poziom, sukces Izy i powrót dzasty

MOJA Zdolniaszkawiedziałam że sobie poradzisz to teraz

Ale imprez...

Nio to pijemy póki TŻ-a nie ma...

Liluś

EDYCJA
katia
zdróweczko...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2008-07-09 o 18:11 Powód: Dopisek
Stary 2008-07-09, 18:14   #1543
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale imprez...

Nio to pijemy póki TŻ-a nie ma...

Liluś

EDYCJA
katia zdróweczko...
Iza

myślisz że się nie skapnie, że tu taka bibka?

a co to za autko sobie wymarzyłaś?

bo ja audi
Stary 2008-07-09, 19:13   #1544
malutka_24
Wtajemniczenie

Widzę, że tu imprezka się rozkręca na całego
Izazusia
Izka19855
dziewczyny gratulacje

Integra - jaki fajniusi kotecek
Gosia
czytając Wasze relacje ślubne, aż się ze wzruszenia

A my dzisiaj się obkupiliśmy po znajomości teściowej koleżanki w hurtowniach
- kamizelkę z musznikiem dla Tz'ta za 125 zł
- buty dla Tz'ta za 69,99 zł
- do tego kupiłam dla niego czarne skarpetki, bieliznę dla siebie na ślub i na co dzień
- pończochy samonośne x 2 i do tego podwiązkę
- buty na ślub szwagra za 28 zł (idziemy teraz w sobotę)
- sandałki na lato za 16 zł
- kartkę na ślub do szwagra
- ozdoby do kościoła i na samochód
- papier do albumów dla rodziców na podziękowanie
- nadprogramowo kupiłam sobie jeszcze podkład do twarzy i poczwórne cienie, a co tam

Dobrze, że moi rodzice byli samochodem, bo troszeńkę do tachania tego było

A na koniec dnia się pokłóciliśmy Jak on mnie czasami wkurza to bym go normalnie albo No masakra z nim
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 19:29   #1545
agunia82
Zakorzenienie

Oj malutka to dzisiaj widzę szał zakupowy był My dzisiaj tylko TŻ-ta obkupiliśmy.
A w ogóle po dzisiejszym maratonie to teraz widzę jak to trzeba mocno swoich spraw pilnować i wszystko sprawdzać. Najpierw na dokumentach z USC zrobili mi błąd w adresie (nie zmieściła się jedna cyferka w rubryczce) i musiałam się wracać (dobrze że w samochodzie to sprawdziłam a nie w domu) a potem ksiądz nam zapomniał dać karteczki o zapowiedzi do mojej parafii i musimy po nią iść.

Jak już spadniemy z ambony idziemy spisywać drugą część protokołu. Wcześniej się o to bałam, ale teraz mamy nowego, dość młodego, i bardzo sympatycznego proboszcza. Co prawda strzelił nam dzisiaj wykład nt wspólnego mieszkania bez ślubu, ale taka to już jego rola- nawracać zbłąkane owieczki Poza tym atmosfera była super, pożartowaliśmy trochę i tak na luzie wszystko.

Stary 2008-07-09, 19:29   #1546
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Widzę, że tu imprezka się rozkręca na całego
Izazusia
Izka19855
dziewczyny gratulacje

Integra - jaki fajniusi kotecek
Gosia
czytając Wasze relacje ślubne, aż się ze wzruszenia

A my dzisiaj się obkupiliśmy po znajomości teściowej koleżanki w hurtowniach
- kamizelkę z musznikiem dla Tz'ta za 125 zł
- buty dla Tz'ta za 69,99 zł
- do tego kupiłam dla niego czarne skarpetki, bieliznę dla siebie na ślub i na co dzień
- pończochy samonośne x 2 i do tego podwiązkę
- buty na ślub szwagra za 28 zł (idziemy teraz w sobotę)
- sandałki na lato za 16 zł
- kartkę na ślub do szwagra
- ozdoby do kościoła i na samochód
- papier do albumów dla rodziców na podziękowanie
- nadprogramowo kupiłam sobie jeszcze podkład do twarzy i poczwórne cienie, a co tam

Dobrze, że moi rodzice byli samochodem, bo troszeńkę do tachania tego było

A na koniec dnia się pokłóciliśmy Jak on mnie czasami wkurza to bym go normalnie albo No masakra z nim
zakupy się udały
a TŻ-towi wybacz-zmęczony przymierzaniem itpbędzie dobrze
ale całym serduchem solidaryzuję sięz Tobą
Stary 2008-07-09, 19:35   #1547
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
zakupy się udały
a TŻ-towi wybacz-zmęczony przymierzaniem itpbędzie dobrze
ale całym serduchem solidaryzuję sięz Tobą
dziękować dziękować
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 19:37   #1548
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

M.a.r.t.a polskie morze lubię i owszem ale jestem tam strasznie często... Moi przyszli rodzice wynajmują pokoje w Międzyzdrojach
My co roku i ciągle w jedno miejsce, jakiś sentyment czy co. I wstyd się przyznać, że nigdy razem w górach nie byliśmy.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć Laski Dopiero dzisiaj w pracy mam chwilkę na wizaż (ale ciii....), wcześniej nie było kiedy.
Cała sobotnia uroczystość udała się na całego, muszę skromnie przyznać, że nigdy nie byłam na lepszym weselu niż własne
Od samego rana oczywiście nerwówka. Fryzura i makijaż wyszły super (fryzurę zresztą już wklejałam). Najlepsze było to, że mój mąż kazał przyjechać do mnie kamerzyście i fotografowi o 14:30, kiedy jeszcze nawet mnie w domu nie było, musieli na mnie czekać a jak przyszłam to i tak było za wcześnie na ubieranie, więc siedziały sobie chłopiny i kawkę popijały(...)
Z tymi różami to bardzo miły gest ze strony Twojego męża. Wspaniale, że wszystko się udało .

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Witam Was moje Kochane
Dopiero teraz mam czas skrobnąć parę słów. Sama nie wiem od czego zacząć. Mięliśmy przepiękną pogodę. Słonecznie, ale nie gorąco. Pomijając wszystkie nerwy, które zafundowała mi najpierw świadkowa, a potem ciocia, która miała przyjechac wcześniej, żeby pomóc ubrac samochód i zawiązac mój gorset, to wszystko wyszło wspaniale. (...)

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe i pomoc, bez Was raczej nie dałabym rady wszystkiego ogarnąć.

Oczywiście będę jeszcze tu zaglądac, może i mi uda się coś doradzic. A teraz kilka faktów:
- pończochy Gatta nie puściły ani jednego oczka, chociaż na plenerze ich nie oszczędzałam (w zapasie miałam jeszcze 2 pary)
Tobie Integra także gratuluje. Z tymi pończochami Gatta to mnie pocieszyłaś, bo sama takie zakupiłam.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Dziewczynki!
Patrzcie na ten pierwszy taniec:
http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M

Ten filmik już kilka razy pojawił się na forum. Młodzi zaszaleli z tańcem, niezła podpucha.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

Wklejam dwa zdjęcia z pleneru (tylko tyle mam) nie pokazuje twarzy męża bo nie mogę.
No sesja ładnie się zapowiada, jesteś bardzo fotogeniczna. Ładnie
Stary 2008-07-09, 19:46   #1549
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No ładnie ja na chwile na próbe wyskoczyłam a tu taka impreza i znowu beze mnie... Coś mnie chyba nie lubicie dziewczyny ...

LilStar jak to dobrze, ze mam ciebie i, że mi przypomniałaś o zdjęciu jak wisimy, bo normalnie zapomniałam o tym a ja wisze u siebie ostatnia niedziele a teraz jade do Pruszkowa więc mamy szansę zrobić zdjęcie tam hiihih.

agunia82 uwazaj z tym spadaniem z ambony... W mojej parafii zesmy spadli 2 tygodnie temu, ale to tylko byla kwestia powieszenia zapowiedzi w gablocie... A u mojego Skarba nowy proboszcz jest od 2 tygodni i w niedziele czytal zapowiedzi z ambony. Normalnie szok, nowy zwyczaj. Wiec teraz tam jade aby tego posluchac . A zeby bylo smieszniej zawolal 200 zl za kazda niedziele zapowiedzi no przeciez gdybym tam byla to bym mu powiedziala co o nim mysle. To w mojej parafii nie bylo takich ekscesow co tam... No ale stolica.... Gryyyy Ale cisnienie mi podniosl

EDIT: zapomnialam pogratulowac Izie licencjata teraz czas na magistra hihihi

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-07-09 o 19:48 Powód: skleroza
daget jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 19:53   #1550
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Izka ja także gratuluje licencjata
Stary 2008-07-09, 19:56   #1551
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
No ładnie ja na chwile na próbe wyskoczyłam a tu taka impreza i znowu beze mnie... Coś mnie chyba nie lubicie dziewczyny ...

LilStar jak to dobrze, ze mam ciebie i, że mi przypomniałaś o zdjęciu jak wisimy, bo normalnie zapomniałam o tym a ja wisze u siebie ostatnia niedziele a teraz jade do Pruszkowa więc mamy szansę zrobić zdjęcie tam hiihih.

agunia82 uwazaj z tym spadaniem z ambony... W mojej parafii zesmy spadli 2 tygodnie temu, ale to tylko byla kwestia powieszenia zapowiedzi w gablocie... A u mojego Skarba nowy proboszcz jest od 2 tygodni i w niedziele czytal zapowiedzi z ambony. Normalnie szok, nowy zwyczaj. Wiec teraz tam jade aby tego posluchac . A zeby bylo smieszniej zawolal 200 zl za kazda niedziele zapowiedzi no przeciez gdybym tam byla to bym mu powiedziala co o nim mysle. To w mojej parafii nie bylo takich ekscesow co tam... No ale stolica.... Gryyyy Ale cisnienie mi podniosl

EDIT: zapomnialam pogratulowac Izie licencjata teraz czas na magistra hihihi

lubimy, lubimyprzecież wiesz. to dołącz się
u nas zawsze ksiądz czyta w niedzielę zapowiedzi-słyszałam tylko razale było miło usłyszeć
polecam się w przypominajkowaniu

200złjak dla mnie przesada...
my płaciliśmy 50zł za całość

Dziewczyny Koleżanka która bedzie mi śpiewać ave Maria załatwiła jeszcze dodatkowy akompaniamentflet, i skrzypce-nie słyszałam jeszcze tak-tylko przy organach ale podobno pieknie
i nasz świadek i świadkowa bedą nam czytać jakieś specjalne czytanie. w piątek mam się z nią spotkać to przyniesie mi te texty
ona z mężem sobie czytali sami-ja bym nie dała rady-głos uwiązłby mi gardle.ale od czego mamy świadków

a gdzie dzasta???
Stary 2008-07-09, 20:03   #1552
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

a gdzie dzasta???
Ma jeszcze 2 dni odpoczynku .
Stary 2008-07-09, 20:04   #1553
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
l
Dziewczyny Koleżanka która bedzie mi śpiewać ave Maria załatwiła jeszcze dodatkowy akompaniamentflet, i skrzypce-nie słyszałam jeszcze tak-tylko przy organach ale podobno pieknie
i nasz świadek i świadkowa bedą nam czytać jakieś specjalne czytanie. w piątek mam się z nią spotkać to przyniesie mi te texty
ona z mężem sobie czytali sami-ja bym nie dała rady-głos uwiązłby mi gardle.ale od czego mamy świadków
Zdradze Wam, ze my tez z moim Skarbem bedziemy czytac... Nasz swiadek a moj brat bedzie spiewal psalm, a moja swiadkowa (psiapsolka) bedzie czytac modlitwe wiernych . Wszystkie czytania sami dobieralismy. A dziewczyny z mojego zespolu i zaprzyjaznionego choru beda nam spiewac... Normalnie juz nie moge sie doczekac. Ave Maryja nie bedzie bo mojemu Skarbowi kojarzy sie ona z pogrzebem. Coz.. tam tez sie ja spiewa hihihih
Stary 2008-07-09, 20:12   #1554
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ma jeszcze 2 dni odpoczynku .
to pomieszałam-przepraszam
byłam pewna ze w środę

Cytat:
Zdradze Wam, ze my tez z moim Skarbem bedziemy czytac... Nasz swiadek a moj brat bedzie spiewal psalm, a moja swiadkowa (psiapsolka) bedzie czytac modlitwe wiernych . Wszystkie czytania sami dobieralismy. A dziewczyny z mojego zespolu i zaprzyjaznionego choru beda nam spiewac... Normalnie juz nie moge sie doczekac. Ave Maryja nie bedzie bo mojemu Skarbowi kojarzy sie ona z pogrzebem. Coz.. tam tez sie ja spiewa hihihih
fajnie tak
że najbliżsi tak aktywnie sie włączają ja już się nie mogę doczekać
najgorsze jest to, że ta chwila tak szybko mija
ale cóż całe życie przed nami
Stary 2008-07-09, 20:13   #1555
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
kasienka 1985 a co studjujesz?
Nudziarską bankowość!!!
Byłam rok na chemii- te studia bardzo mi się podobały...
Niestety z moją naturą lenia do nauki nie zdałam jednego egzaminu i miałam dziekankę.
Rok przerwy w nauce sprawił, że z mojego móżdżka prawie wszystko uleciało...
Kasia olała sprawę <bo nie chciało jej się uczyć> i nie poszła na poprawkę
Tak zakończyła się moja przygoda z chemią.... ach jo... szkoda
Zaczęłam pracować w firmie doradztwa finansowego i zainteresowałam się troszkę tym tematem.
Znając swoją nature lenia poszłam do Wyższej Szkoły Bankowej, w której nie trzeba się aż tak dużo uczyć.
Wybaczcie za nudziarstwo się rozpisałam ...

Cytat:
obroniłam pracę.
Gratki Izorek

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Ukasz też chce kamizelkę, bo chce się również wyróżniać...
Ale w sumie... nie wygląda w niej tak źle

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 20:24   #1556
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No i wlasnie moje Skarbie przekazalo mi niezbyt dobra wiadomosc... jego dziadek slabuje.... Ma 83 lata, zdiagnozowany nowotwor i jest po chemioterapii, dostal goraczki i pewnie beda wzywac lekarza... Wlasnie rozmawiamy co bedzie gdyby.... kurcze...

przez to wszystko nie pochwalilam sie wam ze, kupilysmy z mama sukienka dla niej na slub
Stary 2008-07-09, 20:50   #1557
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Nudziarską bankowość!!!
Ja też jetem, ale dokładnie po finansach i bankowości. Kiedy na studiach wybieraliśmy specjalizacje, uciekłam jak pieprz rośnie od czystej bankowości i poszłam na finansowanie przedsiębiorstw i jednostek samorządu terytorialnego. Jakoś tak to brzmiało .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 21:00   #1558
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja też jetem, ale dokładnie po finansach i bankowości. Kiedy na studiach wybieraliśmy specjalizacje, uciekłam jak pieprz rośnie od czystej bankowości i poszłam na finansowanie przedsiębiorstw i jednostek samorządu terytorialnego. Jakoś tak to brzmiało .
poważnie brzmi- moje bardziej przyziemnie
Pedagogika Opiekuńcza i Praca socjalna-specjalizacja Pomoc Społeczna
Stary 2008-07-09, 21:05   #1559
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Ooo prosze a ja jestem technik ekonomista ze specjalnoscia: bankowosc. Jednak magistra mam z informatyki i ekonometrii
Stary 2008-07-09, 22:18   #1560
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hehe ale rozbieżności
Ja jestem technolog chemiczny- a raczej będę mam nadzieję
Może się jakoś dogadamy i coś razem pokombinujemy
Własnie pojechala moja koleżaneczka, dzwoniła ze wracając ode mnie wjechala w lesie na jakiś pniak i jacyś panowie przenieśli jej autko bo sie z tego nie umiała wydostać
Normalnie masakra

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości