|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Witam z wieczorka co tu tak pusto?????????????
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zafajnie mija a co do SPA to najpierw byłyby pogaduchy w błotku, potem walka w błotku a może nawet i w kisielu ![]() Brzuch mnie w dole boli, że umieram
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak poważnie kiedy do mnie przyjedziecie tak wszystkie? ![]() tylko ustawcie termin i ja jestem za!!! Pusto bo Gabi pewnie sie rozmnaża Kathi testuje nowy sexi strój np. hmm? uczennicy Fruzienka.. łapie tam gdzie nie trzeba Domi romansuje z przystojnaiakami w sieci ponoć to jej ulubione zajęcie. ![]() mischoko tak sie rozmażlyła ze ten pikbnik na trawie zamienił sie w orgie i pewnie teraz gwiazdy liczy ![]() Olivka sie stresuje przed jutrzejszym badaniem żołnierzy ... czy podołaja ( PEWNIE żE TAK POLSKA KREW )AGA 1981 hmm agnieszka juz tu nie mieszka ![]() blondi z poznania ruszyła na rynek i po powrocie ruszy na tż ![]() Alkamor rozmawia ze swoja fasolka Aliszcze nasze pewnie sie waży i nie dowierza.... ![]() Jane 2008 hmm ostatnio słyszłam że moczy sie w jacuzzi i popija szmpana ( bez nas) ![]() tola natomiast rozpracowuje w dalszym ciągu kadrowców co to sprzeczne info maja i nosy im rosna jak u Pinokia ![]() a madzia madzia to własnie wróciła z Darłówka bo siedziała nad brzegiem morza przy slietle księyca i piła piwko ( mój szef ma namioty z Lechem takie miasteczko Lecha na pomorzu w miektórych miejcowościach nadmoskich) a tera zidzie zgwałcic tż bo ma parcie na niego i to bardzo .... ![]() Do rana moje kochane
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chetnieprzyjade talko kiedy???Hehe stroju uczennicy nie bylo ja uciekam sprzed kompa bo maz posadza a uzaleznienie(ma racje) i musze byc dobra dziewczynka hihi Apropos meza zabilabym go najchetniej ech co tu gadac ja sie pindrze na wieczor a ten nawet nie popatrzy a w nocy przylezie i wezmie swoje ![]() U mnie chyba i tak bezowulacyjny cykl wczoraj sie temka podniosla ze byla szynas a dzis w piwnicy no coz ide do gina wiec moze mi powie czy moze cos sie dzieje lub nie Ide po kawe bo i ntak was nie ma wszystkie spia smacznie BO DZIECI NIE MAJA NIE MA WAS JA TEZ SOBIE IDE Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-07-11 o 08:51 |
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety moje wnioski są totalnie dołujące. Niech mi jeszcze tylko ktoś kiedyś powie, że przecież kobiety w ciąży na zwolnieniu mają 100% pensji, to chyba zabiję! Jestem wściekła na maxa, bo teraz kiedy najbardziej pieniądze są mi potrzebne, to okazuje się, że będę dostawała ok. 300 zł mniejszą pensję, jeśli zdecyduję się pójść na zwolnienie, a nie oszukujmy się... jestem w połowie 5-go miesiąca, więc maksymalnie popracuję do końca sierpnia i pójdę na zwolnienie, bo już mi ciężko i nie mam siły. A 8-godzinne siedzenie codziennie w pracy przy kompie też dla dziecka zdrowe nie jest. A jak przychodzę do domu to mam ochotę tylko na sen... Oj ciężkie to życie w tej prorodzinnej Polsce...
|
|
#786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, dostałam w międzyczasie dwie podwyżki. A na zwolnieniu liczy się średnią z ostatnich 12-tu miesięcy.
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia super to wymyśliłaś ani jednej z nas nie pominęłaś uprawiałam cała noc wirtualny sex![]() Wczoraj o 22 po pracy przyszedł Tż. Był milutki, jak gdyby nigdy nic. Powiedział, że się dobrze czuje teraz, że nie mam konta na NK, nikt mnie nie podgląda, nie pisze komplementów. Ze jestem jego i teraz jestem taka piękna, że mam za duzo adoratorów, a on sobie na to nei pozwoli. Acha i że powinnam sie cieszyc, ze sie awanturuje o to, bo mu na mnie zależy Nagadałam mu do słuchu. Powiedziaąłm, ze mnie wykańcza tym brakiem zaufania.Fakt, przeprosił pocałował mnie w reke, ale powiedziałam, że powinien z kwiatami na kolanach przepraszać albo zabrać mne gdzies na weekend
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Acha powiedziałam mu jeszcze, że jeśli chce to teraz mu dam powody do zazdrości. Na pytanie jak bedzie na weselu, jak mnie ze straym chłopem zatańcze, odpowiedział, że mam tńczyć tylko znim...On naprawde chyba na żadnym weselu jeszcze nie był ![]() Nie jest tak, jak było. Bo ja nie na darmo sie smuciłam i dołowałam, żeby teraz hop siup sie nagle poodzić. Niby się odzywamy, zobaczymy, jak sprawa sie dalej potoczy. W każdym razie ja postanowiłam, że teraz będę bardzo oziębła. |
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
oj zaborczego masz TŻ Domi, ale może da się go jeszcze wychować
Jednak trochę jest to przerażające, jak chce Ciebie tak ograniczać. Rozumiem zazdrość, sama bywam zazdrosna, no ale bez przesadyzmu!!Ja za to muszę dziś pochwalić swojego męża rano śniadanie do łóżka mi podał po śniadaniu pognał na kompa, ale że byłam śpiąca to olałam to jak się trochę rozbudziłam to poszłam do niego, co on tak z rana na kompie ogląda, a on szukał, gdzie może zbadać sobie żołnierzyki i właśnie wyszedł na badanie sam z siebie mieliśmy kilka dni bez sexu (w Grecji pod koniec spaliliśmy się tak na słońcu, że żadne nawet niewinne przytulanki nie były nam w głowie![]() Madziu, super z tą wagą wymyśliłaś , ja jednak omijam na razie wagę z daleka baaaaardzo szerokim łukiem
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On powiedział, że taką awanture zrobił osttani raz. Zazwyczaj jak coś mówił, to spełniał. I tak będzie paskudnym zazdrosniekiem i tak. Tylko jestesmy ze sobą dwa lata i taką max awanture zrobił pierwszy raz więc go nie moge przekreślic tak szybko Ja się za niego TERAZ wezme i dorpowadze do porzadku! To będzie powolny etap...
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie po kilku dniach nieobecności. Jak na razie pogodziłą się z tz, ale wczoraj wieczorem hihihi, jak on chciał sie przytulać to ja powiedziałam ze nie mam siły. Wszystko poszło ok. Dzisiaj rano pyam się go czy juz wie jak ja się czasami czuję ? Myslę że zrozumiał. Tyle dobrego. Od 16-go dnia cylku łykam podjęzykowo luteoinę zobaczymy czy to chociaz pomoże. Pozdrawiam wpadnę wieczorkiem-jak bedę miała siły.
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej jak liczyłam to wszystkie byłyście Pewnie Madzia posała na podstawie ostatnich dni, Asia sie nie zameldowała i nieopatrznie została ominieta |
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego dnia
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pamiętaj nie daj się!!I oducz go takiego zachowania!!
|
|
|
|
|
#799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dlatego chyba ze Asienka u nas od niedawna. A co twojego tz to jak juz pisalam teraz ty go trzymaj krotko i nie daj sie zmamic. Poza tym nie jestes niczyja wlasnoscia.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bedzie dobrze pogodzeni i z luteina na pewno cos "zmajstrujecie" hihihi Powodzenia
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Kochane i tak dziekuję Wam za wszytskie porady, bo to głownie Wasze hasła i porady wcieliłam w zycie i mam zamiar
A teraz zmiana tematu Mama mi z ciucholandii przyniosła dwie kiecki, Jedna jest boska idealna na wesele, Gdybym wiedziała, nie kupowałabym mojej za 160 zł. Tamta to nówka za parenaście zł. Jak porobie zdjęcia to Wam wkleje. Prawdopodobnie ta sliczna szmateksową bedę miała na przebranie |
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fruzieki nie ma już kilka dni Olivka też od rana nie pisała nic. Ciekawe jak tam badanie
|
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
OLivka nic nie pisała, pewnie czy wzięła urlop, albo ja nie zauważyłam przez te moje emocje
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
Cześc Dziewczynki!!! kurde po tym urlopie i w weekend byliśmy tez na weselu i nie moge dojść do siebie nic mi się nie chce cały tydzień leniuchuje , chyba do roboty sie wezmę od poniedziałku bo szef teraz też na urlopie
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
FRUZIA widze ze jestes naszkrob cos wesolego
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiu .. Przepraszam ale zaproszenie na NK ja wysłałam do ciebie i domi ma racje!!!!!Cytat:
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty Asia to do rany przyloz taka na pewno sie nie pogniewa. Jak ja patrze na Twoje zdjatka no po prostu bomba....
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nadrobiłam u Asi komenatrzami na NK
chyba mi wybaczy
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Na bank
wiesz kiedys mialam taki ognisty rudy mahon na wlosach ale mnie to nie pasuje ja nie jestem taka laseczka a po drugie wole ciemniejsze wlosy oczywiscie u siebie ale w komponacji z zolta sukienka po prostu bomba
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

teraz to na moje oko będę mieć jakieś 65 kg ale zaczynam walkę
swego czasu ważyłam 75 kg ale schudłam do 58 kg i przez dobre 5-6 lat utrzymywałam się między 58 a 60 kg także jest nadzieja na spadek.
mi w ogóle to się marzy weekend w SPA, może kiedyś zrobimy sobie zlot w jakimś SPA
właśnie, coś pusto tu 

Mama mi z ciucholandii przyniosła dwie kiecki, Jedna jest boska idealna na wesele, Gdybym wiedziała, nie kupowałabym mojej za 160 zł. Tamta to nówka za parenaście zł. Jak porobie zdjęcia to Wam wkleje. Prawdopodobnie ta sliczna szmateksową bedę miała na przebranie
Asiu .. Przepraszam ale zaproszenie na NK ja wysłałam do ciebie i domi ma racje!!!!!