Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-09, 10:41   #4381
starlight
Raczkowanie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

tak, Basiulka
może i lepiej lecza w Wwie, ba, na pewno lepiej.. ale mnie nie przyjmna do szpiatala z takim dobrym bmi i chyba byłoby bez celu siedzenie w szpitalu..a trafiłam, gdzie trafiłam ; )
starlight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 10:43   #4382
Gatha
Raczkowanie

GG do Gatha

A u mnie wszystko się poprzewracało Ale tak w pozytywnym sensie ^^

Wszystko przez pewnego faceta ;D Nie myślę już W OGÓLE o jedzeniu przez bodajże 2 tygodnie i nawet nie wiecie jaka jestem z tego powodu happy ;]

Zaczęłam tolerować soiebie, bo to polubienia mojej sylwetki mi jeszcze baaardzo daleko, ale wszystko zmierza ku dobrej drodze ;>

Mam nadzieję, że wszystkie znajdziecie coś, kogoś, kto pomoże Wam wyjść z tego bagna, poza tym życie jest zbyt krótkie, by zastanawiać się czy wybrać jogurt jogobella light czy naturalny ;D

Całuję Was wszystkie i życzę miłych wakacji ;**
Gatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 10:49   #4383
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gatha Pokaż wiadomość

Wszystko przez pewnego faceta ;D Nie myślę już W OGÓLE o jedzeniu przez bodajże 2 tygodnie i nawet nie wiecie jaka jestem z tego powodu happy ;]

Zaczęłam tolerować soiebie, bo to polubienia mojej sylwetki mi jeszcze baaardzo daleko, ale wszystko zmierza ku dobrej drodze ;>

Mam nadzieję, że wszystkie znajdziecie coś, kogoś, kto pomoże Wam wyjść z tego bagna, poza tym życie jest zbyt krótkie, by zastanawiać się czy wybrać jogurt jogobella light czy naturalny ;D

SUPER!

starlight a gdzie Ty trafilas? Bo chyba cos pominelam..

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:01   #4384
starlight
Raczkowanie

Gatha, TY szczęściaro!
Plameczka
, Dsk o tym pisałam już wcześciej.
Stary 2008-07-09, 11:18   #4385
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez starlight Pokaż wiadomość
Gatha, TY szczęściaro!
Plameczka
, Dsk o tym pisałam już wcześciej.
Aha A masz moze nk?

Stary 2008-07-09, 11:22   #4386
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość
Agatka pisała, że musi sobie zrobić przerwe od wizażu...Ciekawa jestem kiedy do nas zaglądnie Mam nadzieję, że u niej wszystko wychodzi " na prostą"

Mogą wzrosnąć wymiary jeśli rozbudujesz mięśnie
To juz nie wie co robic, nie ćwiczyć? Chodzi o to, że kiedys miałam nieproporcjonalny dół do górnej częsci tzn spodnie 36 ledwo siedopinały, a żakiek w rozmiarze 34 bylo wiele za luźny. Chciałabym teraz tyjąc, jakoś zatrzymać tycie w bidrach, ale jak orócz tłuszczu jeszcze wymiary mają zwiekszac mięsnie
nie mam nowych fotek. Alejak poprwi mi się humor wystarczająco, to oczywiście wyślę
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 14:14   #4387
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Cytat:
Napisane przez starlight Pokaż wiadomość
Kika
daj mi numer do Twojej mamy, muszę z nią poważnie porozmawiać<lol>
:[ grrr..
moja mi nie kupuje słodyczy, nawet gdy ją poproszę to nie piecze ciast np. mój tata lubi ciastka (a jest przy tym chudy jak patyk) więc trzeba było pójść na kompromis- gdy kupią słodkie "co nieco", mama po prostu to chowa ; - ) chyba że JA SAMA mam na to ochotę-wtedy jem. Dla mnie specjalnie gotuje osobny obiad, np oni jedzą rosół a ja zupkę warzywną mmm.. ) mogę jeśc co chcę-oczywiście z rozsądkiem, mleko 0% i całodzienne menu:sałata+woda nie wchodzi w grę, ale do tego po trochę sama do tego doszłam : - )
pogadaj ze swoją mamą. Wytłumacz jej jak wygląda sytuacja. Jeśli nie zrozumie-cóż.. przynajmniej będziesz wiedziała, że próbowałaś : - ) napisz później jak poszło, jeśli zechcesz przedyskutować tą sprawę z szanowną rodzicielką <lol> pozdrawiam Cię

ojjj rosołek to ja z kolei uwielbiam i jem go zawsze dwa dni nawet ostatnio sama się nauczyłam go gotować z mamą oczywiście porozmawiam bo dłużej tak być nie może... i zaproponuję, żeby zamiast słodyczy kupowała mi już jogurty, których i tak mam duuuuzo, ale to mój drugi nałóg może będzie dobrze dziękuję Ci za rady

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 14:22   #4388
starlight
Raczkowanie

Plameczko, podawałam kilka stron wcześniej linka..
Stary 2008-07-09, 15:07   #4389
schism_
Zadomowienie

Toffiee- Wszystko zależy jaki rodzaj ćwiczeń wybierzesz. Są takowe (hmm siłowe [?])które działają bardziej wyszczuplająco aniżeli przez rozbudowywanie mieśni. W połączeniu z dodatnim bilansem kalorycznym powinno wyjść na zero.

Sama miałam kiedyś dylemat z 'niewymiarową' figurą. Ręce, nogi od kolan w dół jak patyki, tyłek,górna partia ud w rozmiarze 36 (a niby ważyłam 48kg na 170 o_O), przez to wszystkie spodnie, spódnice wyglądały na mnie jakby były noszone po kimś. Teraz nawet 34 na mnie wisi tu i ówdzie,mogłabym zdeczka przytyć,acz obawiam się jak ciało na to zareaguje, zwłaszcza,że do ćwiczeń i zdrowego odżywiania mi daleko Pociesza fakt,że wpieprzam fast foody,słodycze et.c , powyżej zapotrzebowania i waga stoi w miejscu (może przez unormowane wiecznym leczeniem hormony tarczycy...)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 15:23   #4390
starlight
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Pociesza fakt,że wpieprzam fast foody,słodycze et.c , powyżej zapotrzebowania i waga stoi w miejscu (może przez unormowane wiecznym leczeniem hormony tarczycy...)
szczęściara!
Stary 2008-07-09, 16:10   #4391
noname12345TPa
Gość

Monochrome - tylko potem nie idź na prawo, bo będą kłótnie
Ja też się staram jeść powyżej zapotrzebowania (czasem mniej czasem więcej) - koło 3000 kcl. Jak sama mówię, jest ok. Na serio, jem co lubię - nawet łamię zakaz odnośnie słodyczy (raz się żyje, a nie powinno się sobie wszystkiego zabraniać).
Pozdrawiam
Stary 2008-07-09, 16:13   #4392
Annie1441
Wtajemniczenie

Muszę Wam coś wkleić. Aż nóż się w kieszeni otwiera. Dieta bikini 5kg/10 dni:
1 dzień:

Śniadanie (250 kcal):Mały kubek jogurtu z ziarnami zbóż, z filiżanką malin i łyżką otrębów, herbata ziołowa.

Obiad (300 kcal): 200 g ugotowanej fasolki szparagowej, 2 ugotowane ziemniaki, 100 g pieczonej ryby.

Podwieczorek (0 kcal): Woda po ugotowanej fasolce.

Kolacja (250 kcal): 300 g ugotowanych szparagów, 100 g (3 plastry) chudej szynki, herbata ziołowa.

Jak można coś takiego polecać?

Pochwalę się- w końcu wróciłam do regularnych ćwiczeń.
Tu lipa- liczę kcal.
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 16:38   #4393
kasik30
Raczkowanie

Czołem koleżanki
U mnie coś dzisiaj humor szwankuje:/
Boli mnie brzuch,zjadłam przed chwilą zapiekankę i taaaka się czuję ...
Annie,woda po fasolce??????
Stary 2008-07-09, 17:58   #4394
starlight
Raczkowanie

woda po fasolce heheh a po grochu być nie może? ;] www.żal.pl

Weroniko, podoba mi się Twoje podejście tak trzymaj.
Stary 2008-07-09, 18:15   #4395
monochrome
Rozeznanie

Hej, dziewczyny. Najsampierw pochwalę się - dostałam z tego egzaminu 4+. Dziękuję za trzymanie kciuków. Ale jestem szczęśliwa, wakacje aż do października, we wrześniu mogę sobie wyjechać i w ogóle. ^^

Cytat:
Napisane przez Gatha Pokaż wiadomość

Gratuluję! Jak miło czytać takie optymistyczne posty! Wspaniale, że trafiłaś na tego faceta. Życzę Wam dużo szczęścia, a Tobie pokochania siebie już w pełni.

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Ja też się staram jeść powyżej zapotrzebowania (czasem mniej czasem więcej) - koło 3000 kcl. Jak sama mówię, jest ok. Na serio, jem co lubię - nawet łamię zakaz odnośnie słodyczy (raz się żyje, a nie powinno się sobie wszystkiego zabraniać).
Pozdrawiam
Za późno, już jestem na III roku. ;p
Super, że tak sobie zajadasz co lubisz.

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
No widzisz a u mnie do tej pory było inaczej Rodzice bardzo dużą uwagę przywiązywali do wspólnych posiłków z racji tego, że mamy bardzo mało okazji aby razem spędzić czas, tata pracuje poza domem, mama wraca z pracy wieczorem, więc najgorzej było w weekendy, wiesz moja mama troszkę lubi "tuczyć" ludzi na przymus tzn nawet tatę a więc jeśli gotuje dla wszystkich tłuściutkie dania to wiadomo, że ja też je muszę zjeść. Ale jakiś czas temu troszkę "spasowała", tzn kiedy oni mają frytki ja jem coś innego, nie muszę jeść kotletów mielonych ale z racji tego, że ich nie znoszę grilla też mi odpuszczają, tzn z tym osobnym jedzeniem to chodziło mi o to, że sama sobie nakładam porcje na talerz, jem tyle ile chcę, chociaż nie w sumie więcej bo boję się(?) komentarzy rodziców, że to zbyt mało ale moja mama nie rozumie czegoś takiego jak "nie kupuj mi tego". Ile razy prosiłam, żeby nie kupowała mi już słodyczy bo mam ich pełno- a wiadomo jak kuszą takie słodkie nowości-ciastka z kremem, nowe rodzaje batonów- ale ona swoje i codziennie dostaję jakąś porcję "pustych kcal" ehh i oprzyj się takiej pokusie...a wiem, że jak zacznę jeść słodycze to zrezygnuję z normalnego jedzenia, a tego nie chcę na słodkości też przyjdzie czas, narazie jem je tylko w weekendy i to mi wystarcza...

Dokładnie tylko, że czasami mam już dość tych upadków Bo ile można z tym walczyć? W otoczeniu uchodzę za bardzo silną osobę, ale nikt chyba tak naprawdę nie wie co kryje się w środku "tej zawsze uśmiechnietej dziewczyny" wiecie nawet kiedy miałam doła to potrafiłam iść do rodziców i udawać tzn może nie udawać, ale zapomnieć i po prostu śmiać się bo nie chciałam ich martwić

Co do BMI to jest za niskie i mam tego świadomość, ale już nie takie niskie jak kiedyś i to jest plus z jednej strony cieszę się kiedy widzę, że biodra już mi tak nie odstają bo to nie jest przyjemny widok, ale z drugiej strony mam wrażenie, że np po takiej kolacji zrobię się gruba jak szafa no i cały czas siedzi we mnie to, że mam co raz więcej tłuszczu który nic nie waży a nogi są grubsze(: zaczęłam też ćwiczyć, żeby rozkręcić metabolizm i narazie skutkiem tego są zakwasy jeśli chodzi o kalorie to staram się je znowu zwiększać, ostatnio doszłam do ok 1300 (wiem, że mało ale wtedy wrócił mi okres) potem chwila załamania, urlop mamy i 800-900 <---Głupota przez duże "G" teraz doszłam powoli do 1200 i mam zamiar iść dalej bo ok 400 -500 to kolacja Mam nadzieję, że dam radę...

Dziękuję ślicznie za słowa otuchy, jakoś mi trozkę lżej teraz jak się "wygadałam"

vixeen89 a Tobie życzę udanej wizyty u Dziadków i smacznych wiśni ach a co do kolacji to ja jestem maniakiem płatków

Pozostałym Wizażankom też życzę miłego leniuchowania( lub pracowania
Ojej, przykro czytać, że ED Cię znów tak podstępnie dopadło. Ale zobaczysz, uda Ci się ładnie rozkręcić metabolizm i duże obiady to będzie dla Ciebie pryszcz. ;]
Pogadaj z mamą może jeszcze, wytłumacz jej, że musisz małymi kroczkami, że docelowo przecież będziesz jadła normalnie. Może na razie trudno jej to wszystko zrozumieć i zaakceptować, ale przecież chce dla Ciebie dobrze, pomoże Ci!
Trzymam kciuki, żeby się dobrze ułożyło!

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Muszę Wam coś wkleić. Aż nóż się w kieszeni otwiera. Dieta bikini 5kg/10 dni:
1 dzień:

Śniadanie (250 kcal):Mały kubek jogurtu z ziarnami zbóż, z filiżanką malin i łyżką otrębów, herbata ziołowa.

Obiad (300 kcal): 200 g ugotowanej fasolki szparagowej, 2 ugotowane ziemniaki, 100 g pieczonej ryby.

Podwieczorek (0 kcal): Woda po ugotowanej fasolce.

Kolacja (250 kcal): 300 g ugotowanych szparagów, 100 g (3 plastry) chudej szynki, herbata ziołowa.

Jak można coś takiego polecać?

Pochwalę się- w końcu wróciłam do regularnych ćwiczeń.
Tu lipa- liczę kcal.
Jeeee, też chcę taki fajny podwieczorek. Kto to układa? ;p
Stary 2008-07-09, 18:23   #4396
juliaaa161190
Raczkowanie

Witam ;*

Dawno mnie tu nie było, gdyż jak już pisałam kiedyś, wyjechałam sobie na wakacje do mojej kochanej przyjaciółki, nad nasze jakże piękne Morze - posiedzę sobie tu jeszcze trochę, może nawet do końca lipca, bo później wyjeżdżam dalekooo, więc dłużej się nie da ...
I humor mi wrócił, i z jedzeniem nie najgorzej - aczkolwiek mogłoby być lepiej ... wczoraj np. wybrałyśmy się na spacer po plaży, tak fajnie nam się szło, że doszłyśmy do Kołobrzegu (jakieś 14km spacerku) no to moja przyjaciółka zaproponowała lody włoskie skoro już tam byłyśmy - oczywiście nie wiem dlaczego nie chciałam - ale mnie zmusiła ... no to zamawiam i nie wiem naprawdę dlaczego to robię - mianowicie mówię do chłopaka za ladą: 'poproszę małego włoskiego, ale takiego naprawdę małego - najlepiej połowę z małego' ;/ on się spojrzał i mówi: 'dla ciebie chudzino to powinien być duży maczany w czekoladzie i z orzeszkami, albo nawet 2' ja: 'dziękuję, zostanę przy małym' ... ;/ a on: 'dobrze, a jeżeli macie ochotę to ja za 15 minut kończę i zapraszam na spacer po molo' oczywiście zgodziłyśmy się, zjadłam tego mojego nieszczęsnego loda, czekamy na niego ... patrzę a on idzie z trzema, ogromnymi, maczanymi w czekoladzie i orzeszkach lodami! i musiałam zjesć ;P ale nie żałuje, bo były dobre - chociaż wepchnęłam je na siłę ...
A nasz nowy znajomy okazał się przesypatyczny i nawet umówiliśmy się na kolejny spacer Tak właśnie mijają moje wakacje ...

Poczytałam troszeczkę postów i co do przyczyny ropoczęcia odchudzania u mnie była bardzo prosta: schudnę 3-4kg i bede czuła się lepiej, bd miała 4X i bd super - że tak się nie stało to inna bajka bo ma te swoje 4x tyle, że o jakieś 4-5kg mniej niż chciałam ... ale staram się i jest co raz lepiej

Pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;*

^Nothing suprises me any more.
juliaaa161190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 18:40   #4397
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Toffiee- Wszystko zależy jaki rodzaj ćwiczeń wybierzesz. Są takowe (hmm siłowe [?])które działają bardziej wyszczuplająco aniżeli przez rozbudowywanie mieśni. W połączeniu z dodatnim bilansem kalorycznym powinno wyjść na zero.

Sama miałam kiedyś dylemat z 'niewymiarową' figurą. Ręce, nogi od kolan w dół jak patyki, tyłek,górna partia ud w rozmiarze 36 (a niby ważyłam 48kg na 170 o_O), przez to wszystkie spodnie, spódnice wyglądały na mnie jakby były noszone po kimś. Teraz nawet 34 na mnie wisi tu i ówdzie,mogłabym zdeczka przytyć,acz obawiam się jak ciało na to zareaguje, zwłaszcza,że do ćwiczeń i zdrowego odżywiania mi daleko Pociesza fakt,że wpieprzam fast foody,słodycze et.c , powyżej zapotrzebowania i waga stoi w miejscu (może przez unormowane wiecznym leczeniem hormony tarczycy...)

Własnie tez mam taka nadzieje, bo gdyby owe ćwiczenia tylko rozbudowywały mięsie i tym samym zwiekszały obwdy, to chyba mijałoby sie to z celem. no bo po co komu rozbudowane uda. A nawet może i te uda bym scierpiała, byleby biodra za bardzo sie nie rozrosły. No ja nawet 34 nie mierze, bo jak namiot, a i 32 co niektóre wisi. A tak mnie zastanawiam, czy normlanie masz okres przy bmi-owym wygłodzeniu? bo mnie przejmuje taka sytuacja, że okres za cholere nie będzie chciała sie pjawic, chociaz przytyje,a dla lekarki będzie to sygnał, ze jszcze więcej mam sie obtłuszczyć.
Cytat:
Napisane przez juliaaa161190 Pokaż wiadomość
Witam ;*

Dawno mnie tu nie było, gdyż jak już pisałam kiedyś, wyjechałam sobie na wakacje do mojej kochanej przyjaciółki, nad nasze jakże piękne Morze - posiedzę sobie tu jeszcze trochę, może nawet do końca lipca, bo później wyjeżdżam dalekooo, więc dłużej się nie da ...
I humor mi wrócił, i z jedzeniem nie najgorzej - aczkolwiek mogłoby być lepiej ... wczoraj np. wybrałyśmy się na spacer po plaży, tak fajnie nam się szło, że doszłyśmy do Kołobrzegu (jakieś 14km spacerku) no to moja przyjaciółka zaproponowała lody włoskie skoro już tam byłyśmy - oczywiście nie wiem dlaczego nie chciałam - ale mnie zmusiła ... no to zamawiam i nie wiem naprawdę dlaczego to robię - mianowicie mówię do chłopaka za ladą: 'poproszę małego włoskiego, ale takiego naprawdę małego - najlepiej połowę z małego' ;/ on się spojrzał i mówi: 'dla ciebie chudzino to powinien być duży maczany w czekoladzie i z orzeszkami, albo nawet 2' ja: 'dziękuję, zostanę przy małym' ... ;/ a on: 'dobrze, a jeżeli macie ochotę to ja za 15 minut kończę i zapraszam na spacer po molo' oczywiście zgodziłyśmy się, zjadłam tego mojego nieszczęsnego loda, czekamy na niego ... patrzę a on idzie z trzema, ogromnymi, mazanymi w czekoladzie i orzeszkach lodami! i musiałam zjesć ;P ale nie żałuje, bo były dobre - chociaż wepchnęłam je na siłę ...
A nasz nowy znajomy okazał się przesypatyczny i nawet umówiliśmy się na kolejny spacer Tak właśnie mijają moje wakacje ...

Poczytałam troszeczkę postów i co do przyczyny ropoczęcia odchudzania u mnie była bardzo prosta: schudnę 3-4kg i bede czuła się lepiej, bd miała 4X i bd super - że tak się nie stało to inna bajka bo ma te swoje 4x tyle, że o jakieś 4-5kg mniej niż chciałam ... ale staram się i jest co raz lepiej

Pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;*
Gratuluję przełamania się i może takiej otwartości na innych ludzi. Chyba właśnie to jest nalepsze, aby wyzdrowieć, tak rozmaiac z ludxmi jakbyśmy nie były chore, powolutku coraz bardziej przyzwyczajac sie do wspólnych wypadaów na lody, aż stanie sie to normalne. A nad morzem musi być teaz cudownie. Ten szum fal i mewy maja swój urok.
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 18:40   #4398
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam
Kochana a przytylas cos juz ?

Dziewczyny mam pytanie...dziwne pytanie Bo zauwazyłam ze od kiedy jezdzilam na rowerku powychodzily mi zyly wyglada to okropnie. Duze ,grube ,niebieskie widocne na dłoniach i stopach najbardziej ;/To od cwiczen ?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 18:56   #4399
schism_
Zadomowienie

Okres o dziwo mam, regularny gdzieś od lutego, wcześniej 'zniknął'na 5 miesięcy,fakt unikałam tłuszczu jak diabła i miałam niewyregulowane hormony tarczycy.Fakt,że dopiero teraz jest w miarę 'normalny'i bolesny,bo wcześniej był taki pseudo,trwający 2-3 dni .
Z tego co kiedyś słyszałam @ zanika,gdy zawartość tkanki tłuszczowej w organizmie wynosi poniżej 10%, mi z kalkulatorów wyszła 12,5-13 więc może aż tak jak waga wskazuje wycieńczona nie jestem
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 18:57   #4400
noname12345TPa
Gość

Baby nie mam wagi, więc nie wiem, ale czuję, że ważę nieco więcej.
Monochrome - a więc uważaj, rozmowa z prawnikiem jest ciężka, nie kłócice się za często, bo mocny problem będzie. Ja ze względu na miśka i moje dziennikarskie zainteresowania (od dziecka) idę na dziennikarstwo, lub politologię.
Stary 2008-07-09, 18:59   #4401
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Okres o dziwo mam, regularny gdzieś od lutego, wcześniej 'zniknął'na 5 miesięcy,fakt unikałam tłuszczu jak diabła i miałam niewyregulowane hormony tarczycy.Fakt,że dopiero teraz jest w miarę 'normalny'i bolesny,bo wcześniej był taki pseudo,trwający 2-3 dni .
Z tego co kiedyś słyszałam @ zanika,gdy zawartość tkanki tłuszczowej w organizmie wynosi poniżej 10%, mi z kalkulatorów wyszła 12,5-13 więc może aż tak jak waga wskazuje wycieńczona nie jestem
A gdzie mozna sprawdzic zawartosc tluszczu?

Cytat:
Baby nie mam wagi, więc nie wiem, ale czuję, że ważę nieco więcej.
Aha rozumiem
Stary 2008-07-09, 19:01   #4402
noname12345TPa
Gość

Plameczka zaproszenie jest w drodze - wysłałam ci je przed sekundą.
Stary 2008-07-09, 19:03   #4403
Baby14
Zakorzenienie

Plameczka ma NK i ja nic o tym nie wiem?
Stary 2008-07-09, 19:10   #4404
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Plameczka ma NK i ja nic o tym nie wiem?
Mam, ale ja to tak incognito, jak chcesz to przeslij mi swoje i wejde do Ciebie, to zobaczysz

Ale tu i tak nie chodzi o nk , tylko o zaproszenie do klubu bylych EDkowych, mam nadzieje, ze to pomoze mi w walce, bo czuje, ze wychodze z tego bagna

Stary 2008-07-09, 19:13   #4405
noname12345TPa
Gość

Plameczko - doleciało zaproszenie?
P.S kto się jeszcze pisze do klubu - pomoc w wyjściu z bagna i życie bez ED?
Stary 2008-07-09, 19:16   #4406
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Plameczko - doleciało zaproszenie?
P.S kto się jeszcze pisze do klubu - pomoc w wyjściu z bagna i życie bez ED?
Juzem jest zapisana

Stary 2008-07-09, 19:27   #4407
starlight
Raczkowanie

Ja też chcę do byłych edkowych
Stary 2008-07-09, 19:37   #4408
kasik30
Raczkowanie

Monochrome GRATULACJE!!!
Stary 2008-07-09, 19:37   #4409
noname12345TPa
Gość

Załtwione - kto jeszcze?
Jak chcecie się dostać to napiszcie listę - w przypadku gdy nie ma mnie na Wizażu (nauka języków)was wieczorkiem dodam do klubu.
Stary 2008-07-09, 19:41   #4410
starlight
Raczkowanie

a co w związku z przynależnością do klubu? czy tylko ejst bo jest? <lol>
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości