Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-11, 19:13   #3721

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
i tak po humanistycznym kierunku na obojętnie jakiej uczelni nie będę mieć pracy na 100%
Haha, no właśnie, dlatego pierdzielę i idę do Kielc. Po mojej germanistyce pewnie będę uczyć niemieckiego w podstawówce

A co będziemy się martwić, zobaczymy za pięć lat. Zawsze w końcu zostaje możliwość wyjechania za granicę, tam nie pomrzemy z głodu
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 19:24   #3722
sasetka316
Zakorzenienie

GG do sasetka316

Dziewczyny mam dylemat... Jak myślicie administracja na Uniwersytecie Rzeszowskim to dobry wybór?? Wszyscy już mi mieszają... niektórzy mówią, że niski poziom, że daleko a ja już sama nie wiem. Dostałam się na ap na filologie polską ale wolałabym na tą administaracje chyba. Tylko, że większośc znjomych w Krakowie będzie... Nie wiem co robic... wiedziałam, że tak będzie, że jak się dostane to nie będe wiedziała co zrobic...;/
sasetka316 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 19:39   #3723
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasetka316 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dylemat... Jak myślicie administracja na Uniwersytecie Rzeszowskim to dobry wybór?? Wszyscy już mi mieszają... niektórzy mówią, że niski poziom, że daleko a ja już sama nie wiem. Dostałam się na ap na filologie polską ale wolałabym na tą administaracje chyba. Tylko, że większośc znjomych w Krakowie będzie... Nie wiem co robic... wiedziałam, że tak będzie, że jak się dostane to nie będe wiedziała co zrobic...;/
Nie znam się na uniwersytetach i innych humanistycznych uczelniach, ale jeżeli chodzi o znajomych, to nie sugeruj się nimi, bo na studiach na pewno poznasz masą ludzi
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 19:50   #3724
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
IW a z tymi listami to nie wiem, jak jest na pozostałych uczelniach i kierunkach, ale u mnie to listy ujawniają normalnie na legalu, tylko że z PŚ są też w internecie, a z PWr tylko na uczelni wywieszone.

W ogóle jestem ciekawa, czy to nie kłóci się z ochroną danych osobowych, bo na stronie mojego wydziału w Gliwicach umieścili listę, gdzie poza imieniem i nazwiskiem jest też imię ojca, wynik z matury i z egzaminów.
Hm, ale to chyba tylko na wydziale architektury tak jest bo u mnie nie ma żadnych list...
Na AGHu podobno lista przyjętych wisi na wydziale, ale podobno w kolejności alfabetycznej. Na moim kierunku na około 150 przyjętych jest ok 15 dziewczyn

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 20:00   #3725
uhahana
Zakorzenienie

U mnie z płciami pewnie będzie pół na pół, za to po drugiej stronie łącznika budownictwo hehe

A co do tych list, to widziałam z 2 wydziałów, ale może po prostu nie na każdym udostępniali je.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-07-11, 20:05   #3726
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
A co do tych list, to widziałam z 2 wydziałów, ale może po prostu nie na każdym udostępniali je.
Albo ja nie umiem znaleźć
Trudno.

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 21:40   #3727
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Gratuluję tym co się dostaną i tym które 'grzeją ławę', trzymam kciuki za Was.. A u mnie jeszcze nic nei wiadomo.

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
pamelija ja bym się postarała o zmianę instruktora. tylko głupio wyjdzie, jeśli się nie da a on się o tym dowie
no właśnie tego się boję.. ale babka na kursie mówiła, że bezproblemowo można zmienić instruktora, więc mam nadzieję, że się uda ale tak głupio mi będzie jak np przez przypadek spotkam się z nim na placu manewrowym, bo uczyć to on uczy dobrze, tyle że ten czas.. no i te jego zachowanie :/

Cytat:
Łaaał, ale bajery tam macie, autka resoraki, ulice itp., pobawiłabym się tym Oczywiście Cię rozpoznałam A ta starsza od reszty pani to też kursantka?
Właśnie byłam ciekawa, czy ktoś mnie rozpozna bo pamiętam jak kiedyś miałyście z tym kłopot A ta Pani też kursantka.. Pamiętam, że mnie czasami wkurzała swoimi głupimi wtrąceniami, śmianiem się ze swoich 'żarcików', ale generalnie bardzo sympatyczna

laylaaa ja podpis lekarza medycyny pracy miałam za darmo A z tym podbijaniem to różnie. Czasami bez problemu podbijają, a czasami żądają pokazania wyników badań (tych co się robiło przy zakładaniu książeczki), jeśli się ich nie ma to każą badania powtórzyć, bo mają przypuszczenie, że książeczka jest kupiona [tak np. miał mój kolega, który kupił książeczkę, teraz postanowił wyrobić ją w legalny sposób ]

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Pisze do Was stażyska stażystka w urzędzie skarbowym

Dzwonili przed chwilą, w poniedziałek mam się stawić w UP, potem lekarz no i skarbówka ; )
gratuluję :brawo:

A ja od rana na nogach.. od rana mój TŻcik wykłócał się ze wszystkimi urzędniczkami o kasę swoją/moją/cudzą... coś zły ten mój TŻcik dziś był..
A jutro wesele Jak już wspominałam będzie to moje pierwsze wesele [tzn. nie to że moje, ale pierwsze na którym będę ]
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 23:05   #3728
Nija_
Zakorzenienie

sasetka316 Ja bym wybrałą zdecydowanie filologię polską. Administracja wyjątkowo źle mi się kojarzy. No ale to Twój wybór, musisz się zastanowić co Tobie bardziej pasuje.

Znalazłam na stronie UŚ rekrutację już na przyszły rok akademicki (no cooo, musiałam sprawdzić przeliczniki) i znalazłam coś fajnego. Filologia angielska ze specj. kultra literatura angielskiego obszaru językowego. Fajne pewnie ; )

Ale najpierw przekonam się czy ten wydział, gdzie jest historia, to naprawdę wydział nauk spokojnych albo sporadycznych i czy dam radę

Boję się tego stażu, tzn. no wiecie, ja w urzędzie skarbowym? Dziwnie tak... ale cieszę się, zdecydowanie wolę to niż pracę fizyczną (a taka jest praca w sklepie, a już na pewno była ta moja).
Stary 2008-07-11, 23:12   #3729
Ywonula
Zadomowienie

Przepraszam że nie nadrobie ale net mi zamula pisałam tu już cztery posty i żaden sie nie wysłal.

Gartuuluje NIJI

milk jaka to uczelnia?

uhahana grzej dalej miejsce ja trzymam kciuki

A ja dostałam sie do katowic co prawda mam podobną syt jak milk jestem na 164 miejscu a limit wynosi 100 ale pisze mi na zielono że "kandydat został pzryjety na studia"

Tak się ciesze
Ale z początku ryczałam jak bóbr że się nie dostałam, dopiero po interwencji z zewnątrz zrozumiałam o co kaman
Stary 2008-07-12, 01:51   #3730
anjali0
Raczkowanie

Hej Moj Kochany roczniku 89
anjali0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 08:29   #3731
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Pisze do Was stażyska stażystka w urzędzie skarbowym

Dzwonili przed chwilą, w poniedziałek mam się stawić w UP, potem lekarz no i skarbówka ; )
gratulujęęe!

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Chciałam sobie zwęzić spodnie, bo były szerokie, a ja wolę zwykłe, proste. W takich najlepiej się czuję. Dałam je więc mamie. Tyle że zapomniałam o jednej rzeczy: że zwężenie spodni opiera się również na zwężeniu ich w pasie Nie dopinam guzików. Będę chodzić z odpiętymi, na szczęście istnieją długie bluzki
Mądra Polka po szkodzie
no pięknie

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Chyba żadna uczelnia nie ujawni list. A szkoda... Bo chciałabym wiedzieć która z kolei byłam gdzie
Na UG wywieszaja w necie listy, Imie i pierwsza literka nazwiska no i po koleji wypisane punktami.. I jest taka wielka czerwona kreska (dla tych co sa "pod kreską")

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Hm, ale to chyba tylko na wydziale architektury tak jest bo u mnie nie ma żadnych list...
Na AGHu podobno lista przyjętych wisi na wydziale, ale podobno w kolejności alfabetycznej. Na moim kierunku na około 150 przyjętych jest ok 15 dziewczyn
no taa,ale bedzies zmiała wybór ,ho ho

ps. zdałam wczoraj prawko.. jeszcze sie na studioa dostane i bedzie bosko :-P

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 10:35   #3732
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Będziesz mieć pracę, może nie stricte w zawodzie, ale na pewno znajdziesz coś ciekawego.
ehh, oby. dziękuję

Cytat:
Napisane przez sasetka316 Pokaż wiadomość
ja tam złożyłam.. co do poziomu to na Urz zalezy to od kierunku, o administracji nie można narazie nic powiedzieć, bo otwierają ją od tego roku. musisz się zastanowić, co wolisz, po administracji chyba są wieksze możliwości niż po filologii, ale jeśli fil. pol. Cię interesuje to inna sprawa

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość

A ja dostałam sie do katowic co prawda mam podobną syt jak milk jestem na 164 miejscu a limit wynosi 100 ale pisze mi na zielono że "kandydat został pzryjety na studia"

Tak się ciesze
Ale z początku ryczałam jak bóbr że się nie dostałam, dopiero po interwencji z zewnątrz zrozumiałam o co kaman
super

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość

gratulacje

Ja już nie mogę wytrzymać.. chcę wiedzieć, czy mam składać na jakąś prywatną uczelnię (tfu tfu) czy mogę być spokojna
W ogóle kiszka, bo na stronie UJ mam komunikat, że ogłoszenie listy osób, które dostały się w 2 turze nastąpi 18 lipca.. a wtedy, jeśli mnie tutaj przyjmą 15-go będę musiała donieść szybko dokumenty, raczej nie będę czekać na UJ bo jeszcze mi przepadnie ta rekrutacja pięknie..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 11:14   #3733
ewanka1989
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję

ja nawet nie zaczęłam robić i raczej szybko nie zacznę.

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 11:23   #3734
sasetka316
Zakorzenienie

GG do sasetka316

laylaaa z tego co wiem to administracja jest już tam od kilku lat. I podobno nie jest oblegana. Co do tego poziomu to doszłam do wniosku, że dużo zależy od samego studenta... bo nawet jak skończe a np nie będę umiec języka albo nie będę się dobrze czuc w tym zawodzie to co z tego, że mam dyplom.
Dzięki za pomoc, ale sama już nie wiem... chciałabym tak bo mnie coś ciągnie do tej administracji i rzeczywiście są większe możliwości a po drugiej stronie mam zacięcie polonistyczne i wogóle...

I mam problem w sumie wole miec taki niż inny...

Pozdrawiam
sasetka316 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 11:56   #3735
ewanka1989
Zakorzenienie

czy któraś wie jak się odwoływać na UMCsie? czy w ogóle trzeba się odwoływać czy skoro się nie dostałam, a jestem na liście rezerwowej to mam czekać i nic nie robić czy co? bo nie wiem...

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 12:00   #3736
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo

Cytat:
Brawo bis

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
Ja już nie mogę wytrzymać.. chcę wiedzieć, czy mam składać na jakąś prywatną uczelnię (tfu tfu) czy mogę być spokojna
W ogóle kiszka, bo na stronie UJ mam komunikat, że ogłoszenie listy osób, które dostały się w 2 turze nastąpi 18 lipca.. a wtedy, jeśli mnie tutaj przyjmą 15-go będę musiała donieść szybko dokumenty, raczej nie będę czekać na UJ bo jeszcze mi przepadnie ta rekrutacja pięknie..
Też już bym chciała wiedzieć co i jak...
A dokumenty nawet jak doniesiesz to możesz później zabrać

Ja biję swoje rekordy w niespaniu [nie celowo], a o dziwo jestem wypoczęta jak rzadko

Kurde i mam problem. Mały ale jest Bo jak byłam w Gliwicach z dokumentami, to olałam zapisanie się do grupy, bo nie wiedziałam co i jak z Wrocławiem, ale jak teraz już raczej wiem, że zostanę w Gliwicach [no chyba że cud się zdarzy ], to jednak musiałabym się do tej grupy zapisać, a kurde nie chce mi sie tam jechać ;/ Jak myślcie, załatwię to telefonicznie? Bo jak na koniec pójdę to pewnie mnie jeszcze do jakiejś wieczornej wcisną...
Choose life.
'

Stary 2008-07-12, 12:24   #3737
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Jejku, ale oczy mnie bolą, aż ciężko mi sie odpisuje..

Dostarczacie tyle powodów do gratulacji!
Nija
Ywonula
Kocimietka
Gratuluję dziewczyny

Fuksja
, ja naprawdę nie chce sie kłócić. Napisałam to co czułam, Ty to czujesz inaczej, trudno. Jeśli z jakiegoś powodu poczułaś sie urażona, przepraszam, nie o to mi chodziło. Może nie umiem przelać swoich myśli. EOT z mojej strony.

Cytat:
Czy wy wiecie, że 30% Polaków ma wykształcenie podstawowe, a 6% nie ma w ogóle wykształcenia?!
Nie mogę już z Ciebie!

Niestety muszę już kończyć, bo zaraz sie popłaczę
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 12:28   #3738

A moje spodnie są już idealne. Nie ma co, moja mama to zdolna bestia Coś spruła, coś przyszyła i są już idealne

Jaki upał! Niedługo jadę na działkę, to położę się na kocu i nie wstanę. Szkoda, że nie mam jakiegoś dziecięcego baseniku, to bym się popluskała
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 12:50   #3739
emememsik
po prostu Em :)

Krówka, co się stało?

No nie mogę.. Ale się zgadałam z jakimś Francuzem. On sam mieszka w Szwecji, ale dał mi numer telefonu do swoich przyjaciół, którzy mieszkają pod Paryżem jakbym kiedyś chciała tam pojechać i nie miała się gdzie zatrzymać.
I powiedział, że świetnie mówię po francusku, bez akcentu, tylko mylę rodzajniki (wiem, wiem, wiem ). To miłe.
Stary 2008-07-12, 12:57   #3740
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Krówka, co się stało?

No nie mogę.. Ale się zgadałam z jakimś Francuzem. On sam mieszka w Szwecji, ale dał mi numer telefonu do swoich przyjaciół, którzy mieszkają pod Paryżem jakbym kiedyś chciała tam pojechać i nie miała się gdzie zatrzymać.
I powiedział, że świetnie mówię po francusku, bez akcentu, tylko mylę rodzajniki (wiem, wiem, wiem ). To miłe.
Fajnie

Co to rodzajniki?

Mam koleżankę, która przez Skype poznała Polaka, który mieszka w Anglii, btw 16 lat starszego i teraz tam razem mieszkają znaczy aktualnie są w Polsce gdzieś na wakacjach, ale... dla mnie to strasznie... nietypowe. Ale ona zawsze taka nietypowa była
Choose life.
'

Stary 2008-07-12, 13:13   #3741
emememsik

uhahana, no rodzajniki, tak jak w polskim każda rzecz jest męska/żeńska/nijaka, tak samo we francuskim i u nich przed rzeczownikiem jest rodzajnik męski/żeński. Problem w tym, że nie ma na to żadnej reguły i na przykład pokój ma żeński rodzajnik (la chambre). Większość z nich znam i nie ma problemu jak piszę, ale jak mówię to automatycznie z takim rodzajnikiem jak jest po polsku, bo nie mam czasu się zastanowić.

Pisałam wam, że na ustnej zrobiłam to samo i właśnie przez to byłam taka na siebie zła.
Stary 2008-07-12, 13:20   #3742
uhahana
Zakorzenienie

No faktycznie, ja bym się załamała

A tak na serio, to i to za niedługo przestanie Ci się mylić i będziesz mówić jak rasowa Francuzeczka
Choose life.
'

Stary 2008-07-12, 13:32   #3743
emememsik

uhahana, nie słodź mi już. Zatrudnię Cię do zaprojektowania mojego domu jak będę się przeprowadzać do Francji. Wtedy już będziesz znaną w całym kraju specjalistką, ale dla mnie będziesz musiała znaleźć czas.
Stary 2008-07-12, 13:34   #3744
uhahana
Zakorzenienie

Tylko się nie spiesz za bardzo z tym przeprowadzaniem

A 'u mnie' na wydziale znów jaja z listami, jakieś przekręty... o jak dobrze, że ja już jestem pewna swego.
Choose life.
'

Stary 2008-07-12, 14:26   #3745
Ywonula
Zadomowienie

em nasza babka z niemca powiedziała nawet że ona sama nie zna wszystkich rodzajników na pamięc

uhahana u mnie też były przekręty. Najpierw byłam 163 a po godzinie 164 no ale to i tak nie zmieniło tego pozytywnego faktu Przed chwilą zobaczyłam swoje nazwisko na liście przyjetych.. i dopiero teraz mi ulżyło...

Haha a ja będe Wam robiła badania DNA
Stary 2008-07-12, 14:39   #3746
uhahana
Zakorzenienie

Ywonula super zaniedługo samowystarczalne będziemy, tłumaczenia, badania, projekty, produkcja, prawo

AAAAAAAa! Rodzajniki to jest der die das? No to już wiem w 100% ocb
Choose life.
'

Stary 2008-07-12, 14:48   #3747
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Krówka, co się stało?
Nie nic, po prostu tak mnie piekły i łzawiły oczy, że już prawie płakałam
Ale już dobrze

Ja na studiach postanowiłam, że wezmę sobie francuski. Dobrze mi sie kojarzy teraz
Niemieckiego podstawy jakieś tam mam, jakbym chciała to bym mogła sie go douczać sama, a z francuskiego umiem powiedzieć tylko moją kwestie z festiwalu teatrów francuskojęzycznych A chciałabym znać chociaż podstawy, żeby nie być taka ciemna.
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 14:54   #3748
emememsik

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Dobrze mi sie kojarzy teraz
Zeeee mną?!

Ja już nie mogę się doczekać początków nauki hiszpańskiego.. Mam tylko nadzieję, że rodzajniki będą takie same jak we francuskim, w końcu to ta sama grupa językowa.
Stary 2008-07-12, 15:24   #3749
laylaaa
Zakorzenienie

sasetka na 100% administrację otwierają w tym roku, także masz złe informacje mam 10 minut na wydział prawa i do tej pory jedynym kierunkiem poza prawem była europeistyka.

uhahana zależy na kogo trafisz dzwoniąc tam.. spróbuj, może się da. na pewno lepiej pojechać, jak nie załatwisz tego przez telefon to może pojedź przy okazji jakichś zakupów

em ja też Cię podziwiam za ten francuski, mi się podobał.. przez pierwsze 2,3 lekcje nauczycielka nie była za dobra, niczego nas nie nauczyła i to chyba przez to na całą klasę tylko jedna dziewczyna się naprawdę uczyła sama dla siebie, poza tym kilka innych osób które miały ten język w gimnazjum. niby coś tam rozumiem np oglądając francuską tv bo jakimś cudem mam kilka kanałów, ale mówić niestety nie potrafię..

taki upał, że prawie zemdlałam w leclercu ale by był wstyd.. stałam z tatą przy kasie, babka nie miała drobnych i się przeciągało, jak już była moja kolej to dałam tacie portfel i poprosiłam, żeby za mnie zapłacił bo już nie mogłam ustać, doszłam jakoś do ławki i na szczęście szybko mi przeszło miałam iść zrywać wiśnie na placek ale chyba będzie to możliwe dopiero koło 18.. nie cierpię upałów

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 15:27   #3750
milkNhoney
Rozeznanie

Cytat:
Boję się tego stażu, tzn. no wiecie, ja w urzędzie skarbowym? Dziwnie tak... ale cieszę się, zdecydowanie wolę to niż pracę fizyczną (a taka jest praca w sklepie, a już na pewno była ta moja).
Nie bój się Nowe doświadczenie i z reguly nie ma wiele do roboty w urzędach na stazu. Moja mama pracuje w urzedzie skarb. i u niej stażyści adresują koperty,archiwizują, coś wypełniają takie proste rzeczy. Zalezy jaki dział. a jak się nudzą to siedzą na necie lub chodzą do innych i gadają no i zależy na kogo w pokoju trafisz. Badz dobrej myśli
Cytat:
milk jaka to uczelnia?
umcs. czekam na wyniki z uw i uksw, ale nawet jak się dostanę na dzienne do wawy to wiem, że chcę iść na umcs wieczorowe. Niektorzy mówią, że lubię sobie życie utrudniać Jak będę miała do wyboru ten sam kierunek na tych uczelniach to wolę być bliżej bliskich [masło maślane].No i jednak prywatne odpadły
Cytat:

super
Cytat:

Kurde i mam problem. Mały ale jest Bo jak byłam w Gliwicach z dokumentami, to olałam zapisanie się do grupy, bo nie wiedziałam co i jak z Wrocławiem, ale jak teraz już raczej wiem, że zostanę w Gliwicach [no chyba że cud się zdarzy ], to jednak musiałabym się do tej grupy zapisać, a kurde nie chce mi sie tam jechać ;/ Jak myślcie, załatwię to telefonicznie? Bo jak na koniec pójdę to pewnie mnie jeszcze do jakiejś wieczornej wcisną...
ja sama nie wiem jeszcze co z grupami, uswiadomiłaś mnie no i dzwoń lepiej a jak nie da rady przez tel. to idź, zeby pozniej niespodzianki nie bylo
ciekawe czy mnie z wieczorowe mogą wpisać na dzienną?

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości