Mamusie lipcowe 2018 cz.III - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-01, 09:54   #1051
pola25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III

Bursztynku ja mam trivagin doustny.a Ty?Mam też lactovaginal-on jest dopochwowy i widzę,że dopochwowy jest nieporównywalnie lepszy,ulga od razu.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 09:58   #1052
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Bursztynku ja mam trivagin doustny.a Ty?Mam też lactovaginal-on jest dopochwowy i widzę,że dopochwowy jest nieporównywalnie lepszy,ulga od razu.
Właśnie też mam doustny trivagin może faktycznie lepiej zadziała ten lacyovaginal dopochwowo, będę dzisiaj w aptece to kupię. Stosujesz go cały czas czy robisz jakieś przerwy?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 10:02   #1053
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathyyy91 Pokaż wiadomość
Ja mam zdrowe zęby, chyba, że w środku się coś z nimi dzieje, a ja nie czuję tego, nie wiem
to już nie mam pomysłu, oby szybko przeszło

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Już dawno... Ale cały czas w takiej małej ilości.
Boże zadrapie się na śmierć.
A w gratisie cale piersi są gorące, że chyba jajka mogę smażyć na nich 😂

nigdy jeszcze tak nie miałam siary też jeszcze nie mam
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 10:03   #1054
vilandravalo
Raczkowanie

Witajcie ja wiem, że mało piszę (raz na jakieś 60stron), ale czytam i Wasze rady dużo mi dają - pierwsza ciąża, nie wiadomo, co i jak i z czym...

Muszę się pochwalić, że 27 lutego byłam na UP i będzie syn - od początku tak twierdziłam

Pomyślałam też, że się podzielę odkryciem z allegro - zakupiłam nowe jeansy ciążowe za 50zł+przesyłka i są spoko i miękkie, jeżeli któraś z Was potrzebuje, to polecam. Od razu zaznaczę, że nie mam powiązania z firmą ani nic może ktoś tak jak ja ma problem z rozmiarem albo dostępnością - ja nadal wciskam xs, a w moim rejonie na olx raczej nie bywają (jak rzadko bywają, to szerokie nogawki i nie schodzą poniżej 60zł), z kolei jakoś pewniej się czuję, kupując przez allegro niż np. prywatnie przez FB i płacąc z góry obcemu człowiekowi
vilandravalo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 10:08   #1055
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Dzisiaj w końcu moja wizyta . Bardzo proszę o kciuki .

Ja mam problem z mega suchą skórą. Zaczyna mi się łuszczyć na brzuchu, na piersiach... i póki co nic nie pomaga. Jak smaruję się wieczorem to ranów jest masakrycznie wysuszona. Dermatolog przypisał mi krem Mediderm, ale nie przyniósł rezulatatu Już sama nie wiem co mam robić .
daj znać po
skórę smaruję oliwką hipp po kąpieli i wieczorem lub rano palmersem czasami czuję takie napięcie skóry ale szybko mija
Stary 2018-03-01, 10:09   #1056
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Dziewczyny!!!!:roza :

Norcia pokaż komodę.

Blanka ja to mam suche sutki,zresztą skórę też i muszę często smarować.

Kathy nie martw się ,wszystko będzie ok,tylko musisz trafić na dobrego lekarza,a czasami taka po prostu może być taka Twoja uroda.

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Aandre myślę,że nie ma to żadnego wpływu na dzidzię.

Ovejta gratuluję 6 miesiąca,ja za tydzień zaczynam!

Ela a jakie masz dzisiaj plany?

Co do odchodzenia z pracy to tak:
- z Dawidem odeszłam późno , powiedziałam o tym tydzień wcześniej,aby kogoś znaleźli,a potem tak mi się odpłacili, że nie chcieli mnie przyjąć,bo osoba na moim zastępstwie była "znajomą królika" pomimo tego,że dzieci mnie chwaliły,że dobrze uczę itd
- teraz,z dnia na dzień, w 5 tyg,źle się czułam ,potem krwiak i już nie wróciłam,choć koleżanka chciała ,abym wróciła,bo zawsze wszystkie obowiązki anglisty wykonywałam ja,od a do z,konkursy,teatry itd ja robiłam,a ona się podpisywała,dyr powiedział,że dziecko najważniejsze

Myślę,że trzeba myśleć o sobie i dziecku. Ludzie szybko zapominają, co się dobrze robiło.

Jak narazie nie żałuję,że nie pracuję,mam czas na wszystko,nie śpieszę się,dobrze się odżywiam (mam czas ,aby różne rzeczy przygotować).

Dzisiaj się znowu obudziłam niedocukrzonaA jadłam o 21...

Zua jak Twoje cukry?
Polu wlasnie mi brakuje tego czasu i spokoju na wszystko. Dlatego mysle, zeby przyspieszyc pojscie na zwolnienie... teraz to jestem mega zmeczona po pracy, nie mam sily robic jeszcze jakies obiady, maz tez pozno wraca do domu.. dzisiaj jestem w domu to na spokojni ogarnelam kuchnie, wlaczylam pranie, zjadlam sniadanie. Tak milo jest po prostu...

Cytat:
Dzień dobry!

Ja mam problem z mega suchą skórą. Zaczyna mi się łuszczyć na brzuchu, na piersiach... i póki co nic nie pomaga. Jak smaruję się wieczorem to ranów jest masakrycznie wysuszona. Dermatolog przypisał mi krem Mediderm, ale nie przyniósł rezulatatu Już sama nie wiem co mam robić .
Ja może nie mam mega suchej skory, ale na lydkach jest dosc przesuszona i jak jej nie nawilzam regularnie, to az mnie swedzi i mam taka wysypke. Kupilam z ziaji balsam z mocznikiem z tej linii proefesjonalnej i poki co chwale sobie ten balsam i moge go polecac. Problem suchych lydek zniklal. A na brzuch stosuje zamiennie jakies mieszanki olei i palmers. Czyste oleje nigdy nie dzialaly na mnie- mialam wrazenie, ze skora jest jeszcze bardziej sucha po nich...

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny 😃
dzisiaj też moja wizyta niby tylko kontrolna bez USG ale jakoś bardzo się denerwuje. Mała bardzo mało mnie kopie od dwuch dni. Oczywiście nie panikuję ale jak to zwykle bywa dużo myślę i się sama nakręcam.
Dodatkowo znowu jakieś swędzenie to już piąta infekcja od początku ciąży, oszaleje😂.

A na domiar złego zaczęły wychodzić mi dziwne plamy na skórze takie okrągłe ciemniejsze i jak podrapie to są suche. Już mam takie trzy.

Udanych wizyt życzę dzisiaj i samych dobrych wieści 😃.

Ja mam tez dzisiaj wizyte. Znam to uczucie- niby wszystko jest ok, ale im blizej wizyty to glupie mysli nachodza czlowieka...
Tez mam problem z infekcja, musze to przegadac z lekarzem. A Ty wspomnij swojemu o tych suchych plamach.

Cytat:
Bursztynku to dobrze,że się rusza. Moja Malwinka jest bardzo ruchliwa,nie pamiętam,aby Dawid taki był.
Na infekcje polecam doraźnie aplikować pałeczki kwasu mlekowego, pomaga mi.

Sandam no właśnie nie wiem,czy będziemy kupować,bo Mała będzie z nami w pokoju..

Ela uczyłam w gimnazjum, a teraz już podstawówka.

Bursztynku dzisiaj jakieś niskie ciśnienie mam,wspomagam się kawą,zjadłam 3 ciastka,zobaczymy,czy pomoże
Pola to może wszystko masz powiazane i kumuluje Ci sie niskie cisnienie, problem z poziomem cukru przez co czujesz sie taka oslabiona?

Zua- moim zdaniem zrob sobie kawe- na zdrowie! Nie pijesz jej nagminnie, nie planujesz wypic jej dużo wiec moim zdaniem nie powinnas sie powstrzymywać.

Ja za to zrobi sobie inke- w pierwszym trymestrze kupilam, zrobilam sobie, napilam sie lyczka i wylalam reszte! A teraz mam ochote na nia! 🙈🙈🙈

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 10:11   #1057
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilandravalo Pokaż wiadomość
Witajcie ja wiem, że mało piszę (raz na jakieś 60stron), ale czytam i Wasze rady dużo mi dają - pierwsza ciąża, nie wiadomo, co i jak i z czym...

Muszę się pochwalić, że 27 lutego byłam na UP i będzie syn - od początku tak twierdziłam

Pomyślałam też, że się podzielę odkryciem z allegro - zakupiłam nowe jeansy ciążowe za 50zł+przesyłka i są spoko i miękkie, jeżeli któraś z Was potrzebuje, to polecam. Od razu zaznaczę, że nie mam powiązania z firmą ani nic może ktoś tak jak ja ma problem z rozmiarem albo dostępnością - ja nadal wciskam xs, a w moim rejonie na olx raczej nie bywają (jak rzadko bywają, to szerokie nogawki i nie schodzą poniżej 60zł), z kolei jakoś pewniej się czuję, kupując przez allegro niż np. prywatnie przez FB i płacąc z góry obcemu człowiekowi
Ja bardzo chętnie skorzystam podrzuć link jak chcesz to może być na priv. Nie mogę nic znaleźć dla siebie a jak coś jest fajnego to strasznie drogie.
A jak wychodzi rozmiarówka taka sama jak w realu czy inaczej?

Stary 2018-03-01, 10:14   #1058
aaska92
Zadomowienie

Vilandravalo gratulacje ! I kolejny chłopak przewaga coraz większa sie robi.

Ovejits kciuki za dzisiejsza wizytę ! Daj znać po 🙂

Jeansy tez kupiłam na Allegro nowe z H&M w duzo niższej cenie seria MAMA super skinny jeans. Jak byłam w sklepie to pomierzylam rożne i te sa dla mnie najwygodniejsze bez żadnych guzików itp
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 10:15   #1059
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Polu rano już oddałam krew na badania do endo, ale na szczęście w domu ;D
A dziś jak trochę mróz ulży i odpalę samochód to wybieram się do siostry na kawkę

Polu Ty jesteś nauczycielka? Jakie dzieciaczki uczysz?

Właśnie.. czy któraś z Was robi zakupy na aliexpress? jak z jakością tych ciuszkow? Upatrzylam sobie takie ładnie zestawy

ostatnio było głośno o wycofaniu jakiejś partii zabawek z Chin. Nie odważyłabym się zamówić niczego dla dziecka
Stary 2018-03-01, 10:15   #1060
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Dziewczyny właśnie zrobilam sobie kawe, znow cos z cisnieniem i moja głowa umiera :/ a na 12 do szpitala na szkolenie eeeeech

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 10:17   #1061
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:

gratuluję synka
Stary 2018-03-01, 10:18   #1062
pola25
Zakorzenienie

Bursztynku robię przerwy.W zeszłym tyg stosowałam trivagin,miałam jakiś dyskomfort w pochwie,wczoraj wrzuciłam lactovaginal i od razu normalnie.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 10:19   #1063
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie zrobilam sobie kawe, znow cos z cisnieniem i moja głowa umiera :/ a na 12 do szpitala na szkolenie eeeeech

masz może ciśnieniomierz?
kawę w ciąży można, wiadomo aby nie przesadzić z ilością kofeiny, ale jedna dziennie jest jak najbardziej ok mi po niej szybuje ciśnienie w górę, więc piję tylko mniej więcej raz w tygodniu i to zwykle słabe cappuccino
Stary 2018-03-01, 10:20   #1064
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Możesz podać linka do spodni?
Ja kupiłam na olx ostatnio z h&m fajne nie zniszczone, ale chciałabym właśnie jakieś dżinsy na wiosnę do trampek
A nic nie mogę znaleźć..

Gratuluję synka!

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Stary 2018-03-01, 10:22   #1065
vilandravalo
Raczkowanie

Cytat:
Ja bardzo chętnie skorzystam podrzuć link jak chcesz to może być na priv. Nie mogę nic znaleźć dla siebie a jak coś jest fajnego to strasznie drogie.
A jak wychodzi rozmiarówka taka sama jak w realu czy inaczej?

Mam jedne odkupione od kogoś H&M mama rozmiar 34 i tu wzięłam 34, jest idealne. Była też tabelka z wymiarami, więc mierzyłam. Na aukcjach były też tabelki z wymiarami. Jeansy oczywiście chińskie, doczepiona metka "Miss RJ fashion jeans denim", podejrzewam, że kupują zwykłe hurtem i przerabiają na ciążówki nie wiem, jak tam one będą się zachowywać po dłuższym użytkowaniu, ale wyglądają i noszą się póki co w porządku. Mają jakąś taką gumeczkę w pasie do regulacji na guzik, fajne to, bo h&m mi z tyłka zjeżdża trochę póki brzuch nie taki wielki. Wyślę zaraz na priv link i może kilka zdjęć zrobię, to od razu dołączę
Wyszłam z założenia, że skoro i tak zbankrutujemy na wyprawce, to nie ma co inwestować w jakieś super drogie ciuchy dla siebie, tym bardziej, że wesele się szykuje w czerwcu i będę musiała coś kupić
Stary 2018-03-01, 10:37   #1066
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Vilandravalo gratulacje ! I kolejny chłopak przewaga coraz większa sie robi.

Ovejits kciuki za dzisiejsza wizytę ! Daj znać po 🙂

Jeansy tez kupiłam na Allegro nowe z H&M w duzo niższej cenie seria MAMA super skinny jeans. Jak byłam w sklepie to pomierzylam rożne i te sa dla mnie najwygodniejsze bez żadnych guzików itp
Ja mam te z h&m super skinny i sa mega wygodne. Mam 36 i pasuja jak ulal!
Czekam na kolejna promo zeby kupic sobie druga pare!
Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
ostatnio było głośno o wycofaniu jakiejś partii zabawek z Chin. Nie odważyłabym się zamówić niczego dla dziecka
Emma dlatego ja nie jestem zwolennikiem kupowania na alli takich rzeczy. Ja wiem, ze teraz wszystko jest produkowane w chinach, ale kupione np. W smyku zabawki sa pewniejsze dla mnie niż kupione przez alli..
Cytat:

Zua to tak po tej kawie zareagowalas? Czy pijesz kawe z powodu cisnienia?

Uczę się cierpliwości
Stary 2018-03-01, 10:46   #1067
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Mam jedne odkupione od kogoś H&M mama rozmiar 34 i tu wzięłam 34, jest idealne. Była też tabelka z wymiarami, więc mierzyłam. Na aukcjach były też tabelki z wymiarami. Jeansy oczywiście chińskie, doczepiona metka "Miss RJ fashion jeans denim", podejrzewam, że kupują zwykłe hurtem i przerabiają na ciążówki nie wiem, jak tam one będą się zachowywać po dłuższym użytkowaniu, ale wyglądają i noszą się póki co w porządku. Mają jakąś taką gumeczkę w pasie do regulacji na guzik, fajne to, bo h&m mi z tyłka zjeżdża trochę póki brzuch nie taki wielki. Wyślę zaraz na priv link i może kilka zdjęć zrobię, to od razu dołączę
Wyszłam z założenia, że skoro i tak zbankrutujemy na wyprawce, to nie ma co inwestować w jakieś super drogie ciuchy dla siebie, tym bardziej, że wesele się szykuje w czerwcu i będę musiała coś kupić
Dziękuję 😃
Też jestem zdania że nie ma co przepłacać za odzież ciążową zwłaszcza że zostało już nam niewiele tej ciąży, jak będzie wiosna to przerzuce się na sukienki ( jak pogoda pozwoli).

Stary 2018-03-01, 10:47   #1068
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Norciu

dzie ta komoda?? ale fajnie, że macie już z glowy jeden grubszy zakup. W sumie dwa, bo macie też fotelik gratki!

U mnie już pobudka w ten mroźny poranek, jak dobrze, że nigdzie z rana nie muszę iść
Eluś Mój kalafior ciążowy nie podołał i zapomniałam o zdjęciu.. Już wstawiam! A nu, czuję ulgę, to prawda. Jeszcze wózek przed nami. Może ześwirowałam, ale zaczęłam oglądać wózki na alieexpress. Ale tylko oglądać.

Cudowne uczucie, zostać w łóżku w taki mróz. Chociaż, żeby je bardziej docenić musiałabym przez kilka dni wychodzić z rana.
Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Norka fajna komoda- podsunelas mi mysl kupienia galek z alli- potrzebuje do jednej komody i chce kupic do nowej komody hemnes dla Malego, zeby ja odrobine odmienic. Nigdy nie kupowalam na allii

Ide na sniadanie! Milego dnia!
Miłego! Kupowanie na alie jest proste jak koncepcja cepa, tylko trzeba patrzeć, żeby kupować od sprawdzonych sprzedawców i uzbroić się w cierpliwość. Ja mam już kilka ulubieńców. Będę musiała kupić aż 11 gałek, więc niemało wydam na te gałki (biorąc po uwagę alie.). Wrzucę tutaj zaraz.

Cytat:
Norcia pokaż komodę.
Już, momencik.

Cytat:
Dzień dobry!

Moc kciuków dla Ciebie!
Ovejito, a ja poleciłabym kupić masełko. Od siebie polecam masło shea nilotica na str. zrobsobiekrem lub masło mango na ecospa albooo masło awokado, też z ecospa. I jeszcze zakup mocznika polecam. Gdyby mocznik rozpuszczał się w tłuszczach, to poleciłabym rozpuszczenie któregoś masła w kąpieli wodnej i dodanie mocznika, ale to niestety nie przejdzie. Dlatego też możesz wziąć swój ulubiony balsam albo krem (rąk czy stóp), zawartość opróżnić do jakiegoś pojemnika, wsypać troszkę moczniku i wymieszać do rozpuszczenia (może to trochę potrwać). Ja tak uratowałam moje stopy.
Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość
Ja to wszystkie olejki i oliwki staram się stosować na mokrej skórze. Lepiej mi się wtedy masuje bo na suchej skórze czuję jakby opór- nie wiem jak to określić ale po prostu bardziej się nawcierać muszę a na mokro to szybko i przyjemnie leci tylko nam wrażenie że więcej oleju zużywam
Ja kremy czy balsamy wcieram na mokrą skórę, wtedy jest mniejszy opór, tak jak piszesz i nie trzeba tyle mazidła używać, lepiej się wchłaniają, lepiej działają. To samo tyczy się twarzy. Przed nałożeniem kremu czy esencji, psikam twarz wodą różaną i na taką wilgotną, nakładam co trzeba.
Cytat:
Właśnie.. czy któraś z Was robi zakupy na aliexpress? jak z jakością tych ciuszkow? Upatrzylam sobie takie ładnie zestawy
Elu, przede wszystkim sprawdzony sprzedawca i feedbacki, gdzie ludzie wystawiają zdjęcia i opis (nie wszyscy). Ciuszki z bawełny będą raczej droższe niz te mieszanki z poliestru.
Cytat:
Norcia, gdzie ta komoda ? ja nie widzę !!!!!
Już wstawiam, Jęczydło , tylko do komputera usiądę.

Dziewczyny, jeśli chodzi o probiotyki, to dopochwowo Lactovaginal lub Provag (ja używałam Lacto) a doustnie LacibiosFemina albo Dicoflor 60. Używałam sporo tego typu produktów i uważam, że te są godne polecenia. Do smarowania okolic intymnych używam żelu Provag z pałeczkami kwasu mlekowego, śmierdzi niesamowicie (zasługa kwasu mlekowego), ale przede wszystkim działa.

O czymś jeszcze zapomniałam?

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-03-01 o 10:52
norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 10:48   #1069
vilandravalo
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję 😃
Też jestem zdania że nie ma co przepłacać za odzież ciążową zwłaszcza że zostało już nam niewiele tej ciąży, jak będzie wiosna to przerzuce się na sukienki ( jak pogoda pozwoli).

Dokładnie, długo nie ponosimy już tych ciuchów
Też chciałam sobie ładnie obnosić brzuch w słońcu w sukienkach, już doczekać się nie mogę, a tu -16
Stary 2018-03-01, 10:59   #1070
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie, długo nie ponosimy już tych ciuchów
Też chciałam sobie ładnie obnosić brzuch w słońcu w sukienkach, już doczekać się nie mogę, a tu -16
Ale podobno w przyszłym tygodniu ma być już +8

Uczę się cierpliwości
Stary 2018-03-01, 11:01   #1071
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
No to już prawie powiew wiosny 😉 a znając życie na Wielkanoc pół metra śniegu będzie.

Stary 2018-03-01, 11:02   #1072
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję 😃

zgadzam się, jednak na sukienki to czas będzie w maju a przez te 2 miesiące coś trzeba nosić

Cytat:
a za 3tyg kalendarzowa wiosna i zmiana czasu
Stary 2018-03-01, 11:02   #1073
norka93
Wtajemniczenie

Na żywo jest ładniejsza, nie jest taka toporna, nlat jest jaśniejszy i o wiele ładniejszy. Gałki jak już pisałam, do wymiany. Model komody to Parys. Na allegro najtaniej z wysyłką za ok. 700 zł chyba, my kupujemy u kolegi w pracy z jego zniżką, co daje nam cenę 550 zł. IMG_20180301_105646.JPG

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-03-01 o 11:06
Stary 2018-03-01, 11:02   #1074
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
No to już prawie powiew wiosny 😉 a znając życie na Wielkanoc pół metra śniegu będzie.

oby nie
Stary 2018-03-01, 11:04   #1075
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Na żywo jest ładniejsza, nie jest taka toporna, nlat jest jaśniejszy i o wiele ładniejszy. Gałki jak już pisałam, do wymiany. Załącznik 7453761
Powiem ci że jak dla mnie to w takim wydaniu też jest bardzo ładna 😃

Stary 2018-03-01, 11:06   #1076
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry!

A probowalas moze zwyklego kremu nivea w granatowym metalowym pudelku? Jak dla mnie jest mega super i tlusty.

Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 11:07   #1077
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem ci że jak dla mnie to w takim wydaniu też jest bardzo ładna

Dziękuję Bursztynku! Ale te gałki to jakby z jakiejś Mezopotamii przywieźli czy co.. Nie przepadam za takim stylem.

Stary 2018-03-01, 11:09   #1078
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Bursztynku! Ale te gałki to jakby z jakiejś Mezopotamii przywieźli czy co.. Nie przepadam za takim stylem.
To akurat najmniejszy problem bo sobie wymienisz na takie jak będziesz chciała 😃. Wygląda na pojemną. A gdzie ją kupowałaś?

Stary 2018-03-01, 11:12   #1079
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
To akurat najmniejszy problem bo sobie wymienisz na takie jak będziesz chciała . Wygląda na pojemną. A gdzie ją kupowałaś?

Napisałam wyżej, bo edytowałam post.

Stary 2018-03-01, 11:15   #1080
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisałam wyżej, bo edytowałam post.
Cena też się wam fajna trafiła. Dobry zakup i masz już następną rzecz z głowy.😃

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości