Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-09, 19:09   #4351
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Są dwa rozne zakonczenia
Możesz coś więcej powiedzieć?

Edit.
Znaczy co się stało w tym złym zakończeniu... Bo sobie nie mogę tego wyobrazić...
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 20:50   #4352
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Możesz coś więcej powiedzieć?

Edit.
Znaczy co się stało w tym złym zakończeniu... Bo sobie nie mogę tego wyobrazić...
a które widziałaś?
Stary 2008-07-09, 20:58   #4353
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
a które widziałaś?
No to dobre . Że postraszył tą dziewczynkę i już nigdy się nie spotkali (nie licząc minięcia się na ulicy). Poza tym wszyscy zdrowi
Stary 2008-07-09, 20:59   #4354
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
No to dobre . Że postraszył tą dziewczynkę i już nigdy się nie spotkali (nie licząc minięcia się na ulicy). Poza tym wszyscy zdrowi
Ach, to - drugie jest takie, że cofa się do momentu jak jest w brzuchu matki i dusi się pępowiną.
Stary 2008-07-09, 21:09   #4355
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, to - drugie jest takie, że cofa się do momentu jak jest w brzuchu matki i dusi się pępowiną.

Hmm... To w sumie jeszcze lepsze. Przynajmniej nie będzie mu żal.
Stary 2008-07-09, 21:24   #4356
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Hmm... To w sumie jeszcze lepsze. Przynajmniej nie będzie mu żal.
Wiesz ja pisałam o 'złych teoretycznie' - osobiscie mnie tez jakos wielce nie smuci zadne z tych zakonczen Chociaz w filmie 'podaj dalej' faktycznie mały fakup miałam na końcu...
Stary 2008-07-09, 21:28   #4357
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ja pisałam o 'złych teoretycznie' - osobiscie mnie tez jakos wielce nie smuci zadne z tych zakonczen Chociaz w filmie 'podaj dalej' faktycznie mały fakup miałam na końcu...
To bardzo indywidualne, TŻ by powiedział, że to jest dobe zakończenie i nawet przez myśl by mu nie przeszło, że może jednak złe . A jak się kończy "podaj dalej"? Bo coś słyszałam, ale nie kojarzę
Stary 2008-07-09, 21:33   #4358
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
To bardzo indywidualne, TŻ by powiedział, że to jest dobe zakończenie i nawet przez myśl by mu nie przeszło, że może jednak złe . A jak się kończy "podaj dalej"? Bo coś słyszałam, ale nie kojarzę
Nie no tu zdradzać nie będę, bo może komuś popsuję wrażenia, jak nie oglądał

Zmykam spać, dziś jakaś klapnięta jestem...
Stary 2008-07-09, 21:37   #4359
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no tu zdradzać nie będę, bo może komuś popsuję wrażenia, jak nie oglądał

Zmykam spać, dziś jakaś klapnięta jestem...
Dzięki za pm . Ja ogólądałam kiedyś, ale jakoś niezbyt kojarzę co i jak
Stary 2008-07-09, 22:22   #4360
Ines1985
Zakorzenienie

Do filmów, które źle się kończą dołączyłabym jeszcze "Przeczucie". Co prawda mój TŻ twierdzi, że to zakończenie było optymistyczne, ale ja odebrałam je bardziej dosłownie... Liczyłam na happy end szczerze mówiąc.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 22:29   #4361
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Do filmów, które źle się kończą dołączyłabym jeszcze "Przeczucie". Co prawda mój TŻ twierdzi, że to zakończenie było optymistyczne, ale ja odebrałam je bardziej dosłownie... Liczyłam na happy end szczerze mówiąc.
Kurczę, oglądałam to. Pamiętam tylko scenę na jakiejś drodze i wypadek... Możesz napisać jak to się skończyło? Jakąś sklerozę mam chyba (albo nieuważnie oglądam ). Jeszcze "klucz do koszmaru" się źle kończy.

Edit.
Z TŻ-em omówiłam sprawę (znaczy powiedziałam o tej scenie na drodze) i wspólnymi siłami doszliśmy o co biega
Stary 2008-07-09, 22:37   #4362
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Podpowiedzi:
-za rok
-z TŻ
-
Gratulacje!!!!

Cytat:
Tez bym sobie chętnie raz jeszcze obejrzała
Ja też. Na początku myślałam, że się wynudzę i nawet zaczęłam mieć wyrzuty sumienia, że namówiłam TŻ. Potem film jakoś mnie wkręcił, a na koniec to już zupełnie mi się podobał. Nieśmiało po zakończeniu zapytałam TŻ co on na to spodziewając się reakcji wybuchającej bomby, że co za szmatławiec, a on na to "no, wiesz, fajny był"

Cytat:
Kurczę, oglądałam to. Pamiętam tylko scenę na jakiejś drodze i wypadek... Możesz napisać jak to się skończyło? Jakąś sklerozę mam chyba (albo nieuważnie oglądam ). Jeszcze "klucz do koszmaru" się źle kończy.
O tak, ten się bardzo źle kończy. To uwięzienie w starczych, niewładnych ciałach

Edit.: A do fryzjera to i ja muszę się przejść, bo odrosty zaczynają straszyć. Poza tym marzy mi się godzinka u kosmetyczki...
Stary 2008-07-09, 22:55   #4363
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
O tak, ten się bardzo źle kończy. To uwięzienie w starczych, niewładnych ciałach

Edit.: A do fryzjera to i ja muszę się przejść, bo odrosty zaczynają straszyć. Poza tym marzy mi się godzinka u kosmetyczki...
Aż byłam w szoku, że tak po prostu skończyło się źle (i nawet nie można sobie wmawiać, że to w sumie dobrze itd.) .

Jutro idę do fryzjera i nie ma, że daleko albo coś (mam 2 ulice dalej ). Od kilku dni nosiłam opaskę (bo byłam w domu, a gdy przychodził TŻ to miałam rozkopaną grzywkę)... Dzisiaj wyjściowo zobaczyłam swoje odbicie w lustrze . Wyglądam jak chłopek roztropek
Stary 2008-07-09, 22:59   #4364
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Aż byłam w szoku, że tak po prostu skończyło się źle (i nawet nie można sobie wmawiać, że to w sumie dobrze itd.) .

Jutro idę do fryzjera i nie ma, że daleko albo coś (mam 2 ulice dalej ). Od kilku dni nosiłam opaskę (bo byłam w domu, a gdy przychodził TŻ to miałam rozkopaną grzywkę)... Dzisiaj wyjściowo zobaczyłam swoje odbicie w lustrze . Wyglądam jak chłopek roztropek

Jak tylko zwiążę włosy w kucyk (tak dla wygody) to zawsze słyszę od Tż żebym tego nie robiła bo wyglądam jak dziewucha ze wsi
Stary 2008-07-09, 23:08   #4365
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
[/b]

Jak tylko zwiążę włosy w kucyk (tak dla wygody) to zawsze słyszę od Tż żebym tego nie robiła bo wyglądam jak dziewucha ze wsi
Powiedziałam TŻ-owi jaką chcę mieć fryzurę (znaczy z jakiego filmu żeby go trochę zmylić) a on na to "wiem jaka, taka ulizana bleeee" i zaczął demonstrować jak ulizana

Siku mi się chce, ale mam skurcz mięśni międzyżebrowych i muszę tu siedzieć aż nie przejdzie . Zaraz się posikam!

TŻ twierdzi, że mam uczulenie objawiające się w okolicach intymnych...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-10, 07:32   #4366
miskowa
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Miskowa ja zapłaciłam za fixer 53 zł. puder ryżowy też jakoś 54 zł. i kupilam emulsję wygładzającą pod makijaż 48 zł. Tylko fliudu nie znalazłam idealnego, tzn. lepszego niż mój Astora
a zdradzisz, co to za cudowny astor?

Cytat:
Super ! Są niesamowite, a fixer co robi z twarzą , normalnie wygląda lepiej po niż przed Gdyby było można używałabym na codzień

Puder ten z mąki ryżowej też świetny, wszystko mi pasuje.

Aha okłamałam Cię mam jeszcze ich korektor i błyszczyk -błyszczyk taki niby zwyczajny ale inny od tych zwykłych sklepowych, naprawdę jest różnica
no właśnie same dobre opinie mają te kosmetyki, wczoraj dostałam premię, więc mogę dziś spokojnie się przejść i pooglądać tego kryolana i sobie coś kupić, po twoich opiniach utwierdziłam sie tylko w przekonaniu, że muszę je mieć.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 08:02   #4367
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
To ja jeszcze apropo SATC ...
Fakt.. konczy się dobrze... ale z drugiej strony nawet filmy grozy, sensacyjne, niemal wszystkie kończą się dobrze. Czy któraś z Was zna jakiś film który sie źle kończy ???
Ciuchy? To nie mój styl... chyba najbliżej mi do Charlote, albo Mirandy
Dorinko żeby zachwalić film dodam że od czasu do czasu mozna zawiesić oko na super-apetycznym facecie (nie mówię o Bigu)

Moim zdaniem skoro masz taką oryginalną i ,,bogatą" suknię to kup sobie coś delikatnego. Tylko akcent. Wczoraj o to samo zapytała mnie koleżanka i powiedziałam jej że mam zamiar kupić coś co będzie mi przypominało ten dzień (oprócz obrączki ). Skoro za wypożyczenie płaci się nawet 2000 zł na jedną noc, to czemu nie kupić pięknej biżu...
Gold byłam w końcu w kinnie na "Sexie....." bardzo mi się podbobał, naprawdę uważam że jest świetny, taki jakiego oczekiwałam, nie zawiodłam się wręcz przeciwnie, po wielu negatywnych opiniach szłam raczej nastawiona na amerykański kicz- a moim zdaniem kiczem nie jest. Ale może ja się nie znam, po prostu lubię ten gatunek i koniec. Ponadto piękne ciuchy, cudowne zestawienia aż miło było patrzeć Co ciekawe mojemu Tżowi też się bardzo podobał, co nieco dziwne
Poza tym warto obejrzeć ten film tuż przed ślubem, jak ja, można się czasem otrzeźwić i zadać pytanie- halo ? nie zapominajmy o najważniejszym- to cudowny dzień dla nas obojga- Ja+ Ty = My a nie cała ta otoczka i blichtr, to tylko dodatki a często o tym zapominamy

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

a zdradzisz, co to za cudowny astor?

no właśnie same dobre opinie mają te kosmetyki, wczoraj dostałam premię, więc mogę dziś spokojnie się przejść i pooglądać tego kryolana i sobie coś kupić, po twoich opiniach utwierdziłam sie tylko w przekonaniu, że muszę je mieć.
Zdradzę Astor Ani stress Lift - jakoś tak, moje ostatnie odkrycie (tylko kiepski wybór kolorów), bardzo go lubię, wygrał z selektywnym Diorem, Chanell, Estee Lauder - może akurat ja takiego w danym momencie potrzebuję, dla mnie rewelacja

Co do opinii o Kryolanie sa różne, mojej przyjaciółce fixer nie odpowiada, ma obsesję polakierowanej twarzy, a mnie się to podoba, jest lekki błysk ale taki filmowy, dodający urody -poza tym mnie zaskoczyła pierwsza opinia Tża, jak wróciłam po testach ze sklepu z fixerem- co zrobiłaś z twarzą, nowy genialny fluid ? nie wiedział co ale jednak widział różnicę, że ładniej

A'propos fryzur, czyli wczorajszego tematu, w filmie większość kobiet miała długie włosy, falowane bądż proste, i wyglądały genialnie, czyli utwierdzam się w opinii prawdziwa klasa broni się sama, nie potrzebuje do tego np. konkretnej fryzury

Cześć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 08:18   #4368
L_V
Zakorzenienie

CZeść.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 08:22   #4369
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:

A'propos fryzur, czyli wczorajszego tematu, w filmie większość kobiet miała długie włosy, falowane bądż proste, i wyglądały genialnie, czyli utwierdzam się w opinii prawdziwa klasa broni się sama, nie potrzebuje do tego np. konkretnej fryzury

Cześć
Ja też myślę, że długie włosy to klasa sama w sobie, ale jakoś tak sobie ostatnio wymyśliłam, że chce krótkie. Od lat miałam taka samą fryzurę z długich włosów. Stwierdziłam, że potrzebuję zmiany... że chcę w końcu wyjść od fryzjera z poczuciem, że ktoś zauważy jakąś zmianę.
I nawet, o dziwo, mój TŻ, zagorzały zwolennik długich włosów, jest zachwycony

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 08:25   #4370
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć

Ja też myślę, że długie włosy to klasa sama w sobie, ale jakoś tak sobie ostatnio wymyśliłam, że chce krótkie. Od lat miałam taka samą fryzurę z długich włosów. Stwierdziłam, że potrzebuję zmiany... że chcę w końcu wyjść od fryzjera z poczuciem, że ktoś zauważy jakąś zmianę.
I nawet, o dziwo, mój TŻ, zagorzały zwolennik długich włosów, jest zachwycony
Cześć
A jaką masz fryzurę, pochwal się szybciutko ?

Cześć L_V
Stary 2008-07-10, 08:29   #4371
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
A jaką masz fryzurę, pochwal się szybciutko ?

Cześć L_V
Ehhh właściwie nic specjalnego. Włosy mam krótkie...z tyłu krótsze, z przodu dłuższe, grzywka asymetryczna na bok. Najdłuższe włosy mam do brody Myślałam, że będę wyglądać tragicznie, ale fryzjerka powiedziała, że będzie ok. Jest nawet w porządku, tylko muszę dojść do wprawy w układaniu tych włosów
Jestem zadowolona, czasem musi być jakaś zmiana

Hania

Stary 2008-07-10, 08:32   #4372
pollynema
Zadomowienie

Leniwe dzień dobry
Stary 2008-07-10, 08:34   #4373
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ehhh właściwie nic specjalnego. Włosy mam krótkie...z tyłu krótsze, z przodu dłuższe, grzywka asymetryczna na bok. Najdłuższe włosy mam do brody Myślałam, że będę wyglądać tragicznie, ale fryzjerka powiedziała, że będzie ok. Jest nawet w porządku, tylko muszę dojść do wprawy w układaniu tych włosów
Jestem zadowolona, czasem musi być jakaś zmiana

No to super, chyba wiem jaka fryzura, to jeden z wariantów boba, fajna
Stary 2008-07-10, 08:35   #4374
Ines1985
Zakorzenienie

Ja u siebie preferuję długie włosy, w krókich w ogóle sobie siebie nie wyobrażam . Stwierdziłam, że kiedy bede nosic długie wlosy jak nie teraz... Koło 40tki na pewno przestawię się na jakąś krótszą fryzurkę . Chociaż nie wiem czy przy moich włosach da się stworzyć krótką fryzurę, której nie będę musiała godzinami układać

Stary 2008-07-10, 08:41   #4375
pollynema
Zadomowienie

Oświadczam wszem i wobec, że jestem zawiedziona i wściekła na mojego przełożonego... dostałam taką premię, że... przykro.
Stary 2008-07-10, 08:44   #4376
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Ja u siebie preferuję długie włosy, w krókich w ogóle sobie siebie nie wyobrażam . Stwierdziłam, że kiedy bede nosic długie wlosy jak nie teraz... Koło 40tki na pewno przestawię się na jakąś krótszą fryzurkę . Chociaż nie wiem czy przy moich włosach da się stworzyć krótką fryzurę, której nie będę musiała godzinami układać
Podobnie u mnie. Mam już długie, nie planuję nic skracać (tylko końcówki). Kiedyś dałąm sie obciąć na krótko, wyglądałam jak idiotka. 3 lata zapuszczałam włosy, jedząc tony suplementów.

Koło 40/50-tki pewnie skrócę do ramion i będzie.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 08:47   #4377
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No to super, chyba wiem jaka fryzura, to jeden z wariantów boba, fajna
No można powiedzieć, że wariant boba z tym, że moje włosy są mało 'bobowe' bo mam baaaardzo dużo cieniutkich włosów...Poza tym żyją własnym życiem, w które ja próbuję ingerować, ale nie wychodzi mi to często

Cytat:
Oświadczam wszem i wobec, że jestem zawiedziona i wściekła na mojego przełożonego... dostałam taką premię, że... przykro.
Hehehe, ja też ostatnio dostałam premię... aż wstyd pisać ile żenada...

Hania

Stary 2008-07-10, 08:55   #4378
Ines1985
Zakorzenienie

No ale może lepsza taka premia niż żadna. Ja w obecnej pracy jeszcze nigdy nie dostałam premii . Nawet na święta się nie postarali. To jest dopiero żenada.

Stary 2008-07-10, 08:58   #4379
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, kobietki!

Ja tylko na chwilę. Muszę się wyszykować, bo jadę do Gl. na konsultacje z promotorem.

A propos Gamy Tapet, mamy zamiar jechać z TŻ do ich salonu - mają sklep w Rudzie Śląskiej i w Bytomiu, czyli nie tak daleko Mieliśmy tam jechać wczoraj, ale nie dotarliśmy jednak.

Zmykam, miłego dnia!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 09:03   #4380
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Podobnie u mnie. Mam już długie, nie planuję nic skracać (tylko końcówki). Kiedyś dałąm sie obciąć na krótko, wyglądałam jak idiotka. 3 lata zapuszczałam włosy, jedząc tony suplementów.

Koło 40/50-tki pewnie skrócę do ramion i będzie.

Hehe witajcie w klubie siostry

Jeszcze w naszym klubie jest Nocka i Gold chyba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości