|
|
#61 | |
|
Pani Mizantrop
|
Dot.: Pytanie do meteopatów.
Cytat:
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej spać w zimnym pokoju przy otwartym oknie (samo przewietrzenie pokoju przed spaniem to starcza może na godzinę), zapakowanym pod 2 kołdry, w grubą piżamę i skarpety i z poduszką na głowie, niż w ciepłym tylko przewietrzonym. U mnie wory tylko jak zapomnę otworzyć okno, albo jak ktoś nam odkręci kaloryfer w sypialni a nie zauważę. (dzieci czasami nie wiem po co kręca kaloryferem nie u siebie, jak sobie na szybko susza ubrania po kaloryferach. odkręci, wysuszy, ale żeby zakręcić to juz nie pamięta )
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Ja też z gatunku "workowatych" - niezależnie od wszystkiego, chyba kwestia urody :/ No i nie mogę stosować żadnych kremów pod oczy, no dosłownie nic, bo inaczej worki robią się ze dwa razy okazalsze :/ Czyli będę i workowata i pomarszczona.
|
|
|
|
|
#65 |
|
❤ bee happy ❤
|
U mnie też przy niskim ciśnieniu jest senność, a przy wysokim boli mnie głowa. Dodatkowo jak idzie jakąś większa zmiana pogody typu opady deszczu czy śniegu to miewam ostre bóle w stawach jednej nogi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#66 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Jak się dziś czujecie? Ja do [IMG]dupa[/IMG]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Wlasnie tez to chcialam dzisiaj napisac. Mam tak bolesna glowe, ze nie wiem, jak sie nazywam.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Wspolczuje 😕 Mnie nie boli , ale czuje się jakby ktoś mnie walnął patelnia w łeb albo jakbym nie spala całą dobę. Taka zamroczona
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dobrze, tylko jakaś drobna infekcja po nas wszystkich grasuje, więc jestem osłabiona i boli mnie gardło.
Szkoda, bo u nas wczoraj po 19 tej zaczęła się ZIMA i to spektakularną zamiecią. ![]() Śniegu nawaliło, pięknie jest, jakby nie ten wirus to bym poszła na biegówki.:/
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Też jestem bardzo senna i myślałam, że to tylko kwestia niewielkiej ilości snu (6h). Jednak zazwyczaj nie czuję się aż tak senna, wiec pewnie coś z pogodą.
Z drugiej strony mamy cudowne słoneczko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
6 km po sniegu, lakami i lasem z psem. Jest mroz, ostry wiatr i slonce, troszke pruszy. I jest idealnie, cisnienie nie spada. Szlam i szlam, pysk mam teraz jak po odmrozeniu( na stowe spieklo mnie slonce) umeczylam sie ale to jest takie dobre zmeczenie, czuje ze zyje
|
|
|
|
|
#73 |
|
lokalna gwiazda
|
U nas takie piękne słońce było, że zapragnęłam wyjść. Co prawda wiatr dość ostry, mrozu - 8°, ale jest warstwa świeżego śniegu. Tak świeżo i czysto.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
U mnie ciężko powiedzieć. Może gdybym siedziała w domu to byłoby ok, ale trzeba było jechać na wieś do babci, a tam zawsze przechodzę kilkugodzinną aklimatyzację.
Nie wiem czemu tak się dzieje, może czyste powietrze czy coś, ale niezależnie od pogody jak tylko tam zajadę to jestem senna, otumaniona, ciężka na umyśle i ciele. Po powrocie do miasta mam to samo, a że byłam tam około 8 godzin, to cały dzień dzisiaj kiepski.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Dziś ok, spacer kilka km, mimo, że spory mróz - na szczęście było bardzo słonecznie
Zamarzła mi twarz i tyłek 😈
|
|
|
|
|
#77 |
|
Pani Mizantrop
|
U mnie wczoraj byl nieznosny upal, ale dzisiaj juz chlodniej i pochmurno, od razu mi lepiej.
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jak się czujecie podczas tych mrozów? ja mam wrażenie, że będę umierać za chwilę. wczoraj i przedwczoraj jeszcze byłam w stanie coś zrobić, ale dzisiaj wysłałam maila do pracowników, że jestem poza użyciem i muszą sobie radzić sami. boli mnie głowa, w dzień musiałam zasłonić wszystkie okna, bo normalnie dostawałam jakiejś ślepoty śnieżnej. tak ma być jeszcze kilka dni, ja się wykończę.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Ja od kilku dni czuje się , zwłaszcza rano okropnie , kręci mi się w głowie , nie potrafię chodzić prosto bo czuję się jak na statku podczas sztormu . Brak koncentracji , jestem zahukana i najchętniej bym spala cały dzień z tylko niestety nie mogę sobie na to pozwolić . Jeszcze migreny mi brakuje i będzie komplet
Pozdrawiam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;81782351]Dziewczyny, jak się czujecie podczas tych mrozów? ja mam wrażenie, że będę umierać za chwilę. wczoraj i przedwczoraj jeszcze byłam w stanie coś zrobić, ale dzisiaj wysłałam maila do pracowników, że jestem poza użyciem i muszą sobie radzić sami. boli mnie głowa, w dzień musiałam zasłonić wszystkie okna, bo normalnie dostawałam jakiejś ślepoty śnieżnej. tak ma być jeszcze kilka dni, ja się wykończę.[/QUOTE]
Ja się czuję bardzo dobrze. Spacer po takim mrozie dodaje mi sił, w dodatku dzisiaj jest wyjątkowo dobre powietrze. Za to pełnia daje mi w kość, bo jak jest to mam problemy ze snem
|
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;81784081]mnie chyba wykańcza bardziej ten syberyjski wiatr. niech ta zima już się skończy
A wiatr to rzeczywiście jest nieprzyjemny, ale wyjątkowo nie boli mnie przy nim głowa. |
|
|
|
|
#83 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;81784081]mnie chyba wykańcza bardziej ten syberyjski wiatr. niech ta zima już się skończy
Przy mrozach i zimnych wiatrach zawsze mialam to samo, wystarczy temperatura ponizej 5-10 stopni i juz zatoki zatkane, bol glowy, kaszel. Teraz za to mam migreny od upalow, i tak zle, i tak niedobrze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj pięknie, 16 C, słońce, tylko że wieje jakby głowę miało urwać. A ja padam na twarz z senności
|
|
#85 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w upały, wilgotne, też zdycham. najszczęśliwsza jestem gdy jest max 25 stopni i lekki wiaterek. ciepełko to złooooooooo. teraz do końca tygodnia wzięłam wolne. ja wiem, że moja choroba bardzo lubi taka pogodę, bo czuję się paskudnie. a już długo było tak dobrze i bezobjawowo |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;81788346]tej zimy nawet u mnie, na południu, nie było jeszcze takich dni. owszem, był mróz, ale bezwietrzny. to, co się teraz dzieje to jest jakiś kosmos.
w upały, wilgotne, też zdycham. najszczęśliwsza jestem gdy jest max 25 stopni i lekki wiaterek. ciepełko to złooooooooo. teraz do końca tygodnia wzięłam wolne. ja wiem, że moja choroba bardzo lubi taka pogodę, bo czuję się paskudnie. a już długo było tak dobrze i bezobjawowo Mam to samo. Poki co dzisiaj jest idealnie, 25 stopni, troche slonca, troche chmur, troche wiatru. Musialam wstac wczesnie, ale czuje sie bardzo dobrze, zero bolu glowy czy ogolnego "zamulenia".
|
|
#87 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zazdro. na taką pogodę czekam. bosze bosze, dej mje już wiosnę!
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;81789781]No tak, u Ciebie już jest jutro
zazdro. na taką pogodę czekam. bosze bosze, dej mje już wiosnę![/QUOTE]dałby buk Ja już miałam nadzieję, że u nas będzie wiosna, ale nieeeeet, w przyszłym tygodniu będzie znowu zimno, akurat na przyjazd teściowej
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ludzie, przecież przy 16 stopniach to juz mozna w trampkach. Bez skarpetek |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;81789871]Po 16 stopniach przyjdzie zima? Bardzo to złośliwe
![]() Ludzie, przecież przy 16 stopniach to juz mozna w trampkach. Bez skarpetek Widziałam dzisiaj dziewczyny w krótkich sukienkach (gołe nogi) i facetów w szortach Pierwsza zasada tutejszej wiosny: powyżej 10 stopni to już lato
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

)

Ja już miałam nadzieję, że u nas będzie wiosna, ale nieeeeet, w przyszłym tygodniu będzie znowu zimno, akurat na przyjazd teściowej