|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wróżka - śląskie, małopolskie
Hej,
poszukuje wróżki.. ale takiej sprawdzonej, która faktycznie ma dar. Nie chce trafić do jakiejś oszustki, która naopowiada bredni. Możecie mi kogoś polecić, najlepiej z województwa śląskiego, małopolskiego? Będę bardzo wdzięczna... Nie interesują mnie wróżby przez telefon, smsy itp. Za wszelkie informacje z góry dziękuje Za rady, żebym sobie darowała itp. również
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wróżka - śląskie, małopolskie
Dziewczyno, nie rób tego. Nawet nie masz pojęcia jakie skutki niesie za sobą okultyzm. Mam osobę w rodzinie, która chodziła do wróżek i widzę jak to się skończyło.
To jest czarna magia a tego się nie tyka. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednorożec się wyprowadził :-( A tak na serio jak ktoś ma problemy psychiczne to najłatwiej zgonić na wróżki czy jakieś demony.
Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent ! Edytowane przez Devon_rose Czas edycji: 2018-03-04 o 17:12 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Osoba z mojej rodziny nie jest i nie była opętana, chora też nie. Zaczęła chodzić do wróżki, najpierw zmarła jej mama a później miały miejsce inne okropne zdarzenia . Ciężko wyplątać się z okultyzmu. Edytowane przez no__name Czas edycji: 2018-03-04 o 17:53 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli uważasz, że wróżenie ściąga negatywne energie "z tamtej strony"?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

Za rady, żebym sobie darowała itp. również