|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.64
Jaka?
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.64
Cytat:
|
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweterek z R. wysłany Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4595 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() spoko - Miracle jest Twój Cytat:
![]() o wdzisz a mi on zupełnie nie leży
|
|||
|
|
|
#4596 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
bluźnisz rosół z makaronem to świętość narodowa jak Giewont czy parawany we Władysławowie ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
No jak żyć? Ostatnio jak krówkę widziałam, przypomniała mi się ta scena z Madagaskaru gdziekolwiek wgryza się u
![]() A ja tak wkładam jajka do wody i włączam gaz. Idę wypuścić kota drzwiami, drugiemu otworzyć okno, żeby mógł wejść . Potem znowu drzwi temu, który właśnie przybiega z dworu, potem okno temu, który już czeka przy oknie, bo usłyszały otwierane drzwi/okno. No i mogę iść wyjąć jajka z wody. Są idealne Cytat:
Aktualizacja jajecznicy: Jajecznyca wyszła za słona, bo żadna nie wpadła na to, że oscypek jest słony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4599 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4600 |
|
Guerlain Lover
|
Angel007 wzielam Pumy za przelewem bankowym, nr konta nie dostalam do tej pory Na Zalando pojawily sie szare i mysle czy brac czy czekac na Pume ![]() Aleksa, cena za Si cudna za zakupy i denka ![]() Saipan Tez nie umiem zrobic idealnej jajecznicy, zawsze wyjdzie za sucha ![]() Przyszly kliniki i tez mam ta maske, moja siostra wybrala jakas inna niespodzianke z gratisow i dostala tylko probke ![]() A dzisiaj przylecial Shalimar Cologne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4601 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() patent na gotowanie jajek pierwszorzędny ![]()
|
|
|
|
|
#4602 | |
|
Shopping Queen
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Bede miala Pumy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We wtorek albo w środę odsyłałam kurierem sukienki Quiosque a dzisiaj dostałam zwrot na konto szkoda tylko, że nie mają darmowych zwrotów 😒
|
|
#4605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój też wysłali w końcu Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że tak
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy te maski loreala z glinką są fajne? Myślę, czy by nie kupić teraz w Hebe. Już i tak mam sporą listę, hmm... ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- No i jaką opinię wątek ma o kosmetykach AVA?
|
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po zielonej miałam bogdany a innych nie próbowałam.
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie pytanie mistrza.
Znowu. Jestem na stronie phillpis dla Ing. Dodałam do porównania kilka urządzeń. Gdzie jest ten przycisk 'ostatecznego' porównania? Ten, po którym wyskoczy takie magiczne okienko z wszystkimi informacjami? Jakąś pomroczność jasna mnie chyba znowu dopadła bo nie widzę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
O, dzięki za opinię
![]() Właśnie ja żadnej nie próbowałam, a pamiętam, że jak się pojawiły, to sporo osób na wątku było zainteresowanych. Patrzę jeszcze na te maseczki AVA. |
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli dobrze pamiętam, to kom styki A A chwaliła Lena i chyba AnulaQa też coś tam pisała dobrego o nich. Ale mogę się mylić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co kupujesz? ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Odpuszczę na razie, bo i tak mi się zrobiło sporo rzeczy - kłania się lutowy brak zakupów. |
||
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno jest. Tylko nie mogę jej znaleźć...
Przed chwilą kliknęłam w końcu parownicę karchera. Staniała o całą dychę ![]() Wreszcie dojrzałam do zakupu stacji parowej. Trochę martwi mnie to, że już nie będę mogła mówić, że prasowanie zajęło mi "caaaaały dzień" . No ale co zrobić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty mnie nie strasz, że coś tam tanieje, bo ja już kupiłam dwie rzeczy! Ciekawe, czy te odkurzacze-roboty są fajne... |
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak. Te maski glinkowe. Niby swoją funkcję spełniają. Miałam kilka saszetek i nie wrócę do nich. A, i jeszcze zapach podrażniał mi oczy. Zaczynały łzawić i szczypać. Teraz mam jakąś detoksykującą z węglem z eveline. Kosztuje ok 20zl, a jestem dużo bardziej zadowolona z efektu. No i trochę mniej szczypiornista mnie w oczy ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ym-weglem.html W zapasie mam jeszcze zieloną, chyba matującą z Tej serii, ale czeka aż wykończę czarną albo jakąś różową dr. Jart. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo lubię różową Originsa, niedługo się kończy i właśnie chciałam coś jeszcze, ale mi się nie pali Jestem ciekawa tego Jarta, daj znać, jak przetestujesz. |
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś tydzień temu wymyśliłam, że potrzebuję parownicę do sprzątania w domu. Ostatecznie stwierdziłam, że bliżej wiosny jest szansa na jakiś rabat, bo przecież czas na wiosenne porządki, to i może z tej okazji będą jakieś rabaty. W teorii, ten sprzęt który kupiłam, przeceniono o 200zl ( w innych sklepach kosztuje tyle samo, co po tej 'przecenie' , ale nie ma żadnej informacji o promocji) wiec nie jestem pewna, czy to rzeczywista obniżka, czy tylko chwyt matketingowy. Od tej obniżonej ceny odjęło mi jeszcze dyszkę z okazji tych 'wiosennych porządków'. Także wmawiam sobie, że przez to, że poczekałam z zakupem tydzień, to oszczędziłam 210zl. Czy tak jest naprawdę? Nie wiem. Ale będę miała kolejne sprzęcicho do zabawy. Co do odkurzaczy, to niestety nie pomogę. Ja mam takiego z viledy i mi wystarcza. Co prawda nie ma on stacji dokującej, trzeba go normalnie postawić na podłodze i włączyć. Ale mnie to nie przeszkadza, bo zanim włączę to i tak muszę kilka rzeczy poprzestawiać i upewnić się, że żaden kot nie został w pobliżu odkurzacza. Już kilka razy zauważyłam jak chodzą i go pooychają w różne kierunki przez co odkurzacz traci orientację i niektóre miejsca omija.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem. Obniżka to obniżka i dobrze sobie wmawiasz. Grunt, że zaoszczędziłaś Moja kotka chowa się w najgłębszym kącie przy zwykłym odkurzaczu, więc wyobrażam sobie, co by robiła przy takim Ostatnio się najeżyła na oczyszczacz powietrza bardzo. Masz bardzo odważne koty, że jeszcze popychają odkurzacz, a raczej - atakują wroga
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka towarzyska jest po pani |
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też za ludźmi nie przepadam. W zamian mam zwierzyniec. Może jakby był mały kociak, to by zadziałał instynkt? Zaopiekowałaby się maluszkiem? Ja mam 5 kotów w 3 'rzutach'. Najpierw trafiło do nas kocie rodzeństwo. 2 kotki z jednego miotu. Dość duże już były. Wobec siebie nawzajem są bezproblemowe. Potem przygarnęliśmy Teodorę. Jest największą indywidualistką z całej piątki. Nie lubię jak inny zwierzak wchodzi na jej tere, wszystko robi po swojemu i kiedy chce. Potem była Regina, a dwa dni później Celina. Małe kruszynki, które teraz są jak siostry bliźniaczki z innej matki. Wszystko robią razem. Jak zbyt długo się nie widzą to jest afera. Na szczęście mamy na tyle dużą popiwerzchnię, że wszystkie znalazły dla siebie miejsce i na ogół nie wchodzą sobie wzajemnie w paradę. Może u Ciebie też by się tak dało. Nawet jeśli na początku się nie dogadają, to wcześniej czy później ustalą swoje zasady. Może się okazać że będą dla Ciebie zaskakujące ![]() A to co koty potrafią wyprawia, jest bezcenne. Telewizja przy tym wymięka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

bluźnisz
rosół z makaronem to świętość narodowa jak Giewont czy parawany we Władysławowie

rany głodna się przez Was zrobiłam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)