|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma to jak w domuWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie w piątek tez musiałam spróbować tej papki co była na drugie żeby poznać że to ryba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leżę sama na sali wiec nie wiem co dostaje się „normalnie” i nie mam porównania. No ta ryba w piątek była słaba Dwa razy ją miałam 🤢 Reszta byla git. Chociaż fenomenem były dla mnie śniadania i kolacje. 4 kromki chleba i 3 plasterki wędliny ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze, mąż kupił mi Clorrimazolum gsk a tam w ulotce, że należy zaprzestać karmienia piersią podczas stosowania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#218 |
|
luckygirl
|
A nam sie wszystko przedłuża... mielismy mieć dzisiaj usg nerek i sie okazało, ze lekarka zeszła z dyżuru... wiec jutro bedzie usg i całe zebranie sie lekarzy urologów przenosi sie na czwartek. O ile sie zbiorą. Jestem wykończona tym szpitalem. Podejrzewam, ze mały tez. Pępek do tej pory mu nie odpadł. Dzisiaj mi lekarz powiedział, ze powinnam go spirytusem przemywać. Niech sie zdecydują, bo każdy mowi co innego.
|
|
|
|
#219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biedni... Ogromnie współczuje tego chodzenia po szpitalach. Miejmy nadzieje, że co się teraz nachodzicie, to potem będzie długo długo nic ![]() ![]() Po jakim czasie powinien odpaść? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Urodziłam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U Nas Młody ma dziś 11 dni, pępek nadal jest i nie wiem czy cos sie zmienia? zastanawiam się czy nie przemywac wacikami nasaczonymi spirytem, czasem psikne octaniseptem ja odkrylam że moj Król lepiej śpi na pleckach z głowka na boczku, bo jak go odkladalam na bok też czasem się wbudzał a Wasze też robią taką musztardową kupę przy kp?? |
|
|
|
|
#222 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje! Czekamy na szczegóły ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Mojemu idzie 12 dzień i tez jeszcze nie odpadł. Położna mowila, że od góry powoli odchodzi, ale jeszcze od dołu się trzyma. Mam przemywać gazikiem albo patyczkiem do uszu nasączonym octeniseptem. Tu miał 2 razy dziennie ogarniany pępuszek. W domu mowila żebym nawet 3 razy dziennie robiła 🤷☠♀️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#223 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze to bedzie nasz ostatni turnus w szpitalu. Psychicznie jestem wymęczona. Robie sie nerwowa, wyzywam sie na mężu. Jestem zmęczona, po prostu. A to nie działa ani dobrze na mnie, ani dobrze na dziecko. Dzisiaj np przyjechał, a ja go wyganiam. Nie gadam z nim. A pępek nie wiem - lekarz mi powiedział, ze juz powinien odpaść. Przez to czuje sie jeszcze gorsza matka, ze bie umiem o niego dbać... ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Gratulacje! |
||
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się tez okropna zrobiłam przez pobyt w szpitalu Okropna w stosunku do mojego...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#226 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
A teraz siedze i płacze i z nim nie rozmawiam... |
|
|
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#229 |
|
luckygirl
|
U nas kupy są albo musztardowe, albo zielonkawe - dwa dni takie miał.
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#233 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, z takimi farfoclami ![]() Też jakoś wkurzam się na męża, może bezpodstawnie ale myślałam, że inaczej będzie wyglądał jego urlop ojcowski Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tez mnie wkurza ale tylko tak jak zwykle😃 moze nie kupil mi kwiatow ani nie przygotował powitania na powrot ze szpitala ale bardzo pomagał na urlopie i byl tylko dla nas. A to tez troche wyczyn ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To co, otwieramy szampana za ostatniego malucha na wątku czy jeszcze ktoś został?My właśnie wróciliśmy z pierwszej wizyty u pediatry. Z małą wszystko ok, ale nie przybiera jakoś szałowo... 13 doba życia, a ona niemal zrównała wagę urodzeniową - urodziła się z wagą 3300 g, dziś miała 3290, ale zaraz po rozebraniu jej u lekarza równocześnie się usikała, ukupała i jej się ulało - tuż przed ważeniem. Niełatwo być damą jak się ma 13 dni. No nic, umówiłam nas ponownie za tydzień, żeby skontrolować to jej przybieranie. Przy okazji zapisaliśmy się na szczepienie tuż po świętach i od godziny próbuję dodzwonić się do szpitala, żeby umówić nas na usg bioderek - wiszę na telefonie już 44 minuty, a nadal jestem 3 w kolejce. ![]() A dzisiejszy mróz, którym się tak martwiłam przetrwaliśmy na luzaku, ubrałam ją w body na długi rękaw, rajty i ciepły, welurowy pajacyk, na to kombinezon, czapka, niedrapki, gruby kocyk i ochraniacz na nosidełko i nawet nie zmarzły jej policzki - twarda sztuka.
Edytowane przez Heidi_ Czas edycji: 2018-02-27 o 13:21 |
|
|
|
|
#237 |
|
luckygirl
|
Ale mój tez jest bardzo pomocny. Super zajmuje sie małym. Jest u nas codziennie po x godzin. Przywozi mi jedzenie - dam gotuje i sam przygotowuje.
Ja mam po prostu dzisiaj kryzys jakis i spadek formy. Właściwie Iuz wczoraj w nocy go objechałam przez smsy i tkactwo trwa do teraz :/ |
|
|
|
#238 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wyrobilas sie w ciagu urlopu tz tak jak chcialas ![]() Mi tez nerwy puszczaly w szpitalu na tz. Obyscie juz mieli w tym tygodniu konkretne informacje co i jak Cytat:
||
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.:
Mamusie Lutowe 2018
Cytat:
nie pomyśli że ledwo siedzę bo boli mnie krocze, zaczyna boleć kręgosłup o skutkach nie wspomnę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez karska Czas edycji: 2018-02-27 o 13:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

️ Czekamy na wyniki z krwi i dzisiaj do domu! 
nie ma to jak w domu
w sumie w piątek tez musiałam spróbować tej papki co była na drugie żeby poznać że to ryba
Dwa razy ją miałam 🤢 Reszta byla git. Chociaż fenomenem były dla mnie śniadania i kolacje. 4 kromki chleba i 3 plasterki wędliny 

Okropna w stosunku do mojego...