Natura - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-10, 17:38   #1351
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Natura

dziewczyny, czy ładnie pachnie ten żel pod prysznic Kamill kokosowy, lub mandarynkowy?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 17:39   #1352
cochonnetta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Tak, jestem od dziś posiadaczką Halloween EDT - 59 zł za 100 ml
aaaaaaaa, alez kusicie tymi halloween. Cypressangel, moglabys opisac mniej wiecej jaki to jest zapach? Cytrusowy, kwiatowy, mocniejszy, bardziej delikatny ?

Pewnie i tak dzisiaj polece obwąchać, ale nie wiem czy będzie tester
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 17:42   #1353
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
aaaaaaaa, alez kusicie tymi halloween. Cypressangel, moglabys opisac mniej wiecej jaki to jest zapach? Cytrusowy, kwiatowy, mocniejszy, bardziej delikatny ?

U mnie testera nie ma wachałam w Marionaud. To ładny lekki, kwiatowo-owocowy zapach, z przewagą kwiatowego w sam raz na lato.

madzia.a - na ostatniej stronie zachwalany jest ten zapach

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 17:43   #1354
201707171013
Konto usunięte

Cytat:

Nawet mnie nie denerwuj, że testera nie będzie, bo będę im kazała go przynieść Muszę obwąchać Halloween i już! (ciekawe czy do jutra zostanie jakiś egzemplarz )
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 17:44   #1355
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też

A także matujacego pudru brązującego z ... nowej kolekcji Essence Nie była w standardowym miejscu, tylko na ladzie przy kasie. Kosztował 13,99 i jest duży (15 g) podejrzewam ze w następnej ulotce seria bedzie w promocji bo tak przewaznie robią

Oprócz tego kupiłam 3 żele pod prysznic (a pisałam ostatnio że mam dużo żeli i pewnei jeden kupie o ile wogóle) - 2 Ziaji i mandarynkę Kamill.
Ja z limitowanki sun club essence kupiłam paseczkowy rozświetlacz
A poza tym żel Kamill Kwiat Mandarynki
Cytat:
Napisane przez Literka96 Pokaż wiadomość
Obejrzałam dokładnie gazetkę na stronie Natury i stwierdziłam, że koniecznie muszę jutro zobaczyć Halloween Kusicielki No i szampon Gliss Kura
Mam już inny zapach JdP - In Black - jak dla mnie idealne perfumy
Uwielbiam ten zapach
Mam nadzieję, że z Halloween będę równie zadowolona - do tej pory tylko je testowałam w perfumerii

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 17:47   #1356
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Ja z limitowanki sun club essence kupiłam paseczkowy rozświetlacz
A poza tym żel Kamill Kwiat Mandarynki

Mam już inny zapach JdP - In Black - jak dla mnie idealne perfumy
Uwielbiam ten zapach
Mam nadzieję, że z Halloween będę równie zadowolona - do tej pory tylko je testowałam w perfumerii
Ja jeszcze JDP nie miałam, ale mam nadzieję, że jutro będzie tester i pięknie pójdę z zapachem do kasy
Stary 2008-07-10, 17:49   #1357
cochonnetta
Wtajemniczenie

ja się najwyżej przejadę do Super-pharm przetestowac, bo bez testów to nie ma mowy. Mało, który zapach mi się podoba , ale z opisu wydaje się ładny i odpowiedni dla mnie.
Stary 2008-07-10, 17:52   #1358
Hosenka*
Zakorzenienie

Cypress - jaki efekt daje mozaika?? Wg mnie jest to ta sama która była w kolekcji African Queen - niedawno ją wyprzedawali i skorzystałam z faktu, że jedna była dość mocno sfatygowana przez klientki więc się maźnełam. Efekt mi się nie spodobał Kolory roztarte na skórze były ciepłe i wpadały w pomarańcz - nawet te ładnie wygladające w pudełeczku brązy.

Literka - u mnie w każdej z 3 Natur są testery tylko tych "tańszych" zapachów - Celine Dion, Mexx itp ..

Czy któraś się skusiła lub ma zamiar się skusić na tą serię rzekomo naturalnych kosmetyków do pielegnacji ciała - np. peeling do ciała pomarańcza+masło shea? W ulotce tego nie ma, ale też są w promocyjnych cenach

Instagram

Stary 2008-07-10, 17:52   #1359
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze JDP nie miałam, ale mam nadzieję, że jutro będzie tester i pięknie pójdę z zapachem do kasy
In Black wg mnie są słodkie, z delikatnie wyczuwalną nutką wiśni przebijającej się spod czekolady, dość specyficzne, nie wszystkim się podobają Ja je uwielbiam

Cytat:
Cypress - jaki efekt daje mozaika?? Wg mnie jest to ta sama która była w kolekcji African Queen - niedawno ją wyprzedawali i skorzystałam z faktu, że jedna była dość mocno sfatygowana przez klientki więc się maźnełam. Efekt mi się nie spodobał Kolory roztarte na skórze były ciepłe i wpadały w pomarańcz - nawet te ładnie wygladające w pudełeczku brązy.
Jeszcze nie testowałam, nawet nie maznęłam w drogerii, aby sprawdzić, jaki daje efekt Kupiłam jaśniejszą wersję. Co do AQ - nie wiem, jak wygląda rozświetlacz z tej limitowanki = nie będę mogła porównać. Jak już użyję rozświetlacza sc - napiszę wrażenia na wątku essence

Stary 2008-07-10, 18:00   #1360
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie testowałam, nawet nie maznęłam w drogerii, aby sprawdzić, jaki daje efekt Kupiłam jaśniejszą wersję. Co do AQ - nie wiem, jak wygląda rozświetlacz z tej limitowanki = nie będę mogła porównać. Jak już użyję rozświetlacza sc - napiszę wrażenia na wątku essence
Ooo to sa 2 wersje?? U mnie byla jedna. Fakt, że z jednej strony te "przegródki" były puste, ale stwierdziałam, że tam była ta sama wersja. Możesz wkleić foto?? No i maźnij się nią, na litość Boską kobieto

Instagram

Stary 2008-07-10, 18:04   #1361
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
ja się najwyżej przejadę do Super-pharm przetestowac, bo bez testów to nie ma mowy. Mało, który zapach mi się podoba , ale z opisu wydaje się ładny i odpowiedni dla mnie.
U mnie tylko jedna Natura i jak w niej nie będzie testera to musiałabym jechać do Marionaud na drugi koniec miasta
Cytat:

Literka - u mnie w każdej z 3 Natur są testery tylko tych "tańszych" zapachów - Celine Dion, Mexx itp ..

Czy któraś się skusiła lub ma zamiar się skusić na tą serię rzekomo naturalnych kosmetyków do pielegnacji ciała - np. peeling do ciała pomarańcza+masło shea? W ulotce tego nie ma, ale też są w promocyjnych cenach
U mnie czasem zdarzają się testery droższych zapachów, ale też rzadko.
Stary 2008-07-10, 18:09   #1362
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo to sa 2 wersje?? U mnie byla jedna. Fakt, że z jednej strony te "przegródki" były puste, ale stwierdziałam, że tam była ta sama wersja. Możesz wkleić foto?? No i maźnij się nią, na litość Boską kobieto
W załączniku kolory rozświetlaczy sc - ja mam ten z jasnym/białym paskiem na górze - w sumie to nie wiem, czy dobrze napisałam, że mam jaśniejszą wersję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ess_sc_all_over_shimmer.jpg (35,5 KB, 83 załadowań)

Stary 2008-07-10, 18:14   #1363
Hosenka*
Zakorzenienie

Ty masz tą bardziej różową wersję? Ja widziałm tylko ta brązowo-złotą. Jutro przejdę się do innej Natury, może bedzie

Instagram

Stary 2008-07-10, 18:20   #1364
cypressangel
Zakorzenienie

Tak, mam tę bardziej różową - żółto-pomarańczowa zupełnie nie odpowiada mi kolorystycznie Chociaż w Naturze mniej było właśnie tych pomarańczowych rozświetlaczy

Puder rozświetlający w słoiczku (załącznik) zaskoczył mnie swoją pojemnością - nie myślałam, że będzie taki mały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ess_sc_shimmerpuff.jpg (25,7 KB, 18 załadowań)

Stary 2008-07-10, 18:30   #1365
_totally_
Zakorzenienie

I ja stałam się posiadaczką Halloween. (A tatuś sponsorem. ) Testera nie było, ale zapach znam. Wzięłam przedostatnią sztukę.
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień.

J. Grabowski
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 18:45   #1366
klaudii89
Raczkowanie

U mnie tylko jedna Natura i jak w niej nie będzie testera to musiałabym jechać do Marionaud na drugi koniec miasta

Literko, coś mi się wydaje, że jesteś z Częstochowy - jeśli tak to Marionaud u nas jest jeszcze w sece - bliżej natury<jeśli jeszcze jest>.

Jak będziesz w naturze to obczaj czy są te halloween, bo ja chętna, ale narazie poza miastem
klaudii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 19:02   #1367
cochonnetta
Wtajemniczenie

a u mnie nie było halloween . tzn były, ale w SP o 20 zł droższe

moze się pojawią jutro, ale sama nie wiem. Mam mieszane uczucia. Musze się z tym przespać, czy aby napewno je chce.
Stary 2008-07-10, 19:04   #1368
agiii
Zadomowienie

jak ktoras nie zdazyla z tym hallowen to jeszcze w super pharm jest tylko tam w promocji ale po 79 zł

a ładny ten zapaszek? bylam dzis na miescie ale zupelnie zapomnialam o tym

edit: wyprzedzilas mnie z tym super pharmem:PP
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 19:12   #1369
cypressangel
Zakorzenienie

O SP i Halloween 20 zł droższym pisałam już wczoraj - tu

Stary 2008-07-11, 08:49   #1370
cochonnetta
Wtajemniczenie

jak, któraś nie zdążyła z kupnem to zwyczajnie radzę poczekać, przecież to dopiero pierwsze dni promocji wiec jeszcze pewnie dowiozą

ja chyba jednak kupie te perfumy, popsikalam się nimi wczoraj około 19 nadal troche je czuć ( nie myłam się wczoraj wieczorem ) pozatym stwierdziłam, że podobają mi się
Stary 2008-07-11, 10:31   #1371
cypressangel
Zakorzenienie

Cieszę się, że zainspirowałam Was do zakupu (<- powszechne wyrażenie z Rossmannowego wątku ) tych perfum - jeśli komuś się podobają to warto je nabyć, po tak okazyjnej cenie

Stary 2008-07-11, 14:25   #1372
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudii89 Pokaż wiadomość
Literko, coś mi się wydaje, że jesteś z Częstochowy - jeśli tak to Marionaud u nas jest jeszcze w sece - bliżej natury<jeśli jeszcze jest>.

Jak będziesz w naturze to obczaj czy są te halloween, bo ja chętna, ale narazie poza miastem
Ale szczęśliwa jestem Co prawda Halloween dzisiaj nie było (została po nich tylko cena ), ale pani powiedziała mi, że będą w środę i specjalnie dla mnie odłoży Dzisiaj kupiłam tylko mydło masło kakaowe.

Tak, jestem z Częstochowy. Zapomniałam o tym Marionaud w Sece, ale nieważne, tak zachwalacie zapach, że biorę bez wąchania, jak coś to zawsze znajdzie się ktoś chętny żeby odkupić.
Stary 2008-07-11, 14:33   #1373
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

kurcze, mam nadzieje, ze jednak teraz pol miasta nie bedzie pachnialo Halooween średnio znosze ten zapach. a w lato to juz w ogole bedzie masakra

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 15:26   #1374
klaudii89
Raczkowanie

Cytat:
Ale szczęśliwa jestem Co prawda Halloween dzisiaj nie było (została po nich tylko cena ), ale pani powiedziała mi, że będą w środę i specjalnie dla mnie odłoży Dzisiaj kupiłam tylko mydło masło kakaowe.

Tak, jestem z Częstochowy. Zapomniałam o tym Marionaud w Sece, ale nieważne, tak zachwalacie zapach, że biorę bez wąchania, jak coś to zawsze znajdzie się ktoś chętny żeby odkupić.

o to ja się zjawie też w środe, bo ja byłam dziś i się właśnie zmartwiłam, że nie ma... a dziś tylko żele pod prysznic - w kształcie zwierzątek, takie jakby dmuchane dla brata
klaudii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 16:57   #1375
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudii89 Pokaż wiadomość
o to ja się zjawie też w środe, bo ja byłam dziś i się właśnie zmartwiłam, że nie ma... a dziś tylko żele pod prysznic - w kształcie zwierzątek, takie jakby dmuchane dla brata
Tylko radzę szybko Może zaraz zabraknąć, skoro wszystkie poszły w pierwszy dzień promocji Ja już jestem o swoje JdP spokojna...
Stary 2008-07-12, 22:22   #1376
czarnydiament
Raczkowanie

obeszłam 5 perfumerii i nigdzie nie było testera Halloween , wiec postanowiłam kupić w ciemno i jestem bardzo zadowolona. Zapach jest cudowny
czarnydiament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 00:42   #1377
AryaxD
Wtajemniczenie

Zdradzam rossmana na rzecz Natury !
Tanita - wosk jest tu taniej no i w promocji serum evelinki ktore jest mi potrzebne !
Stary 2008-07-13, 12:14   #1378
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarnydiament Pokaż wiadomość
obeszłam 5 perfumerii i nigdzie nie było testera Halloween , wiec postanowiłam kupić w ciemno i jestem bardzo zadowolona. Zapach jest cudowny
O, następna wielbicielka. To dobrze, bo boję się tego zakupu w ciemno...
Stary 2008-07-14, 14:27   #1379
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8
Konto usunięte

Treść usunięta
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 13:40   #1380
201707171013
Konto usunięte

Wr Byłam dzisiaj z samego rana w Naturze po Halloween i oczywiście nie było dostawy. Mam przyjść po nie w piątek...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości