|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Nie wiesz czego tak naprawdę pragnę, a pragnę tak niewiele..
Miłość potrafi oświetlić drogę w najciemniejszą noc.. ![]() Spacerowała w blasku księżyca naga, otulona tylko nim ![]() Lights Sound Mind Bodies Eyes Lips Hearts Souls Pressure Breaths Nakedness Memory.. / Światła Muzyka Umysły Ciała Oczy Usta Serca Dusze Ciśnienie Oddechy Nagość Pamięć.. |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze tylko:
Raz anioł, raz diablica- jedna twarz a dwa oblicza ![]() _________________________ ____________ Uciekłam w pośpiech, ale jeszcze tu wrócę ![]() Me uczucia w tym momencie to ciekawe zagadnienie. Ty i te twoje puste, nic nie znaczące słowa...
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
'a gdy rano drzwi otwieram.. ludzi krzyk i miasta hałas'
'Zamiast szeptów, Twoich słów.. Słyszę tylko ciszy krzyk ' 'kryształowe łzy zmieszane z deszczem..' 'na wszechświata szczycie zasłoń mi sobą świat ' ![]() 'Zgubiłam Twój ślad.. ' 'Bez ciebie wschody i zachody odmierzają szare, puste dni.' 'Przy Tobie serce będzie znów spokojnie bić.' ![]() 'a po ulicach fruwały za mną jasne anioły..' '..Wesołe lato rozgrzane słońcem dyszy..' ![]() 'Tęsknota skrada się co noc do pustych rąk.. ' 'poczuć nagle mięte i mieć w głowie pstro..' ![]() |
|
|
|
#2194 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochaniutkie
![]() Potrzebuje opis na temat tego że moje koleżanki (wariatki takie ) wyjechały na wakacje a mi smutno i tęsknie i czekam... ![]() Coś ode mnie: Ukrywam smutek, uśmiecham się. Niech wszyscy myślą że jest ok.... Czasem są chwile w których trzeba śmiechem zakryć łzy... ![]() Spojrzeli sobie w oczy i ostatni raz "Żegnaj" sobie powiedzieli Nie żałujmy tego co było, raczej żałujmy tego że czegoś nie zrobiliśmy
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś już nic nie zmienię.
Kiedyś ty, kiedyś ja, jedna całość, jeden świat W jeden oddech cisza zamieniała nasze dwa Nagle świat zatrzymał się. Los ukradł wieczność przyrzeczoną Nie będzie jutra... Umarły plany, wszystko to co było piękne... Niepojęte. W jednej chwili umarła miłość.
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
Kotki mam prośbe, potrzebuje opisow, ze wyjezdzam nad morze, na 3 tygodnie, ze chce odpoczac od wszystkiego, bo mam teraz bardzo trudna sytuacje. Licze na Was, buziaczki;*
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
ewanka1989 i MarcelinKaa dzięki wielkie ------------------------------------------ 'Na wszystko jeszcze raz popatrzę i pójdę nie wiem gdzie - na zawsze.' 'Zakochani najlepiej to wiedzą, co się dzieje gdy serce zapłonie' Moja nieziemska miłość do Ciebie. <3 Wywietrzał już z serca dynamit... "Parasol nie chorni od łez. Tak dobrze bez niego jest,bo lepiej nie wiedzieć,co spływa mi z rzęs." Kiedy uśmiecham się do Ciebie, to każda cząsteczka mnie się uśmiecha. Pachniesz moim prywatnym rajem. Skryj mnie pod swoim swetrem i zabierz. Daleko. Weź mnie ze sobą a przyniosę Ci szczęście. Co więcej: dam Ci je.
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szum morza, plaża i ja odpoczywam od wszystkiego.Szukać zakopaną w piasku nad morzem. Odpoczywam. 3tygodniowa nieobecność. Trzeba w końcu odpocząć. Ciężko jest. Pojechałam odetchnąć nad morzem. może coś się przyda Miłego wypoczynku Cytat:
nie ma za co ![]() A i kocham twoje opisy ![]() Dziś już nie pamiętam cię. Być może mnie i ciebie nigdy nic nie łączyło. Zagłuszam przeszłość. Czas raz na zawsze zdusił między nami płomień. Zna ktoś receptę na zapomnienie?
|
|
#2199 |
|
BAN stały
|
dziewczynki może któras przetłumaczyć na angielski mój podpis??
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
I will not forget. do you know? to powinno byc tak ![]() _______ Nigdy nie ufaj kobiecie, której złamano serce Kochałabym cię nawet wtedy, gdybyś był mordercą. Dobra przyjaciółka pociesza Cię, gdy doznasz upokorzenia. Wspaniała przyjaciółka - udaje, że nic się nie stało. Dobra przyjaciółka proponuje pomoc w potrzebie. Wspaniała przyjaciółka nie akceptuje 'nie' jako odpowiedzi. |
|
|
|
#2201 |
|
Przyczajenie
|
- wtedy kiedy nie ma o czym szeptać głośno mówisz do mnie
- nie mów nikomu o mnie bo powiem dziś wszystkim o Tobie - Patrzenie na pustą ścianę prawie wcale nie boli... - szczęście wchłaniam z powietrzem - hej, kobieto, i po co ten płacz? - dziękuję za miłość, za Twoje kochanie, za wszystko to, co po nas zostanie... - "nie szukamy nikogo oprócz ludzi. nie potrzeba nam innych światów." może coś Wam się spodoba
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy Oddech lekki jak wiatr, jak szczęście wezbrane ...
|
|
#2203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ejjjjj, to nie przypadkiem z mojego bloga? :| Widzę plagiat. To moje słowa są. ;| ![]() :conf used:
|
|
|
#2204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a i na tym blogu znalazlam tez moje niektóre
|
|
#2205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze tak czytam, czytam i sie zastanawiam skąd ja to znam. :p Ale dziwny zbieg okoliczności ze akurat trafiłam na to, bo na wizażu od niedawna jestem.
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Przyzwyczajenia bolą.
Ty jestes mój narkotyk, lecz raczej ciężki.. MiłośćToChłam,Przeliczana NaIloścRan.RanKtóreZadamI RanKtóreMam. Całkiem spore nic. Troche bardzo nie tak. [?] Jestem biedronką, nie myl mnie ze stonką! To komix co dwoi jaźnie ponad obraz. Nie wierz nigdy, kiedy mówię, że nie chcę.. Coś ode mnie, bo już od dawna kradnę duuużo opisów. ^^
|
|
#2207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo miłość jest sensem życia...nie musisz się bać TyM DlA CiEbIe bĘdę, bĘdę CiEpŁeM LaTa, LePsZĄ sTrOnĄ śwIaTa GaSnĄ GwIaZdY w MiG nA nIeBiE...kIeDy PrZy MnIe NiE mA cIeBiE ale kiedy jestem niegrzeczna, jestem jeszcze lepsza. Czas złudnych nadziei ... Minął ! Kocham ... Nie ważne, prawda ? Nie czeka się we śnie .. To też nie prawda, bo ja czekałam .. Nieuchwytny obraz marzeń ... U sadysty ... O ! Przepraszam, dentysty ... a ja jak dziewczynka co się krępuje powiedzieć tak w oczy, co naprawdę czuje... |
|
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
z tego można coś wybrać
:Objąć Cię chce, nie ważny cały świat, Niech walc nam gra i gra, na zawsze już, O krok tak blisko, jesteś przy mnie tuż, O krok, sens życia jest tu… Znów dzień za dniem, umiera słodki sen, Żegnając go już wiem, że byłaś tu… O krok tak blisko, obok mnie tuż, tuż, I dziś rozumiem to już… W moich ramionach, pozostań i tańcz… O krok tak blisko szczęśliwy koniec jest, Lecz jak uwierzyć w taki bajki kres… Że mnie i ciebie nie dzieli się w mgle...już Od dziś, o krok, tuż, tuż… I żyć nie mógł by, że niby.. miał zabrać mi Cię los… O krok tak blisko, szczęśliwy koniec jest, Lecz jak uwierzyć w taki bajki kres… Czy ja tylko marze, czy ja tylko śnię? Tuż, tuż, o krok, czy tak czy nie?…
|
#2209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
MAGDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA *** Nie mogłam się powstrzymać :P
|
|
#2210 |
|
Zadomowienie
|
a coś takiego że tępię plastikowe lale... ?taka odpowiedz na to:
"różowe chmurki różowe niebo różowe sonko sysko różowe MOJ SWIAT "przed tem dałam " no to już wiem, dlaczego prosiaczki są, takiego, nie innego koloru." ;dd i jeszcze coś o odchudzaniu, że muszę teraz dopiąć swego? ale niedosłowne!! Maggie93 ewanka1989 AnusiaPn 12 Stonka happysadowa <33
|
|
#2211 |
|
Przyczajenie
|
- "bo jest parę złudzeń, które warto mieć, by żyć"
- odbierz dzisiejszy dzień jako podarunek, ciesz się i obierz na jutro kierunek - nieostrożnym słowem, bez pozwoleni wydrążyłeś w mej duszy dół - co dręczyło mnie we śnie niech zachwyci mnie na jawie - ocalić nie umiałam najprostszej miłości... - udajemy, że jesteśmy silni, ponieważ jesteśmy słabi - niebo zawsze jest niebieskie, nawet gdy skryje się za czarnymi chmurami - postawiłam swoje życie na tych parę słów od Ciebie - złam to serce na pół, przeżuwaj i spluń...! - sprzedałam swoje ja by tylko kochaną być - jak mnie będą wieszać kat ma być we fraku. - pi***olnij mnie w głowę wełnianym młotkiem - zbyt absurdalna jest ta zabawa, za dużo, dużo, dużo jest w niej opętania... - najpiękniejsze kwiaty dostajemy na swoim pogrzebie. - tak bardzo chciałem być tym pierwszym co nakreśli mapę nieba i ucieknie stąd... - nauczę Cię jak można naprawić ludzki wrak |
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za uznanie. tym bardziej że ja uwielbiam Twoje opisy ![]() ten czerwony szczególnie super![]() ![]() George. Mój wielki pluszowy miś. Jedyny facet, któremu ufam. Nigdy już nie będzie nas. Co nie wierzysz? A chcesz się założyć? Nie nadajesz się do miłości. Dlatego nie kocham Cię już. A gdy znowu będziesz wymykał się w nocy... nie zapomnij zamknąć drzwi! weny dziś niestety brak. ![]()
|
|
|
#2213 |
|
xoxo
|
Moje drogie czy macie jakieś opisy, że działają mi na nerwy chumory mojego kolegi ?
__________________ Coś ci nie pasi ? To wyjdz i trzaśnij drzwiami.
|
#2214 |
|
xoxo
|
Moje drogie czy macie jakieś opisy, że działają mi na nerwy humory mojego kolegi ?
__________________ Coś ci nie pasi ? To wyjdz i trzaśnij drzwiami.
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny macie moze jakies opisy o zareczynach?
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
#2216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SuperCoś mojego *Chcę, potrafię, jestem skałą... Stać jak posąg to za mało *Zagubiona w realnym świecie... Hmm... Taka zaczarowana... *Choć tyle czasu upłynęło już od tamtego zdarzenia ja wciąż cierpię... Bo to co dla ciebie było niczym dla mnie było wszystkim...(trochę za długie na opis ale można skrócić) *Nigdy nie pozwól by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry *Tyle niespełnionych marzeń... Tyle nieprzeżytych wrażeń |
|
|
|
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki a macie moze cos o tym zeby 'przyjaciolka' brala wieksza odpowiedzialnosc za swoje slowa, nie rzucala ich na wiatr i ponosila za nie konsekwencje? juz zaczyna mnie denerwowac to ze w mojej obecnosci nawala na innych a pozniej obsypuje ich milymi komentarzami na nk :/
|
#2218 |
|
Wtajemniczenie
|
* …więc otwórz oczy, odzyskaj wzrok, uwolnij myśli, zrób pierwszy krok
* ...skoro znów "wpadliśmy" na Siebie - nie zmarnujmy tego miłość uskrzydla, uczy latać ... za Tobą pójdę w ogień lub na koniec świata ! ;-* Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać ! Nauczyłeś mnie marzyć, wierzyć i silnym być ! Pokazałeś, kim jestem bym mogła sobą być ! Na Zawsze razem... I będzie tak jakby się nigdy miał nie skończyć świat... Jakby nigdy miał się nie skończyć dzień... Jeśli pragniesz by to się stało - zrób to... Spojrzysz na mnie w końcu już nie obojętnie tak i jednego będziesz pewien… Drzwi mojego serca nie są zamknięte na klucz - wystarczy, ze zapukasz. Tak wielu na mnie patrzy, dlaczego Ty masz zamknięte oczy? Czy się już nie boję zakochać w Tobie, z całych sił.. teraz. bądź. nie za mną, nie przede mną, nie obok. ze mną. Pokaż mi, czy to coś więcej, czy tylko pospolite lubienie? Przyjaciele czy nieśmiała para kochanków... ? a ja jak dziewczynka co się krępuje powiedzieć tak w oczy, co naprawdę czuje... kusi mnie och kusi... bo mam do niego słabość. mogłabym być z Tobą. robilabym dwie kawy, wiedzialabym ile slodzisz. Bierz mnie całą i Prince Polo xD jeśli chcesz.. jeśli tylko chcesz. przyjedź. bez osoby towarzyszącej. |
|
|
|
#2219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może: Słowa na wiatr jak bańki mydlane... Ejj tak nie można(lub: Ejj tak nie ładnie) tylko to mi przychodzi do głowy Żeby nie było off: W sercu mam ból, w oczach łzy a w sercu jesteś tylko ty Jeżeli kogoś kochasz poprostu pozwól mu być szczęśliwym To co było nie wróci...Stracony czas...żałujesz? nie musisz |
|
|
|
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
Witam
prosiłabym o przetłumaczenie tego opisu na ang. : są takie oczy których nigdy nie zapomnę.coś ode mnie: Don’t show me the meaning of being lonely... nie pokazuj mi jak to jest być samym Nie żyć, nie myśleć .. nie być - nie istnieć! Na chwilę się zgubić... Będę milczeć, choć na duszy dnie miłością ciągle krzyczę. . Zaplątana w pajęczyne snów....lepkie nici marzeń....utkane przez noc.. Jadam powietrze nadziane nadzieją. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)