![]() |
#1531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
No. Byliśmy u księdza, spisaliśmy pierwszą część protokołu i dostaliśmy karteczki na spowiedź i poradnictwo. Trzeba będzie poszukać poradni... Ksiądz się oczywiście troszkę przyczepił że razem mieszkamy, mały wykład na ten temat nam zrobił, ale ogólnie to bardzo sympatyczny ten nasz nowy proboszcz ![]() Daliśmy też na zapowiedzi- 50zł. Będziemy wisieć od 13 do 20 lipca ![]() Także dzisiaj duuużo spraw do przodu
![]() |
#1532 |
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny, ale sie rozpisalyscie
![]() A wiec tak: Brawurko co do egzaminu bedzie dobrze ![]() ![]() kasienka 1985 a co studjujesz? abrakadabra 1981 Witamy nowa PM ![]() ![]() Gosia 1007 i Integra piekne relacje ze slubu i wesela. Super ze wszystko poszlo po Waszych myslach ![]() Gosia 1007 Super foteczki ![]()
#1533 |
Zadomowienie
|
![]()
Liluś dziękuję...
obroniłam pracę lic. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to moje drogie imprezka...tak jak obiecałam...proszę podchodzić i polewać winko... a teraz uciekam, bo mój TŻ skombinował autko do ślubu(które podobało mi sie od dawna, ale nawet o nim nie marzyłam, bo nie było nikogo, w pobliżu kto by takie miał) i jedziemy sprawdzić, czy na pewno bedzie mógł 30 sierpnia i w ogóle obejrzeć... buziuchny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Wtajemniczenie
|
Izka jesteś wielka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1535 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zadomowienie
|
Iza gratuluję
Gosia ślicznie wyszłaś na zdjęciach zresztą nie dziwne śliczna z Ciebie dziewczyna ![]() Integra super że wszystko się udało, wszytskiego dobrego, samych szczęsliwych chwil w Waszym małżeństwie. Co do ubiorów TZ to my ostatnio kupiliśmy garnitur. W nasyzm przypadku sprawa jest o tyle skomplikowana, że widujemy się tylko w weekendy najczęściej sobota wieczorem i niedziela a wtedy sklepy w tej mojej mieścinie są nieczynne ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Izuś moje serdeczne gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#1538 |
Rozeznanie
|
izka19855
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niuniuniau mój Marcin ma zamówioną już białą kamizelkę ze srebrnym haftem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej Imprezowiczki
![]() dzisiaj 3 święta: przejście Izazusi na wyższy poziom, sukces Izy i powrót dzasty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja bym chciała żeby miał kamizelkę coś ze srebrnym i taki krawat czy jakiś inny wynalazek bo ja mam srebrne dodatki i w bukiecie też będzie srebrne cosik ale wszystko okaże się w sklepie na przymiarkach ![]() jeśli bedzie źle czuł się się z kamizelką to niestety Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zadomowienie
|
Iza gratulacje zdolniacho
![]()
#1542 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Nio to pijemy póki TŻ-a nie ma... ![]() ![]() ![]() Liluś ![]() ![]() EDYCJA katia zdróweczko... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-09 o 18:11 Powód: Dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myślisz że się nie skapnie, że tu taka bibka? ![]() ![]() a co to za autko sobie wymarzyłaś? bo ja audi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tu imprezka się rozkręca na całego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny gratulacje ![]() ![]() ![]() Integra - jaki fajniusi kotecek ![]() Gosia czytając Wasze relacje ślubne, aż się ![]() A my dzisiaj się obkupiliśmy po znajomości teściowej koleżanki w hurtowniach ![]() - kamizelkę z musznikiem dla Tz'ta za 125 zł - buty dla Tz'ta za 69,99 zł - do tego kupiłam dla niego czarne skarpetki, bieliznę dla siebie na ślub i na co dzień - pończochy samonośne x 2 i do tego podwiązkę - buty na ślub szwagra za 28 zł (idziemy teraz w sobotę) - sandałki na lato za 16 zł - kartkę na ślub do szwagra - ozdoby do kościoła i na samochód - papier do albumów dla rodziców na podziękowanie - nadprogramowo kupiłam sobie jeszcze podkład do twarzy i poczwórne cienie, a co tam ![]() Dobrze, że moi rodzice byli samochodem, bo troszeńkę do tachania tego było ![]() A na koniec dnia się pokłóciliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
Oj malutka to dzisiaj widzę szał zakupowy był
![]() A w ogóle po dzisiejszym maratonie to teraz widzę jak to trzeba mocno swoich spraw pilnować i wszystko sprawdzać. Najpierw na dokumentach z USC zrobili mi błąd w adresie (nie zmieściła się jedna cyferka w rubryczce) i musiałam się wracać (dobrze że w samochodzie to sprawdziłam a nie w domu) a potem ksiądz nam zapomniał dać karteczki o zapowiedzi do mojej parafii i musimy po nią iść. Jak już spadniemy z ambony idziemy spisywać drugą część protokołu. Wcześniej się o to bałam, ale teraz mamy nowego, dość młodego, i bardzo sympatycznego proboszcza. Co prawda strzelił nam dzisiaj wykład nt wspólnego mieszkania bez ślubu, ale taka to już jego rola- nawracać zbłąkane owieczki ![]()
#1546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a TŻ-towi wybacz-zmęczony przymierzaniem itp ![]() ale całym serduchem solidaryzuję sięz Tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
No ładnie ja na chwile na próbe wyskoczyłam a tu taka impreza i znowu beze mnie... Coś mnie chyba nie lubicie dziewczyny
![]() LilStar jak to dobrze, ze mam ciebie i, że mi przypomniałaś o zdjęciu jak wisimy, bo normalnie zapomniałam o tym a ja wisze u siebie ostatnia niedziele a teraz jade do Pruszkowa więc mamy szansę zrobić zdjęcie tam hiihih. agunia82 uwazaj z tym spadaniem z ambony ![]() ![]() ![]() EDIT: zapomnialam pogratulowac Izie licencjata ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-09 o 19:48 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
Izka ja także gratuluje licencjata
![]()
![]() |
#1551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubimy, lubimy ![]() ![]() u nas zawsze ksiądz czyta w niedzielę zapowiedzi-słyszałam tylko raz ![]() ![]() polecam się w przypominajkowaniu ![]() 200zł ![]() my płaciliśmy 50zł za całość Dziewczyny Koleżanka która bedzie mi śpiewać ave Maria załatwiła jeszcze dodatkowy akompaniament ![]() ![]() i nasz świadek i świadkowa bedą nam czytać jakieś specjalne czytanie. w piątek mam się z nią spotkać to przyniesie mi te texty ![]() ona z mężem sobie czytali sami-ja bym nie dała rady-głos uwiązłby mi gardle.ale od czego mamy świadków ![]() a gdzie dzasta??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | |
Wtajemniczenie
|
to pomieszałam-przepraszam
byłam pewna ze w środę ![]() Cytat:
![]() że najbliżsi tak aktywnie sie włączają ![]() najgorsze jest to, że ta chwila tak szybko mija ale cóż całe życie przed nami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Zakorzenienie
|
Nudziarską bankowość!!!
![]() Byłam rok na chemii- te studia bardzo mi się podobały... Niestety z moją naturą lenia do nauki nie zdałam jednego egzaminu i miałam dziekankę. Rok przerwy w nauce sprawił, że z mojego móżdżka prawie wszystko uleciało... Kasia olała sprawę <bo nie chciało jej się uczyć> i nie poszła na poprawkę ![]() Tak zakończyła się moja przygoda z chemią.... ach jo... szkoda ![]() Zaczęłam pracować w firmie doradztwa finansowego i zainteresowałam się troszkę tym tematem. Znając swoją nature lenia poszłam do Wyższej Szkoły Bankowej, w której nie trzeba się aż tak dużo uczyć. Wybaczcie za nudziarstwo ![]() Gratki Izorek ![]() Cytat:
Ale w sumie... nie wygląda w niej tak źle ![]()
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
No i wlasnie moje Skarbie przekazalo mi niezbyt dobra wiadomosc... jego dziadek slabuje.... Ma 83 lata, zdiagnozowany nowotwor i jest po chemioterapii, dostal goraczki i pewnie beda wzywac lekarza... Wlasnie rozmawiamy co bedzie gdyby.... kurcze...
![]() przez to wszystko nie pochwalilam sie wam ze, kupilysmy z mama sukienka dla niej na slub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Ja też jetem, ale dokładnie po finansach i bankowości. Kiedy na studiach wybieraliśmy specjalizacje, uciekłam jak pieprz rośnie od czystej bankowości i poszłam na finansowanie przedsiębiorstw i jednostek samorządu terytorialnego. Jakoś tak to brzmiało
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pedagogika Opiekuńcza i Praca socjalna-specjalizacja Pomoc Społeczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
Ooo prosze a ja jestem technik ekonomista ze specjalnoscia: bankowosc. Jednak magistra mam z informatyki i ekonometrii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Wtajemniczenie
|
Hehe ale rozbieżności
![]() Ja jestem technolog chemiczny- a raczej będę mam nadzieję ![]() Może się jakoś dogadamy i coś razem pokombinujemy ![]() Własnie pojechala moja koleżaneczka, dzwoniła ze wracając ode mnie wjechala w lesie na jakiś pniak i jacyś panowie przenieśli jej autko bo sie z tego nie umiała wydostać ![]() Normalnie masakra ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.