|
|
#391 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
wracając do tematu kolanówek, co myślicie o tych??
http://www.allegro.pl/item389444679_..._ecru_hit.html |
|
|
|
#392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak najbardziej w stylu GG
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie podobają mi się takie ażurowe ;p
A i mnie nie było na żadnym ze zdjęć ;p
|
#394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana ja tez mam 172 wzrostu i chodze tylko w obcasach z TŻ czuje sie ok gorzej jak ide z kolezankami ktore maja np po 160-165 wzrostu a ja taaaaaaaaaaaaaaaka duza ale co tam dluzsze nogi mam hehehe
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz ja jak mialam 15 to tez pierwszy raz pomalowalam..no albo 16 i po 3 latach mam na glowie? taki jak moj naturalny radzilabym poczekac.. nie ma sie co spieszyc.. tylko zniszczysz wlosy a najgorsze jest to ze jak sie zacznie to ciezko skonczyc.. nie mowie ze to niemozliwe ale naprawde czlowiek sie wciaga.. ja co prawda jeszcze na jasno nie malowalam wiec nie znam problemu odrostow ale moge sobie wyobrazic..:P a jesli sie zdecydujesz ja bym postawila moze na jakis blond w stylu Zmudy-Trzebiatowskiej albo Brodzik..?:P sama taki bym chciala miec i jak sie odwaze to wstawie swoje zdjecie i sie was o rade spytam..:P:P
|
|
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
Obym tylko nic nie powtórzyła ;p
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeszcze...
|
#398 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeeszcze...
|
#399 |
|
Wtajemniczenie
|
tak trochę w tym stylu...
Dobranoc
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
piekna zolta sukienka nooo
|
|
|
|
#401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm i co tu kryć, mam w nich 180cm ale czuję się bosko Wydłużają nogi, odejmują co najmniej 5kg, dodają pewności siebie. Kocham obcasy! A że jestem trochę wyższa niż przeciętna osoba płci żeńskiej.. Cóż, przyznam - lubię to![]() Ale z Tż-tem - tylko balerinki. Bo ma mniej niż 180cm wzrostu
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nabyłam czerwona szmineczkę, a właściwie taką mieszankę czerwieni, brązu i różu. O dziwo, nawet pasuje do mnie. Do tej pory raczej unikałam takich kolorów. Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2008-07-11 o 16:41 |
|
|
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Może i nawet nie chodzi o wzrost
. Ale o praktykę. Bo nieumienie chodzenia w szpilkach i mimo to chodzenie w nich jest przestępstwem Powstawiajta jakieś fajne zestawy . Ja muszę dopiero się przyuczyć .
|
|
|
|
#404 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Te podkolanówki veneziany są ładne, ale raczej czarne, niż ecru
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc na początek nie polecam maxymalnie wysokich
|
|
#406 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja zaczęłam od dość wysokich butów, kiedy zaczęłam nosić obcasy
No ale ciężko było, łatwiej zacząć od czegoś, co ma te 6 cm, żeby się chociaż nauczyć. To w dużej mierze kwestia praktyki, da się tego "wyuczyć", ale chyba nigdy szpilki nie będą takie komfortowe, jak płaskie czy sportowe buty
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyna zaleta wysokich butów - noga wygląda nieziemsko seksownie
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ze wstydem przyznaję, że jestem ofiarą, jeśli chodzi o chodzenie na szpilkach. Kupiłam sobie takie dziesięciocentymetrowe. Założyłam je na jakąś elegancką okazję. Tak się złożyło, że musiałam w nich dość długo stać. Po kilku godzinach nie wyglądałam już tak sexy - stopy bolały przeokrutnie, lekko kuśtykałam... dramat. Co dziwne, trzy tygodnie wczesniej przetańczyłam w nich bez problemu całą noc na swoich urodzinach, a z butami na szerszym obcasie nie mam w ogóle tego problemu... Nie wiem, w czym tkwi tajemnica
![]() Właśnie obejrzałam trzy pierwsze odcinki "Plotkary" i ze zdwojoną energią zabieram się do szukania ciuchów na Allegro
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie potrafię chodzić na obcasach. Mam tylko jedne takie buty, ale mają tylko kilka cm, więc to mi nie sprawia trudności. Na studniówce też miałam dość niskie obcasy, dlatego jakoś przetrwałam tę noc
Nie wyobrażam sobie siebie na 10 cm, od razu bym zdjęła buty i szła na boso. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
BAN stały
|
. . .
Edytowane przez werr. Czas edycji: 2008-12-26 o 00:52 |
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Ville, ja wtedy też chciałam zdjąc buty i iśc boso
Ale się opanowałam, no i jakoś doszłam. Chyba po prostu noga "wyszła z wprawy", bo przez ten cały czas od urodzin do wyjścia przechodziłam w płaskich, chora byłam. Ale, dziewczyny, tak szczerze, w wysokich butach trzeba umiec chodzić. A jeśli nie, to jest mnóstwo ślicznych butów na płaskim obcasie Ja np. wczoraj sobie kupiłam całkiem płaskie, "serenowate" sandałkojaponki
|
|
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
Macie może gdzieś stronę ,gdzie są odcinki po polsku (z lektorem), ale nie w kawałkach?
![]() Nie umiem wstawić napisów tak, żeby później na dvd oglądać. Zresztą w sumie ja sobie poradzę jakoś bez napisów. Ale chodzi o koleżanki u których znajomość języka nie najlepsza, a napisy im nie pasują :P. A w ogóle to jak patrzę na te niektóre modelki z zestawami a'la GG, to aż mi się płakać chce, bo ich nogi to chyba są jak moje ręce. Leighton i Blake też są szczuplutkie, ale wyglądają ludzko. |
|
|
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a odrosty okazały się nie za bardzo rzucające w oczy więc jest super! tylko ostatnio zaczęłam sie obawiać czy jak mi przyjdzie ochota na zmianę to kolor może mi nie chwycić albo być rudawy... no ale na razie nie ma sie czym martwić no chyba tylko tym, że pojawia się coraz więcej rudzielców i przestajemy być wyjątkowe!
|
|
#414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
|
#415 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#416 |
|
BAN stały
|
.. .
Edytowane przez werr. Czas edycji: 2008-12-26 o 00:53 |
|
|
|
#417 |
|
BAN stały
|
telefon Blair
Edytowane przez werr. Czas edycji: 2008-12-26 o 00:53 |
|
|
|
#418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oo dziękuję również, z nieba mi spadłaś bo taki trochę leniuszek ze mnie i wolę wersję z lektorem![]() Ale jak to ściągnąć?
|
|
#419 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wchodzisz na stronę, którą podałam, następnie w dział download, potem w Odcinki (polski lektor) i wybierasz odcinek, który chcesz ściągnąć [od 1 do 14] i klikasz w [ http ] Gossip Girl: Plotkara Sezon 1 Odcinek.. . [.. . - numer odcinka]. podane są tam linki z serwera ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ - tam przeważnie są limity, dlatego dobrzy ludzie wrzucili to na inny serwer - odsiebie.com - gdzie tych limitów nie ma. kopiujesz link, wklejasz do paska adresu, dalej już powinnaś wiedzieć co robić. mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam.. . pozdrawiam serdecznie (; |
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się bała w domu. Ale fryzjerkę mam po znajomości, razem z farbą i ścięciem grzywki płaciłam tylko 45 złotych. I już wiem, że wpadłam, bo rudy to mój kolor A tego rudego to rzeczywiście coraz więcej na ulicach, choć może tylko tak mi się wydaje, bo wcześniej nie zwracałam na to uwagi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Jak najbardziej w stylu GG 
.
i po 3 latach mam na glowie? 

. Ja muszę dopiero się przyuczyć
.
Ale się opanowałam, no i jakoś doszłam. Chyba po prostu noga "wyszła z wprawy", bo przez ten cały czas od urodzin do wyjścia przechodziłam w płaskich, chora byłam. Ale, dziewczyny, tak szczerze, w wysokich butach trzeba umiec chodzić. A jeśli nie, to jest mnóstwo ślicznych butów na płaskim obcasie