|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
ale żeby o 8 rano dzownić :rooleyes:
|
|
|
|
#4742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluje ![]() hehe oddajcie mi jedna prace, ja zadnej nie mam
|
|
#4743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnialo mi sie jak moja kolezanka tez wlasnie po mniej wiecej Twoim kierunku szukala pracy jako opiekunka do dzieci. Zadzwonila na jakies ogloszenie, umowila sie z babka na rozmowe, na tej rozmowie kobieta ja tak przeegzaminowala ze szok normalnie pytania w stylu: na jaki temat pisze prace licencjacka i jak to ma wplynac na wychowanie jej dzieci i w ogole jakies takie rozne dziwne pytania jej zadawala jakby co najmniej o posade dyrektora sie ubiegala, a na koniec jej powiedziala ze moze jej zaproponowac 3,50 za h no to kumpela sie usmiala bo nie dosc ze glupia baba i casting jak na prezesa to jeszcze szuka naiwnej.A z tym Urzedem pracy to zawsze tak jest ze jak znajdziesz sobie sam to oni Ci placa kase?? Pierwszy raz cos takiego slysze Ja sie wlasnie zastanawiam co powinnam zrobic bo dzwonilam do urzedu sie zapytac jak jest z ubezpieczeniem po obronie czy od razu wygasa czy jest jeszcze jakis termin gdzie rodzice moga ubezpieczac. I powiedziano mi ze do 30 dni po obronie ubezpieczaja rodzice a potem trzeba sie zarejestrowac. No i mi wlasnie 19.07 uplywa te 30 dni i nie wiem czy mam sie isc zarejestrowac czy nie bo z kolei w pracy musialam zlozyc oswiadczenie czy jestem czy nie jestem zarejestrowana. No i zlozylam ze nie jestem ale myslalam ze juz od razu bede pracowac No a teraz nie wiem - bede pol miecha bez swiadczen ;/ nooo ale jakby placili kase to tez tak chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
same plusy ![]() heheh swintuchy ale im wybaczam Tż szczesliwy ![]() Cytat:
Ale nie wiem czy taka praca by Cie satysfakcjonowala Tzn praca super ale dla faceta Ja tam sie w ogole nie znam na tym co tam moj tżcik konstruuje nooo a w ogole jedno z pierwszych zdan jakie uslyszalam dzis od tżta oprocz tego ze dostal ta prace to: "no bo wiesz jak dziala silnik " myslalam ze padne ;P to ze sypiam z inzynierem nie oznacza od razu ze wiem jak co dziala Wazne ze dziala i jest telefon komorkowy jak przestanie dzialac
|
||||
|
|
|
#4744 |
|
Rozeznanie
|
martucha też mam czasem takie zakręcone dni
ale dobrze, że panie z salonu takie miłe ![]() samba gratuluje
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() samba masz racje przyjacioly swietne pokoj posprzatany ide gotowac
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
dla wszystkich Panien 2009!
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
doszłam do lvl 17 w rybach
![]() no i game over no more moves
|
|
|
|
#4748 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
eseska nie ma co się kłócic o te zaproszenia, na pewno dojdziecie do jakiegos porozumienia, chociaż zgodzę się z tobą, że kupno gilotyny na pewno nie zmniejszy ogólnych kosztów zrobienia zaproszeń. Dziś na pewno coś ustalicie
Niestety takie małe rzeczy bardzo często wyprowadzają człowieka z równowagi i niestety przed ślubem pewnie nie raz się jeszcze o te drobnostki będziemy z naszymi Tż kłócic Cytat:
Fajnie, że na pierwszej lekcji się podobało. Wyobrażam sobie tych tańczących jak kije facetów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale wam się szczęści ostatnio oby tak dalej![]() Cytat:
![]() to tak jak ja ![]() Cytat:
A to kobieta to jakaś kopnięta, chyba nie ma wszytskich w domu! Wymagania jak nie wiem co, a płacic by chciała mniej niż dostają dzieciaki przy zrywaniu owoców w sadzie niektórzy ludzie to mają powierze zamiast mózguNo z tym UP to powiem szczerze też byłam zaskoczona, ale co warto się przekonac na własnej skóre, może akurat Nie znam co prawda szczegółów, brat w pracy więc nie mam jak spytac. Biegnij się zarejestrowac a nóż się uda, tak jak jemu.Dobrze, że piszesz o tym ubezpieczeniu, bo mi dziś mija m-c od obrony, więc jutro jakby co to jestem bez ubezpieczenia. W pracy powiesz, że zrobiłaś to ze względu na ubezpieczenie, no bo przecież gdybyś miała jakiś wypadek to co wtedy... Dzięki naprawdę za tą informacje o ubezpieczeniu, spadłaś mi jak z nieba, bo ja w nieświadomości żyłam i wcale, a wcale o tym nie myślałam |
||||||
|
|
|
#4749 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow, ja na 11 sie wykładam
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
witaj... co u Ciebie.. tak dawno Cie tu niebylo...
![]() a my obstawialysmy o ktorej bedziesz ![]() spagetti rewelacyjne... delikatne... pyszne... tata zjadl kuzyn i babcia tez.. czekam az tz wroci z pracy bo to jego zdanie jest najwazniejsze ale babcia powiedziala ze za maz moge isc.. jedno danie ugotuje hahaha
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wciągnęłąm w gierkę nawet nie wiem kiedy czas zleciał, niedawno jadłam śniadanie dopiero
![]() kaśka normlanie codzinnie robisz nam niespodziankę i wstajesz wcześniej
|
|
|
|
#4753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dziś czas w pracy szybko leci
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
taa gierka, a kodeks cywilny leży i woła - poczytaj mnie Ty nieuku!
|
|
|
|
#4755 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bądź taka, poczytaj go
![]() Ja spadam na chatę! |
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
popscene i kliwia jak ja wam zazdroszczę takiej pracy
kurcze mama nadzieję, że mi się tez taka kiedyś trafi
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
baja wiesz co, czasem wolałabym jednak mieć zapierdziel, niż siedzieć i zbijać bąki, choć nie narzekam, ale nudzenie się też źle się na mnie odbija. Zwłąszcza na moim wzroku i rosnącym tyłku.
a kumpela z biura w dwa dni przeczytała książkę 250 stron ![]() tylko popscene za wcześnie wychodzisz! zdecydowanie ![]() jaga Kobieto, weź ty mi pomóż bo nie wiem czy warto ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any. generalnie chce depilować pachy bikini i wąsik dziewczyny w innym temacie jakoś dziwnie zareagowały, że wosk nie jest opisany [zadałam już pytanie sprzedającemu]Choć nie jest majątek 8 zł na nowy wosk, z przeznaczeniem do wrazliwej i delikatnej skóry. Ile taki wkład wytrzyma? w sensie jak długo.Patrzyłam po aukcjach, podgrzewacze same generalnie są drogie. A ten z woskiem jest ino i w saszetce haha
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam wira na kompie... i wogole bu.. musze go jakos usunac..
ale nie wiem jak tzn antywiry online mi nic niepokazuja ale jak wchodze na bank online to mam ze chca cale haslo ta strona jakas taka dziwna.. i przeczytalam ze to jest wirus i zeby niepodowac calego hasla bo oni nigdy niechca oznacza to ze mam na kompie wirusa i zanim wejde na konto to mam go usunac.. ale ja skoro antyvir mi niepokazuje to ja juz niewiem.. chyba trzeba go formacic... wogole to taka ze mnie pani nauczycielka ze az belkocze..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-07-10 o 14:58 Powód: dopisek... |
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba faktycznie mało macie interesantów
|
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
martusia, yhm... niech Ci tż to zrobi, no i lepiej nie wchodź na internetowy bank bo jeszcze Ci przechwycą hasło i będziesz miała po kasie.
A zobacz z innej przeglądarki?
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
jak jest wizaż nie ma nudów ot co
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
No to ja jestem cyba druga. A co do księdza to byłam w tym miesiącu i powiedział że bardzo dobrze że tak szybko przyszliśmy bynajmniej wybrałam taką godzine jak mi pasuje i nie martwiłam się ze nie będzie miejsca, a mam już na 18 załatwione sale, orkiestrę i kamerzystę więć nie zaciekawie by było jak bym teraz nie zgrała terminu w kościele.
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
jak dobrze, że są jeszcze normlani księża na tym świecie!
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
ja tutaj jestem PRAWIE najdluzej z TZ a slub mam na koncu
przewaznie widze ze jestescie z TZ-ami od 2005 albo 2006
|
#4765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Z lozeczka wszyscy korzystaja codziennie, wiec my tez.
Ale nie kazde takie korzystanie konczy sie zapaleniem. ![]() Fajnie Ci z tym kursem. W jakich butach tanczysz? Na obcasie, czy w sportowych? TZ obiecuje, ze we wrzeniu tez sie zapiszemy na kurs. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pingwin to frak a karaluch (tak mi sie kroj skojazyl ) to surdut.Cytat:
![]() Ten wosk idealnie bedzie sie nadawal do depilacji nog, bo ma szeroka rolke. Do depilacji pach, wasika i bikini najlepiej zainwestuj w ten (chodzi nie tylko o delikatnosc tego wosku, bo mi go polecala kosmetyczka, to chodzi tez o szerokosc rolki). ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=397190 944
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga ja też mam taką dolegliwośc jak Ty
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
no to wszytsko jasne, najpierw kupię ten, a najwyżej dokupię taki z wąskią rolką
![]() wczoraj byłam w pantoflach na płaskim prawie, ale źle się w nich tańczy więc w poniedziałek będę w spzilkach, i tak na palcach tańczyłam i tak, po szpilkach będe czuła że tańczyłam
|
|
|
|
#4768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja pracuję od 9 do 15 ![]() Kaśka ja jestem z moim TŻtem od grudnia 2002 roku. |
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
no dlatego napisałam prawie
jeszcze Rosette i Baja a reszta to chyba krócej
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, ze nie tylko ja cierpie.
Zartuje. ![]() Dzis kupilam preparaty na obtarcia, bo cos czuje, ze to wlasnie TO jest glowna przyczyna moich problemow. Sprawdz, czy cos to da... ![]() Cytat:
![]() A ten wosk polecam, nie przykleja sie tak do skory jak inne a mimo to dobrze wyrywa wlosy. Do nog natomiast polecam woski zelowe. Ja na wasik stosuje rozjasniach S. Hansen.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

ciesze sie ze mu sie udalo
masakros
dla wszystkich Panien 2009!

Ale nie kazde takie korzystanie konczy sie zapaleniem.