![]() |
#211 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
![]() no a gdzie jest reszta drużyny?????????????????? ??????????????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
no jestem jestem
![]() to ty Lilstar paznokietki robisz i jeszcze weekend w solarium no pięknie...chyba masz talent w tym kierunku.....fajnie tak umieć takie rzeczy robić... ja właśnie pazurki sobie pomalowałam na czerwono bo uwielbiam ten kolor ![]() ![]() ![]() jak tam minął dzionek????
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na kurs paznokci miałam iść jak nie mogłam długo znaleźć pracy ![]() ![]() ![]() dzisiaj taka pogoda a ja muszę w pracy zamulać ![]() i wieczorem teżbędęrobić pazurki koleżance-troszkę mi się nie chce ale obiecałam jej już ![]() buziaki do poźniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
ja tez sie melduje dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
hihi meldunek przyjmuję
![]() madlen a Ty się opalasz?aż żal słoneczka sławka a jak Dzdziuś w upały?-męczą Go pewnie uważajcie na siebie ja byłąm w urzędzie miasta i głowa mnie boli ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
jest strasznie goraco... tez biegałam po miescie i myslałam ze dostane udaru.. a kapelusika nie posiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
no witam dziewczynki
![]() powiem wam ze tez dziś na mieście byłam i normalnie masakra nie da sie wytrzymać taki gorąc a jutro jeszcze bardziej ![]() ![]() chyba trzeba gdzieś nad wodę uderzyć ![]() cio tam u was jak minął dzionek kobietki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
wesoło i fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
no witam kochane
![]() pogoda troszke sie popsuła ![]() ![]() LilStar pewnie z panem B. urzęduje ![]() Sławka co tam u ciebie kochana ...pełne ręce roboty pewnie..... ![]() Kybele witamy w naszym gronie ![]() pzdrowionka..pewnie pogadamy po weekendzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ciesze sie ze jestescie tu
![]() madlen 28 planuje byc z wami na stałe ![]() ja ciesze sie z tej pogody... straszna "zaducha" była całuja was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
co tu taka cisza co sie tu porobiło!!!!!??????:confu sed:
odzywac mi się tu szybciutko!!!!!!!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
halo jestem jestem co tam u was?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
no hej
![]() raz pada raz gorąco ![]() ![]() siedzę w domku i się nudzę.. napisz lepiej co tam u ciebie ciekawego słychać.... ![]() coś ostatnio milczą te nasze dziewczyny.....
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
a ja siedze i mysle..... czy byc zła na faceta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
a czym sobie zasłużył....że nie wiesz czy masz byc zła na niego????
wniosków doszłaś ![]() ![]() ![]() i do jakich
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
LilStar.....gdzie ty się podziewasz......????
Sławka....a u ciebie co tam słychać...... piszcie kobiety moje........ ![]()
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
jestem melduję się i przepraszam za nieobecność
będziecie dzisiaj? ![]() jak będziecie to proszę o wiadomość na PW zjawię się-ściskam mam tyle do opowiadania ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 18:29 Powód: dopisek dla Lasek:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
madlen jesteś?
przede wszystkim to dostałam @-masakra już się tak łudziłam że może fasolka już rośnie a tu zonk teściowa mnie wkurzyła w niedzielę-zadzwoniła o 11.45 że mamy przyjść do niej z B. na obiad. ja na to, ze już zrobiłam rosołek, że zaraz będę 2 danko stawiać więc dziękuję za zapro.i przyjdziemy potem-na kawkę, a ona: to mnie na weselu też nie zobzaczycie i rzuciła słuchawką ![]() B. kazał mi się nie przejmować ale jak się mam nie przejmować.wesele tuż tuż a co u Ciebie i naszych pozostałych Dziewczyn? słąwka martwię się kybele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem ale słowo daje nie mam czasu....
![]() 4 lipca stuknęło mi 28 lat i robiłam małą imprezę dla psiapsiółek no i było tyle roboty ![]() ![]() Teraz też wpadłam powiedzieć, że żyje nie mam czasu pisać bo idę ćwiczyć ![]() Muszę sie pozbyć tego i owego więc ostro sie wzięłam do roboty ![]() Może jutro uda mi sie przeczytać co tam u was. Miłych snów ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za ćwiczenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam moj rocznik! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to masz podwójną okazję do świętowania ![]() tęsknisz za krajem? bo ze mnie to troszkę taki tchórz ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiem prawde, nie tesknie za Polska jako taką, w UK odpoczywam od meczącej mnie polskiej mentalności ![]() ![]() tu oddycham, poznaje kulture, nasiakam, przyglądam sie, obserwuje, uczę sie, zdobywam brytyjskie papiery ![]() a propos wieku, 90 % kolezanek z Polski jest juz męzata i dzieciata a niektore to nawet juz po rozwodzie, wiec czuje sie troche w tyle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasem potrzebne jest tsakie odcięcie się żeby poczuć, że się żyje, spełnia swoje marzenia. z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie zamierzasz wracać. ![]() to prawda, że wiele Dziewczyn ma już Rodziny, Dzieciaczki-ale wydaje mi się, że nie musimy sie z tego powodu czuć gorsze-na wszystko przyjdzie odpowiedni moment. u jednych jest to szybciej u innych później. ale czasem zazdroszczę naszej Sławce Synusia-oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() dużo mieszka w Twoim mieście Polaków? nie brakuje Ci polskiego chlebka? ![]() trzymam kciuki za nadrabianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
no mam nadzieje ze jak sienzdecyduje na ten moment potomstwa to juz nie bedzie za pozno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Sławka i Kybele..wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
![]() ![]() ![]() ![]() Sławka buziaczki dla dzidziusia.... Witam Titania ![]() ![]() LilStar... o tesciowej już ci napisałam..dobrze że póki co jej jeszcze nie mam zbaczymy jak bedzie ..... ![]() ![]() i co tam jeszcze oprocz tego u ciebie słychac....jak tam przygotowania bo to już tuż tuż.... ![]() ![]()
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() od poczatku bylo jasne ze to ja wyjade z kraju a nie Tim bo mnie jest łatwiej przystosowac sie do zycia w UK niz jemu w Polsce, zwłaszcza ze on nie zna polskiego na tyle zeby sie porozumiec ![]() jest sporo polakow w sasiednim miescie Wrexham, sa tam polskie delikatesy, w tesco sa półki z polskimi produktami, jakos sie zyje ![]() a co do chleba, to kupujemy czasami w lokalnym sklepiku cos o nazwie polish bread, ktory udaje polski chleb ale przynajmniej jest bardziej zjadliwy niz te okropne gliniaste tosty ![]() wedlina i ser biały jak rowniez inne polskie specjaly sa juz tu łatwo dostepne ![]() ja mam (dopiero!) 27 ale moja siostra cioteczna ma juz 35 i zauwazyłam ze jest mocno zdesperowana swoja obecna panieńska sytuacja ![]() ![]() moja najlepsza przyjaciołka z Polski wychodzi za maz w pazdzierniku, jedziemy wiec do domu na jej wesele ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie przebywałas? tez w uk? co spowodowało ze wrociłas do Polski? zgadzam sie, samej nie jest łatwo za granica ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
dokladnie nic na siłe na wszystko przyjdzie czas i pora.....
![]() każdemu jest cos tam pisane i tak będzie więc trzeba czekac cierpliwie..... moje przyjaciółki i znajome też już powychodziły za mąż ja chyba jestem ostatnia..ale co tam...przyjdzie czas i na mnie ![]() ![]() moja najlepsza przyjaciołka z Polski wychodzi za maz w pazdzierniku, jedziemy wiec do domu na jej wesele ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.