|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Hej Kochane.. Troche czasu mi zajelo, zeby pobieznie przebrnac przez wasze posty
Milo mi, ze o mnie pamietacie... Nie odzywalam sie, bo nie mialam za bardzo kiedy. Babcia miala usuwanego polipa z jelita i bardzo zle sie czula, w ogole prawie nei bylo z nia kontaktu bo tak jakby nie docieralo nic i mieszkala u nas ciut. Juz lepiej sie czuje wiec wrocila do siebie. A ponadto kupe czasu mi zabiera przygotowywanie wesela. Na szczescie to juz jutro i bedzie troche luzu... Dzisiaj jeszcze na 14 jade do lublina odebrac suknie slubna mlodej, pozniej o 15,30 kosmetyczka w swidniku, potem do Jawidza zrobic paznokcie mamie i siostrze panny mlodej, na 20 do ksiedza podpisac dokumenty... Strasznie duzo czasu to wszystko zabiera U mnie dzisiaj 19 dzien cyklu. Jakies tam "przytulanie" jest, ale nie staram sie zbyt szczegolnie o dziecko, jakos nie mam czasu myslec o tym. I tak nie wierze w to, ze sie uda jakos brakuje mi optymizmu w tej sprawie. Na stary watek nie zagladalam jzu dawno, ale pewnie niewiele sie tam zmienilo? Domi - wiem, ze latwo jest mowic komus, kto nie jest w Twojej sytuacji, ale ja chyba nie bylabym z takim facetem. Na pewno nie jest tak, ze on nic nie robi a Ty sie ciagle starasz, ale mimo wszystko co to za zycie z facetem, ktory robi burze o doslowni nic? Tak jakby szukal pretekstu! Do Ciebie nalezy decyzja co zrobic, ale widze, z my wszystkie tutaj myslimy to samo Olivka - ja Ciebie tez podziwiam, Twoja wiare, nadzieje, zapal Co do wagi i wzrostu to ja kruszynka niestety nie jestem. Mam 173cm i waze 85 kg. Udalo mi sie schudnac to 83kg ale i tak zaraz wrocilo... To moja zmora, nienawidze siebie, nienawidze kupowac ubran, nienawidze luster itd. Ciezko sie z tym zyje, a najgorzej, ze nie potrafie nic z tym zrobic ![]() Kasia pokaz jeszcze kilka zdjec Maxika!! Alkamor - jak tam dzidzia? madziwnia - lista obecnosci swietna ![]() Przepraszam, ze nie odniose sie do wszystkich, ale tak tego duzo, ze nie jestem w stanie ![]()
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Fruzienka fajnie ze jestes
koniecznie focie z wesela chcemy Fruzienka dawaj namiary zaprosze cie na NK i sobie MAxia poogladasz Asiu dobrze ze sie uklada a taka nauczka z odwroceniem si etylkiem tez dobra rzecz Aga opowiadaj o wakacjach troszeczke chwal sie GAbi ja ciebie potrzebuje Dominika teraz wez sie ostro za wychowywanie TZ Olivka i jak trzymanie za raczke udalo sie?? Mischoko ja podziwiam twoje wlosy uzywasz jakichs kosmetykow ?? Laski ide jak wroce dam znac a jutro chyba ide do fryzjera jakies pasemka ciemniejsze machnac na ten moj blond leb bo mi sie juz znudzil |
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ja dzis ide na solarium. Nie mam warunków, żeby sie opalać i nie mam za bardzo gdzie
![]() Mój Tż dzwoni do mnie, chce przyjśc jeszcze przed pracą, juz jest znowu milutki, za to ja nie jestem Juz przez kilka dni szalał z zazdrości, dopiął swego usunełam konto na Nk i zadowolony chodzi A poza tym już mówił, że dziś wieczór idziemy do niego, nono ciekawe![]() Kathi zrób zrób pasemka ja dzis mam w planie ćwiczyć i ujędrniać sie i tak cały tydzień...
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu zdziwilabys sie- nie robilam nic teraz mam juz do pasa, scieniowalam troche co by sie grzywa bardziej ukladala, farbnelam na ulubiony rubin z filotem czekam do wesela i fotki wkleje na pewno .... Od niedawna uzywam takiej odzywki na koncowki ale jakos afektu nie widze moze za jakis czas.... Poza tym mama bardzo dobra szczote szeroka jak grzebien i staram sie nie wydzierac wlosow gumkami i spisnkami raczej warkocze i takie tam.... ale grunt to dobra dieta a przy moim odchudzaniu to czasem wychodza ciutke zbyt duzo.... ale dziekuje za mile slowa
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izka a jak wygląda Twoje dbanie o włoski?jak często myjesz?jakie odzywki, maski i szampony uzywasz? Ja dzieki wizażowi nauczyłam się troche, jak dbać o włoski. Stosuje nafte, pije pokrzywe, czasem maseczka z jajka i olejek rycynowy. No i wykluczyłam silikony w szamponach ![]() Jeszcze 10 cm dłuższe i będę zadowolona
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Kathi, to koniecznie wklejaj fotkę z pasemkami
![]() Mąż był już na badaniu, po pół godzinie miał wyniki już gadałam z nim na razie przez telefon, ponoć jego wyniki to taka średnia krajowa, nie jest źle, ale mogłoby być lepiej. Także musi więcej sportu, witaminki mu kupię no i chyba jednak zdecydujemy się na wizytę u androloga, albo wpierw pokażę wyniki mojej gin, bo to w sumie od niej wyszła propozycja, żeby mąż się zbadał.
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
Nie bede zanudzać Was swoimi opowiastkami wkleiłam kiedys kilka fotek to oglądać.
Ogólnie było bardzo fajnie, kwatery też superowe i tanie, troche się zwiedziło trochę zobaczyło i sie wróciło |
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pielegnacja podobna do mojej Tylko, że ja wykluczyłam L'oreala, wcześniej używałam i chyba nawet ten sam co Ty(ten różowy?) bo ma silikony. I też robie maseczke z jajka i olejku rycynowego, czasem wcieram też nafte Ogólnie jestem włosomaniaczką. I juz mam w planie nie farbowaćAliszcze no to do dzieła
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście w genach mam przekazane gęste i zdrowe włosy. Moja babcia (i jej siostry) od strony mamy miała właściwie do końca życia geste włosy (pod koniec jej zaczęły wypadać, ale to dlatego, że bardzo mało jadła), moja mama ma gęste i zdrowe włosy, a ja ponoć urodziłam się z włosami do ramion i pielęgniarki w szpitalu nazywały mnie księżniczką , bo miałam złote włoski, a wokół same łysawe maluszki![]() Właśnie czytam o różnych preparatach dla mężczyzn na poprawę wiadomo czego i już nie wiem, co kupić mojemu no i więcej sportu będziemy uprawiać mi też się przyda więcej ruchu, także blondi, może w ten weekend my również wyruszymy na rowery (bo Ty chyba też miałaś to w planach, czy coś mi się poplątało? )
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ala może wybierzecie się w czwórke na rowerki?Jesteście obie z tego samego miasta...Fajnie, jakbysmy sie tak wszystkie spotkały kiedyś ![]() A jeśli chodzi o preparaty do mężczyzn, to napewno pomoże Ci Olivka, bo jej mąż jadł kwas foliowy oraz cynk, z tego co pamietam |
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam od lekarza....ale nie od gina...tylko od internisty.Wiecie - mój pęcherz
Wkurzyłam się trochę ale dobra.Najbardziej to się zmęczyłam idąc przez ten skwar!!no masakra Dzwonili z pracy powiedziałam, że mam jeszcze zwolnienie.No szczęśliwi to nie byli....ale w dupie to mam szczerze mówiąc....co do mojej dzidzi to chyba ma się dobrze.Rozpycha się Ale męczę się bardziej niż wcześniej Wolę nie wiedzieć co przezywają kobitki które mają termin na sierpień...w taki skwar z bębenkiem....podziwiam Już się nie mogę doczekać 18 lipca...![]()
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
niezapominajkaaaa a Ty nie chcesz do nas dołaczyć?
Bo zauważyłam, że nas często czytasz...pomyslę, że to mój Tż sie ukrywa po tym pseudonimem |
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie czekam na Olivke
może coś mi doradzi![]() ja liczę po cichu, że zobaczę kiedyś mieszkanie blodni po remoncie, jakaś mała parapetówka dla naszego gangu by się przydała
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to znaczy ze ma silikony ze sztuczny jedwab czy jak ?
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny chcecie się pośmiać?? skanowałam u mamy wczoraj swoje zdjęcia z dzieciństwa.Chcecie zobaczyć jaki grubas byłam???Małżonek jak zobaczył to zdjęcie to zaczął na mnie mówić "czołgu"
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Silikony to oleiste substancje ktore powlekaja wlosy, dajac iluzje zdrowego blysku. Dla przesuszonych wlosow wydaja sie magicznym skladnikiem. Problem jest w tym, ze wiekszosc nie rozpuszcza sie w wodzie i niektore moga byc usuniete tylko za pomoca silnych detergentow, ktore jednoczesnie usuwaja resztki sebum powodujac, ze wlosy staja sie jeszcze bardziej suche i sianowate. Na pomoc przychodza wtedy odzywki z silikonami...i kolo sie zamyka. Jezeli silikony nie zostana usuniete, z czasem prowadzi to do ich "budowania" na wlosach, ktore wtedy staja sie przyklapniete i trudne do ulozenia. Taka silikonowa warstwa zapobiega tez przenikaniu skladnikow nawilzajacych.
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor, niezły bobasek z Ciebie był
![]() Domi, dobrze, że mi otworzyłaś oczy, będę teraz uważać na silikony ![]() zapraszamy niezapominajkę do naszego gangu ujawnij się, zanim dziewczyny zaczną myśleć, że jesteś TŻ naszej Domi
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Anglii są troche inne produkty, to ja nie wiem za bardzo W każdym razie trzeba patrzeć czy w składzie nie ma silikonów:ROZPUSZCZLNE W WODZIE -dimethicone copolyol -lauryl methicone copolyol -hydrolyzed wheat protein hydroxypropyl polysiloxane -kazdy silikon z PEG na poczatku NIEROZPUSZCZALNE W WODZIE, LATWO USUWANE ZA POMOCA LAGODNYCH SZAMPONOW (np. na bazie coco betaine) - amodimethicone ( ktory czesto jest laczony z trideceth-12 i cetrimonium chloride co jeszcze bardziej ulatwia zmywanie) - bardzo fajny silikon -dimethicone -dimethiconol -beheonoxy dimethicone -phenyl trimethicone NIEROZPUSZCZALNE W WODZIE, CIEZKO USUWANE PRZEZ LAGODNE SZAMPONY (trzeba szampon zostawic na pare minut) -simethicone -trimethicone WYMAGAJACE SULFATES DO USUNIECIA - lepiej sie od nich trzymac z daleka -cyclomethicone -cyclopentasiloxane -trimethylsilylamodimethic one - trimethylsiloxysilicates Ja wszystkiego dowiaduję się z wizazu. Każdy gatunek włosów jest inny. Ja jeszcze pije pokrzywe od czasu do czasu i robie płukanki
|
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka
![]() Już po sprawie poszło że tak powiem szybciej niż myślałam, tylko mój mąż zdołował się troszkę bo było tego tylko 5,4 ml po tylu dniach a zazwyczaj no wiecie... jest tego sporo. Ale wytłumaczyłam mu że mnie zabrakło i tyle a im to przecież do analizy wystarczy.Wyniki już są i chyba jest dobrze nic za bardzo z tego nie rozumiem bo pisze że norma jest od 20 000 000 w 1 ml a on ma 53 800 000 . Ale z tego żywo ruchomych 21 000 000 słabo ruchomych 12 700 000 a nieruchomych 20 100 000. No i coś takiego : obraz przemawia za prawidłowym seminogramem. Więc chyba ok ?Wy juz po to doradźcie ale do gin i tak to wezmę ![]() Bosze jakby wiedział że ja to tu piszę to
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka nie napiszę Ci bo niestety nie znam się na pływakach
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko, właśnie mam przed sobą wyniki mojego męża (on też mnie chyba zabiję za to
mam napisane koncentracja- 30 mln, ale nie mam napisane nic o żywo ruchomych (chyba, że inne są oznaczenia na to) itp, mam za to wyszczególnione- ruch typu A, ruch typu B itp ![]() teraz doczytałam, że plemniki martwe to 20 % (norma < 25%)
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
widocznie można opisać różnie.
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma Was
![]() U mnie jeszcze przed 14 był chwile Tz i polazł do pracy. Zostawił mi kase i powiedział, żebym kupiła na wieczór kukrydze (bo niedaleko mnie sprzedają). A ja się tak zawzięłam, że jak poszedł napisałam mu ze nie bede szła po żadna kukurydze i niech mi nie rozkazuje, co mam robic Niby na wieczór kupił nam piwka choć zakomunikowałam mu, że nie zostaje u niego wogóle. W końcu przed chwilą sobie pomyslałam, ze tak lubie kukurydze i nie bede sie w ten sposób wygłupiała i skoczyłam i nam kupiłam po dwie Juz sama mam mętlik w głowie z tym wszystkim Ja na 17 ide sie upiekszac do solarium
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie gotuje obiadek-pomidorówke z ryżem i de volaie ( nie wiem jak to się pisze) hihi
nie wiem nie moge cosik fot dodac
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
na 3 zdjeciu widac syna i moja mega brudna podłoge hihihi
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
WROCILAM OD GINA oto nasza rozmowa: CO pani jest - .A mleczko mi cieknie mimo ze ni ekarmie -Kazda zdrowa kowka ma mleczko (ja galy)-(tu wywiadzik co i jak) :prolaktynke zrobimy a jak sie pani dowiedziale ze mkleczko cieknie?? -Maz sie napil -Acha to nim zacznie pani meza regularnie karmic sprawdzimy to sprawszimy(zbadal cycki ) -To teraz polatamy samolocik prosze ![]() ![]() _oooooooo ma pyni jajeczkowanie dzis prosze zsdzwonic do meza niech do domu na noc wroci -Ja on zawsze wraca -No tak ale dzis szkoda zeby okazje zmarnowac niech przyjdzie zrobi swoje a potem pani godzinke lezec nie wstawac a on pod prysznic i moze sobie isc ![]() Tak to wygladalo hihih Potem dowiedzialam sie ze po cesarce w tym wieku i takich komplikacjach moge zapomniec o porodzie naturalnym i ze Prolaktyne to sie robi miedzy 2 a5 dniam cyklu ![]() Do tego mam zrobic wyniki LH;FSH;Ez;HPRL;TSH czyli wszystko co moglo by zaburzyc zajscie w ciaze blondyka kolorek piekny i zyrandol tez mi sie podoba bomba |
||
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, fajne kolor
a psina prześliczna, jak znajdę jakąs fotkę swojego psiaka to wkleję Wam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Milo mi, ze o mnie pamietacie...
jakos brakuje mi optymizmu w tej sprawie. Na stary watek nie zagladalam jzu dawno, ale pewnie niewiele sie tam zmienilo? 

Juz przez kilka dni szalał z zazdrości, dopiął swego usunełam konto na Nk i zadowolony chodzi

no i więcej sportu będziemy uprawiać
mi też się przyda więcej ruchu, także blondi, może w ten weekend my również wyruszymy na rowery

Wolę nie wiedzieć co przezywają kobitki które mają termin na sierpień...w taki skwar z bębenkiem....podziwiam