![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Jo, rozwiń swoją myśl
![]() ide pić ![]()
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Rozwijam
![]() Robert nie dojechał a tak na niego liczyłam Felippe się kręcił jak opętany Kimi był dziwny jakiś ![]() Heikki musiał przepuścić Hamiltona ![]() Jedynie jestem zadowolona z jazdy Kudłatego Nicka i te jego wyprzedzania były naprawdę fajne ![]()
#3333 | |
Wtajemniczenie
|
Oj ma
![]() ![]() Cytat:
![]() Ino się nie opij ![]() Uwielbiam takie wyścigi ![]() Chociaż liczyłam, że będzie bardziej mokro. Niczym kiedyś w Brazylii jak pływali ![]() I fakt, szkoda tego co sie stało z Robertem, ale wydaje mi się, że to on sam popełnił błąd - zdarza się nawet najlepszym, więc nie ma co ubolewać. W tym sezonie są więksi pechowcy. I cieszę się wraz z Nikiem i z Rubensem ![]() ![]() I nie wiem dlaczego, ale cieszyłam się że Lewis wygrał, bo Anglik w Anglii i jakoś tak mi było miło. Zwłaszcza, że to ostatnie GP na Silverstone (chyba tak, prawda? od przyszłego sezonu Donnington Park?). No i oczywiście Kimi jakiś spartolony, myślałam, że Ferrarki będą bardziej konkurencyjne ![]() Ahh i oczywiście Massa, który poraz kolejny udowodnił, że nie jest dobrym kierowcą.
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zadomowienie
|
Wyścig był baaaardzo ciekawy i oby kolejne rozgrywały się na podobnym poziomie
![]() Plot - będzie jeszcze jeden wyścig na silverstone. A szkoda, bo ma swoją historię, a ten cały dongówno park niczym się od niego nie różni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
A ja znow z opoznieniem :P Ale pewnie juz sie do tego przyzwyczailyscie
![]() Wyscig bardzo interesujacy ![]() Ogolnie jak sie dowiedzialam, ze bedzie padac to sie cieszylam, bo wiadomo, ze Robert dobrze radzi sobie w takiej pogodzie, ale jak sie zabardzo rozpadalo i w pewnym momencie wszyscy mieli wizyty na poboczu to chcialam, zeby w koncu przestalo padac. A najlepszy to byl Massa ![]() ![]() I szczerze mowiac Nick mnie dzis zadziwil, z jaka latwoscia wyprzedzal, no no. W sumie nalezalo mu sie 2miejsce, ale Robertowi tez sie nalezalo dobre miejsce. No ale coz, kazdemu zdarza sie popelnic blad zwlaszcza w takiej pogodzie. Tylko wkurza mnie to, ze szefostwo BMW tak wychwala Nicka, jesli zajmie dobre miejsce, a jak Robert dodbrze pojedzie to zbyt duzo o nim nie wspomna. Ale wiadomo, Niemiec zawsze bedzie miec lepiej w niemieckim teamie... I wiecie co... to jest dziwne, ale nawet w pewnym stopniu cieszylam sie, ze Ham wygral ![]() A i oczywiscie wielkie brawa dla Rubensa ![]() Aaa... no i szkoda mi Piquet'a ktory dzis na prawde ladnie pojechal, Vettel tez biedny. No i ilu bylo polskich kibicow ![]() ![]() Zapomnialam jeszcze o Kimasie, jak moglam ![]() I jak sie teraz czolowka ulozyla w klasyfikacji, 3pierwsze miejsca i pozniej Robert z 2pkt straty, bedzie emocjonujaco ![]() No i mam nadzieje, ze obejrze nast wyscig, bo wyjezdzam w przyszlym tyg na wies, a watpie, ze moja rodzina sie tym interesuje, jedynie, ze ich do tego przekonam. Ogolnie to jestem troche mokra bo mylam kota ![]() ![]() Ok ide ogladac kabarety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tja, ja żałowałam że Fernando w Hiszpanii nawet do końca nie dojechał ![]() a jednak sie upiłam ![]() Cytat:
![]() dał sie ![]() ![]() widze że większości wyścig sie podobał ![]() a mi właśnie jakoś nie ![]() Z Heikkim sie coś złego działo, tak dobrze mu szło przez wszystkie treningi, quale i nagle oddał pierwszeństwo Lewisowi, to ta procedura tak zwana ![]() ![]() ale komentatorzy nie zawiedli ![]() ![]() ![]() spodobał mi sie ten nowy ekspert ![]() ![]() ![]() Maurycy ładnie radził sobie w tej grze - 1.05 nieźle ![]() Ventylowi znowu coś nie poszło, to chyba jakaś klątwa Kas ![]() ![]() a i jeszcze Nico Rosberg ( polubiłam go ![]() ![]() ogólnie to wyścig emocjonujący ale negatywnie jak dla mnie ![]() ehh, a wracając do mojego wczorajszego picia ![]() ![]() ![]() ![]() pierwszy raz miałam takiego kaca ![]() ![]() jeszcze pod koniec poszłyśmy z Anką i jeszcze jedną koleżanką do parku, koleżanka i ja piłyśmy kolejne piwo na spółke a w międzyczasie my z Anką dorwałyśmy karuzele dla dzieci i kto jak nie my sie na niej kręciłyśmy ![]() ehh, nie co bądź to wszystko, za stara jestem na takie wypady ![]() czas przystopować chyba ![]() a i myślałam że padne jak usłyszałam co Anka wymyśliła - otóż znalazła w gazecie ogłoszenie matrymonialne - 30 letni rozwodnik szuka żony - no poprostu musze sie z nim spotkać ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ano właśnie, nie wiedziałam czy koniec czy jeszcze, no ale kiszka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet bardzo emocjonująco ![]() ![]() A jak ich nie przekonasz to wyrzuc z domu rodzinke niech idzie w pole czy cos a Ty sobie obejrzuj ![]() Jak zmokły szczur? ![]() ![]() Cytat:
![]() który? mi się wydawało że oni wszyscy już byli? ale może mi się coś pomyliło, bo ja studio nie zawsze oglądam, bo czasem mam wrażenie że jak takich ludzi biorą to nikt się nie zna w Polsce na F1 ![]() Dla mnie jedynie Maurycy ma jakąś wiedze, no i ten od F1 Racing też czasem powie coś sensownego czego jeszcze nie wiedziałam ![]() Dać dzieciom alkohol ![]() E tam, za stara. Patrz na Kimiego, on też przecież stary, ale od alko nie stroni ![]() Ej, Ty to bierz dzwon do niego bo to moze jest jakis David albo Rubens ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już będe grzeczna ![]() ten taki siwy, nie wiem może i był ale ja go pierwszy raz widze ![]() a wiesz mi to jakoś nie przeszkadza, nie jestem ekspertem F1 i czasem wole posłuchać śmiesznych ( jak dla mnie) komentarzy Borówki czy Dowbora ![]() a Maurycy rzeczywiście jest najlepszy, i to imie ![]() ![]() dokładnie ![]() a bo Kimi jest jeszcze w sile wieku ![]() nie pomyślałam o tym ![]() ![]() ![]() a jeszcze na marginesie wczoraj pokazali rodzinke Heikkiego a tak przynajmniej mi sie wydaje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No komentatorzy sa najlepsi ![]() ![]() ![]() CHyba rzeczywiscie na Vettelu ciazy jakas klatwa ![]() Ja Rosberga tez lubie, zawsze jak sie wypowiada to jest mily i usmiechniety ![]() Cytat:
![]() Dlatego tez ja staram sie duzo nie pic, bo pozniej rozne, glupie rzeczy robie i zreszta czuje sie okropnie nast dnia... A z ta staroscia nie przesadzaj, szalej poki mozesz ![]() To zadzwon ;] Moze Plot ma racje, skoro to mialby byc np Cou to takiej okazji lepiej nie zmarnowac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tu cos nt Kimasa ![]() ![]() http://sport.onet.pl/0,1248769,1784215,wiadomosc.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to trzeba ją jakoś odwrócić ![]() ![]() jeszcze gdyby Nico zlikwidował tą swoją zaczeske i ściął sie to byłoby perfekcyjnie ![]() oj czasem sie upije ale nie aż tak żeby nie mieć kontaktu z rzeczywistością ![]() ja i tak robie głupie rzeczy ![]() coś było ![]() szaleje oj szaleje ![]() ![]() jak tylko drowe tą gazete to zadzwonie ![]() Cytat:
poturbował ![]() wczoraj już byłam grzeczna - tylko cola ![]() a Wy co robicie całymi dniami, hm ![]() zmieniłam ava ![]() ![]() ![]() a do hula jeszcze wróce ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-07-08 o 12:15 Powód: av;) |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | |
Zadomowienie
|
Lunka, jaki fajny avatar
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nic ciekawego... Ost to najczesciej siedze w domu ;/ Zwyczajnie nie mam z kim sie spotkac, ale moze niedlugo ulegnie to zmianie. Cytat:
![]() ![]() Ja do mojego Novaka narazie nie powroce, bo fochnelam sie na niego za to, ze tak szybko odpadl z Wimbledonu :P Juz jutro dowiem sie czy przyjeli mnie na studia... Troche sie denerwuje... Ale co ma byc to bedzie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Bożenka nie nerwuj się, będzie ok
![]() A ja jestem zła, bo nie mam z kim dziś iść do mojej ulubionej knajpki na mój jeden z ulubionych zespołów, nie ma któraś ochoty??? Zapraszam i nawet osławionego Kujawiaka postawię ![]()
#3345 | |
Zakorzenienie
|
to Hekki jest taki fajny
![]() Cytat:
no właśnie taki wieśniak ![]() ![]() gdyby nie Heikki to może bym sie na niego pokusiła ... ![]() tymczasowe postępy bo dziś znowu powtórka z rozrywki ale w lekkiej wersji ![]() ale wyjeżdzasz gdzieś ![]() sie wie że sexi ![]() ![]() Bożenko, to Ty go zamiast pocieszyć to go usuwasz z avatara ? ![]() będzie dobrze, napewno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Wtajemniczenie
|
Lunka słodki Heikki
![]() ![]() ![]() Też się zastanawiam nad zmianą avata na jakiś mniej miotający rękami, bo Kimiemu sie chyba kreci w glowie od tego i dlatego napada na fotoreporterów. On ma po prostu tyyyle niespożytej energi, bo ostatnio rzadko sie widujemy ![]() Bożenko trzymam kciuki za studia, dawaj znać jutro od razu ![]() ![]() Edit: filmik jak Kimi popchnął fotoreportera
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-07-08 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za mile slowa
![]() Ale i tak jest beznadziejnie ![]() ![]() Dziewczyny, lepiej dobrze przygotujcie sie do matury, zebyscie pozniej nie mialy tak jak ja, chociaz pewnie i tak bez problemu sie dostaniecie. Ja po prostu olalam nauke i teraz mam za swoje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zadomowienie
|
Niedosc, ze wkurzylam sie studiami to jeszcze zaraz z przyjaciolka sie pokloce albo juz to zrobilam... Ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tja, czyżbyście mieli problemy ekhem in bed ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ojej Bożenko nawet tak nie mów że po co sie pchałaś na studia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łepek do góry, zdolna jesteś laska więc napewno coś znajdziesz ![]() a z przyjaciółką poprostu teraz nie gadaj, wycisz sie, jutro czy pojutrze spojrzysz na to inaczej, teraz jesteś wkurzona i smutna to normalne, ale za jakiś czas emocje opadną i będzie lepiej zobaczysz ![]() a ja właśnie wróciłam z całodziennych zakupów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tylko na ten jeden kierunek składałaś? jeśli kompletnie nigdzie Cie nie będą chcieć to możesz też chyba iść do takiej jakiejś szkoły bez matury nie? no ale pfu pfu dostaniesz się, ja 3mam kciuki, jeszcze przeciez trwa rekrutacja nie? jeszcze jest przeciez ta druga rekrutacja, bedzie dobrze! ![]() Ja sie właśnie już zaczęłam martwić o maturę pare dni temu i normalnie radykalnie zmieniłam swoje upodobania co do zdawanych przedmiotów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podejrzewam go o zdradę ![]() Do domu wraca taaaaaaaaaki exhausted.... ![]() Ale to może przez to że tyle czasu poświęca na testy i prace z mechanikami, ale kto wie.. musze mu jakąś pluskwe podłożyć ![]() ![]() ja też uwielbiam zakkupy, jesteśmy zakupoholiczki, ostatnio słuchałam w radiu audycji ![]() ![]() upiekłam właśnie pyszne pieguski z wizażowego przepisu i są taaaakie smaczne, może skuszę nimi Kimiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Bożenka będzie dobrze.
Ja też się kiedyś nie dostałam na psychologię ![]() ![]() Btw, na koncert poszłam i było super odliczając całe piwko, które razem ze zbitym kuflem wylądowało na moich kolanach ![]()
#3353 |
Wtajemniczenie
|
Joa, i to była właśnie przestroga cobyś piwa więcej nie piła
![]()
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
To moja przyjaciółka mądra zrobiła, bo często jej się to zdarza tylko pierwszy raz trafiło na mnie
![]() ![]()
#3355 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to jestem uparta, wiec bede sie pchac na sile, hehe ![]() I dziekuje za mile slowa ![]() A z przyjaciolka chyba juz jest lepiej, napisalam do niej pozniej, ze glupio mi teraz i ze nie chcialam jej zranic itd, mam nadzieje, ze jakos to zrozumie, chociaz do tej pory nie odp... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale teraz mysle, ze bedzie lepiej, musi byc ![]() A wsumie to skladalam na 3kierunki: pedagogika opiekunczo-wychowawcza, pedagogika resocjalizacyjna i socjologia. Do policealnej z pewnoscia by mnie przyjeli, ale po takich szkolach raczej przyszlosci nie ma... I dziekuje za 3manie kciukow ![]() A co, teraz juz chcesz zdawac cos innego? A z ta zmiennoscia to rozumiem, jestem tego zywym przykladem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zootechnika? O jej a coz to za kierunek? ![]() Rzeczywiscie szkoda nerwow, bo wtedy wyzywam sie na innych... A kto gral? Oj to smiesznie musialo to wygladac ![]() ![]() Cytat:
![]() A mi sie wydaje, ze Kimi wolalby cos do picia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Zootechnika Bożu to hodowla zwierząt inaczej mówiąc
![]() A co wtorek gra taki nasz bydgoski zespół szantowy (bardziej Twoje klimaty, morze te sprawy...), do Trójmiasta również jeżdżą na koncerty, jak będziesz miała okazję pójść to polecam ![]()
#3358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak sie nazywaja? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
|
Ja to mam szczescie do facetow... Wlasnie niedawno odezwal sie taki jeden na gadu, a nie przepadam za nim... W ogole widzialam go kilka razy w zyciu i nigdy nie odezwal sie do mnie ani slowem, a na gadu potrafi tyle pisac ;/ I chcial zebym wybrala sie z nim na slub
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
"Może i My" Bożenko. Przyjedź przyjedź do Bydgoszczy
![]() ![]() Spadam do pracy gdzie o dziwo jest wyjątkowo dużo pracy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.