|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
normalnie czasem czuje sie jak kaleka Ale przewaznie jak za lekko sie ubiore,albo przemokne.Wtedy od razu lykam leki bo juz wiem ze dostane ![]() A tu w Irlandii ciagle pada wiec nie mam lekko.... Poza tym lekarz powiedzial mi zeby nie przedluzac stosunku,tylko zrobic co trzeba i skonczyc tak mnie ubawil tym hehe bo jak sie przdluza to wiecej bakterii i takie tam....Pytalam sie czy takie zapalenia moga grozic niewydolnoscia nerek-bo jeden lekarz juz mnie nastraszyl.Ale ten powiedzial ze nie. |
|
|
|
|
#4712 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4713 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak chcialam. Ale mój TŻ to nie dość że jedynak, to jedyny ukochany wnuczek swojej babci. Stwierdzilam, że nie odbiorę im tej przyjemności. Dla mnie samej za dużo zamieszania - takie wesele. Ale cóż zrobić, zacisnąć zęby i do przodu
|
|
|
|
#4714 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wiem, że jestem w stanie, że tak brzydko nazwę, poświęcić się. TŻ ma specyficzną rodzinę, ile się przez nią zdążylam nacierpieć
I tak wychodzę na jedzę przy jego nadopiekuńczej matce, co dopiero jakbym odebrala im możliwość zabawy na weselichu z prawdziwego zdarzenia. TŻ też pewnie woli mieć takie normalne wesele. Więc nie będzie tak źle. Zresztą powoli już się do takiej impry nastrajam.Dopisek: Tylko dlatego, że jest jedynakiem i "Lukaszkiem" nie rozpatrywalam innych możliwości zorganizowania tego dnia. Bo to że mój brat od kilku lat gada, że chce przyjechać na moje wesele, i ciotki też, akurat nie ma żadnego wplywu na naszą decyzję. |
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie bylo u mnie.Nasze rodziny nawet ucieszyly się ze nie bedzie to jakies wilekie weselicho
Moi rodzice stwierdzili ze za ta kase,ktora trzeaby wydac na wieksze wesele- mozemy pojechac w jakas super podroz poslubna-marzy nam sie kuba Poza tym robienie czegos na sile ,dla rodziny ktorej nie widzialo od wiekow nie ma sensu.... i tak tylko potem obgadają....
|
|
|
|
#4717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam też gdzieś czy te niezaproszone osoby się obrażą, więc bez przesadyzmu, nic się nie robi na pokaz.
|
|
|
|
|
#4718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w planach mamy 100 osob dwa dni oba z zespolem itd.. impreza jak sie patrzy.. ale rezygnujemy z fajerwerek, fontann i tego typu bajerow.. wolimy zaoszczedzic na tym a wydac na cos lepszego zreszta jutro policze i napisze dokladnie..Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
[[/quote] nic nieszkodzi... kurcze moze tz mial gorszy dzien... jak cos to powiedz mu ze ci sie jego tekst niespodobal.. glowa do gory.. mzoe to tylko chwilowe
[/quote]No ja ma taka nadzieję. ale co to za oszczędności kupowac gilotyne, papier i jeszcze przy tym siedziec to może lepiej kupić gotowe zaproszenia? Ale on niby bedzie jeszcze tej gilotyny uzywać - juz ja widze jak mu sie chce do przecięcia jednej karki gilotyne wyciagac. To prędzej ja bym jej uzywała bo do szkoły to co chwile cos kseruje to pociąc by było szybciej. |
|
|
|
#4720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
on mnie w sukni nie zobaczy, ale kto jak kto, ale ja mu chyba najlepiej doradzę,c zy wygląda dobrze w danym gajerze. Cytat:
Bardziej mi się podobają krawatki - są dłuższe od musznika i troszkę inaczej jkaby zawiązane. Kosztują jakieś 30 zł. ![]() Ale zapewne Tż bęzie chciał zwykłą kamizelkę w kolorze gajera, choć pewnie mu to wybiję z głowy, bo ślub w sierpniu, to mi się zagotuje w 3 warstwach I stąd wiemy kiedy korzystacie z łóżka A ja wczoraj po pierwszej lekcji tańca wymiękłam, zgrzałam się, bolało mnie biodro i kolano od kręcenia ósemek biodrami Uczyliśmy się L.A. Samby - czyli Mambo Czad. A jaki miałam ubaw z innych facetów ihihihihih (ze swojego lekki też )Wszyscy sztywne nogi i biodra marionetki Laseczki nawet dawały radę ![]() Aha, dowiedziałam się ile kosztują u niego (prowadzącego kurs) lekcje nauki pierwszego tańca 60zł za lekcję - jakieś 1,5 miesiąca wcześniej trzeba zacząć.
|
|||
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super nauka tanca ja chce od jesieni zaczac.. u kumpeli z uczelni... bedziemy placic 40 zl za miesiac na 4 lekcje (raz w miesiacu..) a przed slubem tez chcemy chodzic na nauke pierwszego tanca ale wtedy to juz 20 zl od osoby zam lekcje, myyslimy ze i tak sie oplaca... eseska.. ja tez myslalam o kupnie gilotyny.. ale u mnie w przedszkolu jest wiec potne w pracy.... chociaz tak mysle ze mimo wszystko przyda mi sie na zajecia jak sie bede przygotowywac.. oo i jeszcze laminarke chce kupic.. bo to tez mi sie przyda... zrobie jakies pomoce dla maluchow to zalaminowane beda trwalsze..
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrzcie jak surdut pasuje do sukni ślubnej
![]() http://allegro.pl/item397558058_surd...szystkie_.html |
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
popscene a teraz weź go poszukaj przez aukcje.onet.pl
![]() niestety nieliczni mężczyźni dobrze wyglądają w surdutach
|
|
|
|
#4724 |
|
Wtajemniczenie
|
Voila:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=397558058 Obstawiamy o której pojawi się Kaśka??
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka za 30 minut
wg mniewywołamy ją do tablicy, zobaczysz. a ten surdut okropny, kolor paskurdy |
|
|
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mi się wydaje, że ja wywołamy. Ja mówię, że będzie jeszcze przed 11stą.
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
ahha kaska bedzie pewnie zaraz
zwlecze sie z lozka spioch jeden![]() a ja dzis obiad gotuje.. zrobie moj special spagetti.. za kazdym razem wychodzi inaczej... ale zawsze wszystkim smakuje kurde jada na 4 zobaczyc sukienke... juz sie niemoge doczekac... a ten surdut jest dzieny kolor mi sie niepodoba... jak dla mnie facet powinien isc w ciemnym garniturze....
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
ale ładna dziewczyna
jak nelly furtado ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=398087574 martusia ja też robię dziś spagetti, ale zjemy je dopeiro jutro bo padniemy z głodu zanim się ugotuje
|
|
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja gram w rybki
![]() Marto, zazdroszczę Ci przymierzania sukni. Ja jeszcze przynajmniej miesiąc muszę poczekać zanim pojadę do rodzinnego miasta, bu bu
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam spagetti moge go jesc codziennie zaraz posprzatam pokoj i ide robic... a tu jest surdut ktory mi sie podoba.. surdut 1.JPG
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co wymysli na obiad moj zdolniacha juz zanim do pracy wyjechal to pisal zebym tylko nie jadla nic, bo on dzis gotuje ![]() a co do garnituru to calkiem ładne te jasne, ale moja teściówka juz się rozdarla, ze Krzysiek ma kupic ciemny i koniec...a ja zeby sie z nia nie drzec zrobilam tylko glupia mine i nic nie powiedzialam
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
to jest frak
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
nie to jest surdut angielski... opis przy fotce (nie jeden raz juz sie z takim spotkalam i w sklepach tez nam tak mowili..)
1. SURDUT ANGIELSKI Surdut Angielski składający się z marynarki w kolorze ciemnego popielu, spodni sztuczkowych, kamizelki w kolorze jasnego popielu, fulara w tonacji popielu. to jest frak frak.JPG
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
może chodzi o końcówkę, że angielski ?
![]() mnie zawsze uczono, żę: surdut = długa marynarka frak - pingwin ![]() i w sklepie z gajerami ślubnymi taką też nazwą panie operowały, jak wybierałam z PM surdut na jego ślub. ![]()
|
|
|
|
#4735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hhea jeśli chodzi o surduty, fraki to mi się jakoś nie specjalnie podobają.. wole zwykłe garnitury. Po za tym garnitur to TŻ moze jeszcze później wykorzysta. Z resztą byłoby gorzej. Myśmy też najpierw nie chcieli robić wesela, ale u mnie choć też Łukasz to ma 5 rodzeństwa, w dodatku wszyscy przyjezdni i tak wlasciwie to koszt nie był by dużo niższy, bo i osób byłoby tylko o 10 mniej, a jednak od 14 do pólnocy to koszt w restauracji podobny, bez muzyki by się nie obeszło, więc zdecydowaliśmy się na wesele, ale tylko najbliższa rodzina wyjdzie ok. 50 osób(z czego tylko rodzeństwo TŻ'ta z rodzinami to polowa) sala jest na max 60 (w tym dj kamerzysta i fotograf) więc lajt nie ukrywam, że ciesze się że będzie to wesele, chociaż koszt mnie przeraża nawet jeśli zmieścimy się w 25tysiącach..
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
a do mojego Tżta dzis rano o 8 (obudzili nas chamy
) zadzwonili ze dostal prace ciesze sie ze mu sie udalo a teraz wlasnie gadal z innym kolesiem przez telefon z innej firmy i tez go chca przyjac masakros teraz Tż bedzie miec trudny orzech hehe noo a dzis mielismy jechac do mnie do bielska ale bede musiala pojechac sama bo tż jutro ma badania zalatwic a ja jestem w bb umowiona z przyjaciolka nooo ale jt tz do mnie przyjedzie bo idziemy na grilla do moich znajomych kurde ale sie ciesze 2 prace na raz dzis jest kurde szczesliwy dzien
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
samba widzisz mowilismy ze cos znajdzie...
a teraz do tego jeszcze 2.. niech wybiera jak sie wszytko siwetnie uklada... a panie z salonu z sukienka mnie chyab ubija.. bo wczoraj dzownily ze mam przyjechac bo ona jest.. no to powiedzialam ze bede po poludniu.. po czym sie okazalo ze przyjaciolka sie zamienila w pracy i mozemy jechac rano.. no to zadzownilam i powiedzialam ze bede rano... no i sie okazalo ze tata pojechal na ryby a mama w pracy wiec musze zostac z babcia.. wiec pojade po polludniu (kolo4) no ale z kim.. wymyslilam ze tz mnie zawiezie.. a najwyzej babki z salonu ocenia.. no ale tak jakos glupio... no i teraz dzownil przyjacloku nazyczony (jestem u nich swiadkiem w sieprpniu) ze zgluplam.. i ze jak moge jechacz moim wojtkiem po sukienke... ze to co ze to tylko ogladanie.. i ze on niewejdzie i zrobil mi haje i kazal dzwonic do salonu ze bede jutro i ze ponboje wzieli wolne z pracy i jada ze mna bo teraz ich kolej mi pomagac .... jak mi sie milo zrobilo no i zdzonilam do salonu i te panie sie smialy ale powiedzialy ze spoko ze sukienka czeka na mnie i moge przyjechac kiedy chce no ona zostaje w katowicach i nieodsylaja jej spowrotem do krakowa.. milo z ich strony.. ide sprzadac pokoj i zabieram sie za spagetti
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
heheheh dobre
|
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba, super!!
Dobrze, że nie puściłaś go do tych całych Czech Przegrałam zakład, Kaśki jeszcze nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

hehe bo jak sie przdluza to wiecej bakterii i takie tam....
Moi rodzice stwierdzili ze za ta kase,ktora trzeaby wydac na wieksze wesele- mozemy pojechac w jakas super podroz poslubna-marzy nam sie kuba
Poza tym robienie czegos na sile ,dla rodziny ktorej nie widzialo od wiekow nie ma sensu.... i tak tylko potem obgadają....

w zaokrągleniu
jak nelly furtado