![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() Też bym chciała coś oryginalnego... ale szkoda mi na wynajem... Od kogoś z rodzinki się furacza zmajstruje ![]() Już ściągam portki do lania... Uppppsss mam dziś spódnicę ![]() A poza tym już zrobiłam kombaka ![]() Tenskniłam okrutniaście ![]() Gratulation!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ![]() No to teraz moja wczorajsza opowieść... Prawie jak opowieści z krypty to będzie, tyle że pod nazwą: "Opowieści z mrocznego wnętrza drukarki" ![]() Pamiętacie, że ugrzązł mi kawałek papieru w drukarce i nie dało rady tego wyciągnąć... Mieliśmy ją oddać w niedzielę do naprawy. Ale mówię do Ukiego: weź chłopczyku jeszcze raz spróbuj cos tam zajrzeć. No to podniósł taką klapę i mówi że nie da rady ślepok jeden. Ja oczywiście tak zaglądam i co???? Widzę papiera ![]() Wyciągnęłam go i drukarka działa ![]() Boszeeee powinnam mechanikiem zostać ![]() Ale to nie koniec. Mówiłam chyba jakie miałam schody z kopertami ![]() W końcu doszły do mnie... ale mam ich niewiele więcej. Zaczęliśmy drukować personalizację na koperty <po wcześniejszym 3-krotnym czyszczeniu jej i próbowaniu drukowania na zwykłym papierze> i co się okazało?? Że ta małpa <atramentówa wstrętna> pobrudziła nam 2 koperty!!! Dostałam wścieklizny istnej i chyb będę personalizowała ręcznie, bo co mam zrobić? Nie będę ryzykowała straty kolejnych kopert! ![]() No, się wyżaliłam. Ale mam good news! Zrobiłam fotki mojego zaproszenia i słowo skauta, że dziś się Wam nimi pochwalę ![]() Buziak dla każdej pracującej ![]() Nooo dobra... dla leniuchów też ![]()
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
A ja w końcu znalazłam w necie zdjęcie dokładnie takiej fryzurki jaką bym chciała na ślub
![]() ![]()
#1743 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moim świadkiem będzie Siostra - jest przy nadziei, wiec nie martwię się, że będzie wyglądać szczuplej ode mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam lubię swój biust, mimo że do wielkich nie należy. Pasuje do mnie i do mojej sylwetki, a to najważniejsze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kobiecy instynkt może obudzić się w najmniej oczekiwanym momencie, niekoniecznie od razu o silnym natężeniu. Nie zacytowały się wszystkie wypowiedzi ![]() Kejti, moje gratulacje!!! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Wtajemniczenie
|
kasienko ja nie wiedziałam że robienie zaproszeniem odbędzie się kosztem zaniedbywania Nas
![]() proponuję żebyś zapro robiła tak ok 3 w nocy ![]() ![]() a tak poważnie jestem dumna z Ciebie-Kobiety mechanika ![]() ja zkoperty wypisywałam ręcznie, tak jak środek zapro ![]() agunia ładna ta fryzurka-myślę że będzie do Ciebie pasować ![]() ![]() tył jest podczepiany kokówkami? Agatka ![]() ****ja nic nie poradzę że mój brzuch wysyła sygnały jedzeniowe o takiej porze do mojego móżdżka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko czekamy na fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Liluś ja nie mam pojęcia jak jest podczepiana. Mam iść do mojej fryzjerki się dogadać kiedy dokładnie na próbna przyjść, to pójdę ze zdjęciem i dopytam co i jak, bo ja to się na tym nie znam nic a nic
Kasienka, jestem z Ciebie dumna skarbeńku. A kopertki personalizuj ręcznie, a potem zgłoś się do liluś na masażyk ![]() Ja też ręcznie wypisywałam w końcu, i nawet miałam frajdę z tego, chociaż wcześniej krzyczałam na mojego TŻ że ani mi się śni ![]()
#1747 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale na pewno Twoja Fryzjerka będzie wiedziała jak zrobic to najlepiej ![]() masażyk ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-11 o 09:54 Powód: bo agunia zrobiła dopisek albo ja ślepota nie doczytałam:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1749 |
Zadomowienie
|
Oj wy pracusie! Ja ręcznie nie robiłam nic przy zaproszeniach, taki ze mnie leń
![]() Ale coś ktoś mówił o masażyku to na to chętnie bym się załapała ![]() Oj dawno m się już przestał marzyć biust Pameli ![]() Zapomniałam powiedzieć, ale pewnie i tak już nikt nie pamięta o tej sprawie (wybrana osoba z bliskiej rodziny na świadka odmówiła mi bo chce mieć spokojne wesele) ale znalazłam chętną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak bum cyk cyk wydają mi się takie... uklejone ![]() Czy źle widzę? Cytat:
![]() ![]() ![]() Obiecane, to znaczy że dziś je ujrzycie ![]() Się piszę ![]() A propos prócz zaproszeń które mają być dziś wypisane... muszę jeszcze upiec torta dla siostrzenicy Łukaszka. Ach jo... Pracowity dzień mnie czeka <i to w piątek> ![]() Sofferko- no widzisz??? i tak powinien każdy zareagować! ![]() ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-11 o 10:05 Powód: Przez Sophie Marceau :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu, ta fryzurka z tyłu jest faktycznie delikatnie niedopracowana, ale mi chodzi o to, żeby pokazać fryzjerce mojego pomysła na fryz. A potem to już jej głowa żeby dopracować każdy szczególik na tip top ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-11 o 10:05 Powód: dla kasienki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ulżyło mi ![]() Chcę żebyś w tym dniu była najpiękniejsza, a nie z tłustymi włosami ![]() ![]() Sam pomysł świetny, ale jak dla mnie styliści na tej modelce się nie postarali ![]()
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
mysmy zaproszonka robili sam
![]() ![]() Kasienka trzymam kciuki za torta i czekamy na fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tyle zdjęć fryzur że głowa boli, nie wiem co wybrać... Pewnie zmiksuje coś z nich ![]() Lepiej już zmykam bo lenie się od rana, zaraz mi ktoś da po głowie... Miłego dnia P.S Kasieńska pstryknij też tort i się pochwal dziełem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
Kasiu kochanie bardzo mi miło że się tak o mnie martwisz
![]() Co do fryzjerki, to ona jest przyjaciółką rodziny TŻ-ta, teściu nawet jej kiedyś robił remont w salonie i nie wziął grosza za robociznę. Zawsze jak przychodzę to się mnie dopytuje co tam u teściowej, chociaż ta bywa u niej częściej ode mnie ![]() ![]()
#1756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No problemos babe ![]() Cytat:
i bardzo dobrze, że trzymasz rękę na pulsie ![]() Pysie! Ta fryzurka jest taka lekka, romantico... ach... i te włosy takie nie tłuste :P https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1215754540
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-11 o 10:20 Powód: Skleroza- przez wczorajszą jedną kromkę z masłem :D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Wtajemniczenie
|
i jak tu nie myśleć o jedzeniu
![]() ta fryzurkaj jak moja ![]() ![]() i nawet drzewko takie jak chcę wpięte ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-11 o 10:22 Powód: bo Kasieńka sobie przypomniała;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane!
![]() Słuchajcie będę dopiero na wizażu późną niedzielą bądź w poniedziałek po południu. Jakby coś się działo na forum to bądźcie cierpliwe, zgłaszajcie zły post a wtedy administrator powinien zareagować. Kejti85 gratuluje ![]() Asiuk dokładnie tak jak mówisz z tym zwolnieniem Do zobaczenia stokrotki! ![]() P.S U mnie taki upał, że szkoda słów. W cieniu 30 stopni.
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Liluś Słoneczko nie zaczynaj prosze Cie... Albo prosze tutaj masz babeczke z kremem budyniowym i jagodami ... pyyyycha
papatki Martus.... nie bój żaby damy se rade... hihihih... milego weekendu!!!! no ja ma dzic dyspenze od Ksiegowej Szefowej i wychodze wczesniej... niby bede sie pakowac na wyjazd ale skocze na slonko tez przy okazji... ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-11 o 10:26 Powód: przez Marte |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ale czy włosy będą świeże czy nie to zależy czy je się umyje i nie nawali za dużo ciężkich środków do stylizacji
![]() A ja chcę mieć włosy wszystkie podpięte, bo ja już wiem co mi się robi z podkręconych włosów rozpuszczonych po kilku godzinach balowania- po prostu mi się wezmą i rozprostują i tyle będzie z ładnej fryzurki ![]()
#1761 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i juz nie będę ![]() ale tym razem to przez Kasienki torta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Raczkowanie
|
witam się i zmykam ;P pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |||
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny ale jestem happy ![]() ![]() hihihi gorzej niż kasieńka (z żubrówką od rana) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podpisuje się pod tym białym sukienkom gości mówimy NIE!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1765 | |||
Zakorzenienie
|
Witam!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Moja swiadkowa rowniez pytala mnie jaka ma sobie kupic sukienke, i ew w jakim kolorze... zdziwilo mnie to troche bo w sumie to nie ja bede miala w niej chodzic, powiedzialam ze jej ma sie podobac i tyle ![]() Chociaz z drugiej strony juz sie spotkalam z sytuacja ze mloda wybrala swojej swiadkowej sukienke ( i tu problem byl taki ze swiadkowej sie ona nie podobala, a mloda sie uparla i juz... ![]() Dodatkowo kiedys bylam na weaelu kiedy jakas dziewczyna zalozylo dluga biala sukienke, moze nawet nie do konca taka skromna! Normalnie dla mnie to tak jakos... no nie wiem, bialy kolor powinien byc zarezerwowany dla panny mlodej, a tu ciezko bylo rozroznic ktora jest ta panna... co prawda suknia slubna byla duzo ladniejsza, ale ja nie raz na pierwszy rzut oka bym sie pomylila... ![]() ![]() Cytat:
Tez mialam takie problemy ![]() ![]() Ja w koncu wyszlam z zalozenia ze nie bede sie denerwowac, bo gosc dostanie to jedne, wybrane zaproszenie i nie bedzie mial przed oczami calego katalogu z innymi (jakie Ty ogladalas) i nie bedzie mial nawet do czego porownac ![]() ![]() Napewno je dzis wybierzesz i beda najladniejsze! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie udzielam sie tutaj tak często jak większosc z Was bo nie mam netu na co dzień, ale traz muszę bo może Wy mi powiecie czy zwariowałam ![]() Ślub robiliśmy w tajemnicy, żeby SOBIe dogodzić. Mamy go dokładnie wtedy co daget i kilka inych dziewczyn 30.08. Zaproszenia pierwsze poszły w maju, info rozeszło sie po rodzinie, pomału rozwozilismy resztę. No i w pon zonk. Kuzyn mojego M którego nawet rozważał na świadka z żona odstawili taka scenę że nie wiedziałam czy czasem nie zwariowali. Są OBURZENI otrzymaniem zaproszenia. Przez 40 minut gadali i padłay takie hasła jak: to jest brak kultury! jakim prawem nie powiedziliśmy im jak zabraliśmy sie za organizowanie i jakim prawem jego matka wiedziała wcześniej od nich skoro to u nich mieszkaliśmy dwa lata temu przez dwa miesiące gdy nasz dom sie wykańczał (urodziłam córkę a do był w budowie opóźniony węc 2 miesiące u nich pomieszkiwałam z nworodkiem bo sami mają taka córke jak nasza) iże za to oni oczekiwali czegos więcej. I czo my sobie wyobrażamy? Że oni nagle rzuca wszystko i przyjdą? Jesteśmy niepoważni! Przecież oni mają zobowiązania i aż 4 sluby w tym roku i o wszystkich pozostałych wiedzieli rok wczęsniej (btw. rok temu to ja nie wiedziałam o swoim bo organizacja od listopada :/) Mówię wam masakra. A na koniec tekst: dlaczego w ogóle bierzemy kościelny? Przecież oni znają moja opinię o kościele (instytucja kościoła do mnie nie przemawia za bardzo) i Marek ma brac ślub ze mną jak z niewierzącą! I to powinno być dla ns jasne, bo oni co niedzielę do kościoła chodzą... Mam 28 lat. Jestem dośc wyszczekana. Ale na taki atak to .. słów mi zabrakło... Czy rzeczywiście jestem nienormalna bo komuś komu powinnam byc tak wdzięczna do grobowej deski (wygarneli nawet to że kupili i przywielźli markowi prezent na urodziny w lutym i oczekwali za ten fakt czegoś więcej) nie dałam osobiście pisemnego zaproszenia wcześniej? Wiem że wszystkm nie dogodzę i powinnam trzymac głowe do góry. ae znając ich to te teksty rozniosa po całej rodzinie... zdołowana w tym tygodniu :/ Nikomu z Was nie życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Raczkowanie
|
witanko
![]() przysiegam ze przeczytalam wszystko tylko taka dzisiaj leniwa jestem ze nie chcialo mi sie cytowac i nie pamietam co bylo pisane glowa mnie pobolewa w zasadzie od wczoraj, raz na jaks czas mam tak ze kiedy sie @ zbiliza to leb mi peka , na razie pobolewa ( a sasiedzi dalej wymieniaja kafelki) i tak sie zastanwaiam czy nie powinnam od razu wziasc jakiegos proszku zanim to sie przemieni w mega migrene... tylko taaaaaaaaak mi sie nie chce szukac w kartonach. Za dwa tygodnie jedziemy do polski za trzy slub i musze zaczac sie pakowac co by niczego nie zapomniec ( hmmm a jeszcze sie do konca nie rozpakowalam ![]() Dzisiaj rano stwierdzilam ze nie ma bata trzeba w kocu sukienke przymierzyc ![]() ![]() Wiem ze wtedy tego 17 to mialam @ i byl upal bylam spuchnieta i terazm mam wrazenie ze troche duzawa , tylko czy ja w pierwsiach utyje ??? no nic na razie nic nie robie jak pojade do polski to zmama przymierze bo moze zle ja zalozylam (nadzieja ) czy ^pisalam juz ze nic mi sie nie chce? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tego kolesia to jeżeli by się uparł to dla Twojego TŻ-a mogłoby to oznaczać więcej niż tylko punkty karne i mandat, w każdym razie super, że wszystko się dobrze ułozyło ![]() A instynkt? mam nadzieję, że w końcu nadejdzie, inaczej będzie ciężko... Cytat:
![]() Biustu Pameli nie chę ale za to bardzo lubię swój własny ![]() Brawo dla "normalnych" ludzi, pewnie, że bycie świadkową to zaszczyt, cieszę się, że w końcu trafiłaś na godną osobę. Cytat:
![]() ![]() Ava80 w ogóle się nie przejmuj, wiem, że łatwo mi tak mówić, ale po co sobie psuć humor. Zawsze znajdą się jakieś sorry za określenie ale głupki, którzy nie potrafią się cieszyć szczęściem innych. Ważne, żebyście Wy się dogadywali a "te" osoby...cóż nie są warte waszej przyjaźni. Chyba nawet lepiej, żeby wcale nie przyszły niż żeby psuły Wam tez ważny dzień. Chyba, że zrozumieją swój błąd i najzwyczajniej przeproszą. A tak na marginesie to trzeba mieć tupet. Z tego wychodzi, że powinniście poczekać, bo oni w tym roku już za dużo wesel mają ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Rozeznanie
|
a szalę goryczy przelało wczoraj TO, a własciwie komentarz nr 2...
![]() http://agnieszkaimarek.com/?p=141 nasz blog, opisana kwestia prezentów do wiadomości Gości; podejrzewam że to napisała ta sama dziewczyna o której powyżej ale przeczytajcie ku przestrodze, bo może ktos z waszych gości myśli podobnie? juz sama nie wiem odechciało mi sie tego ślubu ![]()
![]() |
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci ze zszokowala mnie ta sytuacja...? ![]() ![]() Mysle ze jesli to rozniesie sie po Twojej rodzinie, to moim zdaniem to oni sobie narobia problemu a nie wam?! asa pozatym jesli ktos pomaga... nie, w glowie mi sie nie miesci. do 30 sierpnia jeszcze kupa czasu, wiec nie moga powiedziec ze "zarty sobie robicie" zapraszajac ich teraz bo to najnormalniejszy czas na zaproszenia. Wogole dziwia mnie takie sytuacje kiedy ktos wymaga nie wiadomo czego. E koncu to ani Twoi rodzice zeby mieli tyle do powiedzenia na temat tego jak bedziesz sobie zycie ukladala! Niczym sie nie przejmuj, bo szkoda nerwow. To ma byc Twoj najpiekmiejszy dzien w zyciu, i jesli oni tego uszanowac nie potrafia to zle o nich swiadczy. Jak by u mnie w rodzinie byla taka sytuacja i jacys tam ludzie by takie teksty po rodzinie roznosili, to nie martw sie, pomyslalabym ze to oni sa szurnieci....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.