|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
tak, Basiulka
może i lepiej lecza w Wwie, ba, na pewno lepiej.. ale mnie nie przyjmna do szpiatala z takim dobrym bmi i chyba byłoby bez celu siedzenie w szpitalu..a trafiłam, gdzie trafiłam ; ) |
|
|
|
#4382 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie wszystko się poprzewracało
Ale tak w pozytywnym sensie ^^Wszystko przez pewnego faceta ;D Nie myślę już W OGÓLE o jedzeniu przez bodajże 2 tygodnie i nawet nie wiecie jaka jestem z tego powodu happy ;] Zaczęłam tolerować soiebie, bo to polubienia mojej sylwetki mi jeszcze baaardzo daleko, ale wszystko zmierza ku dobrej drodze ;> Mam nadzieję, że wszystkie znajdziecie coś, kogoś, kto pomoże Wam wyjść z tego bagna, poza tym życie jest zbyt krótkie, by zastanawiać się czy wybrać jogurt jogobella light czy naturalny ;D Całuję Was wszystkie i życzę miłych wakacji ;** |
|
|
|
#4383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() starlight a gdzie Ty trafilas? Bo chyba cos pominelam..
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
Gatha, TY szczęściaro!
Plameczka, Dsk o tym pisałam już wcześciej.
|
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha
A masz moze nk?
|
#4386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie mam nowych fotek. Alejak poprwi mi się humor wystarczająco, to oczywiście wyślę |
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojjj rosołek to ja z kolei uwielbiam i jem go zawsze dwa dni![]() nawet ostatnio sama się nauczyłam go gotować z mamą oczywiście porozmawiam bo dłużej tak być nie może... i zaproponuję, żeby zamiast słodyczy kupowała mi już jogurty, których i tak mam duuuuzo, ale to mój drugi nałóg może będzie dobrze dziękuję Ci za rady
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
|
#4388 |
|
Raczkowanie
|
Plameczko, podawałam kilka stron wcześniej linka..
|
|
|
|
#4389 |
|
Zadomowienie
|
Toffiee- Wszystko zależy jaki rodzaj ćwiczeń wybierzesz. Są takowe (hmm siłowe [?])które działają bardziej wyszczuplająco aniżeli przez rozbudowywanie mieśni. W połączeniu z dodatnim bilansem kalorycznym powinno wyjść na zero.
Sama miałam kiedyś dylemat z 'niewymiarową' figurą. Ręce, nogi od kolan w dół jak patyki, tyłek,górna partia ud w rozmiarze 36 (a niby ważyłam 48kg na 170 o_O), przez to wszystkie spodnie, spódnice wyglądały na mnie jakby były noszone po kimś. Teraz nawet 34 na mnie wisi tu i ówdzie,mogłabym zdeczka przytyć,acz obawiam się jak ciało na to zareaguje, zwłaszcza,że do ćwiczeń i zdrowego odżywiania mi daleko |
|
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Gość
|
Monochrome - tylko potem nie idź na prawo, bo będą kłótnie
Ja też się staram jeść powyżej zapotrzebowania (czasem mniej czasem więcej) - koło 3000 kcl. Jak sama mówię, jest ok. Na serio, jem co lubię - nawet łamię zakaz odnośnie słodyczy (raz się żyje, a nie powinno się sobie wszystkiego zabraniać). Pozdrawiam |
|
|
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę Wam coś wkleić. Aż nóż się w kieszeni otwiera. Dieta bikini 5kg/10 dni:
1 dzień: Śniadanie (250 kcal):Mały kubek jogurtu z ziarnami zbóż, z filiżanką malin i łyżką otrębów, herbata ziołowa. Obiad (300 kcal): 200 g ugotowanej fasolki szparagowej, 2 ugotowane ziemniaki, 100 g pieczonej ryby. Podwieczorek (0 kcal): Woda po ugotowanej fasolce. Kolacja (250 kcal): 300 g ugotowanych szparagów, 100 g (3 plastry) chudej szynki, herbata ziołowa. Jak można coś takiego polecać? Pochwalę się- w końcu wróciłam do regularnych ćwiczeń. Tu lipa- liczę kcal. |
|
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
Czołem koleżanki
![]() U mnie coś dzisiaj humor szwankuje:/ Boli mnie brzuch,zjadłam przed chwilą zapiekankę i taaaka się czuję ... Annie,woda po fasolce??????
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
woda po fasolce heheh
a po grochu być nie może? ;] www.żal.pl ![]() Weroniko, podoba mi się Twoje podejście tak trzymaj.
|
|
|
|
#4395 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej, dziewczyny.
Najsampierw pochwalę się - dostałam z tego egzaminu 4+. Cytat:
Jak miło czytać takie optymistyczne posty! Wspaniale, że trafiłaś na tego faceta. Życzę Wam dużo szczęścia, a Tobie pokochania siebie już w pełni. ![]() Cytat:
Super, że tak sobie zajadasz co lubisz. Cytat:
Ale zobaczysz, uda Ci się ładnie rozkręcić metabolizm i duże obiady to będzie dla Ciebie pryszcz. ;]Pogadaj z mamą może jeszcze, wytłumacz jej, że musisz małymi kroczkami, że docelowo przecież będziesz jadła normalnie. Trzymam kciuki, żeby się dobrze ułożyło! Cytat:
Kto to układa? ;p
|
|
#4396 |
|
Raczkowanie
|
Witam ;*
Dawno mnie tu nie było, gdyż jak już pisałam kiedyś, wyjechałam sobie na wakacje do mojej kochanej przyjaciółki, nad nasze jakże piękne Morze - posiedzę sobie tu jeszcze trochę, może nawet do końca lipca, bo później wyjeżdżam dalekooo, więc dłużej się nie da ...I humor mi wrócił, i z jedzeniem nie najgorzej - aczkolwiek mogłoby być lepiej ... wczoraj np. wybrałyśmy się na spacer po plaży, tak fajnie nam się szło, że doszłyśmy do Kołobrzegu (jakieś 14km spacerku) no to moja przyjaciółka zaproponowała lody włoskie skoro już tam byłyśmy - oczywiście nie wiem dlaczego nie chciałam - ale mnie zmusiła ... no to zamawiam i nie wiem naprawdę dlaczego to robię - mianowicie mówię do chłopaka za ladą: 'poproszę małego włoskiego, ale takiego naprawdę małego - najlepiej połowę z małego' ;/ on się spojrzał i mówi: 'dla ciebie chudzino to powinien być duży maczany w czekoladzie i z orzeszkami, albo nawet 2' ja: 'dziękuję, zostanę przy małym' ... ;/ a on: 'dobrze, a jeżeli macie ochotę to ja za 15 minut kończę i zapraszam na spacer po molo' oczywiście zgodziłyśmy się, zjadłam tego mojego nieszczęsnego loda, czekamy na niego ... patrzę a on idzie z trzema, ogromnymi, maczanymi w czekoladzie i orzeszkach lodami! i musiałam zjesć ;P ale nie żałuje, bo były dobre - chociaż wepchnęłam je na siłę ... A nasz nowy znajomy okazał się przesypatyczny i nawet umówiliśmy się na kolejny spacer Tak właśnie mijają moje wakacje ...Poczytałam troszeczkę postów i co do przyczyny ropoczęcia odchudzania u mnie była bardzo prosta: schudnę 3-4kg i bede czuła się lepiej, bd miała 4X i bd super - że tak się nie stało to inna bajka bo ma te swoje 4x tyle, że o jakieś 4-5kg mniej niż chciałam ... ale staram się i jest co raz lepiej ![]() Pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;*
|
#4397 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Własnie tez mam taka nadzieje, bo gdyby owe ćwiczenia tylko rozbudowywały mięsie i tym samym zwiekszały obwdy, to chyba mijałoby sie to z celem. no bo po co komu rozbudowane uda . A nawet może i te uda bym scierpiała, byleby biodra za bardzo sie nie rozrosły. No ja nawet 34 nie mierze, bo jak namiot, a i 32 co niektóre wisi. A tak mnie zastanawiam, czy normlanie masz okres przy bmi-owym wygłodzeniu? bo mnie przejmuje taka sytuacja, że okres za cholere nie będzie chciała sie pjawic, chociaz przytyje,a dla lekarki będzie to sygnał, ze jszcze więcej mam sie obtłuszczyć.Cytat:
|
||
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mam pytanie...dziwne pytanie Bo zauwazyłam ze od kiedy jezdzilam na rowerku powychodzily mi zyly wyglada to okropnie. Duze ,grube ,niebieskie widocne na dłoniach i stopach najbardziej ;/To od cwiczen ?
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
Okres o dziwo mam, regularny gdzieś od lutego, wcześniej 'zniknął'na 5 miesięcy,fakt unikałam tłuszczu jak diabła i miałam niewyregulowane hormony tarczycy.Fakt,że dopiero teraz jest w miarę 'normalny'i bolesny,bo wcześniej był taki pseudo,trwający 2-3 dni .
Z tego co kiedyś słyszałam @ zanika,gdy zawartość tkanki tłuszczowej w organizmie wynosi poniżej 10%, mi z kalkulatorów wyszła 12,5-13 więc może aż tak jak waga wskazuje wycieńczona nie jestem
|
|
|
|
#4400 |
|
Gość
|
Baby nie mam wagi, więc nie wiem, ale czuję, że ważę nieco więcej.
Monochrome - a więc uważaj, rozmowa z prawnikiem jest ciężka, nie kłócice się za często, bo mocny problem będzie. Ja ze względu na miśka i moje dziennikarskie zainteresowania (od dziecka) idę na dziennikarstwo, lub politologię. |
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4402 |
|
Gość
|
Plameczka zaproszenie jest w drodze - wysłałam ci je przed sekundą.
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Plameczka ma NK i ja nic o tym nie wiem?
|
|
|
|
#4404 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam, ale ja to tak incognito, jak chcesz to przeslij mi swoje i wejde do Ciebie, to zobaczysz
![]() Ale tu i tak nie chodzi o nk , tylko o zaproszenie do klubu bylych EDkowych, mam nadzieje, ze to pomoze mi w walce, bo czuje, ze wychodze z tego bagna
|
#4405 |
|
Gość
|
Plameczko - doleciało zaproszenie?
P.S kto się jeszcze pisze do klubu - pomoc w wyjściu z bagna i życie bez ED? |
|
|
|
#4406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4407 |
|
Raczkowanie
|
Ja też chcę do byłych edkowych
|
|
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
Monochrome GRATULACJE!!!
|
|
#4409 |
|
Gość
|
Załtwione
Jak chcecie się dostać to napiszcie listę - w przypadku gdy nie ma mnie na Wizażu (nauka języków)was wieczorkiem dodam do klubu. |
|
|
|
#4410 |
|
Raczkowanie
|
a co w związku z przynależnością do klubu? czy tylko ejst bo jest? <lol>
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

Ale tak w pozytywnym sensie ^^

z mamą oczywiście porozmawiam bo dłużej tak być nie może... i zaproponuję, żeby zamiast słodyczy kupowała mi już jogurty, których i tak mam duuuuzo, ale to mój drugi nałóg

Ale zobaczysz, uda Ci się ładnie rozkręcić metabolizm i duże obiady to będzie dla Ciebie pryszcz. ;]
Kto to układa? ;p