![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
gazelcia myślę że suknie jest już na tyle bogata że bukiet powinien być skromny,może coś takiego?
PS piękna suknia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Znalazłam na stronie ZAIkS cennik i wychodzi z niego:
- do 25 par - 92,25zł - od 26 do 99 - ryczałt za 25 plus za kazdda pare 3,69 - 100 par 369 zł - powyzej 100 par - ryczałt za 100 par plus za kazda nastepna pare 2,97 dla wesel minus 15 % Może sie komus przyda
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o bukiet to ten co podała fenomenka ( 1) jest dla mnie idealny do tej sukni, na pewno szukaj czegoś z dodatkiem koloru tego ktory znajduje sie na sukni , i niech to nie bedzie nic zwisajacego ![]() jak tylko bede miala wiecej czasu poszukam fryzur ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
kasiaher a jaką sukinie upatrzyłaś sobie w MS MODZIE?
http://www.margaret-jelenia.com/2008/msmoda/index.php tu są zdjęcia z kolekcji 2008 ja też zamawiałam suknie w MS MODZIE i jeśli mogę coś polecic to milsza obsługa jest na ul. Słowackiego i mi bynajmniej suknie tam się bardziej podobały, tam też wybrałam swoją mierzyłam ją jako pierwszą i tak już zostało ![]() gazelcia cieszę się, że suknia Ci doszła ona mi się bardzo podoba jak pisałam już dużooo wcześniej i jak mówiłam, że mam sentyment do różowego koloru i tak moja suknia bez różu się nie obyła ![]() ![]() oniaczeq nie martw się na forum do Października będę jeszcze ja i Izus 123, Ewson13 no i kilka nowych forumowiczek ![]() ![]() U mnie na umowie zarówno z salą jak i z zespołem napisane jest, że to ja opłacam ZAIKS ![]() ![]()
#95 |
Wtajemniczenie
|
Gazelcia przepiękna suknia
![]() ![]() ![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki w końcu załatwiłam też dzisiaj protokół i zapowiedzi. Ale powiedzcie mi jedną rzecz- ja z moim TŻ jesteśmy z innych parafii, i bierzemy ślub w jego parafii. Dzisiaj ksiądz przy nas wypisywał jakąś prośbę o wygłoszenie zapowiedzi do mojej parafii, ale teraz patrzę że mi jej nie dał. Czy ta karteczka jest potrzebna jak będę szła do swojej parafii dawać na zapowiedzi?
#97 |
Raczkowanie
|
agunia82 tak ta karteczka jest ci potrzebna, musisz ja zanieść do swojej parafii, a po wygłoszonych zapowiedziach ksiądz Ci ją podpiszę i potem znowu zanosisz ja do parafii narzeczonego
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Tak też myślałam, no to nic, chyba pogonie TŻ-ta żeby teraz po nią podjechał
Dzięki śliczne
#99 |
Zadomowienie
|
gazelcia genialna suknia.
co do fryzury to do takich pasują mi właśnie takie ulizane jak na zdjęciu. jeśli ci w takich dobrze to możesz śmiało taką robić. będzie delikatnie ale elegancko. bukiet mnie najbardziej podoba się 1 i 2 wstawionych przez fenomentke. biżuteri bym nie dawała. myśle że suknie jest na tyle stroja ze biżuteria dawałaby efekt przeładowania. ostatecznie można załozyć coś na ręke.
#100 |
Przyczajenie
|
dziewczyny dajcie sobie spokoj z tym ZAIKSEM. Jesli ktos przyjdzie i was zacznie kontrolowac to mowicie ze dj gra wam za darmo bo jest znajomy (albo inna scieme walniecie) i nie maja nic do gadania. Wtedy nic nie zrobia i mozna sie bawic bez obaw. A zaiks niestety ale zwykle ma oplacac mloda para albo wlasciciel lokalu.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
gazelcia suknia niezwykle efektowna
![]() A do mnie dzis dotarła moja bizuteria ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
agulla.@ bardzo śliczna biżuteria
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomocy, błagam, jak któraś z Was widziała gdzieś w sklepie w Kielcach krawat kaskadowy to bardzo proszę o namiary. TŻ się uparł że on najpierw musi przymierzyć a potem zdecyduje czy chce czy nie
#105 |
Wtajemniczenie
|
Dagunia24
![]() to będzie ta szósta |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o MS Moda na słowackiego to rzeczywiście panie są fajniejsze i widać że umią doradzić, ja byłam najpierw w Katarzynie ale powiem szczerze że teksty tej starszej babki bardzo mnie denerwowały. W rzeczywistości ta suknia lepiej wygląda, i tak jak nie chciałam koła to chyba będzie bo lepiej to będzie wyglądać .
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
nam o opłacie ZAIKSu od razu powiedział DJ
![]() jak poszliśmy na Paderewskiego do ich siedziby to Pani nie pytała nas na ile osób wesele, tylko gdzie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Fenomenka84 ostatni bukiet jest świetny cos takiego chciałabym mieć
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczynki za rady
![]() ![]()
#111 |
Rozeznanie
|
Dzięki za informacje o ZAIKS
![]() Gazelcia śliczna suknia! Wczoraj babka odwołała nam spotkanie w poradni, ciekawe kiedy to skończymy ![]() ![]() ![]()
02.08.2008- Nasz Wielki Dzień Edytowane przez Puchatek M. Czas edycji: 2008-07-10 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
puchatku,
a z internetu sciagnij! ![]() Ja wciaz szukam welonu. Diadem wczoraj przyszedl, nie widzialam go bo jest w Kielcach, ale moja mama stwierdzila, ze jest piekny. Teraz tylko musze fryzure wymyslic. Planuje koczek, ale nie koczek - loczek bo loczkow nie cierpie. Cos gladkiego i wysoko umocowanego. Mam bardzo dlugie i proste wlosy, moze dziewczyny w Matrixie cos wymysla... No i ten nieszczesny welon... a gdzie jest ta siedziba ZAIKSU dziewczyny? Noz kurde, jeszcze tam trzeba isc.. ![]()
#113 |
Rozeznanie
|
Dzięki za podpowiedż
![]() ![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
a prosze Cie bardzo!
tylko czasem sie nie przyznawaj skad masz ![]() a wiecie co? Moj ksiadz nie wspominal o poradni ani o zapowiedziach nawet slowem. A bylam w marcu na rozmowie! Myslicie, ze powodem jest fakt, ze mamy juz cywilny? Do ksiedza wybieram sie po 11. 08 bo tak bede w Kielcach...
#115 |
Rozeznanie
|
Znalazłam mnóstwo wykresów i może na ich podstawie uda mi się coś naskrobać. Niestety nie mogę ściągnąć, bo ona nam dała tabelkę z temperaturami i objawami i to według nich mamy narysować wykres, wyznaczyć okresy płodności, dzień poczęcia, bicie serca i termin porodu. Masakra
![]() Nie mam pojęcia czemu ksiądz Wam nie powiedział. Może faktycznie po ślubie cywilnym już to nie jest potrzebne.
#116 |
Raczkowanie
|
o ja pierdziele.. a po coz im to?????
to wasza prywatna sprawa, a szczegolnie TWOJA!!! dobrze, ze ja nie mam tych poradni bo chyba bym trzasnela drzwiami za soba.
#117 |
Rozeznanie
|
No właśnie nie wiem po co my to robimy. Paranoja jakaś! W życiu nam sie to nie przyda! Niestety jeśli nie zrobimy nie podpisze nam zaświadczenia i ksiąsz nie zezwoli na ślub
![]()
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
jak to wam sie nie przyda !!! przecież to jest w 99% skuteczna metoda !!!
oczywiście zartuje. nam pani tak powiedziała w poradni hahaha
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Robiliście takie wykresy?
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
puchatku, nie przejmuj sie. Odwal robote na'odczep sie' i miej z glowy!
![]() dziewczyny, w zwiazku z tym, ze moje poczucie jakiegokolwiek smaku wciaz trwa ![]() oto moja suknia i moj diadem. i kilka modeli welonow jakie mam na oku. Sadze, ze do tej sukni nie moze byc haft, lamowka mi sie nie widzi, mysle o calkiem gladkim. No i znalazlam taki srebrzysty tez... Wiecie co? Na allegro sa tanie welony bo z pracowni. Jestem w szoku jak sie ceny ksztaltuja w salonach. Przeciez cena 50 zl a 250 to roznica, prawda?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.