|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
pokłóciłam się z TZ
|
#4922 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, niestety.
![]() Dziewczyny, ratunku!!! Kamerzysta, nad ktorym zastanawiamy sie czy go wziac napisal mi dzis, ze ma chetna pare na nasz termin i mam mu do wieczora dac znac! A ja dalej nie wiem!!! ![]() Pomozcie!!!
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
jaga a dlaczego się wahacie?
jak jest dobry to brac ![]() kaśka co ten Tadzik znowu wymyslił??
|
|
|
|
#4926 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki kochane
mam nadzieje, ze naprawde zespol dobrze sie spisze![]() teraz trzeba zaklepca kamerzyste i juz najwazniejsze rzeczy beda zalatwione dziewczynki a podpowedzcie mi gdzie wynajdujecie zaproszenia na slub jakies fajne![]() ):??Kaska a ty o co znowu sie posprzeczalas z Tadziem..
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mamy juz jedna umowe podpisana z innym kamerzysta, - ten wyjdzie drozej od tego, z ktorym mamy umowe podpisana, - ten jednak nagrywa dynamicznie i robi to co my bedziemy chcieli, - jeden i drugi ma pozytywy, z tymze slyszalam tez sporo negatywow dotyczacych kamerzysty, z ktorym umowe mamy podpisana, - temu nie musielibysmy placic za plener w inny dzien i za dojechanie na sale(ale i tak wychodzi drozej), - tym z umowa chwalil nasz zespol, a tego nad ktorym sie zastanawiamy polecil nam fotograf (nie jeden tez fotograf go polecal). I badz tu madry... ![]() z tym mamy podpisana umowe: http://prokadr.pl/glowna.php?dzial=galeria& poddzial=wesela nad tym sie zastanawiamy http://www.hqstudio.pl/ http://www.hqstudio.pl/blog/http://pl.youtube.com/user/hqstudioproductions
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem nie chce mi sie z nim gadać
mówię m, że będe oglądać "kung fu panda" a on na to, że idzie do kina na to (ze mną do kina nie łazi ) po chwili gadamy gadamy a on złosliwie "a tak sama będziesz oglądać ten film" i się cieszy głupio na to ja się wyłączyłam( ) i napisałam "skoro mam faceta co sam sobie na wakacje jeździ to sama oglądam" i tyle ale mnie wkurzył dlaczego mu się zawsze o pierdoł musimy kłócić! a wbijm w to nie chcę z nim kilka dni gadać nie będę skype włączać jutro idę na grila
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
kaska, zamiast fochy strzelac to mu powiedz, ze fajnie by bylo, zeby kiedys razem z toba poszedl na jakis film...
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
ten droższy mi sie podoba bardzo
ile kosztuje ?wysoka jakość tego aszego dopiero ściagam
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko Wam to streściłam, ale czasem mam ochotę rzucić mu tym pierścionkiem i mic spokój tak mnie potrafi wkurzyć już na mój profil na nk właził chcę odpocząć kilka dni i przemyśleć ot co!
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na tak, luby tez na tak, przed chwila zadzwonilam i zarezerwowalam termin.
W nastepnym tygodniu zadzwonie by sie umowic podpisac umowe. Jedyne zastrzezenie jakie mam do chlopaka, to to, ze filmik "na weselo" jest dosc nudnawy, ale zaden problem zasugerowac mu, ze oczekujemy tego czy tamtego. za tych chlopaiem przemawia jeszcze to, ze bedziemy miec dwie kamery a nie jedna jak prokadrze. ![]() kliwia, prokadr kosztuje 2100, + dojazd i plener w inny dzien. chlopak 2200, ale juz wplacilismy zaliczke 400 zl i w ten sposob obliczylam, ze przepadloby nam 300... a zeby ojezec filmiki prokadru nie trzeba sciagac na dysk, tylko kliknac prawym przyciskiem myszy i wybrac "otworz w nowym oknie" ![]() kaska, to mu powiedz ze czasem zachowuje sie chamsko, a nie ty pozniej strzepisz sobie przez niego nerwy. Nie warto, na prawde. Lepiej porzadnie pogadac, wydrzec sie prosto w twarz nic strzelac focha i rzucac sluchawka. Niech on sie martwi, ze z nim jest "cos nie tak", niz Ty... A faceci to wybitnie malo domyslny gtunek i im przeba wszystko wylozyc jak na tacy. TLumaczyc jak "chlop krowie na miedzy"
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka masz rację a co! masz problem z głowy bo jesteście daleko od siebie
![]() jaga, weź tego droższego, wydaje się bardziej profesjonalny. ![]() 1 filmik mi sie bardzo podoba ![]() pokażę to mojemu kamerzyście! ![]() edit dotycztalam 2200 na br. ![]() sporo, ale za taka jakoś się opłaca. ![]() onejrzałam 2 czołowki waszego yhy to nawet mój zwykły kamerzysta robi lepsze ![]() tzn 3czołowka, całkiem fajna ![]() ale jak ma sie jedna na tle innych
|
|
|
|
#4934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nie myślę o tym![]() Cytat:
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz wzielismy tego chlopaka, bo to mlody chlopak, dwa lata starszy ode mnie. ten pierwszy filmik z bloga, to jego najswiezsza produkcja. I ten filmik wlasnie tez zawarzyl na tym, ze do niego teraz zadzwonilam. ![]() kaska, no i dobrze.
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
no a kiedy umowę z prokadrem anulujesz?
i jakieś tego koszty? ![]() edit. już się nie moge doczekać jak się swoimi filmikami o fotkami będziemy chwalić ![]() własnie dostałam takie zaproszenie na ślub koleżanki - do wypełnienia http://www.rysaga.piasta.pl/zz245/zz245a.jpg http://www.rysaga.piasta.pl/zz245/zz245b.jpg wkłądka http://www.rysaga.piasta.pl/zz245/zz245d.jpg stwierdzam, że nie będę wymyslać, po co przepłacać i tak ląduje w śmieciach ![]() albo wypiszę albo wydrukuję w pracy
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Jaguś! widzę, ze juz wybrałas kamerzyste. Ja bym Ci chyba szybko nie pomogła bo jak zaczełam ściagać ten filmik i próbowac odtwarzac to mi sie komp zwiesił - niezły dziad nie!
A teraz ide robic sałatke bo mi się dzis dwa magistry zwalą na głowe tzn mój brat z dziewczyną. Obronili si,e w tym tygodiu i to na 5! Zrobie im a niech sobie nie myslą ze zła jestem.
|
|
|
|
#4938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a konsekwencja taka, ze strace zaliczke (400 zl), jaka im wplacilam... Czyli, ze mnie ten chlopak o te 400 zl bedzie drozej kosztowac, ale 100 sie "zwroci" Troche sfrajerowalismy, ale to z mojej winy ![]() Cytat:
![]() A ja wlasnie zjadlam z bratem rybke z fasolka. Wszystko gotowane na parze. Pyyycha.
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny .A mnie juz trzeci dzien boli glowa
to chyba jednak migrena...Wzielam apap i chyba zaczal dzialac...I do tego moj TŻ tez mnie dzisiaj wnerwił...zawsze jak jestesmy na zakupach to sie klocimy...![]() Kaśka a po co Ci doktorat?Ja mysle ze doktorat jest dla osob ktore chca zostac na uczelni.A tak to chyba nie ma sensu ?Mnie proponowano doktorat,ale u mnie na uczelni oznaczaloby to pierwszy rok pracę charytatywna-bo uczelnia wtedy nie miala kas-dopiero na drugim roku mialam dostac stypendium.Troche zaluje ,ale wtedy (4 lata temu) sytuacja wygladala inaczej,bo juz na ostatnim roku normalnie pracowalam i mialam swoja kase,a pojscie na doktorat oznaczaloby powrot na rodzicielski garnuszek Ale moze nie wszystko stracone
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, zaliczka przepadła, ale ciekawe ile byście musieli dopłacic żeby ci z pro dojechali na plener
![]() ciekawe ile ja swoejmu bede musiala dac po cihu by tż nie wiedział fajen te filmiki zakochałam się w nich
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem chyba dla siebie a jeśli by się nadażyła okazja na jakiś etat jako wykładowaca to też bym się cieszyła
ale to na razie plany zobaczymy co będzie później
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego w dniu wesela 0,80 zl za kazdy przejechany kilometr na sale i powrot kamerzysty do miasta. A w jedna strone to 30 km...tak wiec 2100 + 200 + 60*0,8 = 2348..hq studio 2200 + 400 (zaliczka z prokadru ) = 26002600 - 2348 = 252 zl przepadnie...
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga! A moze dasz ogłoszenie ze masz do odstapienia kamęrzyste gdzies na forum z Twoich okolic i wtedy może udało by Ci sie odzyskac chodz częśc zaliczki?
|
|
|
|
#4944 |
|
Rozeznanie
|
a no to widocznie dla mnie mało znany
w każdym razie pisałam do nich i moge przyjść na przymiarki bez wcześniejszego dogadywania się, a suknie te co ja ich pytałam (jeszcze kilka innych oprócz tych trzech) kosztują w granicach 1800-3000.My to robimy sami zaproszenia, ale najbardziej takie 'prawdziwe' podobają mi się stąd: http://www.printko.pl/zaproszenia/zaproszenia.htm i znich też będziemy czerpać wzór ![]() kaska ja też często się z TŻ'tem kłóce o pierdoły, w dodatku też strzelam fochem, więc rozumiem ![]() jaga mi też ewidentnie ten 2 bardziej się podoba. Widać, że profesjonalista. Ci z prokatu mają filmiki które 'ujdą' a przecież nie o to chodzi na filmie z własnego ślubu
|
#4945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki jedno takie staropolskie zaproszenie bardzo mi sie spodobalo ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
). Te filmiki na ich stronie sa troche starawe, no i jakosc odbiega od tych jakie widzielismy w ich biurze... (ta sama co w hqstudio).Po czesci kreca tak jak hq studio, ale nie tak dynamicznie (scena z autem chyba zapozyczona z prokadru, bo wczesniej tego u tego chlopaka nie widzialam). Raczej powoli, skupiaja sie na kazdym szczegole, co tez jest fajne, ale mi jakos srednio sie podoba... A na propozycje TZ jakos krecili nosem. Za to hq przstaje na wszystko o ile jest w jego mocy realizatorskiej, jest otwarty i widac, ze mu zalezy na kliencie. Nie obrania tylka bylym klientom, jak sie to czasem zdarzalo prokadrowi... A to tez przeciez wazne.
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że ja nie chcę kamerzysty chociaż jeden problem z głowy
|
#4948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj o 3 w nocy tż ma po mnie przyjechać
i przed 4 planowany wyjazd nie napiszcie za dużo, nie będzie mnie 2 tygodnie Bałtyku witaj!![]() ![]() A wogóle tż pytał się swojej mamy dlaczego mamy być w osobnych pokojach... No i powiedziała, że jakbyśmy byli sami to co innego, a ona tylko chciała żebym wypoczęła, a mieszkać i widzieć i tak będziemy się przez tydzień cały czas no i dupa. ![]() O i wiadomość, mój Ukochany zdał dzisiaj prawo jazdy kategorii C. ![]() Uciekam się pakować, bo jeszcze nie zaczęłam. Papa Cytat:
ale pewnie i tak nie będzie czasu![]() Drugi tydzień tylko z rodzinką. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4949 |
|
Rozeznanie
|
sas ja mam jeszcze takie strony z zaproszeniami w ulubionych:
http://www.cartalia.com.pl/main/inde...095248fceb22cd http://zaproszenia-itd.pl/gg.php?n=0&katalog=bordowy no i oczywiście allegro tam są tańsze zaproszenia ![]() Wogóle się wkurzam.. bo zamówiłam na allegro krem, koleś napisał, że 2 lipca wysłał, a go dalej nie ma... podobnie z papierem na zaproszenia z tym, że był zamówiony kilka dni później.. nie wspominając już o liście który TŻ' priorytetem wysłał do niemiec (powinien iść 3 dni) a jego brat nie dostał go do teraz a minął już dokładnie tydzień poczta polska mnie zaczyna drażnić.. byliśmy na poczcie czy może ktoś był i nie zostawił awizo, ale nic nie było jaga ostateczna decyzja i tak należy do was , wogóle to jak dla mnie obaj ci kamerzyści strasznie drodzy.. no ale moze dlatego, że kamerzysta to dla mnie sprawa drugorzędna, bardziej koncentruje się na zdjęciach
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W koncu to pamiatka. ![]() Ja tez w zeszlym tygodniu, jakos na poczatku, odeslalam priorytetem paczke do goscia z allegro, bo wyslal mi wadliwy towar. Nie dosc, ze wyslalam priorytetem to jeszcze za potwierdzeniem odbioru. Potwierdzenie nie doszlo do tej pory, a paczka juz dawno powinna byc u sprzedawcy..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

jakby co to zgłosze sie po pomoc 
) . Może dlatego, że lubie takie skromniejsze suknie 
Pomozcie!!! 

mówię m, że będe oglądać "kung fu panda" a on na to, że idzie do kina na to (ze mną do kina nie łazi

ale to na razie plany zobaczymy co będzie później