Styl American Girl część III :) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-11, 21:16   #2581
natural-love
Zakorzenienie

Dot.: Styl American Girl część III :)

Cytat:
Napisane przez EmilkaZ Pokaż wiadomość
natural a jedziesz nad polskie morze?
moj tz wraca za 7 dni, ja mialam załatwic wakacje musze sie w koncu za to zabrac, chociaz troche pozno.. w poniedzialek sie wybiore do biura podrozy...
Niestety Polskie, moj TZ jest strasznym uparciuchem, juz duzo wczesniej znalazlam super oferte skierowana do mlodych ludzi, Chorwacja za 599zl, a on oczywiscie ma swoja teorie na spedzenie wakacji, po czesci go rozumiem, bo fakt podroz jest dluga, ale uwazam ze warto, tym bardziej ze ja nigdy nie bylam za granica nie liczac Czech a on byl nie jedno krotnie, i to w bardzo cieplych regionach... A nas Polskim morzem wyda sie jeszcze wiece pieniedzy, a zobaczy sie to co zawsze, wiem bo rok temu bylismy w Łebie...

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
DJ z tego co kojarzę ma jakieś praktyki wporcie. A wygrzewać się u nas nie ma jak bo leje niemiłosiernie. Jakjedziesz do nas (czyt. na Pomorze) to serdecznie wsp ółczuję i polecamparasol
Sprawdzalam pogode, za tydzien ma sie duzo polepszyc, ja jestem z kompeltnie innych regionow - poludnie, i od dzis jest upalnie

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 21:31   #2582
eveline01
Rozeznanie

natural i jak było w łebie? bo w tym roku ja wybieram się tam z chlopakiem a jeszcze zadne z nas w łebie nie było

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 21:32   #2583
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
Niestety Polskie, moj TZ jest strasznym uparciuchem, juz duzo wczesniej znalazlam super oferte skierowana do mlodych ludzi, Chorwacja za 599zl, a on oczywiscie ma swoja teorie na spedzenie wakacji, po czesci go rozumiem, bo fakt podroz jest dluga, ale uwazam ze warto, tym bardziej ze ja nigdy nie bylam za granica nie liczac Czech a on byl nie jedno krotnie, i to w bardzo cieplych regionach... A nas Polskim morzem wyda sie jeszcze wiece pieniedzy, a zobaczy sie to co zawsze, wiem bo rok temu bylismy w Łebie...

Sprawdzalam pogode, za tydzien ma sie duzo polepszyc, ja jestem z kompeltnie innych regionow - poludnie, i od dzis jest upalnie
Natural jak bylo w Lebie??chodzi mi pzrede wszystkim o nocne zycie itp.
bo ja za tydzien wyjezdzam tam z moim TZ

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 21:32   #2584
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elaiza186 Pokaż wiadomość
ona tutaj tez uzywa tej kredki:
http://pl.youtube.com/watch?v=gvlRxcwiYjA&feature=user
tez ją rozmazuje,a uzywa chyba tylko maca ,wiec moze to kredka z tej firmy

edit:rimmel ma tez dobry kajal
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14390
Dzieki, kupie albo ten, albo z Inglota
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 21:33   #2585
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
natural i jak było w łebie? bo w tym roku ja wybieram się tam z chlopakiem a jeszcze zadne z nas w łebie nie było
hehhe eve w tym samym momencie napisalysmy kiedy wyjezdzasz??/

Stary 2008-07-11, 21:35   #2586
Papiszynka
Zakorzenienie

justyss ja bylam w lebie 2 lata temu i nocne zycie to poprostu byl smiech na sali, o 1 w nocy ani zywej duszy na ulicy jakies tam dyskoteki byly, ale nic szczegolnego. Ogolnie to w lebie fajne sa wydmy i nic poza tym, ja trafilam akurat na boska pogode to sie plazowalo, ale w deszcz to ja nie wiem co tam robic, siedziec w knajpie i pic piwo jedynie
Stary 2008-07-11, 21:36   #2587
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

lepiej jechac nad morze za granicą, bardzie sie opłaca.
Ja tez jestem z poludnia i sie dzisiaj opalałam, i zbrązowiałam strasznie;D
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 21:45   #2588
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
justyss ja bylam w lebie 2 lata temu i nocne zycie to poprostu byl smiech na sali, o 1 w nocy ani zywej duszy na ulicy jakies tam dyskoteki byly, ale nic szczegolnego. Ogolnie to w lebie fajne sa wydmy i nic poza tym, ja trafilam akurat na boska pogode to sie plazowalo, ale w deszcz to ja nie wiem co tam robic, siedziec w knajpie i pic piwo jedynie
to mnie niezle pocieszylas .. najwyzej bede dojezdzac na imprezy gdzies za miasto
moj Tz wymyslil sobie Lebe bo tam juz byla mi sie marzyly Miedzyzdroje , Sopot tam wiecej takich imprezowych atrakcji a mi najbardziejb na tym nocnym zyciu zalezy no i na ladnej pogodzie w dzien rowniez

Stary 2008-07-11, 21:46   #2589
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

albo zrobicie sobie impreze z tz sami
Stary 2008-07-11, 21:48   #2590
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EmilkaZ Pokaż wiadomość
albo zrobicie sobie impreze z tz sami
hehhe to swoją drogą ..ale chcialbym jeszcze cos innego:P

Stary 2008-07-11, 21:53   #2591
kiiiciiia
Zakorzenienie

też jade z TZtem ale do Ustki. Tam byl ktos?

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 21:53   #2592
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość

Cytat:
Bylo suuuper Polecam ta miejscowosc.
Papiszynka to ja nie wiem, moze sie cos zmienilo przez rok, codziennie z TZ chodzilysmy cos zjesc wieczorami, a to rybka, pizza, gofry, zawsze full osob, nie wazne czy to dzien czy noc. Kiedys trafilismy na dyskoteke na plazy, i koncert czy cos takiego, nie pamietam juz wiem ze byla scena i jakas taka murzynska muza W centrum pamietam taka dyskoteke, ale nie wchodzilam do niej, w dzien pelni role restauracji z tego co slyszalam, a w nocy disco, ludzie tanczyli na takim ogromnym tarasie, na pietrze
Bardzo fajne byly tez takie bary, w ktorych mozna zjesc, szczegolnie jedna lubilysmy ale nie pamietam jak sie nazywa, pyszne nalesniczki serwowali.

a byl ktos we Władysławowie?

Stary 2008-07-11, 21:57   #2593
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

hihi. Mnie Polskie morze nie zachwyca;/

Troche Friedy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_09cf6f419baf328273d50809ba9cb67e.jpg (21,4 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_16df9c21c5d6165950e79f24b96cf578.jpg (17,3 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_641d171db1b4f0fc17ae1afbf02372d5.jpg (26,6 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_a9fde67b53d2fae50c3f452d24291fcc.jpg (45,1 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_f470919cffe601c67c19d29b4be59400.jpg (33,6 KB, 80 załadowań)
Stary 2008-07-11, 22:05   #2594
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Bylo suuuper Polecam ta miejscowosc.
Papiszynka to ja nie wiem, moze sie cos zmienilo przez rok, codziennie z TZ chodzilysmy cos zjesc wieczorami, a to rybka, pizza, gofry, zawsze full osob, nie wazne czy to dzien czy noc. Kiedys trafilismy na dyskoteke na plazy, i koncert czy cos takiego, nie pamietam juz wiem ze byla scena i jakas taka murzynska muza W centrum pamietam taka dyskoteke, ale nie wchodzilam do niej, w dzien pelni role restauracji z tego co slyszalam, a w nocy disco, ludzie tanczyli na takim ogromnym tarasie, na pietrze
Bardzo fajne byly tez takie bary, w ktorych mozna zjesc, szczegolnie jedna lubilysmy ale nie pamietam jak sie nazywa, pyszne nalesniczki serwowali.

a byl ktos we Władysławowie?
dzieki za info bardzo marzą mi sie imprezy na plazy imprezy na tarasie a mam jeszcze takie glupie pytanie mieszkaliscie w jakims pensjonacie?? bo ja jade 1 raz wlasciwie z chlopakiem na wakacje i tak wlasnie zastaanwiam sie czy jakbysmy wracali pozniej do pensjonatu np ok 3 00 to ich nie obchodzi o ktorej goscie wychodzą z domu i przychodza ?..wiem ze glupie no ale interesuje mnie to ( wiem ze na pewno nie ma jakiegos limitu ze o tej i o tej w pokojach )

Stary 2008-07-11, 22:06   #2595
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
No proszę - ja do Łeby mam rzut beretem, widzę, że zlot wizażanek się szykuje

Papiszynka - pustki w Łebie? To chyba niemożliwe. W żadnym sezonie jeszcze pustek nie widziałam, w zeszłym tyg. byłam i nawet przy takiej pogodzie tłumy ludzi i przejechać nie ma jak.
W tym roku fajna impreza w dniach 30.07. - 03.08 -Allegro Cup http://www.leba.eu/content/view/547/259/
Stary 2008-07-11, 22:09   #2596
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
No proszę - ja do Łeby mam rzut beretem, widzę, że zlot wizażanek się szykuje

Papiszynka - pustki w Łebie? To chyba niemożliwe. W żadnym sezonie jeszcze pustek nie widziałam, w zeszłym tyg. byłam i nawet przy takiej pogodzie tłumy ludzi i przejechać nie ma jak.
W tym roku fajna impreza w dniach 30.07. - 03.08 -Allegro Cup http://www.leba.eu/content/view/547/259/
no wlasnie widzialam tą impreze ..ja niestety tylko na tydzien jade wiec nici zebym to zobaczyla

jaki polecasz ciekawy klub w Lebie?? i to prawda ze jest tam tak okropnie drogo ?? sa jakies ciekawe sklepy??

Stary 2008-07-11, 22:11   #2597
eveline01
Rozeznanie

justys nie wiedziałam,że do leby się wybierasz hehe ja jadę 29.07 a ty do kiedy zostajesz? fajnie jakbyś tam jeszcze była do tego czasu ;-pp mi tez głownie zalezy na nocnych atrakcjach bo w dzien to plaza plaza jeszcze raz plaza ale skoro natural pisze ze było super to na pewno tak będzie, nie mogę się juz doczekać,niby polskie morze ale mimo to czuję ze bedzie ekstra jeszcze oby tylko pogoda dopisala

dziewczyny jutro mam pierwszą jazdę L tak sie stresuje ale nie moge się doczekac kiedy bede juz sama smigac autkiem po miescie mmm super sprawa

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 22:11   #2598
Papiszynka
Zakorzenienie

Natural aaa pamietam ten koncert na plazy, byl super tylko skonczyl sie chyba 15 min po tym jak na niego przyszlismy ta impreze na pietrze tez kojarze ale jakos nie chcialo nam sie wchodzic, ja jakos nie lubie chodzic na dyskoteki z TŻ (w sensie ze bez zadnej kolezanki bo z kim tu tanczyc?) to skonczylismy na lawce z piwem a na "miescie" pustki Bylo tak ze jak wychodzilismy ok 21 to byla masa ludzi a po 12 robilo sie pusto. Same wakacje byly super ale nie bylo zadnych szalonych imprez Za to Sopot to inna bajka ale ja to widze z innej perspektywy, dla mnie Sopot jest taki miejski, a nad morze powinno sie jechac do kurortu jak Leba wlasnie

We wladyslawowie z kolei bylam, ale to z mama za gowniarza ale uwazam ze jest fajniej niz w Lebie, ogolnie lubie polwysep

Edit: Kulkaaga sami z TŻ bylismy w szoku, ale serio, tak bylo, nie sciemniam przeciez :P
Stary 2008-07-11, 22:16   #2599
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
no wlasnie widzialam tą impreze ..ja niestety tylko na tydzien jade wiec nici zebym to zobaczyla

jaki polecasz ciekawy klub w Lebie?? i to prawda ze jest tam tak okropnie drogo ?? sa jakies ciekawe sklepy??
W Łebie jest tragicznie drogo. Tydzień w Chorwacji taniej by Cie wyniósł niż tydzień w Łebie, a przy okazji pogoda zapewniona na 100%.
Co do Łebskich klubów to niestety nie pomogę - na tym etapie byłam jakieś 7 lat temu - starowinka ze mnie. Na sklepy też się nie ma za bardzo co nastawiać - to typowa letnia miejscowość, w bród straganów, pamiątek, kilka sklepów w typie "moda francuska" made in stadion lub inna giełda łódzka
Za to w bród ludzi, studentów, rodzin, psów - cały przekrój polskiego społeczeństwa tam znajdziesz.
Stary 2008-07-11, 22:26   #2600
czarnulka80
Rozeznanie

ja nad morzem bylam dwa lata temu, pamietam co rok jezdzilam z rodzina chyba z 6 razy w katah rybackich ,2 razy w lebie i raz w krynicy morskiej .W lebie mi sie najabrdziej podobalo

Rok temu chcialam jechac ale porod i opiekna nad dzieciatkiem mi nie pozwalala ,za to w te wakacje mam zamiar sobie odbic ,na pewno w sierpniu o ile bedzie pogoda to nad morze chociaz na jeden dzien a za 6 dni juz moj Egipt -moj pierwszy wyjazd za granice...ja narazie sie nie denerwuje a moj TZ juz trzesie majtkami z nerwow
Stary 2008-07-11, 22:32   #2601
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka80 Pokaż wiadomość
ja nad morzem bylam dwa lata temu, pamietam co rok jezdzilam z rodzina chyba z 6 razy w katah rybackich ,2 razy w lebie i raz w krynicy morskiej .W lebie mi sie najabrdziej podobalo

Rok temu chcialam jechac ale porod i opiekna nad dzieciatkiem mi nie pozwalala ,za to w te wakacje mam zamiar sobie odbic ,na pewno w sierpniu o ile bedzie pogoda to nad morze chociaz na jeden dzien a za 6 dni juz moj Egipt -moj pierwszy wyjazd za granice...ja narazie sie nie denerwuje a moj TZ juz trzesie majtkami z nerwow
czarnulka czekam na super dokładną relację jak wrócicie z Egiptu
My wybieramy się we wrześniu (najprawdopodobniej)
Stary 2008-07-11, 22:33   #2602
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki za info bardzo marzą mi sie imprezy na plazy imprezy na tarasie a mam jeszcze takie glupie pytanie mieszkaliscie w jakims pensjonacie?? bo ja jade 1 raz wlasciwie z chlopakiem na wakacje i tak wlasnie zastaanwiam sie czy jakbysmy wracali pozniej do pensjonatu np ok 3 00 to ich nie obchodzi o ktorej goscie wychodzą z domu i przychodza ?..wiem ze glupie no ale interesuje mnie to ( wiem ze na pewno nie ma jakiegos limitu ze o tej i o tej w pokojach )
My mieszkalismy, na polu campingowym, przyjechalismy wlasna przyczepa, wiec full wypas, bo mielismy lazienke, prad, gaz, kuchenke, wygodne lozka. Kilka dni padalo, akurat tak nam sie trafilo, wiec nic nie robilismy tylko gralismy na laptopie, bo co tu robic... patrze przez okienko a tu ulewa, ludziom sie leje woda do namiotow, masakra, dawno takich deszczy nie widzialam.
Wracalismy prawie codzien o 3, i nikt nic nie mial do gadania, jedynie cieplej wody nie bylo bodajze od polnocy nie wiem jak jest w pensjonatach, mysle ze tez tak samo, moze inaczej w domkach jak sie wynajmuje np. jeden pokoj, a za sciana mieszka cala familia domu.
a pamietam tez sklepy z ciuszkami, nie raz naprawde ladne rzeczy mozna bylo spotkac, duze promocje, letnich sukieneczek itd
I torby z diversa duzo tansze niz u mnie w miescie, nie lubie tego stylu ale wtedy spodobala mi sie taka zlota

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Edit: Kulkaaga sami z TŻ bylismy w szoku, ale serio, tak bylo, nie sciemniam przeciez :P
hmm to moze jeden wyjatkowy dzien sie taki trafil?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 41x7WMNE%2BFL._SS400_.jpg (12,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NocheDeFuegos2.jpg (21,0 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NocheDeFuegos1.jpg (24,9 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sexy-photo-9.jpg (32,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sexy-photo-6.jpg (28,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg loannawallpapersmalljl7.jpg (51,6 KB, 32 załadowań)

Stary 2008-07-11, 22:38   #2603
czarnulka80
Rozeznanie

Cytat:
czarnulka czekam na super dokładną relację jak wrócicie z Egiptu
My wybieramy się we wrześniu (najprawdopodobniej)

Nie ma sprawy ,bedziesz miala informacje z pierwszej reki hehe

oki laseczki zmykam obejrzec przed snem jakas komedie ,mam nadzieje ze coreczka w nocy da mi pospac ,bo dzis cala noc szalała:/
Stary 2008-07-11, 22:39   #2604
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
moze inaczej w domkach jak sie wynajmuje np. jeden pokoj, a za sciana mieszka cala familia domu.
Co do domków to fajna sprawa jak się jedzie np. w 5-6 osób - wynajmujemy sobie taki oto domek i rządzimy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg domki1.jpg (100,6 KB, 74 załadowań)
Stary 2008-07-11, 22:42   #2605
natural-love
Zakorzenienie

Czy to nie jest ta sama sukienka?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m_59dc28d77ebe9a72c8268bf36c4a7a5c.jpg (7,9 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 393456706.jpg (47,1 KB, 85 załadowań)

Stary 2008-07-11, 22:48   #2606
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy to nie jest ta sama sukienka?
W pierwszej nie widać tego wiązania na szyi, ale wyglądają całkiem podobnie. W drugiej widać, że materiał mega tandetny, cienki i prześwitujący
Stary 2008-07-11, 22:52   #2607
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
W pierwszej nie widać tego wiązania na szyi,ale wyglądają całkiem podobnie. W drugiej widać, że materiał megatandetny, cienki i prześwitujący
Sznurek mogla uciac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg layla5.jpg (119,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (131,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (118,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_38d551d87cddaca3b743789eee53ea3b.jpg (31,9 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_e39c3487b390cad8d3e244ed9158f421.jpg (56,0 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TawnyNikita.jpg (116,1 KB, 55 załadowań)

Stary 2008-07-11, 22:57   #2608
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Sznurek mogla uciac
Tyż prawda
Stary 2008-07-11, 23:06   #2609
natural-love
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m_e1b47666066479468a2c8e1a314eafed.jpg (17,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m_e1fb0773b59cbeeb537c5a9f1ffe280c.jpg (10,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (28,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (13,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 008.jpg (139,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aussiegolf1.jpg (43,7 KB, 16 załadowań)

Stary 2008-07-11, 23:13   #2610
natural-love
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BEDTIMEBUNNY-1.jpg (39,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg discobay5.jpg (50,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg REHAB2.jpg (60,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00231.jpg (88,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 041.jpg (39,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg midsummers2-1.jpg (23,4 KB, 55 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości