|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dni płodne , okres.
Witajcie.
Mam pewien problem z okresem .. od pewnego czasu mam nieregularny okres zapisywałam sobie kiedy dostawałam itd Niestety zgubiłam swoje notatki. (ale pamiętam mniej więcej w jakim czasie dostawałam okres ) Zdarzało mi się dostawać okres po 16 dniach, kolejny również po 16 następny wystąpił po 38 a kolejny po 48-50 dniach. Mam problem z wyliczaniem Dni płodnych. Mam pytanko odnośnie dni płodnych i okresu a dokładnie :
Bardzo przepraszam za zakładanie nowego tematu. ![]() Wiem, że zapewne temat już taki istnieje ale niestety nie mogłam znaleźć. Pozdrawiam i czekam na pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni płodne , okres.
Cytat:
W dni niepłodne szansa na zajście w ciążę jest bardzo mała. Szansa na zajście w ciążę w czasie okresu zależy od długości cyklu - jeśli ktoś ma bardzo krótki cykl, to dni płodne mogą się zacząć od razu po okresie i wtedy w czasie okresu lepiej się zabezpieczać (zawsze najlepiej się zabezpieczać, jeśli się nie chce mieć dziecka). Z takimi nieregularnymi cyklami powinnaś udać się do lekarza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dni płodne , okres.
Serdecznie dziękuję za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.