|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VII
Dostałam się na ap
cieszę się bo bałam się, że nie dostane się nigdzie no ale czekam jeszcze na liste z Rzeszowa (chyba bardziej mi zależy
|
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
nie.
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8183491]Dostałam się na Budownictwooooooooooooooo oooooooo![/quote] gratulacje! też się dostałam na PŚ
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8183491]Dostałam się na Budownictwooooooooooooooo oooooooo![/quote]
gratulacje!! ![]() Cytat:
a następnego dnia głowa - kac ^^ Cytat:
moje wyniki w pon i środeee ![]() a dzisiaj do nas na działke przyjedzie moja przyjaciółka ![]() ale nie wiem czy zostanei do jutra bo gdzieś tam jutro musi jechać. ale i tak się ciesze ![]() czytałam dzisiaj w jednej gazecie, że według 75% (;o) Polaków nie ma prawdziwej przyjaźni. i tak sobie przypominam, że faktycznie wiele osób z moich znajomych mówiło często, że nie mają przyjaciółki/przyjaciela i w ogóle nie wierzą w przyjaźń. a wy jak myślicie
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
Black, wenedka, Independent, zetka - dziękuję ślicznie!
sasetka - gratuluję i trzymam kciuki za Rzeszów. Independent - a na jaki kierunek, bo już mi wyleciało z głowy gdzie Ty się wybierałaś? |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Inde no i dla Ciebie też gratulacje
chociaż Ty i tak na AGH nie?
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Zetka, ja mam przyjaciela- mojego brata.
Innemu człowiekowi nie potrafiłabym zaufać w równym stopniu (rodzicom też, no ale z rodzicami głupio o pewnych sprawach gadać). Rodzina to rodzina..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#997 |
|
Zadomowienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8184184]
Independent - a na jaki kierunek, bo już mi wyleciało z głowy gdzie Ty się wybierałaś?[/quote] AiR ta
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie też mam przyjaciela z rodziny - starszy kuzyn a co do przyjaciółek - mam dwie, które znam już 12lat i wiem, że zawsze moge na nie liczyć później jedną, którą znam 3lata ale w tak krótkim czasie zdążyłyśmy tyle razem przejść i mam do niej duuuuże zaufanie. no i jeszcze kumpela, którą znam od dziecka (rodziny nasze się przyjaźnią) i właściwie traktuje ją jak kogoś z rodziny - też mogę nazwać przyjaciółką potem dwie baaardzo dobre kumpele - ale przyjaciółkami nie mogę ich nazwać. a reszta to normalni znajomi. w sumie wychodzi przyjaciel i aż 4 przyjaciółki i 2 bardzo dobre znajome - trochę dużo jak w kraju gdzie zdecydowana większość nie wierzy w ogóle w przyjaźń
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam zamiar jechać nad morze w przyszłym tygodniu ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8183491]Dostałam się na Budownictwooooooooooooooo oooooooo![/QUOTE] Gratuluje Lele: Ja też chce pędzle i paletki nowe ( tylko skąd wezme fundusze jak nie pracuje )
|
||
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, są takie sprawy, których poza rodzinę nie należy wynosić. Ja tak uważam. Nie byłabym w stanie powiedzieć komuś "obcemu" niektórych rzeczy. Jestem straszną introwertyczką i trudno mi w ogóle mówić o sobie, problemach itp. A brat to od razu widzi, że coś nie tak, bo tak normalnie to po mnie nie widać nic a nic. Wszystko duszę w sobie. Ja się z bratem wychowałam i wiem, że nikt mnie nie będzie znał tak dobrze jak on i wzajemnie. Ja nie mogę nazwać kogoś przyjacielem, jeśli nie darzę go 100%-owym zaufaniem. No i prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Mój brat już przeszedł tę próbę wiele razy. A Ty masz trochę tych przyjaciół
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1001 |
|
po prostu Em :)
|
Paletki Inglota są bosskie, sama mam jedną.
A pędzelki mam z Sephory i Rossmana, świetne są. Ja tak samo. [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8183491]Dostałam się na Budownictwooooooooooooooo oooooooo![/quote] No, to super! ![]() wen, no to fajnie. Ja nie wyobrażam sobie mieć przyjaciela w kimś z rodziny (a braci mam trzech). Za to wierzę w przyjaźń z TŻem, w końcu to towarzysz życia.
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8183491]Dostałam się na Budownictwooooooooooooooo oooooooo![/quote]
brawo gratuluje dostałam dzisiaj pierwszą pensję więc czas zaszaleć chyba ![]() złożyłyśmy z przyjaciółkami zamówienie na qnszcie za 120 zł
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
em, Tż to też przyjaciel, ale są pewne sprawy rodzinne z przeszłości, o których najprawdopodobniej nigdy nie będę miała odwagi mu powiedzieć, a chyba nawet nie chcę
![]() Także jest przyjacielem od pewnego momentu w moim życiu. On wie, że o pewnych sprawach nie mogę mu powiedzieć i nie czuję się pominięty.
|
|
|
|
#1004 |
|
BAN stały
|
Pisałam już na innym wątku. Zapytam jednak jeszcze tutaj, dziewczyny, wiem, że pewnie głupie pytanie, ale skąd się bierze ten numer przy wynikach? Zarejestrowałam się na AWF w Poznaniu przez internet, a teraz nie umiem sprawdzić czy się dostałam
( wiem wiem, głupia jestem, ale ten numery mi do niczego nie pasują..)eeeeeedit. Dobra, już wiem, miałam ten numer zapisany na kompie, a że zmieniłam kompa to numeru nie ma przedzwonię jutro
Edytowane przez kittyyy1 Czas edycji: 2008-07-11 o 16:00 |
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam wierze w przyjaźń
Mam dwóch przyjacół od 11 lat, na których nigdy się nie zawiodłam i mam z nimi lepszy kontakt niż z rodzicami i siostrą. Przed nimi nigdy nie miałam oporu mówić o różnych sprawach a przed rodzicami tak...Oczywiście miałam też wiele pseudo przyjaciół....Takie życie ![]() Jezdziłam dzisiaj do Białegostoku zawieźć dokumenty na zaoczną historię ale nie złożyłam ![]() Babka powiedziała, że coś im się pochrzaniło z rekrutacją i można składać dokumenty dopiero gdy będą wyniki na stacjonarnych, ale i tak pow. że na 1000% dostane się na zaoczne. W sumie na dziennych lepiej bo się aż tyle nie płaci ale jest wf a ja zawsze miałam zwolnienie i mogą być z tym teraz problemy, więc wole przez to się nie denerwować. Zresztą na zaocznych znajdę może jakąś prace i nie będe prosić starych o kase na swoje wydatki. Mam nadzieje, że moja koleżanka dostanie się na filologię to razem będziemy mieszakć
|
|
|
|
#1006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8175300] wychodzi na to, że mam niebieski miesiąc, bo w lipcu kupiłam rzeczy tylko w tym kolorze [/quote]Ja mialam niebieski miesiac w czerwcu bo kupilam sukienke, bluzke i bluze niebieska ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8183491]Dostałam się na Budownictwooooooooooooooo oooooooo![/quote] Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Ja tez i juz sie nie moge doczekac poniedzialku ![]() Jestem tak zmeczona praca, ze naprawde we wrzesniu juz tylko odpoczywam i nie pracuje :/ Wczoraj skonczylam o 24.30 prace i bylam w domu o 1 w nocy a dzis musialam wstac na 6 do pracy, czyli o 5 byc juz na nogach myslalam ze nie wyrobie :/No ale kase skads trzeba miec ... |
||
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam ten staż w urzędzie skarbowym
![]() Nie wiem czy mam się cieszyć, ale eee no, fajnie będzie ; ) Zaraz postaram się przeczytać co tam napisałyście.
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
Inde, dostałaś się na którą z informatyk??? bo zapomnialam :|
myslicie ze informatyka stosowana to dobry kierunek??? [juz zglupialam..]
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Nija na pewno będzie dobrze
![]() no i na 100% lepiej niż w tym twoim sklepie ![]() Olunia dostałaś się na infe gdzie?
|
#1010 |
|
Adwokat diabła
|
a u mnie była burza ;p
nie wiem czy cieszyć się, że jestem w tej szkole a nie innej
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
o nie! mam nadzieje, że ta burza nie przyjdzie tu do mnie.
bo już grzmi trochę od pewnego czasu ![]() Black a co jest? jakąś inną sobie znalazłaś
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
Zetka nawet nie pytaj narazie... jak się wyjaśni to dam znać....
próbuje sie dowiedzieć od kogos kto ma o tym pojecie czy to fajny, oplacalny i dobry kierunek.. dzisiaj ja mam mieszane uczucia pogoda straszna. mogloby padać, może aż tak duszno by nie bylo.. głowa mnie boliiiiii
|
|
#1013 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
może powinnam pisać bloga ![]() festyn za oknem, aż mnie krew zalewa
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przejrze wątek o tych paletach tak żeby wiedzieć co i jak. A pędzle to tak około ile kosztują ( nie chce tych najdrożyszych bo mnie nie stać, ale takie niedrogie, ale dobre)? Rossmanowskie są ok tak? Sephory nigdzie w pobliżu nie mam ![]() Cytat:
Eh jak ja bym chciała mieć prace, w domu się nudze, nie mam pieniędzy, a tyyyle rzeczy bym chciala sobie kupić no cóż wątpie, że znajde cokolwiek w mojej wiosce ![]() Cytat:
Ale chyba powinnaś się cieszyc bo przecież chcialaś staż w tym urzędzie.U mnie zapowiada się na burze
|
|||
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede szukala z TŻtem mieszkanka w Gdansku lub Gdyni ![]() I jeszcze musze sie oczywiscie poszwedac po Galeriach ![]() A Ty gdzie dokladnie jedziesz? ![]() Nija rowniez gratuluje stazu
|
|
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jakiego w ogóle szukacie? we dwójke chcecie mieszkać czy z innymi studentami jeszcze czy jeszcze coś innego?
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję bardzo
|
|
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
zeeetkoooo
nie odp tam wyyyyżej..wiesz coś?
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie dostałam się na UJ na historię
i nie dostane... przede mną jest 270 osób... ![]() ![]()
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz bedziemy szukali bo potem to pewnie jakos we wrzesniu pojedziemy do Gdanska (praca :/) a wtedy juz bedzie za pozno na szukanie mieszkanie ![]() A jakiego szukamy? Hmmm. jezeli bysmy znalezli jakas fajna kawalerke dla nas obojga do 1000 zl (jedna osoba placi 500 zl) ale to juz z oplatami wszystkimi i w dobrym miejscu to wtedy bysmy ja wzieli. A jak nie bedzie takiej to mieszkanie 2 pokojowe dla 3 lub 4 osob, i planujemy wynajac z ktoryms z kumpli TŻta o ile sie dostanie oczywiscie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

cieszę się bo bałam się, że nie dostane się nigdzie
no ale czekam jeszcze na liste z Rzeszowa (chyba bardziej mi zależy

rozmowa kwalifikacyjna przede mna...jak dam ciala to sie moge pozegnac..

myslalam ze nie wyrobie :/