Panny Młode wrzesień 2008 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-09, 22:07   #1111
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode wrzesień 2008

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość

Teraz skumałam.
Marty zawsze się dogadają

Kakusia to zdrówko-też sie przymierzam do czerwonej herbaty a nie mogę się przemóc

Snow a jak tam licytacja? mi się podoba ta etolka
przezorny zawsze ubiezpieczony
Stary 2008-07-09, 22:29   #1112
Snowlove
Raczkowanie

No licytacja do d..... Sprzedawca mnie odrzucił, powód: zbyt długi okres od rejetracji do pierwszej licytacji. Kiedys założyłam konto na allegro bo cos chciałam kupić, wkońcu nawet nie zaczełam licytacji a teraz mam... ;( licytuje teraz taką samą niestety droższą. Ta na zdjęciu kosztowała godzinę temu 16,00. Wpisz w wyszukiwarce allegro etola i powinnaś znaleźć bez problemu Jelsi korzystasz z allegro to może cię nie odrzuci sprzedawca

Kakusia...GRATULACJE!!!!!
Stary 2008-07-09, 22:47   #1113
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Snowlove Pokaż wiadomość
No licytacja do d..... Sprzedawca mnie odrzucił, powód: zbyt długi okres od rejetracji do pierwszej licytacji. Kiedys założyłam konto na allegro bo cos chciałam kupić, wkońcu nawet nie zaczełam licytacji a teraz mam... ;( licytuje teraz taką samą niestety droższą. Ta na zdjęciu kosztowała godzinę temu 16,00. Wpisz w wyszukiwarce allegro etola i powinnaś znaleźć bez problemu Jelsi korzystasz z allegro to może cię nie odrzuci sprzedawca

teraz kosztuje 44zl

mi się ona podoba ale nie chcę jej kupować
jesli Ci mogę pomóc to napisz bo często korzystam z allegro
Stary 2008-07-09, 23:04   #1114
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:

Dziekuje

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-10, 06:29   #1115
Snowlove
Raczkowanie

Lilstar, ta za 44 to ta którą licytuje teraz ostatnia oferta to moje 43 Licytacja kończy sie o 15:20. Mam nadzieję że uda mi sie w pracy skończyć

Tamta jest poniżej chyba 12 dni do konca aukcji pozostało.

Znazałam tez na allegro zupełnie przeźroczyste parasolki!!!!!! Ja niestety juz kupiłam biała a szkola do kosztowała 37 z kosztami przesyłki a przeźroczysta kosztuje 24 z kosztami przesyłki Nie wiem jak zrobić żeby bana nie dostać wiec może na prv. jesli któras by chciała podam linka -o ile to nie zabronione Jesli zabronione to szukajcie do skutku na allegro
Stary 2008-07-10, 09:50   #1116
sanetka
Zakorzenienie

Kakusia gratulacje

ja nadla zakuwam, jeszcze 5 egzaminow. ale pociekszam sie ze zaraz po sesji TZ ma urlop. wtedy sie zacznie zalatwianie: w urzedzie, u ksiedza (protokol i te sprawy), obraczki, dekoracje, busa, spotkanie z kucharka. i zaproszenia rozwieziemy.

oj nie odpocznie chlopaczyna a gdzies w miedzyczasie maraton po skladach budowlanych bo trzeba powoli skupywac materialy na fundamenty.

ale cieszy mnie to zamieszanie w sobote jedziemy wyznaczyc nasz domek. fajnie sobie tak pomyslec ze w miejscu gdzie stane bedzie kiedys salon

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-10, 12:39   #1117
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Sanetka dasz rade- kto jak nie PM2008 jeszcze wrześniówka.
Jak tak mówisz o Waszym domu to aż ciepło się pod sercem robi
My mamy mieszkanko, marzy nam się dom...Kto wie ile na niego poczekamy Ale mieszkanko we dwoje to też super sprawa. Na razie nam wystarcza bez problemu
Stary 2008-07-10, 17:34   #1118
brawurkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
ufff jestem jestem
Obrona na 5,0 Teraz to juz wiem dlaczego - bo tyle kciukow od Was mialam Bardzo Wam wszystkim dziekuje za fluidki, jestescie kochane
Ale to byla dopiero obrona licencjacka Takze jesli Was zawiodlam to przepraszam Od lutego ruszam na SUM na AE do Katowic
Teraz oddaje sie w pelni przygotowaniom do remontu i wesela!
Pozdrawiam
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Kakusia gratulacje

ja nadla zakuwam, jeszcze 5 egzaminow. ale pociekszam sie ze zaraz po sesji TZ ma urlop. wtedy sie zacznie zalatwianie: w urzedzie, u ksiedza (protokol i te sprawy), obraczki, dekoracje, busa, spotkanie z kucharka. i zaproszenia rozwieziemy.

oj nie odpocznie chlopaczyna a gdzies w miedzyczasie maraton po skladach budowlanych bo trzeba powoli skupywac materialy na fundamenty.

ale cieszy mnie to zamieszanie w sobote jedziemy wyznaczyc nasz domek. fajnie sobie tak pomyslec ze w miejscu gdzie stane bedzie kiedys salon
powodzenia na dalszych egzaminach damy rade

brawurkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-10, 19:51   #1119
Snowlove
Raczkowanie

Udało mi się wygrać licytację!!! Pierwszy raz kupowałam coś na allegro Etole kupiłam za 61 zł -może super tanio nie jest, ale widziałam droższe

Dzisiaj zakupiłam też bieliznę. W sobote jestem umówiona na zmierzenie jeszcze kontrolnie moich obwodów czy aby od zamówienia nic się nie zmieniło i dobrze by było jakbym miala już biustonosz

Biustonosz i dół (figi+pas do pończoch) są z innego modelu ale niestety nie mogłam nic dopasować a biustonosz bardzo dobrze leżał i aż się zdziwiłam bo A było za małe za całość zapłaciłam 150 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pas.jpg (81,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biustonosz.jpg (61,3 KB, 24 załadowań)
Stary 2008-07-10, 21:36   #1120
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Kakusia gratulacje

Oj to wspolczuje... sama mialam 10 egzaminow + pisanie pracy + nauka do obrony wiec wiem co to za bol
Mowisz ze cieszy Cie to zamieszanie? Powiem Ci ze mnie tez! TZ pracuje i dopiero o 18 jest w domu wiec latam jak wariatka po miescie bo to podpisac umowe z gazownictwem, umowe z elektrownia, papiery w USC, tu do ksiedza, tu po materialy do remontu mieszkanka - wieczorami padam na zbity pyszczek, ale ciesze sie ze mam cel
Tez Nam sie marzyl domek ale narazie zadowalamy sie mieszkaniem hehe co prawda mieszkac zaczniemy dopiero po slubie ale staramy sie jak najwiecej wyremontowac do tego czasu No i chodzimy i nudze TZta ze tu bedzie stala komodka, ze szafe w przedpokoju zrobimy taka i taka, ze kolor sciany w salonie bedzie taki, a w sypialni taki

BTW Brawurkaaa dziekuje rowniez za gratulacje

Kurcze... Wy tu juz o bieliznie a ja cos do tylu z takimi przygotowaniami Nie wiem jaka bym chciala bielizne nawet - za duzo w tym miejscu to ja nie mam hehe wiec bede potrzebowac jakas bardotke zeby wyeksponowac co nieco, ale te znie chce napchanego poduszkami zeby biust wyszedl mi jak balony do tego nie wiem czy z odpietymi ramiaczkami czy dac silikonowe? (gore gorsetu bede miala zabudowana koronka takze ramiaczka silikonowe chyba by nie odznaczaly sie?)

Nasza Córunia

Stary 2008-07-11, 13:14   #1121
sanetka
Zakorzenienie

dziewczyny umieram normalnie.

zaliczylam bardzo trudny egzamin nawet sie nie spodziewalam, nie odpowiedzialam na duzo pytan. bylam tak przekonana ze bede poprawiac ze nawet sie juz uczylam na poprawe. a tu dzis wyniki i mam 3,5. az sie poplakalam z wrazenia

jeszcze jeden trudny zostal (czyli biochemia) ale jakos dam rade. reszta jakos pojdzie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 21:33   #1122
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Sanetka nic tylko pogratulować Jesteśmy z Ciebie dumne!!! Zdałaś i to nie na państwową tróję a oczko wyżej!!! REWELACJA!!!
Stary 2008-07-11, 23:35   #1123
Kakusia
Zakorzenienie

Sanetka

A Was dziewczyny znowu wcielo gdzies
To ja sobie cos tu naskrobie
Wczoraj pozbylismy sie kolejnego zaproszenia - tym razem zaprosilismy brata TZta
Dzisiaj jedziemy do Oswiecimia do mojej rodzinki wiec pozbedziemy sie nastepnego A wieczorem zaprosimy moich rodzicow i brata
Za 2 tygodnie jestesmy umowieni z Krakusikami i tam zostawimy 3 zaproszenia
Jutro czeka mnie podpisanie umowy z oknami i dalszy remont mieszkania
A za 2 miesiace i 2 tygodnie bede sie ubierac w sukienke slubna

Nasza Córunia

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-08-08 o 12:39 Powód: post pod postem
Stary 2008-07-13, 19:51   #1124
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A ja tydzień wcześniej bodajże
O jej jak ten czas leci. Ja też muszę wysłać ostatnie zaproszenia- do chrzestnego, którego zastać nie sposób, bo kiedy ja jestem w Raciborzu gdzie on mieszka to on wymyka się do Milówki i tak w kółko
No i musimy podjechać jeszcze do mojej ukochanej cioci do Kluczborka - ale to już tylko 100 km a nie 300
Stary 2008-07-13, 20:05   #1125
Snowlove
Raczkowanie

U nas zaproszeni wszyscy. O ile juz nikt zdania nie zmieni to bedzie 83 osoby ze 104 zaproszonych. Nie jest źle

W przyszłym tygodniu odbieramy obrączki

A ja wariuję bo nie mogę znaleźć dla siebie fryzury chyba sie wkońcu umówię z fryzjerką i niech mi co doradzi. Ostatnio spodobała mi się ta, ale mam chyba za krótkie włoski do tego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31.jpg (32,8 KB, 42 załadowań)
Stary 2008-07-14, 19:11   #1126
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

A ja wariuję bo nie mogę znaleźć dla siebie fryzury chyba sie wkońcu umówię z fryzjerką i niech mi co doradzi. Ostatnio spodobała mi się ta, ale mam chyba za krótkie włoski do tego
Fryzurka bardzo fajna i włosy nie muszą być wcale takie długie,jesli masz do ramion,to wystarczającoPoza tym co mogę powiedzieć o tej fryzurze,to na pewno to,że pasuje osobom,które mają wzglednie gładki profil,tzn.nie maja sterczącego,długiego nochala,bo wtedy wyglada się jak tukan...Ale jeśli masz w miarę kształtny nos,nie wybiegający zbytnio przed Ciebie to fryzurka jak najbardziej
Stary 2008-07-14, 20:43   #1127
Snowlove
Raczkowanie

Katia, nosek mam akurat podobno ładny taki zupełnie normalny prosty Mój problem to odstające uszy -może nie za bardzo, ale jednak. Dltaego nie chciałabym gładgkiego koka Włoski mam troche dłuższe niz do ramion. Mam teraz odrastająca grzywke i z tym mógłby byc problem, ale wydrukuje zdjęcie i jak pójde do fryzjerki to najpierw zapytam czy da sie tak potem ewentualnie zastanowię się nad czymś innym
Stary 2008-07-14, 21:00   #1128
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Katia, nosek mam akurat podobno ładny taki zupełnie normalny prosty Mój problem to odstające uszy -może nie za bardzo, ale jednak. Dltaego nie chciałabym gładgkiego koka
Hehe skad ja znam ten bol Podobno mnie sie tylko tak wydaje i ze to moja obsesja ale jednak Dlatego prawie wszystkie moje fryzurki na wesela byly upinane z polowy wlosow a reszta prosta (i nie pozwalalam sobie za bardzo sciagac za uszami wloskow hehe), ale prawie bo na bal inzyniera postanowilam sprobowac z kokiem i to z sciasnionymi wloskami za uszami i bylam zadowolona

Nasza Córunia

Stary 2008-07-14, 21:20   #1129
katia0117
Zadomowienie

Hehe ja może odstajacych uszu nie ma,ale prawe jest troche bardziej odchylone niz lewe i drazni mnie to strasznie,więc zawsze jak wiąze kucyka czy cos to staram się zasłaniac uszy,już nie wspomnę,że najchętniej paraduje w rozpuszczonych włosach
Stary 2008-07-18, 18:58   #1130
Kakusia
Zakorzenienie

Nie no... przeginacie juz Wy jestescie tak pochloniete przygotowaniami czy tak leniwe ze nie chce Wam sie poskrobac na watku?
U mnie od poniedzialku remontowo, ale jutro jedziemy w TZta rodzinne strony zaprosic polowe Jego rodziny Oczywiscie braklo Nam zaproszen i oczywiscie w sklepie juz tez nie ma tak wiec 5 par dostanie inne zaproszenia
Bylam dzis z mama na miescie w poszukiwaniu dla Niej kreacji i normalnie mnie nerwy biora - prawie wszystkie w buro brazowych smutnych postarzajacych odcieniach i rozmiar od 40 w zwyz.... A mama (rozmiar 38) ktorej marzy sie cos jasnego rozowego, w wesolych kolorach chodzi i chodzi i nic nie ma dla Niej W poniedzialek robimy napad na Bielsko Biala z nadzieja wyszukania kreacji
No to lece robic kolacyjke dla TZta...

BTW Co Wy robicie z paznokciami?? Chcialam nalozyc zel na paznokcie, nie znam sie na tym za bardzo bo nigdy nie mialam nic z takich rzeczy, na pewno nie chce zadnych przyklejanych tipsow. Kosmetyczka zaproponowala mi zele poloweczki ktore naklada sie tylko na wystajaca czesc paznokcia w celu przedluzenia. Miala ktoras z Was takie cos? A jesli nie to co polecacie zeby tipsow nie przylepiac, zeby nie bolalo najmniej niszczylo paznokcie i wygladalo na naturalne krotko opilowane ladnie paznokcie?

Nasza Córunia

Stary 2008-07-18, 19:04   #1131
agunia82
Zakorzenienie

kakusia siedzimy na wątku zbiorczym

Ja sobie zrobię żel na paznokietki, bo mimo że mam ładne, to mają one tendencję łamania się w najmniej odpowiednich chwilach Wolę nie ryzykować.
A jak Ty nie chcesz tipsów, to możesz zapuścić troszkę i zrobić french manicure, ja taki będę miała na żelowych

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 21:43   #1132
Daisy_80
Raczkowanie

dziewczyny ja z paznokciami nie mam zielonego pojęcia co zrobić. marzą mi się na ślub pięknie zrobione i pomalowane paznokcie... Zazwyczaj moje się rozdwajaja.. czasem uda mi się podhodować jakieś dłuższe..Ale to tylko czasem i nie na dłuższą chwilę.
Trochę boję się robić akryl czy tez żel bo już wiele koleżanek mnie przez nim przestrzegało.. Paznokcie po ich zdjęciu są w opłakanym stanie...
Kiedyś poszłam do salonu pomalować tylko ładniej paznokcie i podpytałam o akryl i żel.. i o dziwo pani mi powiedziała, że mi go nie zrobi bo mam podobno za ładny kształt paznokcia żeby kłaść na niego jakieś akryle... Tak więc szukam kosmetyczki, która ma jakieś fajne preparaty po których paznokcie z pewnością się nie połamią, lakier nie odpryśnie i nie będzie to żadnen akryl czy też żel i ewentualnie będzie można tak "jednorazowo" i nie na stałe przedłużyć paznokcia jeśli wyhoduje mi się za krótki.. nawet nie wiem czy takie preparaty są na rynku... Jak narazie znalazłam panią, która maluje paznokcie tylko lakierami sally hansen... Więc dobre i to :P

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 21:58   #1133
Snowlove
Raczkowanie

O Paznokciach
Dziewczynki, tak się składa, że 3 razy miałam tipsy żelowe tzn coś takiego jak mówiła Kakusia. Przy pierwszym zakładaniu przedłużają paznokieć takim plastikowym tipsem lub żelową formą. Potem całość tzn twój paznokieć i przedłużenie pokrywają żelem. Nie widać że paznokieć jest przedłużany. Jesli traficie na dobrą manikirzystke to zroni je tak, że będa wyglądały bardzo naturalnie. Przedłużane paznokcie nie muszą być wcale długie ja raz miałam tak że "biała część" miała jakieś 2-3 mm. Były śliczne

Żele faktycznie niszczą paznokcie, ja czekałam ok 1 miesiąca aż mi wróciły do stanu sprzed żeli -muszą poprostu odrosnąć całe.

Czy polecam? Było to dla mnie bardzo wygodne, nie robiłam prawie żadnych zdobień, prosty french -fajna sprawa do pracy. Masz zadbane paznokcie. Bardzo trudno je złamać!!!! Jedyny mankament to, że trzeba żel uzupełniać -ja musiałam co max. 3 tygodnie. To zależy jak szybko rosną paznokcie.

Ja napewno się zdecyduję na żele. Będę zakładała w piątek przed ślubem. Nie będą długie. Właśnie tak ok 3-4 mm i zdobienie tylko na palcach serdecznych

Dzisiaj wybrałam się też do kosmetyczki na oczyszczanie Musze wam powiedzieć że nawet przywoicie wyglądam. Do poniediząłku będzie już zupełnie dobrze. Zapisałam się też na 3 zabiegi mikrodermabrazi -niestety więcej nie zdąrzę. ok 2 tygodnie po zabiegu nie można się opalać. Ostatni zabieg mam 6.08 wiec potem zostanie mi jakies 2 tygodnie na opalanie Poniewaz nie planuję zrobienia sie na murzyna to wystarczy

Dokładnie za miesiąć odbieram suknie Jutro jedziemy po obrączki. Goście zaproszeni -robią wywiad u mamy co chcemy dostać. Niestety niektórzy upieraja się na prezenty ale mam cos wymyślic i mama im sprytnie powie co i jak
Stary 2008-07-18, 22:03   #1134
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Nie no... przeginacie juz Wy jestescie tak pochloniete przygotowaniami czy tak leniwe ze nie chce Wam sie poskrobac na watku?
U mnie od poniedzialku remontowo, ale jutro jedziemy w TZta rodzinne strony zaprosic polowe Jego rodziny Oczywiscie braklo Nam zaproszen i oczywiscie w sklepie juz tez nie ma tak wiec 5 par dostanie inne zaproszenia
Bylam dzis z mama na miescie w poszukiwaniu dla Niej kreacji i normalnie mnie nerwy biora - prawie wszystkie w buro brazowych smutnych postarzajacych odcieniach i rozmiar od 40 w zwyz.... A mama (rozmiar 38) ktorej marzy sie cos jasnego rozowego, w wesolych kolorach chodzi i chodzi i nic nie ma dla Niej W poniedzialek robimy napad na Bielsko Biala z nadzieja wyszukania kreacji
No to lece robic kolacyjke dla TZta...

BTW Co Wy robicie z paznokciami?? Chcialam nalozyc zel na paznokcie, nie znam sie na tym za bardzo bo nigdy nie mialam nic z takich rzeczy, na pewno nie chce zadnych przyklejanych tipsow. Kosmetyczka zaproponowala mi zele poloweczki ktore naklada sie tylko na wystajaca czesc paznokcia w celu przedluzenia. Miala ktoras z Was takie cos? A jesli nie to co polecacie zeby tipsow nie przylepiac, zeby nie bolalo najmniej niszczylo paznokcie i wygladalo na naturalne krotko opilowane ladnie paznokcie?
Po watku PM 2008 wszystkie mamy dosc wiec tutaj pustki
Nawet nie chce myslec o kreacji dla mamy Nie ma nic fajnego, wszedzie takie sukienusie, bez polotu, dobrze ze ja juz upolowalam kreacje i mam spokoj Och na pewno bedziemy ostro szukac w razie czego dam cynk ze cos gdzies jest fajnego.

Paznokcie: manicure, pedicure, french Kiedyś chciałam miec pomalowane na mocny kolor ale sobie chyba daruje.

Cytat:
Goście zaproszeni -robią wywiad u mamy co chcemy dostać. Niestety niektórzy upieraja się na prezenty ale mam cos wymyślic i mama im sprytnie powie co i jak
Och my się tego też obawiamy wieć powstaje dokładna lista prezentow dla gosci ktorzy bardzo chca dac nam prezent Listy beda u naszych rodzicow.
soffera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 22:08   #1135
kubuku86
Raczkowanie

A ja pochwalić się chcę zaproszeniami
już 30 sztuk rozdanych- jutro rusza dalsza produkcja

no bo projektowaliśmy na spółę z TŻ-em

pierwsze zdjęcie w kopercie z kalki technicznej- i dzięki temu nie było trzeba drukować nazwisk na kopertach - bo same prześwitują

no i wszystkie dajemy osobiście więc nie musiało być tak całkiem praktycznie więc jest kalka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a.jpg (22,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (51,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (43,2 KB, 26 załadowań)
kubuku86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 22:45   #1136
Snowlove
Raczkowanie

Kubuku86 śliczne zaproszenia -oryginalne i tylko tylko wasze
Stary 2008-07-18, 22:50   #1137
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Po watku PM 2008 wszystkie mamy dosc wiec tutaj pustki
A to takie butyy no to teraz juz bede wiedziala ze jak tutaj bedzie swiecilo pustkami to mam Was na innych watkach szukac hehee

Co do paznokci - moje tak samo jak Agunii82 maja tendencje do zlamania sie w najmniej oczekiwanym momencie poza tym sa strasznie slabe i pofalowane
A czy zelem mozna pokryc odrazu plytke paznokcia? Czy trzeba najpierw jakies nakladki nalepiac?

Kurcze musze powrocic na watek zbiorczy wkoncu...

Nasza Córunia

Stary 2008-07-18, 22:54   #1138
Snowlove
Raczkowanie

Kakusia, żel można położyć na naturalny paznokieć bez przedłużania. Njapierw trochę zapuść paznokcie potem manikirzystka położy na niego żel. Jeśli nigdy nie miałaś żeli to lepiej zrób to np. tydzień przed ślubem. Pmaiętam że zapierwszym razem starsznie dziwnie się czułam -masz takie wrażenie jakbyś nie miała swoich paznokci -ale to mija szybko
Stary 2008-07-19, 08:47   #1139
Daisy_80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kubuku86 Pokaż wiadomość
A ja pochwalić się chcę zaproszeniami
już 30 sztuk rozdanych- jutro rusza dalsza produkcja

no bo projektowaliśmy na spółę z TŻ-em

pierwsze zdjęcie w kopercie z kalki technicznej- i dzięki temu nie było trzeba drukować nazwisk na kopertach - bo same prześwitują

no i wszystkie dajemy osobiście więc nie musiało być tak całkiem praktycznie więc jest kalka
My tez już zaczęliśmy rozdawać zaproszenia.. tzn narazie mamy je wszystie dla gości z mojej strony.. W poniedziałek będzie reszta zaproszeń dla gości ze strony TŻ. Nawet nie sądziłam, że ich rozdawanie będzie takie fajne Z uwagi na to, że narazie rozpoczeliśmy od znajomych to ostatnich kilka wieczorów spedzaliśmy ze znajomymi w knajpkach na piwku

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-19, 09:40   #1140
katia0117
Zadomowienie

Bardzo ładne te zaproszonka

ja się zastanawiam czy nie pojśc dziś do kosmetyczki i zapisać się za paznokcie własnie,bo bez tipsiorów to się nie obędzie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości