|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5491 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oddam W Dobre Ręce Swinkę Morska
Cytat:
|
|
#5493 |
|
Zakorzenienie
|
sklep zoologiczny to NAJGORSZE miejsce dla swinki czy innego zwierzaka
Allegro jest swietnym miejscem dla gadziarzy
|
#5494 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec Z Krzyczkami!!!!!!
właśnie w Interwencji na polsacie jest materiał o krzyczkach, coś strasznego, okropieństwo, jedna wielka umieralnia........
![]() potrzebne domki tymczasowe, ale przede wszystkim domy stałe, jeszcze mają szansę............... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! zostało 8 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
|
#5495 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ŚWINKI!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((( (((
Dobrze że ja tego nie widziałam
|
|
|
|
#5497 |
|
Raczkowanie
|
Działajmy razem! Zabicie szczeniaka w Lublinie!
PRZEKOPIOWANE Z FORUM O GOLDEN RETRIEVERACH!
"Pozwalam sobie przekopiować post kajkura z forum molosy. Proszę potraktujcie prośbę w nim zawartą bardzo poważnie. Udowodnijmy, ze jesteśmy zdolni do postawy obywatelskiej i w ten sposob ukarajmy bestialstwo- ku pamięci tych wszystkich psich istnień, ktore zaznały brutalnej ręki człowieka! Ku pamięci Ozziego! Więc sprawa wygląda tak : W Lublinie trójka młodych chłopców podpaliła psa. Całe zdarzenie nagrali za pomocą telefonu komórkowego. Sytuacja wyszła na jaw, kiedy nagranie trafiło w ręce lubelskich dziennikarzy. Chłopcy nagrali wszystko na filmie na przełomie maja i czerwca. całość tu http://www.tvn24.pl/-1,1556209,wiadomosc.html Teraz prośba do Was wszystkich miłośników zwierząt o pomoc Dalej : Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiającą sie decyzji Sądu dotyczącej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłączyć sie do akcji niech wyśle ten list na adres toz@toz.pl Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarżyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoż Sądu. Każde stanowisko w tej sprawie będzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej. Oto list: Mój głos w sprawie decyzji sądu/sprawa spalonego zwierzęcia: Ja, niżej podpisana/y jako obywatel/ka tego kraju, wyrażam głęboką gorycz i rozczarowanie z powodu decyzji Sądu Dla Nieletnich w Lublinie w sprawie, która to dotyczyła zamordowania w bestialski sposób żywego zwierzęcia! "Niska szkodliwość czynu..."Czy jest nią zabicie niewinnego stworzenia i rozpowszechnianie nagrań z tego okropnego czynu?! Sąd wydając taka decyzję przyczynia się do propagowania podobnych czynów wśród młodych ludzi ! Być może w przyszłości z ofiarami w ludziach... Z poważaniem ............ adres: toz@toz.pl !! Pomóżmy! Działajmy razem! Może uda nam się wspólnie pomścić wiele skrzywdzonych przez człowieka bezbronnych istnień, nie pozwólmy, aby bestialstwo było tolerowane! "Niska szkodliwość czynu?!" Czy Sąd powie tak samo jak za kilka Ci sami osobnicy "dla zabawy" podpalą człowieka?! |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5498 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Działajmy razem! Zabicie szczeniaka w Lublinie!
Mail wyślę, ale nie chcę oglądać reportażu... Boję sie tego, co w nim zobaczę.
Jak można być tak okrutnym? Brak słów
|
#5499 |
|
Zakorzenienie
|
już wysłałam, ale nie jestem w stanie oglądać filmiku...
. wg mnie ci mordercy zasługują dokładnie na to samo, co zrobili temu szczeniaczkowi, dla mnie to nie są ludzie tylko potwory- gdybym była świadkiem takiego czynu to pewenie sama trafiłabym do aresztu za napaść czy pobicie bo nawet teraz jak to piszę nie potrafię o tym spokojnie myśleć.... Wizażanki - wysyłajcie maile!!!!!
|
|
|
|
#5500 |
|
Przyczajenie
|
Akurat filmik to reportaż z TVN24, nie ten nakręcony przez chłopaków. Zabara. Dobre sobie.
|
|
|
|
#5501 |
|
Raczkowanie
|
wysłałam
|
|
|
|
#5502 |
|
ma zielone pojęcie
|
Mail wysłany. Chociaż tyle mogłam zrobić w tej sprawie.
|
#5503 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie - na filmiku po prostu wypowiada się funkcjonariusz policji. Widziałam już to rano w wiadomościach. Nikt nie będzie przecież rozprowadzał dalej tego filmu!
Ja jestem również zdruzgotana, ale nie słyszałam, żeby im nic nie groziło ![]() Maila oczywiście wysłałam.
|
|
#5504 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyslane
Nie wiem jak mozna byc takim zwyrodnialcem jak te gnojki, nie mialabym dla nich litosci :/ |
|
|
|
#5505 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, że nie na temat ale: fajnie spotkać tu kogoś z białej, czarna_maciejko
|
|
|
|
#5506 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oddam psa w dobre ręce
Oddam w dobre ręce suczkę wiek ok 4lat. Po stracie właścicielki nie ma gdzie się podziać ponieważ dom idzie na sprzedaż. Chwilowo znajduje się w ĆMIELOWIE woj. Świętokrzyskie, ale mogłabym ją przywieźć do Wrocławia lub w okolice jeśli zajdzie taka potrzeba. Suczka jest zadbana, dobrze ułożona, bardzo łagodna, uwielbia dzieci. Jest wysterylizowana. Rosi nadaję się do domu najlepiej z ogródkiem, uwielbia spacery. Więcej informacji i zdjęć podam na e-maila. Kontakt tel 605-212-280
|
|
|
|
#5507 |
|
Zakorzenienie
|
Również wysłałam. Jak czytam o takich rzeczach to serce mnie boli. Jak można byc taką bestią...
|
#5508 |
|
Zakorzenienie
|
wyłałam juz wczesniej
nie dajmy o tej sprawie zapomnieć!
|
#5509 |
|
Raczkowanie
|
Wysłane!
|
#5510 |
|
Przyczajenie
|
wysłałam...
tu wyznawałabym zasadę "oko za oko, ząb za ząb" skoro ci zwyrodnialcy tak zrobili z niewinnym zwierzącien to ciekawa jestem czy pan/pani sędzia da nam pewność, że w przyszłości nie zrobią tak z człowiekiem... |
|
|
|
#5511 |
|
Raczkowanie
|
Mruczące futrzaki szukają dobrego domu
Hej wszystkim
Mam do oddania czwórkę "wpadkowych" kociaków - czarny samczyk, czarna samiczka i dwie łaciate panny. Niestety - zdjęcia jak na razie tylko dwójki. Są dość płochliwe i łatwo je wystraszyć. Ale są zdrowe, zaszczepione i miłe. Muszę się ich jak najszybciej pozbyć, bo mam bardzo silną alergię na koty, i niestety zwiększenie liczby zwierząt na ogrodzie z 2 do 6 zafundowało mi astmatyczny kaszel i bezustanne kichanie. Oddam tylko w dobre ręce, tylko z umową adopcyjną. Mogę dowieźć do Katowic, Krakowa i Bielska-Białej&okolice. Najmniejsza i najbardziej płochliwa koteczka z całego miotu. Za to jak zacznie bawić się z siostrami... ![]() Hazard - jak imię wskazuje, wielki ryzykant i przywódca większości wycieczek w dziwne miejsca, jak np. na dach altany... Pozdrawiam! D. |
|
|
|
#5512 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie Pomagać Bullowatym.
Fundacja bardzo prosi o głosy w http://www.krakvet.pl w głosowaniu organizowanym przez internetowy sklep,wystarczy sie zarejestrowac,zalogowac i oddac swój głos w ankiecie.
KAZDY GŁOS SIE LICZY. Nie bądz obojętny na cierpienie zwierząt, Pomoż |
|
|
|
#5513 |
|
Raczkowanie
|
Internetowy sklep "Krakvet" co miesiąc organizuje pomoc finansową i rzeczową na wybrane przez internautów schronisko/stowarzyszenie/osobę opiekujące się bezdomnymi zwierzętami. Wyboru można dokonywać poprzez głosowanie na forum sklepu "Krakvet".
Kazdy głos sie liczy!! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...er=asc&start=0 W lipcu prosimy was bardzo o głosy na Fundacje Ast Na Rzecz Zwierząt Niechcianych. Wejdz na strone http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register zarejestruj sie i uaktywnij konto przez wejście w link,który zostanie ci wysłany na adres meilowy.Po zalogowaniu sie ,wejdz na wątek "„Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc – lipiec 2008”: i zagłosuj w ankiecie na Fundacje AST. Bardzo potrzebujemy twojego głosu.Fundacja ma na utrzymaniu psiaki którym szuka nowych domów.Często są to psy po przejściach,które potrzebują ciepła,opieki,leczenia... W Fundacji brakuje karmy,preparatów na zabezpieczenie psów przed kleszczami,brakuje funduszy na przeprowadzanie sterylizacji psów.Fundacja bez wsparcia nie może wyciągac nowych psów ze schronisk,które równiez potrzebują pomocy,często katowane,maltretowane,tra fiają do schronisk gdzie czeka je jedynie wegetacja w schroniskowym boksie.Nie pozwól na to ! Twój głos moze duzo zmienić i poprawić los tych niechcianych psów. Wiecej o Fundacji mozna poczytac na stronie internetowej adopc***ullowatych@wp.pl |
|
|
|
#5514 |
|
BAN stały
|
Konkurs Nivea
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-07-16 o 21:25 |
|
|
|
#5515 |
|
Raczkowanie
|
Kurs na petsittera-czy ktoś ukończył?
Witam,
O dłuższego czasu chodzi za mną kurs korespondencyjny Amichien na petsittera prowadzony przez A. Kłosińskiego. Czy ktoś z Was ukończył ten kurs bądź jest w trakcie? Jakie wrażenia? Piszcie cokolwiek ma związek z tym kursem
|
#5516 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prosimy o głosy na fundacje ast w krakvecie !!!
Krótki filmik na temat głosowania
http://pl.youtube.com/watch?v=ZbCtmymoolY zapraszam do obejrzenia |
|
|
|
#5517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5518 |
|
Raczkowanie
|
z checią bym przygarnęła prosiaczka, ale za daleko mieszkam ;(
|
#5519 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie dokladnie, bo transporty sa mozliwe
|
#5520 |
|
Przyczajenie
|
tu macie stronkę na której możecie zamówić ''paczuszka dla maluszka'' dla kotka i dla pieska
https://www.rosnij-zdrowo.pl/Cat.asp...4-C8D2DDED1E7B https://www.rosnij-zdrowo.pl/Dog.asp...4-C8D2DDED1E7B |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos chetny