|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
super że wyniki ok! te babki w labo czasami bez sensu się odzywaja ![]() aniama6, vilandravalo , Elaaaa, Sandam13 kciuki za dzisiejsze wizyty!
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny.
![]() Kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj! Eluś i Sandam! ![]() Czekam z niecierpliwością na relację! Aniama6 i Vilandravalo udzielają się, bo nie kojarze za bardzo.. Blanka, super że z wynikami wszystko w porządku. Rzeczywiście, niepotrzebnie tak bąknęła, tylko nastraszyła, a wiadomo, że stres nam teraz nie jest wskazany. Byłam w lumpeksie i upolowałam 3 rzeczy, dzisiaj nowa dostawa, więc ceny nie są jakieś śmiesznie niskie, ale było tak duuuużo ciuszków dla chłopca, że szok.. Eluś, przyjedź do mnie na zakupy.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-02-27 o 14:41 |
|
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie po dluzej nieobecności 😌.
Praca w weekend studia podyplomowe i te mrozy sprawiają , ze każda wolna chwile śpię 😀 Wczoraj miałam UP wszystkie wymiary ok synek juz ma ponad 300 gram powoli zaczynam czuć kopniaczki.Blanka dobrze, ze wyniki ok. Ja tez po badaniach w sb panikowałam bo nieliczne baktrie wyszły i minimalne odchylenia z morfologii, ale ginekolog mnie uspokoiła , ze w ciąży mam wyniki jak najbardziej w normie. |
|
|
|
#814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz w pracy jestem, ale po nie najlepszej nocy czuję się tak sobie. |
|
|
|
|
#815 |
|
Rozeznanie
|
Ja też trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze! Ja mam cichą nadzieję że się dowiem w końcu kogo noszę w brzuszku! Tak bardzo bym chciała już powoli zacząć coś kupować ale póki co niewiemy dla kogo.. Dzisiaj raczej będę sama na usg bo tż ma szkolenie bhp i niewie czy da radę się urwać, dawno sama nie byłam.
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niech się dzieć dobrze obróci ![]() w sumie jest jeszcze sporo niespodzianek na wątku
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
Sandam to trzymam kciuki za wizytę 😌I daj znać jak sie dowiesz kto tam u Ciebie mieszka
. Ja mimo, ze płeć znam chwile jeszcze sie jakoś boje kupować cokolwiek po 26 tyg. Planuje dopiero zakupy
|
|
|
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Mialam dzisiaj wizytę u gin. Stwierdzilam jednak ze bede chodzic do mojej pani dr kolo szpitala. Dzisiaj 21+3 tc a dzidzia z usg 21+1
ulozyla sie miednicowo i nie chciala pokazać co ma miedzy nozkami ale mowila ze wyglada jej bardziej na dziewczynke okaze sie na polowkowych wazy 402g no i troche zelazo mi spadlo. Narazie dieta bogata w zelazo. I mam jakas infekcje i dostalam globulki crotrolimazolum (czy jakos tak )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na wizyty chodzę sama, tylko na prenatalne i na jedną prywatna u mojej gin M. Był zemna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#821 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wtedy obkupiłam się na wyprzedażach w hm, zarze i kapphalu, również zahaczyłam o najbliższego lumpa i kilka perełek wleciało mam po 10szt body w 3 rozmiarach, kilka półśpiochów, spodenek, skarpetki i czapeczkę, którą chyba raczej nawet nie ubiorę ![]() dokupię może jeszcze kilka ciuchów ale to bliżej terminu porodu bo 90% już mam ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja biorę ACSOFER na żelazo bez recepty ale lek, przez miesiąc 3 tabletki dziennie, ostatnio wyniki się poprawiły więc gin kazał zmniejszyć dawkę do 2 tabl. Nic mi się po nich nie dzieje i chyba dobrze się przyswajają a niedrogie. Mi lekarz na połówkowych tak wygniótł brzuch, że z każdej strony ją obejrzał tez jest ułożona miednicowo
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka udanej zabaw!
Asiaczku co.się dzieje? Blanka super!! Folinka zdrowka ! ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Aaska witaj! Aniama trzymam kciuki! |
|
|
|
#824 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wszystko u nas ok, napiszę więcej potem, bo spotkałam koleżankę i idziemy na kawkę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
extra!
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Polu,jakoś mi tak ogólnie słabo. Teraz dopiero zjadłam porządny posiłek,wcześniej tylko banana i kawę. Już mnie teraz trochę trzęsło,czasami mam tak z głodu,może to spadek cukru.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Asiaczek a Ty masz problem.z cukrem? Banan i kawa mało mi.cukier podnoszą.
|
|
|
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
Zdrowia dla małych chorowitków!
aaska, Patrycja, Ela, gratuluję zdrowych dzidzioli
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam obiecany link do ćwiczeń https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps
oto kopytka/kluski jaglane https://www.olgasmile.com/kluski-jaglane.html |
|
|
|
#833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do żelaza, to mam nadzieję, że dieta wystarczy. Cytat:
Bo u mnie jest w normie ale niski, bo 73 gdzie norma od 70. Juz mi kilka razy cukier poleciał na łeb i szyję..straszne to jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tak,jak Blanka,raczej w dolnej granicy, trzeba uważać,czasami wstaję niedocukrzona.
|
|
|
|
#835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dzisiaj raczej nie zdarzy dojechać a bardzo chciał bo też jest ciekawy czy córeczka czy synuś. Mam nadzieję że mały wstydniś w końcu się dzisiaj pokaże.. Chce zapytać o ból piersi bo od początku bardzo mnie bolą nie jestem w stanie ich dotknąć.. Wszystkie objawy praktycznie minęły, nawet podbrzusze przestało boleć a piersi dalej takie bolesne, tż bardzo przeżywa że są takie duże i jędrne a nawet dotknąć nie może. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Całe wieki nie pisałam, widzę, że trafiłam na listę zaginionych ![]() Niestety studia i inne zajęcia nie pozwalają na regularne odwiedzanie forum, ale podczytuję ile mogę. W zeszłym tyg. miałam połówkowe, wszystko jest ok, dzieciaczek zdrowy Na 95% dziewczynka, mimo, że prawie wszyscy obstawiali chłopczyka Tylko moja mama od początku przewidywała dziewuszkę Także najprawdopodobniej będzie jedno z trzech imion: Anna, Adrianna albo Isabella Kropka nad i pisałaś o dostawkach; ja ostatnio zamówiłam z Milly Mally, czekam aż dojdzie i będę mogła zdać relację z jakości. Nie chciałam przepłacać za chicco. Poza tym zamówiłam też kilka innych rzeczy, zobaczymy czy wszystko będzie potrzbne i czy nie będą to jakieś niewypały ![]() Wrzucam zdjęcia niektórych zakupionych rzeczy (nic różowego, bo nie jestem fanką różu i pewnie tylko kilka ciuszków będzie typowo słodko rózowych)
Edytowane przez Early Bird Czas edycji: 2018-02-27 o 14:33 |
|
|
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() Jak myślisz, ten kokon to przydatna rzecz? W jakich sytuacjach zamierzasz go.używać? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#839 |
|
Raczkowanie
|
Asiaczek, ten kokon to w sumie doradziła mi mama. Myślę, że będę go używać po prostu do spania, nawet w łóżeczku czy tej dostawce i będę spokojna, że sie nie odwróci na buzię. Mogę go poprostu mieć na łóżku jeśli będę chciała się zdrzemnąć razem z dzieckiem. Będzie mięciutko i bezpiecznie, bez żadnych poduszeczek itd. Zobaczymy jak sie sprawdzi już podczas uzytkowania, nie był drogi więc w razie czego nie będę żałować
![]() I Ona Dam znać na pewno, bo sama miałam dylemat czy kupować czy nie. Uznałam, że zaryzukuję, bo czasem cena nie jest wyznacznikiem jakości, a te ceny chicco są po prostu śmieszne, tym bardziej, że używa sie tej dostawki zaledwie kilka miesięcy. Jeśli okaże się jakimś kompletnym bublem ta z Milly Mally to zwrócę po prostu |
|
|
|
#840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

ulozyla sie miednicowo i nie chciala pokazać co ma miedzy nozkami ale mowila ze wyglada jej bardziej na dziewczynke 

ale dzisiaj raczej nie zdarzy dojechać a bardzo chciał bo też jest ciekawy czy córeczka czy synuś. Mam nadzieję że mały wstydniś w końcu się dzisiaj pokaże.. Chce zapytać o ból piersi bo od początku bardzo mnie bolą nie jestem w stanie ich dotknąć.. Wszystkie objawy praktycznie minęły, nawet podbrzusze przestało boleć a piersi dalej takie bolesne, tż bardzo przeżywa że są takie duże i jędrne a nawet dotknąć nie może. 
Niestety studia i inne zajęcia nie pozwalają na regularne odwiedzanie forum, ale podczytuję ile mogę.