|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
i tak bym w domu siedziałą a tak to się przeszłąm i koleżankę spotkałam wróciła z angli już na stałe
|
|
#4892 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pierdziu, ale dziś duchota...
|
|
|
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
nio dzis wieczorem tylko musimy dograc na ostatni guzik wszystko i bedzie cala umowa
takze jestem normalnie zadowolona bardzo )![]() ![]() oki kochane ja zmykam z mama na zakupki itp bede wieczorkiem buziolki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u Was dzisiaj też jest tak duszno? Ja się tu zaraz roztopię...
|
|
|
|
#4896 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest, bardzo.
Nie wiem czy czekać na TŻta do 16:30 czy wyjść i na piechotkę poginać 30 minut w tej duchocie... |
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
mala2241 o te Twoje wyniki
u mnie też duchota, ale miałam teraz chwilę latania ![]() się okaząło że nie dołączyłam biletów do delegacji, wysyłając wniosek o płatność ![]() no i teraz lecę odebrać podpisane kopie się spocę , a nie m,a czym nawet odethcnąć :/
|
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba wolała poczekać...
|
|
|
|
#4899 | ||
|
Rozeznanie
|
ja to na gg czasem chce użyć jakąś bużke stąd i nie ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a nie możesz jakimś busem sobie pojechać?
|
|
#4900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i tez pare razy musialam latac bo najpierw wypozyczylam zbior zadan, a potem okazalo sie ze jest osobna ksiazka z rozwiazaniami kurde moze zainwestuje w te ksiazki i sprobuje sie czegos nauczyc bo w bibliotece u mnie na uczelni sa ale stare wydania tylko, a to co pokazalas jest najnowsze tylko czy ja cos z tego zakumam A moja mama ksiegowa z Xletnim stazem tez czasem miala problemy z tymi zadaniami bo czegos akurat nie robi u siebie w pracy, takze to nie jest powiedziane ze jak ksiegowa to wszystko wie Cytat:
tylko ze z kompletnie innego kierunku i dlatego boje sie ze na podyplomowce sobie nie poradze bo wszystko bede musiala sama nadrabiac, a ja mam slomiany zapal i nie chce mi sie nad tym samej siedziec i dlatego myslalam albo o licencjacie z rachunkowosci albo o 2-letniej policealnej (policealna moge robic nawet jak juz mam magistra to niczemu nie szkodzi) tylko Tż mi powiedzial ze jak mam magistra to strata kasy robic szkole policealna i lepiej zrobic albo podyplomowe albo licencjata ![]() no moim zdaniem tez nie oznacza cofania sie w rozwoju, bo ja myslalam zeby zrobic to policealne zeby sie czegos nauczyc od podstaw, a potem jak juz zaczaje baze to zrobic podyplomowe bo wyzsze wyksztalcenie juz mam przynajmniej taka policealna jest duzo tansza niz studia licencjackie. No ale jedno jest pewne ze trudno jest trafic na dobra szkole policealna. Taka szkola jest platna i najczesciej (nie mowie ze 100% uczniow) ale najczesciej ucza sie tam osoby ktore jakims cudem zdaly mature ale na studia sie nie dostaly i nie grzesza inteligencja Takie szkoly policealne tez maja nienajwyzszy poziom - wiem to z opowiesci moich kolezanek ze szkoly sredniej, ktore chodzily do takiej szkoly i opowiadaly o swoich "kolezankach" pewnie sa tez lepsze szkoly policealne ale ciezko trafic na dobraCytat:
|
|||
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć wniosku nie pisałam ale się w tym kręcę![]() SAMBAdiJANEIRO podyplomowe po to są włąsnie dodatkowy fakultet z czego innego tyle ludzi kończy i jakoś się nie martwili że to inna dziecdzina ![]() dasz radę. Ale ja sobie powiedziałam, żadnych studiów przez minimum rok po magisterce, dajcie żyć, ile można się uczyć
|
|
|
|
|
#4902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już odpoczęłam sobie od ostatniej obrony, więc luz
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Rozeznanie
|
kliwia będe pamiętała
jakby co to zgłosze sie po pomoc ![]() ja sobie oglądam teraz suknie z takich mniej znanych salonów i w jednym to naprawde dużo sukien mi się podoba, naprawde jestem zdzwiona, że aż tyle, bo zazwyczaj wszędzie to tak max 2 mi się podobają w miare (jedynie la sposa troche więcej ) . Może dlatego, że lubie takie skromniejsze suknie ![]() W każdym razie link: http://www.margarett.pl/ powiedzcie co myślicie, mnie podobają sie między innymi te w załączniku
|
#4905 |
|
Wtajemniczenie
|
Motylku, widzę że mamy podobny gust
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to tylko takie moje skromne zdanie ![]() Poza tym na niektóre podyplomowe nie przyjmują ludzi, którzy nie mają dyplomu z danej dziedziny. A tu przyjmują z każdym dyplomem, czyli aż tak źle nie powinno być. |
|
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
zielony mi sie wszytskie 3 podobają
![]() i wcale nie taki mało znany |
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chce iśc na podyplomowe
![]() doktorat a podyplomówka to 2 różne rzeczy czy ja już mam coś z głową
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
dokrotrat to doktorat, a podyplomowe to podyplomowe
![]() przewód doktorski to już wyższa skzoła jazdy publikacje itp.
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie wiem czy będzie mnie stać a jesli o suknię chodzi to oglądam i oglądam i jak do tej pory jedna mi sie podoba http://www.demetriosbride.com/us/ind...ns&styleID=642
|
|
#4913 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nagadajcie się ile się tylko daCytat:
super, że udało się taki fajny znaleźć Cytat:
![]() Cytat:
jeśli marzysz o karierze wykładowcy akademickiego to nie będziesz musiała płacić za doktorat, co innego gdy ten tytuł chcesz mieć dla siebie samej bez wiązania się z jakąś uczelnią |
|||||||
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co się orientuję, to gdy profesor twojej uczelni zauważy cię wśród tłumu innych studentów i stwierdzi, że jakoś spośród nich się wybijasz to może zaproponować ci otwarcie przewodu doktorskiego i chyba wtedy nie płacisz za całą tą procedurę itd. pokrywa to uczelnia bo inwestuje w swojego pracownika. Przynajmniej takie rzeczy dzieją się na uczelniach państwowych. Chociaż głowy za to nie dam, takie mnie przynajmniej wieści doszły, gdy na mojej uczelni profesor- dyrektor instytutu wybrał spośród studentów starszych ode mnie o 3-4 lata kilku kandydatów i zaproponował im po uzyskaniu tytułu mgr pracę wykładowcy na uczelni, a potem jak się sprawdzili kilku dostało propozycje zrobienia doktoratu
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn taka roztrzepana a sama sobie zapłące, a co?! ale myślisz, że 10.000zł starczy bo to 4 semestry a na stronce nic nie napisali wredni w sumie mam jeszcze czas, ale tak chciałam wiedzieć
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia ile to może kosztować, no ale chyba się zmieści w tym przedziale. Mi zdecydowanie starczy mgr, potem za jakaś czas podyplomóweczka i już nic więcej na dłuższą metę, chyba że zaistnieje paląca grunt pod nogami potrzeba.
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też doszlismy wreszcie do jakiegoś tam względnego porozumienia względem tych zaproszeń. wczoraj kupilismy papier na którym bedziemy drukowac środki i koperty a takze zamówilismy papier na okładki - maja nam specjalnie sprowadzić. a jeśli chodzi o gilotyne to okazało sie ze mam koleżanki moze nam porzyczyc od siebie z pracy Dziewczynki! Ja tez kocham górki i czekam na urlop kiedy tam wreszcie pojade - jeszcze miesiąc i kilka dni. Sas gratuluje znalezinia zespołu!!!!!!!!!!!! Motylku! zgadzam sie z Tobą ta Margarett ma duzo sukienek , które mi sie podobają. To pewnie przez te koronki u góry. A tak w ogóle jakoś nie podobaja mi sie sukienki z inteligentnej tafty - chyba to ten materiał, jakies takie jak wymiete wygladaja, ale to moze tylko na zdjeciu. Ktos je widział na żywo? PS. Czy ktos mnie może oświecic jak zrobić bym mogła zacytowac kilka z waszych wypowiedzi. Myslałam, że to trzeba urzyc opcji wielo-cytuj, ale cos mi sie nie włącza. Ja to jakas ciemna jestem
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz tylko siadać i robić ![]() Żeby zacytować kilka postów musisz przy wybranej odpowiedzi zaznaczyć ten środkowy przycisk z " i +, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi a potem nacisnąć odp.
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Baja , Kliwia wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!I Buziołki dla Was!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

takze jestem normalnie zadowolona bardzo

A moja mama ksiegowa z Xletnim stazem tez czasem miala problemy z tymi zadaniami bo czegos akurat nie robi u siebie w pracy, takze to nie jest powiedziane ze jak ksiegowa to wszystko wie