|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
bo nie wiadomo skąd zawieje wiatr.
Za ciasne głowy na myśli, za twarde serca na miłośc.. Goodbye my almost lover goodbye my hopeless dream. > Żegnaj mój niedoszły ukochany, żegnaj mój beznadziejny śnie. Wydłubuję oczy własną bezmyślnością. Oddam nawet paczkę żelek, tylko wróć.. Bo ja chciałbym móc nie musieć wierzyć, że kiedyś to dostanę co mi sie nalezy. Podotykajmy się spojrzeniami. Jestem gdzieś, lecz nie szukaj mnie bo nie chce dalej żyć.
|
|
#2222 |
|
Przyczajenie
|
Tak samo znów,
Bez żadnych słów Odchodzisz i Zostawiasz mnie tu Wszystko już wiem Nie musisz grac Spróbuj choć raz pokonać strach Nie bój się wszystko Ci dam nawet jeśli czegoś nie będziesz chciał Jutro już minie każdy zły sen jestem tu, lecz czy ty tego chcesz Tak samo znów Bez żadnych słow Starasz się widzieć każdy mój ruch Pozwalam ci Gdy chcesz tak żyć Lecz nie jest tak jak miało być [ Iza Lach - Nie. ] nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wstawić tu tekstu tej piosenki. Polecam, mnie urzekła za pierwszym razem ![]()
- a miłość ? Czy ma w tle strach ? - ma... jee Wakacje xD Edytowane przez lonley nights Czas edycji: 2008-07-10 o 23:11 Powód: literówka ;p |
|
|
|
#2223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- " Wszytsko drży i przeszkadza mi śmiech ... "
|
|
#2224 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczynki
![]() Ma cie moze jakies opisy na temat zranionej milosci?? albo o tym ze cierpie?? jak macie to napiszcie prosze |
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
hej a jakies urodzinowe
bo jeszcze kilka dni i mam urodzinki =) dzieki ![]() _________________________ _____ wołam delikatnie, gdy udajesz, że milczysz .. ' ' po prostu odejdź .. ' ^^Teraz wiem czego chce, dosyc zycia tylko snem.. Czekając na życia cud, że zjawi się książę i stanie u mych stóp...;( Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą. Ogromny ból sprawia nawet kilka prostych słów... Tylko niektórzy stawiają czoła światu dalej walcząc o swoje marzenia. Żadne wiersze nie mówią o tym co dzięki Tobie mam" "Pokaż mi Twoje sny w których szukasz mnie" Bo dla ciebie oszukam przeznaczenie..." "Sami przeżyjemy to, co napisał dla nas los" Zjarana życiem codziennym Tym .! -,- bo przyjaciół ma sie przy sobie a nie na liście na NK Taki Cwany. ? To mi zaimponuj ... Kochany..
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
a serce wciąż takie samo.tylko bardziej boli
You tell me that you need me Then you go and cut me down/ mówisz że mnie potrzebujesz potem odcodzisz i "odrzucasz" mnie.. All you give me was pretend. / Wszystko co Ty mi dałeś było udawane. You can't play me like a toy / Nie baw sie mną jak zabawką i want you to know that you were the one that broke my heart chcę żebyś wiedział Że Ty byłeś tym który złamał moje serce Heart full of pain. Serce pełne bólu. you say you cant stand to see me get hurt, so do you close your eyes when you hurt me?? Mowisz ze nie mozesz patrzec na to jak cierpie, to co, zamykasz oczy gdy mnie ranisz?? otrzepuję się z jego wzroku, z miłości toksycznej wycieram twarz. Właśnie teraz zegnam cię wierząc, ze nie będzie źle ocierając swoje łzy, zatrzaskuje drzwi Elus91 Mam nadzieję, że trochę pomogłam.
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
'nie odróżniam snów od wytęsknionych słów.. zbyt długo czekam'
'samotność, której bałam się.. ma moją twarz ' 'Tęsknię do wszystkich chwil które nie zdarzyły się.. ' 'Tęsknota nosi mnie.. za wszystkim tym co nie stało się ' 'w innych dłoniach ukrywasz twarz.. inny oddech do snu ' 'słów ołowiany smak.. pod językiem mam..' 'to nic, że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień..' 'wszystko zmienia się.. szybko tak aż brakuje tchu ' 'I pełne tak już moje myśli ciebie są..' 'jedna prawdy nić mocniej wiąże niż łańcuchy kłamstwa.. ' '..pierwszy raz jestem już gotowa.. kochać cię ' 'Serce mi bije.. na dźwięk twoich słów ' |
|
|
|
#2228 |
|
Rozeznanie
|
hej kochane
![]() znalazłyby się jakieś opisy na taką sytuację: wyłaczają mi niedługo internet i nie będe miała przez jakiś miesiąc z nikim kontaktu. Chcę jakiś prowokacyjny opis. żeby nikt nie wiedział co się ze mną dzieje i w ogole. np. "Jestem gdzieś, lecz nie szukaj mnie bo nie chce dalej żyć." o takie smutne chodzi. ale nie dosłownie, takie wiecie, z klasą ![]() wierze w was
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
Ale mnie tu dawno nie było.!
![]() I płynie łza za łza po alabastrowym policzku.! Puścić muzykę głośniej i zapomnieć o tym głupim świecie.! Siedzieliśmy wpatrzeni tak jak dzieci które jeszcze nic nie wiedza :-* Przekartkuj wszystkie strony, nim ocenisz po okładce.!
|
|
#2230 |
|
Raczkowanie
|
Mam wielką prośbę. Potrzebuję tajemniczych opisów. Pewien chłopak powiedział, że jestem tajemnicza i mam dużo tajemnic. Chcę pokazać, ze przy odrobinie starania poznałby prawdziwą mnie razem z moimi tajemnicami. Że tak to nazwę
Wiem, że dziwnie to wytłumaczyłam, ale pewnie wiecie o co chodzi ![]() ![]() Ode mnie: * Jak to się dzieje, że na samo wspomnienie Ciebie się śmieję? * Miałeś mnie już przy 'cześć'. * Źle się czuję wśród tych co owarte już drzwi chcą wyważyć. * Chcę zjeść Twoje serce! * Tylko w miłości kompletne zero może być dla kogoś wszystkim. * - Nie wiesz jak smakuje gruszka? - Nie wiem jak smakuje Tobie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
Witam nocna porą! ;P
Macie dziewczęta może jakieś wakacyjne opisiki ?? ![]() Byłabym wdzięczna ~*~ ~UKŁON W STRONĘ LUDZI DZIĘKI KTÓRYM ŚWIAT DA SIĘ LUBIĆ ~Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami. ~"Jestem w morderczym nastroju i nikomu niech nie przyjdzie do głowy sprawdzać tego !!!" ~Jak nie jesteś osoba z którą lubię rozmawiać to sie nie odzywaj... ~Mind your own business! / Pilnuj swoich spraw! ~Obiecuj tylko tyle ile możesz dać i dawaj więcej, niż obiecałeś... |
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Skleić się da życie, co pękło na pół?!?' '"upaść" i jak dziecko szlochać..' 'Pozmieniałeś, zniszczyłeś i siebie zabrałeś.. ' 'Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale.' 'Serce gryzie nostalgia, a dusze ścina lód..' 'Niteczko życia co Ci zrobiłam złego, że każesz tańczyć mi łzami?' 'wiem nie mogę Cię mieć a tak bardzo tego chcę zabrałeś moje serce bez ciebie nie ma mnie.' nie smuć się *łepek do góry ![]() Cytat:
'..a w metryce znów przybyło ''Życie po (np.18) .. wiosence zaczyna się ''It's my day .. My B-Day.. / to mój dzień.. mój dzień urodzin..' '(np.18) .. lat, wyszłam na świat (np.15 lipca).. , to był ten czas..' 'Happy Birthday To Meeeee :P' ![]() 100 laaat Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-07-11 o 01:03 |
||
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda dziewczyna jest aniołem, ale nie po każdej to widać Every girl is an angel, but not every girl shows it to you... (troche inaczej, ale nie da sie dosłownie )znam 1000 sposobów, jka byc grzeczną dziewczyna ale... I know 1000 ways how of being a good girl, but... Czasami kogoś polubimy.. czasami tylko za to - że jest. Sometimes we become fond of somebody... sometimes only because he is....
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam dalej to wolne miejsce obok mnie, może w końcu zjawi się on...
Nagle znikąd tu przy mnie siada, już wiem, sama już nie ruszę sie stąd.. Coś unosi nas lekko i przyjemnie nad miniatura kolejnych miast... Gaśnie świata krzyk, jesteśmy tylko my, nie ma udawania i gry... To on - zjawia sie nie wiem skąd i wyrywa mnie z rąk codzienności... To z nim uciekamy od świata, od pytań i od wątpliwości... Znowu wraca dzień, magia już nie działa, wiem czego chce i czego mi brak.... To co w sobie masz mocno uzależnia mnie, obezwładnia cały mój świat... Zapominam się, trudno to zatrzymać, już niespokojnie wibruje puls... Noc nie daje snu, w głowie tyle jego słów, czekam aż pojawi sie znów...
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'wakacyjne słońce biegnie już po ścieżkach..' 'wakacyjny zawrót głowy' ![]() 'zbieram muśnięcia promieni wakacyjnego słonka..' 'z wakacji muszelka pamiątka niewielka.. mój wielki skarb..' ![]() '..Wesołe lato rozgrzane słońcem dyszy..' `*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•* --==WAKACJE 2008==-- ¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•. 'magicznie. słonecznie. wakacyjnie.' ![]() 'Mam wakacje, uśmiecham się do słońca, chociaż plecy pieką, woda jest gorąca' 'Lazurowe niebo, kryształowa woda, najbardziej żółte słońce = wakacjeee' ![]() |
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień za dniem nie pewności dalszy ciąg, kiedy znów przyjdzie nam zapłacić
Nad miastem noc jedna z tych, o których aż myśleć strach... układam spis moich chwil, chociaż nie wiem czy chcesz go znać... Teraz, gdy tuż obok jest, Skąd ma wiedzieć, czego chcesz? Pokochać ciszę, to poczuć jej brak, i znów usłyszeć, jak piękne gra... Pokochać ciszę, to przeżyć gdy głośno,do ucha nam krzyczy świat... Ziemia coraz szybciej kręci się, z wolnych chwil okrada nas... Życie miało być jak spacer...a jest jak bieg przez pełen przeszkód świat... Dzisiaj chcę wymazać Cię z pamięci, Choć wszystkiego nie da się odkręcić... Ona brzydka, brzydki on, a taka ładna miłość, aż nierealna wręcz ... Dziś uśmiecha się przez łzy, on jest blisko obok niej I razem budzą się... W nocy i w dzień bez makijażu wie jaka jest... on ją taką widzieć chce... On wie i gotów jest jej na kredyt siebie dać...
|
#2238 |
|
Zadomowienie
|
Mam prośbe... potrzebuje opisu który by wyrażał, że zbyt niejasne to wszystko jak dla mnie... nie rozumiem postepowania i zamiaru pewnego osobnika płci meskiej
![]() ![]() ![]() "...ciepły promień słońca budzi mnie i czuję już, to będzie dobry dzień..." ![]() "...nie potrzeba mi głośnych ulic, kawy,łez..." "...nie potrzeba mi gwiazdki z nieba, blasku świec..." "...kiedy jesteś bardzo blisko mnie w telefonie słychać taką treść: nie ma mnie, nie ma mnie." "...wolnym krokiem w deszczu ide, bo wolnej głowie wcale nie przeszkadza to..." "...w mej bajce jestem głównie, ja to czego chcę i to co mam..." "...najmodniejszy styl i luz, kilka lekcji z telewizji jak stac sie kims..." "...gdy tak beztrosko sobie plyna dni, kolorowe jak sny..." "...ja wierze ze to jest szczesliwy swiat, właściwych zasad i wygranych lat..."
|
#2239 |
|
Przyczajenie
|
...bo bardziej ciepri,kto bardziej kocha.
Każda chwila może być niezwykła ![]() - To dupek ! - ...ale jaki przystojny ![]() Małe dziewczynki nie zawsze wyrastają na wrażliwe kobiety. Uważaj czego pragniesz..bo może się spełnić. Ten zapach, uśmiech... i była zgubiona. 1 pocałunek i zakorzenione zasady tracą znaczenie. ...od dziś Twoje oczy będą błyszczeć tylko dla mnie ![]() Pragniesz Go jak narkoman następnej dawki narkotyku, i nie mów że NIE. ...bo miłość to bajka, wymyślina dla bojaźliwych dziewci by zwabić je do łóżka. Czasem i milczenie można nazwać kłamstwem. Dlaczego miałabym byc obłakana? Ja... ja tylko boje się ludzi... - Tego chciałaś? - nie... -ale masz ! wiec odwal się od siebie. ...i nikt nie wie że w głebi serca dalej go kocha... |
|
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
I can still feel you
nadal potrafię czuć Ciebie You are here but so far away Jesteś tutaj, choć tak daleko Makes me feel like I’m spinning To sprawia, że wiruję Where I am is no limit, no walls, no ceilings Tam nie mam limitu, ścian, ograniczeń by z miloscia przekraczac granice nieba ![]() pieknie piekny czas. ![]() ojoj, cos mi te opisy nie wychodza ![]()
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
Witam was wizażanki
Mam prośbę.. Macie może jakieś opisy urodzinowe, że wybywam na 18-stkę? i mam zamiar się świetnie bawic nie przejmując się niczym?? Z góry dziękujem ![]() --------------------------------------- Cosik ode mnie ![]() Wyluzuj koleś, weź zimny prysznic.. nic nie kombinuj, bo nic nie wymyślisz. Jestem gorąca, lecz nie dla Ciebie, nigdy nie będziesz numerem jeden;] Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze, jego język sprawia, że jęczę… )trzeba mieć fason - ja go mam.. ;] Niby masz kobietę - swoją własną, tylko czemu przy mnie jej zalety gasną? ,jestem kobietą nie do kupienia, nie dla frajerów zakumaj temat ;]] Jeśli zechcę będziesz jadł mi z ręki, nie są dla mnie konkurencją Twoje panienki Niszczyliśmy to sprawnie ale wszystko ma być na mnie `bo to taka wychowana, wielka pierd.olona dama. ;] Jedyne co mogę zrobic w takiej sytuacji to pokazac Ci środkowy palec ;P może i jesteś jedyny, no bo w sumie nie ma większego dupka od Ciebie ![]() _________________________ ____ `Głupim nazywa się człowiek, który mając kochającą go osobę, odrzuca ją. Robi to dlatego, bo myśli, że potrzebna jest mu wolność, która z biegiem czasu okaże się jego największym wrogiem. ` |
|
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
witam Drogie Kobiety
nowa jestem ;d ale bardzo podbają mi sie wasze teksty i ogólnie styl ;d i ja też bym poprosiła pare opisów, moja sytuacja jest taka że: 4 miesiace temu zerwałam z chłopakeim którym byłam 5 miesięcy (szczęsliwa, tylko że uświadomiłam sobie to dopiero teraz). gadam z nim często, czasem sie spotykamy... i własnie nie wiem jak mu to powiedzieć że przepraszam za to że nie chciałam tego naprawiać że odpuściłam za szybko. Wiem, że o to co dobre należy walczyć....teraz chce walczyc o to co nas łączyło i czy on też miałby ochote powalczyć ze mna ![]() Bardzo bardzo prosze ![]() A może miałybyście też jakiś pomysł co zrobić z tą sytuacją?(od tego czasu jak był ze mna nikgo nie miał ja też nie- w jego i w moim życiu były małe epizody ale nie wyszło nam oddzielnie...może wyjdzie nam tylko razem)...co robic? ooo;p ja tak zawsze się rozpisuje ![]() a to kilka ode mnie: *Zamiotłam dawno, ale tęsknie za tym bałaganem.Może zrobisz mi burdel? *"Gdy trzeba walcz..."-więc walcze.Może zawalczymy o to razem? ![]() *Puszczam się tylko z szatanami I tymi niegrzecznymi.Masz ochote? |
|
|
|
#2243 |
|
Przyczajenie
|
uwierzyłam, że umiera sie parami...
Co przegapiłam, to przegapiłam, a co zrobiłam to MOJE Ty widzisz:krzesło, ławke, stół, a ja -rozdartę drzewo Bardzo Ci dziękuje, za jakiś czwartek, piątek, sobiotę Nie kupujmy nieba na raty dajmy się zaskoczyć miłości Nie daj mi Boże,broń boże skosztować tzw życiowej mądrości!!! Życie nie stawia pytań, życie po prostu jest Jesteś moim lustrem... Może komuś coś sie przyda
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
Ania Szarmach (feat. Badach)
Mija Go wciąż, nie wygrywa jej los, Gdzieś przechodzi on znikł właśnie stąd, Chce by jej świat, ożył pewnego dnia, W nocy spada wraz z milionem gwiazd, Pewnie wszystko kiedyś skończy się nagle szczęśliwie, Złe chwile rozwieje jej śmiech, Tyle opowiedzą sobie, że będą jak jedno, a On przecież jej szuka też. Lecz zanim się spotkają serca ich, To wszystkie te bez siebie puste dni, Spływają jak po twarzy ciche łzy Jak krople dwie, które nie mogą się, Na dwóch policzkach spotkać, Mija ją gdzieś i nie powie znów, że chce zamieszkać w jej oczach, na dnie lecz przyjdzie dzień, kiedy spełni się sen i pocieszy te dusze dwie, Tyle chciał powiedzieć, ale już tego nie trzeba, Ich usta się łączą bez słów, Mógłby wszystko rzucić jej do stóp ale, nie trzeba Wystarczy, że jest przy niej tu. Razem: Lecz zanim się spotkają serca ich, To wszystkie te bez siebie puste dni, Spływają jak po twarzy ciche łzy Jak krople dwie, które nie mogą się, Na dwóch policzkach spotkać, Nasze dni, ślady stóp, w piasku chwil Dla naszych ust, dla nas trop, Zanim czas rozmyje go, Zanim się spotkają serca ich, To wszystkie te bez siebie puste dni, Spływają jak po twarzy ciche łzy Jak krople dwie, które nie mogą się, Na dwóch policzkach spotkać, Przyjdzie ten dzień kiedy spełni się sen, I pocieszy te dusze dwie. Piękna piosenka... Może komuś się przyda tekst Urywek z piosenki Varius Manx "Ruchome Piaski" : Ty - wiedziałeś, którą wybrać ścieżkę Ty - umiałeś chwycić mnie za rękę Kiedy spadałam w mrok Dziś brakuje mi Twej dobrej rady Dziś nie umiem sobie z tym poradzić Dzisiaj zapadam się Onar&Ośka - Jakie To Uczucie Jakie to uczucie kiedy zawodzi człowiek nie wiesz nie wiesz nie wiesz to ja ci powiem słuchaj naprawdę beznadziejne szybki rachunek sumienia myślisz sobie czy to przez mnie w stu procentach czy wina leży po obu stronach nie przemyślane czyny i nie przemyślane słowa nie wiedziałem ze będę tego żałował tak gorzko człowiek zawodzi jest za ciężko jest za ostro życie jak stroboskop na zmianę zapierdalaja wzloty i upadki ile porażek ile leż przelanych w ramionach mojej matki a zagadki przyczyny zachowań samemu kontemplacja na ławce w centrum ursynowa do góry głowa ale nie w przenośni tylko dosłownie patrzę w niebo leniwie płyną chmury szumią drzewa ogółem jest spokojnie wszystko wolniej wszystko zastyga dookoła mnie spokój a w sercu rozgrywa się intryga szukanie przyczyn dlaczego ktoś tak a nie inaczej zrobił dlaczego zranił zawiódł a potem odbił REF (2x) jakie to uczucie kiedy zawodzi człowiek jakie to uczucie gdy ty zawodzisz mnie jakie to uczucie jakie to uczucie było wiele sytuacji podczas których się na kimś zawiodłem czego i dlaczego nie osiągnąłem zobaczymy co jeszcze osiągnę rozwiązania wygodne poszedłeś na łatwiznę ty masz na twarzy uśmiech a ja na sercu bliznę która przypomina o tym wszystkim pieniądze peklarze pieniądze peklarze ***ac zyski ***ac je ważne to co prawdziwe bierz z życia to co najlepsze mimo ze jest czasem niesprawiedliwe nie możesz przez nie przejść na skróty i tak jest dopóty dopóki ktoś twojego przeznaczenia pisze nuty to jak druty które ograniczają twoje wolność zawód na kimś to ból czy nauka? to życiowa mądrość zdolność przeciwstawiania się komuś lub czemuś cos niezgodne z twoje natura to porostu tego nie rób nie rób tego bo możesz się na kimś zawieść kochasz się bawić naukę tez można znaleźć w zabawie REF (2x) jakie to uczucie kiedy zawodzi człowiek jakie to uczucie gdy ty zawodzisz mnie jakie to uczucie jakie to uczucie zawiodłeś się na kimś nie to gratuluje onar tu jest zastanawia się jak się czuje świat pojmuje teraz już zupełnie innych kategoriach w życiu pewnych choć ten zawód jak na wyścigach memorial to prawdziwa historia z życia wzięta idź przed siebie nie odwracaj się nie pękaj to puenta po przeżyciach młodego artysty zawiodłem się na kimś na kimś bardzo bliskim na kimś takim niby mogłem polegać bezprzerwy w stu procentach pewna sytuacja uśpione nerwy super relaks uśpiona czujność nie wiedziałem ze z dnia nią dzień ta budowla może runąć od tak porostu runąć koniec i kropka pamiętam smak twoich ust oooh jesteś słodka porostu najlepsza najsłodsza z najsłodszych chcesz znać prawdę to popatrz w moje oczy REF (2x) jakie to uczucie kiedy zawodzi człowiek jakie to uczucie gdy ty zawodzisz mnie jakie to uczucie jakie to uczucie Feel - Pokonaj siebie Piotr: Chce, potrafię, wzniosę się to naprawdę dobry dzień jak w westernie jeden sen Hej, mówię sobie siłę masz i nie przegraj, wygraj, grasz ale w pokonanie siebie Ref. Pokonam więc siebie, pokonam siebie udowodnię, że można lepiej pokonam więc siebie, pokonam siebie, udowodnię Iwona: Chcę, potrafię, jestem skałą stać jak posąg - to za mało wole ruszyć z posad świat hej, nigdy więcej białych flag chociaż już bywało tak wczoraj był ostatni raz Piotr: Obiecuje sobie.... Iwona: Pokonam więc siebie, pokonam siebie udowodnię, że można lepiej pokonam dziś siebie, pokonam siebie, udowodnię, że można lepiej Razem: pokonam dziś siebie, pokonam siebie, udowodnię, że można lepiej pokonam dziś siebie, pokonam siebie, udowodnię Razem: Chce, potrafię, wzniosę się to naprawdę dobry dzień mam przed sobą jasny cel Hej, mówię sobie siłę masz i nie przegraj, wygraj, grasz ale w pokonanie siebie Pokonaj więc siebie ..../2x Wyżej, mocniej, dalej....../2x Piękne piosenki, można wybrać coś na opis... |
|
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
^ Kochałabym cię, gdyby nie ta niepewność.
^ ... and I give up all I have just to be with you ... i porzuciłam wszystko co mam, by po prostu być z tobą.. ^ I don't like u - I love u, I don't cry when u die - I die with u. Nie lubię cię - kocham cię, nie będe płakała kiedy umrzesz - umrę z tobą.. ^ Jeśli zechcesz pocałujesz, gdy zamilkniesz wiem, że dla mnie.. ^ ... nie myśl nawet przez sekundę, że jesteś niezastąpiony... ^ Trudna jest miłość w naszym wieku,taka zupełnie nie dla ludzi.... ^ Nie chce żałować zadnych chwil, chociaz wiem ze nie było kolorowo.. ^ Szkoda słów. Spadła ich wartość... Już nie znaczą nic. ^ Zapytaj mnie, czy Cię kocham... ^ Everything I do, depends on you... Wszystko co robię zależy od ciebie.. ^ I'm your lady, always baby, and I'll love you now and ever... Jestem twoją damą, zawsze kochanie, i będę cię kochała wiecznie. ^ You can tell me I'm wrong, just do it with love love love... możesz powiedzić że się mylę, tylko zrób to z miłością... . |
|
|
|
#2246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Bo wiem ze lepiej było by nie czuc nic, albo cofnac czas" :'( CzemuWszystkoNieTakJakMaB yć...CzemuCzasemNieChceSi ęŻyć...? Najbardziej Samotnym Jest Się Wśród Ludzi... oddałam Ci serce, lecz Ty je zraniłeś czasem słowa nic nie znacza... cierpię.. ale nikt tego nie widzi... Tak trudno jest życ bez kogoś, o kim się ciągle mysli... nieważne że ten kogo kochasz kocha Ciebie... ![]() najgorzej jest byc nikim, dla kogos kto jest dla Ciebie wszytskim moje serce w bliznach miłośc [bez wzajemności] to trucizna Wiesz Prosiaczku..Nie wystarczy powiedzieć że lubi się kogoś za bardzo Wiesz Prosiaczku...Czasem nawet miłość gubi się w Stumilowym lesie... Zamykam oczy, nie chcę widzieć, nie chcę czuć ... "... But everything is nothing if I ain't got You ... " / ...Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.. jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapominać?? Może nasz świat jest piekłem jakiejs innej planety . . . ? układam z puzzli mój świat, brakuje jednej części.. tej z napisem szczęście ![]() so you want to let go ? just like that ? / wiec chcesz odpuscic sobie ? tak o ? ...w Piekle z Widokiem na Raj Dziś nawet nie potrafię powiedziec gdzie leży niebo..;(( byłeś dla mnie wszystkim, W co wierzyłam Na pół złamał się mój świat...I tylko bardzo, bardzo...kogoś brak... Jak mam żyć,nie ma sensu nic...chcę do ciebie iść Krolewicz nie przybedzie, a Spiaca Krolewna juz dawno umarła "Ten, kto wymyślił słowo 'miłość' uczynił więcej zła niż ja My world don't make no sense not without you in it- moj swiat nie ma sensu bez Ciebie w nim.. losing control, faith, hope... losing everything I've ever had...Tracac kontrole, wiare, nadzieje... tracac wszystko co kiedykolwiek mialam. Si tu no estas, Ya no se estar - Kiedy Cię nie ma, nie potrafię już istnieć. mam tylko cos takiego... mam nadzieje, ze pomogłam trzymaj sie kochana;* Edytowane przez xxxJuanaxxx Czas edycji: 2008-07-11 o 11:27 |
|
|
|
|
#2247 |
|
Raczkowanie
|
większość z piosenek
mam swoich pięć punktów IQ. gdzie mi tak do twoich dwudziestu dwóch zaiste, życie nasze jak lot kamieniem chcieć ciut więcej żaden wstyd na ulicy, którą dobrze znasz spotkaj mnie my make-up may be flaking, but my smile, still, stays on! (mój makijaż może spłynąć, ale mój uśmiech- on zawsze będzie!) marzyć bez limitów, kodeksu i bez wstydu ty i ja uzależnieni od ciepłych głosów psychologów sztuczny sen w niebieskiej polewie jak nic znudzona światem wyrzucasz do kosza wczorajsze sny szaro-nieśmiały dzień powoli zmywam z siebie lęk,nawilżam twarz szczęściem,odstawiam zgiełk I could have loved you better (mogłem Cię lepiej kochać) za mą niewiarę rozgrzesz mnie. z rynsztoków cicho gra przyciasna muzyka a są rzeczy, których nie sposób zdobyć nawet magią jestem tą dziewczyną, którą całujesz w myślach przed snem pozdrawiam wizażanki
|
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
To nie mój chłopak, tylko mój narzeczony ! / He's not my boyfriend, he's my fiancé! mam tylko to mam nadzieje że się przyda ![]() _________________ Życie to nie jest "M jak miłość". Joke! Veri funni... Nie wiem co się stało memu sercu, miałam je i nagle zgubiłam... Czuję, że dookoła mnie dzieje się coś ważnego. O wiele łatwiej nauczyć się mechaniki niż męskiej psychologii. Motor możesz poznać dokładnie, faceta nigdy. przenigdy. Są dwa rodzaje ludzi: ci, którzy chwytają byka za rogi, i ci, którzy uciekają gdzie pieprz rośnie. Pech jest spowodowany obawą przed szczęściem. Niektórzy przeżywają całe życie w ciągu chwil. |
|
|
|
#2249 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki może zna ktoraś z wam jakiś opis o tym że kolezanki wyjechały na wakacje a ja tutaj czekam i tęsknie cos w tym rodzaju... bardzo mi na tym zależy
|
#2250 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wstawić tu tekstu tej piosenki. Polecam, mnie urzekła za pierwszym razem 
jee Wakacje xD 

bo jeszcze kilka dni i mam urodzinki =) dzieki 

'