|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Też o czymś takim myślałam ale boję się zbyt wiele nakładać pod makijaż, żeby się nie rozmazywało, popróbuję jeszcze...poszukam na wiżażu jakiegoś hitu Nie zdecydowałam się jeszcze na żadną fryzurę, nie wiem sama czy podpięcie na długich włosach, czy koczek czy ładny stylowy kucyk ???? Co myślicie ??? Kiecka będzie bogata więc pasowało by coś prostego dla zrównoważenia
|
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam świeże informacje, bo byłam na poczcie godzinę temu ![]() Ale faktycznie, jak tylko się dowiedziałam, że dostaliśmy zaproszenie mailem, to miałam wątpliwości czy iść. Wizja sobotniego grilla z siostrą wygrała
|
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko, ostatnim razem jak coś tam do nas skrobnęłaś to tak sobie pomyślałam... że coś nie tak z Toba i TŻ. Chyba nawet nie chciałaś o tym publicznie pisać. Najważniejsze że kryzys zażegnany...
A jak tam Twój salon? Jesteś zadowolona?Dziewczyny... tak sobie myślę... jak ja wytrzymam jeszcze rok???? ![]() chyba zwariowałam... ale teraz patrzę na niego inaczej i jeszcze bardziej go kocham... Męzatki? Jak Wy to wytrzymałyście????
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co sie dzieje z Anitka
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak jest na codzień, jak wam się żyje?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
jej chodzilo ja wytrzymac czekanie a nie z TZ-em
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem nawet jak to określić. Jest po prostu wspaniale.
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
albo nam sie uda albo nie...w salonie pracuje dalej i mozna powiedziec ze jestem zadowolona praca jak praca ![]() ja sie zbieram dziewczynki do wyjazdu - udanego weekendu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
SZEROKIEJ DROGI SVINECKO
|
|
|
|
#4453 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje
![]() trzymajcie kciuki pa.............. ![]() ![]() ![]()
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
wróciłam z konsultacji. Trzeba się wziąć do roboty ![]() Jeśli chodzi o włosy, to ja mam długości nieco za ramiona. Generalnie włosy rosną mi szybko. 1,5 roku temu (w lutym) miała fryzurę na chłopaka, całkiem krótko Później jeszcze byłam kilkakrotnie u fryzjera. Zapuszczam dopiero od tego roku. Z jednej storny uwielbiam eksperymentować z kolorem i uczesaniem, z drugiej jednak niesamowicie seksownie się czuję, gdy mam włosy spięte w koński ogon ![]() Nie podobają mi się zbyt długie włosy |
|
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4458 |
|
Zadomowienie
|
Matko ale jestem zabiegana
Pół dnia lataliśmy po Plazie w poszukiwaniu japonek, kostiumu, koszulek i w ogóle nowych ubrań na wyjazd Na szczęście wszystko już kupione, kasa wymieniona, zakupy spożywcze zrobione Jutro o 10 rano wyjazd![]() Co do włosów to ja najlepiej się czuję w krótkich Tzn coś a la bob tył bardzo krotki a przód dłuższy Takich bardzo długich włosów to nie miałam nigdy Idziemy jeszcze teraz po alkohol
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko, fajnie, że się w końcu odezwałaś
![]() TŻ mnie dzisiaj zabił . Oglądałam jakieś czasopismo i było tam zdjęcie hipopotamów. Mówię "pupcia hipcia". Potem jakoś tak wyszło, że zasmuciłam się i TŻ mówi "pobawimy się w pupcię hipcia" i kładzie mi rękę na pupie "mamy pupcie, co jeszcze jest nam potrzebne do zabawy w pupcię hipcia?", ja logicznie pomyślałam i zasłoniłam pachy i mówię "nie łaskocz", a TŻ "pomyśl, mamy się bawić w pupcię hipcia, mamy pupcię ale nie mamy...?" na co ja "hipcia!" (i przestałam osłaniać pachy) . TŻ idzie dalej "a wiesz gdzie jest hipcio?", odpowiedziałam, że nie, a TŻ "ja też nie, ale zaraz poszukam [zaczyna mnie łaskotać] pod pachami nie ma... na brzuchu nie ma... na szyji nie ma... Wariat.Słuchajcie, co lepiej kupić na chrzciny: a) pluszaka b) zestaw sztućców z postaciami z kreskówki c) zestaw naczyń (talerz płytki i głęboki, kubeczek) z krecikiem Nie byłam u fryzjera, jutro pójdę... Nadal straszę ludzi... Edit. Będzie pluszak. Babcia twierdzi, że opcję b i c dostanie od chrzestnych
Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-07-10 o 23:23 |
|
|
|
#4460 | |
|
Wtajemniczenie
|
dorinko - trzymam kciuki za wszystko. Co nas nie zabije - wzmocni
.czarna.noc - mam nadzieje, że kolanko już sprawne, i że chociaż nie przeszkadza. madzia - trzymaj się tam dzielnie! nema - ja nie wspomnę jak robiłam zdjęcia ślubne koleżance. Tragedia . To było kilka tygodni po kupieniu aparatu - koszmar . Twoje zdjęcia to przy tym mistrzostwo. Super, że będziecie miały sesję z Madlen! Ja mieszkałam na Żelaznej, też parę kroków od Jana Pawła . Ale mieszkanie w samym centrum wspominam niemiło.Rozmawiacie o fryzurach - ja mam całe życie mocno kręcone włosy. Teraz mam najdłuższe włosy jakie kiedykolwiek miałam. Zapuszczam je... 4.5 roku... (właśnie sobie zdałam z tego sprawę ) z podcinaniem końcówek.Co do zapuszczania - żeby u mnie było widać efekt - muszę zapuszczać 3 razy dłużej niż wy . A fryzura? Ostatnio miałam afro, przedostatnio też, i teraz też mam afro . Dobrze, że prostownice są tak dostępne. Po raz pierwszy w życiu ktoś zauważył, że zmieniłam fryzurę tydzień temu - jak zrobiłam sobie grzywkę . Niesamowite uczucie - ale jakoś mnie nawet nie cieszyło...Ale tak w głebi duszy uwielbiam swoje włosy, tylko ciiiii. I dzięki temu że są długie w końcu mogę z nimi robić różne rzeczy .Suknia straszliwie mi się nie podoba. Szczególnie na tym zdjęciu :Cytat:
W poprzedniej pracy w WWa dostawałam premie w wysokości 30% zarobków... za bycie dobrym pracownikiem, czyli za zwykłą pracę. Dzisiaj leciałam samolotem w środku burzy. Pioruny błyskały wokoło, trzęsło, wiało. Brrr.... Dotarł do mnie stanik bez ramiączek. Jestem szczęśliwa, i pewnie nic w tym dziwnego, poza faktem, że balony w rozmiarze 30FF (65H) mało co było w stanie bez ramiączek utrzymać do tej pory. W weekend robię zakupy bluzek i sukienek tub. Ach ![]() ![]()
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć, ale mało wyprodukowałyście od wczoraj, jestem zdziwiona
Cytat:
Ta pani w tej sukni na zdjęciu wyszła niekorzystnie w okolicach biustu, no i wydaje mi się, że ten stanik od sukni jest dla niej zdecydowanie za duży. Dziś na szczęście już piątek, może jakoś przeżyję, ale mam dziwne wrażenie, że zawsze w tygodniu jest ładna pogoda a im bliżej weekendu, pogoda się pogarsza. Jedziemy na weekend nad morze, więc pewnie będzie padać |
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, fajnie, że już piątek
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
piątek Wyprostowalam dzisiaj wlosy i juz wiem jaka mam dlugosc. Tez do linii biustonosza, może ciut dłuższe. No i nadal zapuszczam
|
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Kobietki...
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Za godzinę wyjeżdżamy. Kolega zgubił paszport i jedzie na dowód. Zadzwonił do ambasady i powinno być ok.
Dorinko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Duzo szczescia i milosci! Wiem ze wszystko sie uda z Twoim perfekcjonizmem Pozdrówcie Madzię i 3mam za nią kciuki! Pozdrawiam i do usłyszenia...
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim!
Ja tylko na chwilkę, czeka mnie sprzątanie, praca dyplomowa, a wieczorem pojedziemy z T. zamówić podłogę i, być może, kupić tapetę (potrzebujemy tylko jedną rolkę) Jutro moja rodzicielka ma urodziny, nie mam jeszcze prezentu, choć mam nadzieję, że moja siostra kupi dzisiaj krem do rąk u swojej manikurzystki (ja tam nie wiem, jak się to pisze ), to bedzie jeden prezent z głowy.Miłego dnia!
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po pierszwej turze pracy
teraz zabieram się za druga a na weekend do domku
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to w ogóle tak cicho dzisiaj? |
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Kiecka będzie bogata więc pasowało by coś prostego dla zrównoważenia

) z podcinaniem końcówek.
To trochę poniżające dla pracownika, szczególnie jak zasłużył na porządną 'pochwałę' !!
Jutro moja rodzicielka ma urodziny, nie mam jeszcze prezentu, choć mam nadzieję, że moja siostra kupi dzisiaj krem do rąk u swojej manikurzystki (ja tam nie wiem, jak się to pisze