|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Radena, oby szybko przeszło! Rób tylko to co niezbędnie konieczne. Odpoczynek jest bardzo ważny przy przeziębieniu, jak nie możemy się prochami faszerować.
pozytywna, Ty masz przecież też dzieciaki z małą różnicą! Może Cię nie było jeszcze z nami, jak pytałam o wózek... Miałaś podwójny dla swoich? Jeśli tak, to jestem ciekawa wszelkich uwag! ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Na pierwszej stronie już tylko 8 niespodzianek!
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
My wlasnie wrocilismy z kina - bylismy na Kobietach Mafii
ja lubie filmy Vegi, wiec dla mnie to idealny relaks, bardzo mi sie podobał.Jutro mam stresujacy dzień, bo ide zeznawac do sądu. Bardzo sie boje, nigdy nie bylam na rozprawie. Staram sie myslec o wszystkim innym, ale łzy w oczach mam jak sobie o tym pomyśle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Radena dbaj o siebie!
Pozytywna,Karolina już niedługo zobaczycie.maleństwa! Zua staraj się nie stresować,podejdź zadaniowo!Przykro mi,że.musisz takie stresy.przechodzic. Byliśmy.u teściów,zjadłam dobry obiadek i miseczkę.gołąbków.na wynos. Dziewczyny sprobowalam tego fileta z indyka,zrobilam mało na sprobe,ale jest przepyszna w smaku ,soczysta. Z czystym sumieniem polecam. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-04 o 18:19 |
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za jutro, nie boj sie, nie jest to strasze ![]() Ja jutro wizyta, a potem do fryzjera lecę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Zua spisz sobei na kartce fakty. Bo moze stres spowodować ze zapomnisz a tak bedziesz przygotowana na to co powiedzieć. Ja zawsze żałuje ze czegos nie powiedziałam czy powiedziałam a duzo a to zwykle wynika z tego ze nie przygotowałam sie. Zycze Ci abyście odzyskali swoje pieniadze szczególnie teraz kiedy faktycznie ich potrzebujecie. Bądź dzielna! Trzymam kciuki!
|
|
|
|
#1356 |
|
Wtajemniczenie
|
Folinko bardzo dziękuję za Twoja opinię. Wybierałaś już nie jeden wózek, więc słowa, że zawsze trzeba z czegoś zrezygnować, pozwala mi odetchnąć z ulgą, że nie ma jednego idealnego dla każdego. Jak nie jedno, to drugie. I faktycznie design, to chyba najmniejszy problem, bo ozdoba największą będzie siedzieć w środku
Zaraz włączam komputer i oglądam tego Valco co polecałaś. Dziękuję! ![]() Aaa wózek, wózkiem ale my dziś zaczęliśmy się zastanawiać nad zmianą imienia dla synka. To dopiero decyzja ![]() Zua, Kochana trzymam kciuki. Nie denerwuj się rozprawa, ja kiedyś miałam sprawę dotyczaca co prawda spadku, ale dość nieprzyjemną, do tego byłam osobą która składała wniosek, więc sąd pytał o wszystko tylko mnie. Ale sędzia to też człowiek, była z nią tylko protokolantka, obie bardzo wygadane, uśmiechnięte. Atmosfera była na luzie, choć sprawa przyjemna nie była i pytania też. Ale widziała jak się stresuje i nie umiem wytłumaczyć co i jak, więc po prostu ze mną rozmawiała. A ja nie myślałam o tym, że cała reszta mnie słucha i na mnie patrzy. Wiem, że u Ciebie sprawa mega stresujaca, ale na pewno sobie poradzisz znakomicie! Głowa do góry ;* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-03-04 o 18:44 |
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, przepraszam ze nic nie napisałam po czwartkowym UP i nie odnosze sie do Waszych wiadomosci.
Z Maluchem wszystko Ok - potwierdzony chłopak, 500g żywej wagi ze stopka 4cm Niestety czwartek to tez dzień złych wiadomości. Wylądowałam na L4 z podejrzeniem niewydolności szyjki macicy. Szyjka ma 2.5cm. Póki co dostałam luteinę, zwiększona dawkę DHA i magnez. W poniedziałek nam się zgłosić na IP o 8.00 - zbadaja mnie w szpitalu i podejmą decyzję co dalej - być może założą szew albo pessar. Jestem przerażona bo czytam ze żadne z tych rozwiązań nie jest w 100% skuteczne i niesie ze sobą pewne ryzyka. Najpewniej czeka mnie też leżenie juz do końca ciazy a ja już po 3 dniach się czuje jakby mnie pociąg przejechał
|
|
|
|
#1358 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do sprawy w sądzie spróbuj się nie stresować i nie myśleć za bardzo o tym. Wiem że fajnie się mówi, ja też nie byłam nigdy w takiej sytuacji ale chociaż spróbuj. Życzę ci jutro powodzenia i sily. Ściskam mocno niech moc będzie z tobą Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Pola pytałaś mnie o firmę tych tortellini ja chyba miałam z primo Gusto. Zaliczylam z rodzinką dzisiaj spacer aż się lepiej czuje. Oczywiście nie mogłam sobie odmówić ciepłego gofra z bitą śmietaną 😃 potem jeszcze kawką i pół czekolady ( a potem narzekanie że d....a rośnie 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1359 |
|
Wtajemniczenie
|
Ovejita, Kochana !! Nic nie wiem na temat tych szwow i pessarow, ale najwazniejsze zeby zrobic wszystko aby donosic ciąże. Dasz rade, chocby trzeba bylo leżeć plackiem 😘
Dzirwczyny dziękuję za wsparcie w zwiazku z jutrzejszym sądem. Poki co jednak nie chodzi o moją sprawę, ale teściowej, ktora tez temu czlowiekowi pozyczyla kase. Bede zeznawac, bo wiem najwięcej a boje sie, ze koles będzie kłamał... az mi sie nóż w kieszeni otwiera, nie wiem jak dam rade stanąć tam i odpowiadac na pytania jego pelnomocnika czy tez jego samego, boje sie strasznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak wyszła ta Niewydolność? Miałaś jakieś objawy czy przy badaniu? Zua powodzenia jutro ![]() Bursztynku oj tam czasami trzeba się zapomnieć i oslodzic życie hehe Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-03-04 o 19:28 |
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ściskam mocno i wytrwałości życzę. Wszystkie tutaj cię wspieramy i na pewno się uda dotrwać do końca 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma miała założony passer czy coś i dotrwala spokojnie do 39tc. Ważne że zostało szybko wykryte. Miałaś jakieś objawy?? A ja kupiłam różowo, szaro, białe cotton Balls dla małej była przecena i nie mogłam się powstrzymać.. ![]() Będą wisieć na łóżeczku, albo nad komoda. Nie wiem jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1363 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak rozpoczęcie sezonu u syna? ![]() Cytat:
Ten z Vifona bardzo mi smakuje, chociaż te fruktoza to przesada.. Fajnie, że w przepisie nie ma imbiru, bo tak to dość popularny w tego typu daniach. A powiedz jeszcze czym przyprawiasz kurczaka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poczytać o pessarach czy szwach można, ale nie daj sobie wmówić, że na pewno będzie źle, że się nie uda.. Cytat:
). Jak wyjdziesz z sądu, to koniecznie zrób coś dla siebie, zrelaksuj się - zjedz ulubione danie, pojedź do Maka i kup lody, prześpij się, weź ciepłą kąpiel, cokolwiek. ![]() Folinko, dziękuję Ci z całego serduszka za wzmiankę o Valco Baby Snap! Czy było już pisane o nim? Chyba było..
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staraj się nie denerwować,bo.wplywa to.negatywnie na szyję.Spokój,spokój i jeszcze raz spokoj. Moja sasiadka 2-razy pessar miala założony i wszystko ok,dzieci donoszone. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-04 o 20:09 |
|
|
|
|
#1365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamierzam okręcić je wokół barierki łóżeczka, będzie klimacik, no i nie będę może musiała za każdym razem zapalać światła. Tylko jeszcze dumam, że takie światełko, nawet delikatne z kuleczek, może przeszkadzać dzidzi. Moje są biało-różowo-fioletowe, takie przygaszone kolory. Kupiłam 12 sztuk za 14 zł z bateriami i chyba kupię jeszcze, tylko nie wiem po co, takie śliczne.. Babska logika.
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślę, aby dokupić jedno opakowanie... Tylko czy to już nie będzie za dużo? I na łóżeczko i nad komode Chyba tak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-03-04 o 20:18 |
|
|
|
|
#1367 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny! Witam się po dłuższej przerwie. Starałam się Was podczytywać na bieżąco, ale pędzicie jak szalone
U mnie i u dzidzi OK - w czwartek byłam na UP i dzieć pomierzony i posprawdzany. Jest tydzień mniejszy niż to wynika z OM i UG - ma 300 g, ale lekarz kazał się nie przejmować. A no i będziemy mieli małą Marysię Cytat:
Cytat:
Edytowane przez porannarosa Czas edycji: 2018-03-04 o 20:22 |
||
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Norcia jest jeszcze.muzyka klasyczna dla bobasa,sluchalam.jej w ciąży,a potem puszczalam ją jak.byl malutki.
Dziękuję,że pytasz o Dawida.Był dumny,jak.paw,wystapili na scenie z trenerem,wyczytywani z imienia,nazwiska.Niestety nie.poszlam ,ale mąż zdjęcia robił. |
|
|
|
#1369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję zdrowej Marysi.
|
|
#1370 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla pocieszenia szyjka jeszcze najkrótsza nie jest😙 Wylapaliscie za wczas i zobaczysz, że będzie ok😙 Trzymam kciuki za leżenie w domu, żebyś nie musiała w szpitalu 😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Poranna rosa gratuluję Marysi 😍😍😍 Zua oby się szybko skończyło i z korzyścią dla Was😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam, że jak zasnąć nie mogłam to puściłam sobie Chopina. Fizjoterapeuta powiedział mi kiedyś, że przeniósł dźwięki natury na nuty (chyba o niego chodziło, nie pamiętam dokładnie).Dla dziecka to wielkie wydarzenie i przeżycie. Pewnie po powrocie mówił dużo o tym?
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Ovejita,dobrze,że dzidziuś zdrowy a Tobie życzę dużo spokoju i też zdrowia. Moja koleżanka miała założony pessar, bardzo na siebie uważała i prawie cały czas leżała, ale dotrwała do tp i wtedy dopiero pessar sam wypadł. Jesteśmy już na półmetku, dasz radę w razie czego,Kochana
![]() Zua,dużo spokoju i sił życzę na rozprawie. Oby temu facetowi nie uszło to wszystko płazem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo chcieliśmy dziewczynkę, wszyscy dookoła mi tą dziewczynkę wmawiali, ale ja jakoś nie chciałam się nastawiać. Ciągle miałam z tyłu głowy, że będzie dziewczynka, ale nie wiem czy to było przeczucie czy nadzieja
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Norka po.powrocie buzia.mu.się nie zamykala,ekscytacja na całego.
Zgadzam się z Tobą,że jakoś tempo wątku niestety zwolniło ,mało osób się udziela. ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Porannarosa gratki!!! |
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bo weekend jest, to też wygląda jak wygląda..
![]() Ja słuchałam tej muzyki rozwijającej dziecko w brzuchu ale małej bardziej się podobaja gusta muzyczne mamy i taty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
Ovejita moja koleżanka miała pesser i urodziła 9 dni po terminie. Nie martw się na zapas
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz będę jadła 3cią pomarańczę (z godzine temu czy wiecej, zjadłam dwie naraz), taaaakie pyszne i soczyste.. Z Biedronki ![]() Dziewczyny, która kupuje przewijak i jaki?
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Norka chyba najspokojnieszy,ale my nadganiamy!
Ja mam komode z przewijakiem,który mozna odmontowac firmy chyba atb |
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to zjem jutro teraz pochłaniam bagietke z pasztetem.Ja kupuje, taki zwykły na komode. przewijak-nocne-sowki-237-600x600.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam wieczornie
![]() wróciliśmy z imienin, objedzeni na maska teraz odpoczynek![]() Cytat:
miałaś skurcze? czułaś, że się skróciła? Cytat:
na komodę?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

ja lubie filmy Vegi, wiec dla mnie to idealny relaks, bardzo mi sie podobał.